Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sadri Şener | 10. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murat Hızal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    O kadar da değil kardeşim,bence yapılmaması gereken bir ziyaret.

Fakat büyüklerin! dünyasında işler bizim sandığımız kadar duygusal yürümüyor.
    Muhtemelen sipariş üzerine yapılmış bir ziyaret.. Maalesef..
    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Başkan emir kulu o yüzden ona giydirmenin manası yok yani

Yorum

• İlk olarak argentina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Abartılacak bir durum yok,Şu gunlerde gerginliğin hat safada olduğu günlerde olması Ülke açısından guzel birsey.

Madem Büyüğüz,Kimsenin yapmadığını yaptık...Ben sakınca duymuyorum.
        Meclise söven ..Amaçları belli olan biriyle görüşmelernden sakınca duymuyosun öle mi.. İymişşş valla..
        İnSaN DeĞiLiZ TRABZON'LUYUZ

Yorum

• İlk olarak argentina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Abartılacak bir durum yok,Şu gunlerde gerginliğin hat safada olduğu günlerde olması Ülke açısından guzel birsey.

Madem Büyüğüz,Kimsenin yapmadığını yaptık...Ben sakınca duymuyorum.
          Katılıyorum ama bir kulüp başkanın bunlarla uğraşmaması lazım ne kadar baskı gelse bile..
          OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak Murat Hızal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            O kadar da değil kardeşim,bence yapılmaması gereken bir ziyaret.

Fakat büyüklerin! dünyasında işler bizim sandığımız kadar duygusal yürümüyor.

Aynen o kadar kardeşim...Bir an önce gitselerde kurtulsak..
            İnSaN DeĞiLiZ TRABZON'LUYUZ

Yorum

• Yazıklar olsun.

Diyarbakır halkına gram lafım yok, ama bu adam sıfatına bile girmeyi hak etmeyen insanı, birde makamında ziyaret etmek,

Yazıklar olsun,

Size mi kaldı ülkenin bütünlüğü,

Burda sadece oturuğu koltuk nedeniyle Başkana laf söylememeniz gerekir diyenlere sesleniyorum, beğensek de beğenmesek de ülkenin Başbakanına, devletin organlarına, milyonların gözü önünde küfrü basan bu şeref yoksunu insana yapılan bu ziyareti kınıyorum.

Yapmamanız gereken tüm şeyleri yapan yönetimi de canı gönülden alkışlıyorum.

Yazıklar olsun...

Yorum

• Trabzonspor taraftarı kadar takımına zarar veren bir taraftar yok.
                Bakın şimdi de milyonların sevgilisi OB ile başkanını buluşturdu Trabzonspor taraftarı.

Yorum

• tamamda ne geregi vardı gittin ziyarettin yaaa offf

Yorum

• İlk olarak Kara Mert61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Meclise söven ..Amaçları belli olan biriyle görüşmelernden sakınca duymuyosun öle mi.. İymişşş valla..
                    Sen Bunun siyasi Olmadınımı düşünuyorsun?

Mesela Faruk Özak Ve başbakan Bilgisi dahili dışındamı olduğunu sanıyorsun?

Tamamen siyasidir bu.. tepki versen ne olucak...verdiğinle kalırsın..
                    En son argentina tarafından düzenlendi; 30.01.2010, 13:32.
                    Eğer Papa Fakirleri O Kadar Düşünüyorsa Önce Altın Kubbeleri Satışa Çıkarsın

Diego Armando Maradona

Yorum

• T.F.F ısrar etmiş olmasın.

Yorum

• Kesinlikle Başbakan tarafından istenildiği kanaatindeyim..
                        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Eleştirilerin dozu kaçmasın arkadaşlar biraz daha dikkat.
                          Bordomavi.net

Yorum

• - Ya sadri başkan oldumu bu şimdi...oldu olucak emine ayna yıda ziyaret etseydin bari..
                            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Oraya gitmenin ne anlamı var.

Yanında olsaydım yemin ediyorum tükürürdüm o adamın yüzüne.

Belki mecburiyetten gitmiştir.İnşallah da mecburiyetten gitmiştir.

Yorum

• Takımının yolunda vefat edenlerin peşinden gitme, memleket evladına yıllardır kıyan şerefsizin sözcüsünü mekanında ziyaret et.

Sadri Şener Suyunu çıkardın...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X