İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Onur Recep Kıvrak
Daraltma
X
-
İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesırf 4 haftada 2-3 bireysel hata yapmış bir kaleci nasıl iyi oluyor lütfen ama.bariz formsuz adam."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
onur ile kimsenin alıp veremediği bir şey yok.. adam kendini futboldan ve kalecilikten soyutlamış emlak işlerine vermiş.. onurun kaç yıldır ayaklarını geliştirmesini bekliyoruz.. gençlerle oynanan maçta golü kimin yüzünden yediğimize bakın onurla ilgili söylenen daha az gelecektir size. degajdan gol yedik hala onur savunuyorlar burda. onur bitik bir kaleci başka bir açıklaması da yok.. emlak yerine eksikliklerine tamamlamak için çalışsa laf etmem onu da yapmıyor beyefendi..
Yorum
-
İlk olarak bilgehan83 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleonur ile kimsenin alıp veremediği bir şey yok.. adam kendini futboldan ve kalecilikten soyutlamış emlak işlerine vermiş.. onurun kaç yıldır ayaklarını geliştirmesini bekliyoruz.. gençlerle oynanan maçta golü kimin yüzünden yediğimize bakın onurla ilgili söylenen daha az gelecektir size. degajdan gol yedik hala onur savunuyorlar burda. onur bitik bir kaleci başka bir açıklaması da yok.. emlak yerine eksikliklerine tamamlamak için çalışsa laf etmem onu da yapmıyor beyefendi..
Dostum heryere yazmışsın bi emlak işi gidiyor nereye girsem bu yazı,
Emlak işini biraz açarmısın sana bi mülkmü sattı ne yaptı bu adam
Onur'un ayağı, Onur'un maaşı, Onur'un emlak işi çıktı bide
Abarttıgın kadar eleştiriyi hak etmediğini düşünüyorum.
Yaşıt sayılırız yıllardır takımımı takip ederim kalite seviyemize bakacak olursak hala aşağıda bir kaleci degil
Kıyasladıgın kaleci çok tat vermiyo be dostum bence kıyasladıgın kaleciyi degiştir daha çok ufkumuz açılsın daha genişten bakalım
Kıyasladıgın kalecinin adını bile yazmak gelmiyor içimden çok maçını grödük boş adamTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. "KAZIM KOYUNCU"
Ben ONUR demekten yoruldum o kurtarmaktan yorulmadı "ONUR RECEP KIVRAK"
Yorum
-
Trabzonspor'un son yirmi küsür yılını takip edip hala Onur'u beğenmeyen arkadaşları anlayamıyorum.
En efsane kadrolarımızın bile tek eksiği Onur gibi kaleciydi. Onur benim gözlerimin gördüğü en büyük Trabzonspor kalecisi (ŞGyi izlemedim), Kocaeli'nde yere yığıldığı gün BMN otobüsü dönüşündeki hüznü hiç unutamam ama o düştüğü gibi kalkmasını da bildi
Formsuz dönemleri oldu mu oldu, kafası karışık dönemleri oldu mu oldu
Ama bu adam isteseydi İstanbul takımlarında burada kazandığının kat fazlasını ve milli takım as kaleciliğini kazanır arkasına bakmazdı... Bu açıdan bakıldığında bile Onur hatalarıyla yanlışlarıyla bir Trabzonsporlunun gurur duyacağı bir isimdir...
Arka plan sorunlarını bilmiyorum ama tek başına kurtardığı maçları, sezonları bilirim...Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
[MENTION=9586]Ali İhsan[/MENTION] Bunları yaptığı için gözü kapalı ilk 11'e yazılacak diye bir şey yok. Kimse Onur bu dediğin şeyleri yapmadı demiyor ki, sakattı geçen hafta. Esteban oynadı, bu hafta da Esteban oynasın diyorum
Profesyonel olmak lazım.En son Faruk BERBER tarafından düzenlendi; 20.09.2017, 12:46.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnur'un sakatlığı neymiş ? Hiç açıklama da yapılmadı.
İyileşir iyileşmez kadroya yazılmamalı. Yedekte beklesin bir süre.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. "KAZIM KOYUNCU"
Yorum
-
İlk olarak Zugasi Berepe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFaruk hocam yedeğindeki kalecinin Onur'dan iyi olduğunu düşünüyormusun, hiç tedirgin olmuyomusun kalede esteban varken, hangi maçında işte bu adam bu takımın kalecisi diyebilirsin
Yorum
-
İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen tedirgin oluyor olabilirsin ama ben Esteban kaledeyken daha güvende oluyorum. Adam karakter koyuyor sahaya yedek bırak bakayım Onur ' u bütün sezon oynuyor mu? Kaleci oynaya oynaya devleşir. Onur ' un eski performansına lafım yok ama sırf eskiden iyiydi diye de yüceltmenin de anlamı yok gerçekten artık sıradan kaleci."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekusura bakma ama bu takim tarihinde 1 kez 6-7 yedi buda yeterli
Yorum
-
Çoğdaş Topal
Dostum Onur babamın oğlu değil avukatlığınıda yapmıyorum
Ben mahalle ağzı da yazmıyorum burda sendeki bu hırs ne için hani bizmiyiz savunucu senmisin
Onur'un eski performansı diyolar ben Onurun hala performansının iyi olduğunu söylüyorum tabi çok uç noktalar gördük ondan böyle oldu
Bak dostum bu adama milli takımda bile haksızlık yapıldı "benim degil senin performansı çok iyi dedigin yıllarda" bırakalım da çocuk oynunu oynasın oynuyorda biz bari yapmayalım haksızlığı
Esteban trabzonsporun kalecisi olamazTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. "KAZIM KOYUNCU"
Yorum
Yorum