Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Onur Recep Kıvrak

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Böyle bir durum yok Onur eksiklerine rağmen Esteban'dan iyi kaleci.
    sırf 4 haftada 2-3 bireysel hata yapmış bir kaleci nasıl iyi oluyor lütfen ama.bariz formsuz adam.
    Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      sırf 4 haftada 2-3 bireysel hata yapmış bir kaleci nasıl iyi oluyor lütfen ama.bariz formsuz adam.
      Göztepe maçında seyrettiği top harici bariz hata göremiyorum ben Sabri'nin frikiği için çok laf söylendi ama adam hayatının en etkili frikiği attı o hızda fırlayıp direk dibinden çıkardı hatta direğe de çarptı mı o bile meçhul bir kamyon laf edildi. Ayağı kötü ise hep kötüydü. Fazla üstüne gidiliyor bence
      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Dünkü maçta onurun ruhunu aradım takımı fişekleyen takımı hızlı oynamaya teşvik eden. dün ne yaptılar al gülüm ver gülüm
        Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine

Yorum

• Onur'u seven biri olarak, Esteban formayı hak ediyor, onun oynaması lazım.
          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• onur ile kimsenin alıp veremediği bir şey yok.. adam kendini futboldan ve kalecilikten soyutlamış emlak işlerine vermiş.. onurun kaç yıldır ayaklarını geliştirmesini bekliyoruz.. gençlerle oynanan maçta golü kimin yüzünden yediğimize bakın onurla ilgili söylenen daha az gelecektir size. degajdan gol yedik hala onur savunuyorlar burda. onur bitik bir kaleci başka bir açıklaması da yok.. emlak yerine eksikliklerine tamamlamak için çalışsa laf etmem onu da yapmıyor beyefendi..

Yorum

• İlk olarak bilgehan83 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              onur ile kimsenin alıp veremediği bir şey yok.. adam kendini futboldan ve kalecilikten soyutlamış emlak işlerine vermiş.. onurun kaç yıldır ayaklarını geliştirmesini bekliyoruz.. gençlerle oynanan maçta golü kimin yüzünden yediğimize bakın onurla ilgili söylenen daha az gelecektir size. degajdan gol yedik hala onur savunuyorlar burda. onur bitik bir kaleci başka bir açıklaması da yok.. emlak yerine eksikliklerine tamamlamak için çalışsa laf etmem onu da yapmıyor beyefendi..

Dostum heryere yazmışsın bi emlak işi gidiyor nereye girsem bu yazı,
              Emlak işini biraz açarmısın sana bi mülkmü sattı ne yaptı bu adam
              Onur'un ayağı, Onur'un maaşı, Onur'un emlak işi çıktı bide
              Abarttıgın kadar eleştiriyi hak etmediğini düşünüyorum.

Yaşıt sayılırız yıllardır takımımı takip ederim kalite seviyemize bakacak olursak hala aşağıda bir kaleci degil
              Kıyasladıgın kaleci çok tat vermiyo be dostum bence kıyasladıgın kaleciyi degiştir daha çok ufkumuz açılsın daha genişten bakalım
              Kıyasladıgın kalecinin adını bile yazmak gelmiyor içimden çok maçını grödük boş adam
              Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. "KAZIM KOYUNCU"
              Ben ONUR demekten yoruldum o kurtarmaktan yorulmadı "ONUR RECEP KIVRAK"

Yorum

• Onur'un sakatlığı neymiş ? Hiç açıklama da yapılmadı.

İyileşir iyileşmez kadroya yazılmamalı. Yedekte beklesin bir süre.
                BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Trabzonspor'un son yirmi küsür yılını takip edip hala Onur'u beğenmeyen arkadaşları anlayamıyorum.

