İlk olarak Murat Hızal tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sadri Şener | 10. Başkan
Daraltma
X
-
Meclise söven ..Amaçları belli olan biriyle görüşmelernden sakınca duymuyosun öle mi.. İymişşş valla..İlk olarak argentina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbartılacak bir durum yok,Şu gunlerde gerginliğin hat safada olduğu günlerde olması Ülke açısından guzel birsey.
Madem Büyüğüz,Kimsenin yapmadığını yaptık...Ben sakınca duymuyorum.İnSaN DeĞiLiZ TRABZON'LUYUZ
Yorum
-
Katılıyorum ama bir kulüp başkanın bunlarla uğraşmaması lazım ne kadar baskı gelse bile..İlk olarak argentina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbartılacak bir durum yok,Şu gunlerde gerginliğin hat safada olduğu günlerde olması Ülke açısından guzel birsey.
Madem Büyüğüz,Kimsenin yapmadığını yaptık...Ben sakınca duymuyorum.OSCAR CARDOZO
Yorum
-
İlk olarak Murat Hızal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO kadar da değil kardeşim,bence yapılmaması gereken bir ziyaret.
Fakat büyüklerin! dünyasında işler bizim sandığımız kadar duygusal yürümüyor.
Aynen o kadar kardeşim...Bir an önce gitselerde kurtulsak..İnSaN DeĞiLiZ TRABZON'LUYUZ
Yorum
-
Yazıklar olsun.
Diyarbakır halkına gram lafım yok, ama bu adam sıfatına bile girmeyi hak etmeyen insanı, birde makamında ziyaret etmek,
Yazıklar olsun,
Size mi kaldı ülkenin bütünlüğü,
Burda sadece oturuğu koltuk nedeniyle Başkana laf söylememeniz gerekir diyenlere sesleniyorum, beğensek de beğenmesek de ülkenin Başbakanına, devletin organlarına, milyonların gözü önünde küfrü basan bu şeref yoksunu insana yapılan bu ziyareti kınıyorum.
Yapmamanız gereken tüm şeyleri yapan yönetimi de canı gönülden alkışlıyorum.
Yazıklar olsun...
Yorum
-
Sen Bunun siyasi Olmadınımı düşünuyorsun?İlk olarak Kara Mert61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMeclise söven ..Amaçları belli olan biriyle görüşmelernden sakınca duymuyosun öle mi.. İymişşş valla..
Mesela Faruk Özak Ve başbakan Bilgisi dahili dışındamı olduğunu sanıyorsun?
Tamamen siyasidir bu.. tepki versen ne olucak...verdiğinle kalırsın..En son argentina tarafından düzenlendi; 30.01.2010, 13:32.Eğer Papa Fakirleri O Kadar Düşünüyorsa Önce Altın Kubbeleri Satışa Çıkarsın
Diego Armando Maradona
Yorum
-
- Ya sadri başkan oldumu bu şimdi...oldu olucak emine ayna yıda ziyaret etseydin bari..Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum