Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sadri Şener | 10. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Diyarbakır belediyesinin internet sitesini bir inceleyin.Eminim 'Burası Türkiye'de mi?' diye bir soru sorarsınız kendi kendinize.

Habere bakılırsa başkanımız ziyarette bulunmuş.
    http://www.diyarbakir.bel.tr/NewsDet...D=3350&natid=0
    Fotoğraflarda mevcut.
    Ne gereği vardı?
    En son Mert67 tarafından düzenlendi; 30.01.2010, 13:18.
    ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
    Kazım Koyuncu

Yorum

• Yahu ne zaman öğreneceksiniz bu yerel basının haberlerine itibar etmemeyi.

Artık yerel basına da kızmıyorum, bu kadar kolay gaza gelen taraftar olduktan sonra ne bulursan salla nasılsa tutar mantığıyla hareket ediyorlar.
      "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

• Yorum

• BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• iş işten geçmiş bile...
            Yazık........

Yorum

• Bu ziyaret gerçekleşmiş bile.

Bence büyük gaf. Büyük hata.

Yorum

• Yorum

• Ünal'ı da götürseydin ya başkan..
                  BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Bravo başkan. Ne işiniz vardı orada...
                    Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Abartılacak bir durum yok,Şu gunlerde gerginliğin hat safada olduğu günlerde olması Ülke açısından guzel birsey.

Madem Büyüğüz,Kimsenin yapmadığını yaptık...Ben sakınca duymuyorum.
                      Eğer Papa Fakirleri O Kadar Düşünüyorsa Önce Altın Kubbeleri Satışa Çıkarsın

Diego Armando Maradona

Yorum

• İlk olarak tigin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yahu ne zaman öğreneceksiniz bu yerel basının haberlerine itibar etmemeyi.

Artık yerel basına da kızmıyorum, bu kadar kolay gaza gelen taraftar olduktan sonra ne bulursan salla nasılsa tutar mantığıyla hareket ediyorlar.
                        Hocam ben de inanmıyordum ,2 dakika sonra belgelerle yüzümüze çarpttı arkadaşlar sağolsun

Neyse bence konuyu çok dillendirmeyelim hata olup olmadığı zaten çok açık.

Maçın önüne geçmesin yeter ki.
                        ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• Son derece gereksiz bir durum. Bundan bir zarar görecek değiliz ancak gereksiz bir durum gerçekten. Belkide hükümet bu konuda baskı yapmış olabilir.
                          "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

• fotograflardamı yalan söylüyor.

Vay anasını yaa... Yazıklar olsn.

Yorum

• Böyle bi yönetim artık benim yönetimim değildir...Derhal tepkimizi koymalıyız..Bu şimdiye kadar bize yaşattıkları ayıbın en büyüğüdür..yazıklar olsun...Trabzonlu olduğumdan utandırdınız beni..
                              İnSaN DeĞiLiZ TRABZON'LUYUZ

Yorum

• İlk olarak Kara Mert61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Böyle bi yönetim artık benim yönetimim değildir...Derhal tepkimizi koymalıyız..Bu şimdiye kadar bize yaşattıkları ayıbın en büyüğüdür..yazıklar olsun...Trabzonlu olduğumdan utandırdınız beni..
                                O kadar da değil kardeşim,bence yapılmaması gereken bir ziyaret.

Fakat büyüklerin! dünyasında işler bizim sandığımız kadar duygusal yürümüyor.
                                ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X