En efsane kadrolarımızın bile tek eksiği Onur gibi kaleciydi. Onur benim gözlerimin gördüğü en büyük Trabzonspor kalecisi (ŞGyi izlemedim), Kocaeli'nde yere yığıldığı gün BMN otobüsü dönüşündeki hüznü hiç unutamam ama o düştüğü gibi kalkmasını da bildi

Formsuz dönemleri oldu mu oldu, kafası karışık dönemleri oldu mu oldu

Ama bu adam isteseydi İstanbul takımlarında burada kazandığının kat fazlasını ve milli takım as kaleciliğini kazanır arkasına bakmazdı... Bu açıdan bakıldığında bile Onur hatalarıyla yanlışlarıyla bir Trabzonsporlunun gurur duyacağı bir isimdir...

Arka plan sorunlarını bilmiyorum ama tek başına kurtardığı maçları, sezonları bilirim...
                  Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• [MENTION=9586]Ali İhsan[/MENTION] Bunları yaptığı için gözü kapalı ilk 11'e yazılacak diye bir şey yok. Kimse Onur bu dediğin şeyleri yapmadı demiyor ki, sakattı geçen hafta. Esteban oynadı, bu hafta da Esteban oynasın diyorum

Profesyonel olmak lazım.
                    En son Faruk BERBER tarafından düzenlendi; 20.09.2017, 12:46.
                    BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Onur'un sakatlığı neymiş ? Hiç açıklama da yapılmadı.

İyileşir iyileşmez kadroya yazılmamalı. Yedekte beklesin bir süre.
                        Faruk hocam yedeğindeki kalecinin Onur'dan iyi olduğunu düşünüyormusun, hiç tedirgin olmuyomusun kalede esteban varken, hangi maçında işte bu adam bu takımın kalecisi diyebilirsin
                        Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. "KAZIM KOYUNCU"

Yorum

• İlk olarak Zugasi Berepe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Faruk hocam yedeğindeki kalecinin Onur'dan iyi olduğunu düşünüyormusun, hiç tedirgin olmuyomusun kalede esteban varken, hangi maçında işte bu adam bu takımın kalecisi diyebilirsin
                          Sen tedirgin oluyor olabilirsin ama ben Esteban kaledeyken daha güvende oluyorum. Adam karakter koyuyor sahaya yedek bırak bakayım Onur ' u bütün sezon oynuyor mu? Kaleci oynaya oynaya devleşir. Onur ' un eski performansına lafım yok ama sırf eskiden iyiydi diye de yüceltmenin de anlamı yok gerçekten artık sıradan kaleci.

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sen tedirgin oluyor olabilirsin ama ben Esteban kaledeyken daha güvende oluyorum. Adam karakter koyuyor sahaya yedek bırak bakayım Onur ' u bütün sezon oynuyor mu? Kaleci oynaya oynaya devleşir. Onur ' un eski performansına lafım yok ama sırf eskiden iyiydi diye de yüceltmenin de anlamı yok gerçekten artık sıradan kaleci.
                            kusura bakma ama bu takim tarihinde 1 kez 6-7 yedi buda yeterli
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              kusura bakma ama bu takim tarihinde 1 kez 6-7 yedi buda yeterli
                              Kim vardı acaba sahada? Esteban tek başına mı yedi bırakın bu işleri? Onur babanızın oğlu değil savunacağız diye türlü türlü triplere giriyorsunuz. Onur 2 sezondur çok formsuz ve kötü sorun ne bilmiyorum ama eski görüntüsünden çok uzak. Biz Onur ' a kötü kaleci demiyoruz ama şuan çok formsuz ve artık dinlendirilme vakti geldi.

Yorum

• Çoğdaş Topal
                                Dostum Onur babamın oğlu değil avukatlığınıda yapmıyorum
                                Ben mahalle ağzı da yazmıyorum burda sendeki bu hırs ne için hani bizmiyiz savunucu senmisin

Onur'un eski performansı diyolar ben Onurun hala performansının iyi olduğunu söylüyorum tabi çok uç noktalar gördük ondan böyle oldu

Bak dostum bu adama milli takımda bile haksızlık yapıldı "benim degil senin performansı çok iyi dedigin yıllarda" bırakalım da çocuk oynunu oynasın oynuyorda biz bari yapmayalım haksızlığı
                                Esteban trabzonsporun kalecisi olamaz

Yorum

Yükleniyor...
                                X