İlk olarak Tolunay Abdioğlu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sadri Şener | 10. Başkan
Daraltma
X
-
Hiçbir kurum, hiçbir şahıs Trabzonspor Başkanını bu duruma mecbur bırakamaz.İlk olarak Tolunay Abdioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOraya gitmenin ne anlamı var.
Yanında olsaydım yemin ediyorum tükürürdüm o adamın yüzüne.
Belki mecburiyetten gitmiştir.İnşallah da mecburiyetten gitmiştir.
Eğer buna boyun eğiyorsa bıraksın gitsin.
Tarihimizde 22. kez karşılaşıyoruz, kaç kez gitmişiz.
Bu işin korunacak, savunulacak hiçbir yanı yoktur.
Yazıklar olsun...
Yorum
-
Ne demek inşallah mecburiyetten gitmiştirİlk olarak Tolunay Abdioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOraya gitmenin ne anlamı var.
Yanında olsaydım yemin ediyorum tükürürdüm o adamın yüzüne.
Belki mecburiyetten gitmiştir.İnşallah da mecburiyetten gitmiştir.
Yorum
-
Aksini düşününce içim ürperiyorda o yüzden.İlk olarak Atılay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe demek inşallah mecburiyetten gitmiştir
Yorum
-
Diyarbakırspor ile dostluk görüntüleri güzel zaten biz kendi sahamızda yenilmemize rağmen tek bir olumsuz tezahürat yapmadık her yerde pkk dışarı diye tezahüratlar yapılırken ama bu ziyaret eşşeğin kulağına su kaçırmaktır artık, Ahmet Türk'ün Emine Ayna'nın İmralıdaki köpeğin hatırı kalır sonra.Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYazıklar olsun.
Diyarbakır halkına gram lafım yok, ama bu adam sıfatına bile girmeyi hak etmeyen insanı, birde makamında ziyaret etmek,
Yazıklar olsun,
Size mi kaldı ülkenin bütünlüğü,
Burda sadece oturuğu koltuk nedeniyle Başkana laf söylememeniz gerekir diyenlere sesleniyorum, beğensek de beğenmesek de ülkenin Başbakanına, devletin organlarına, milyonların gözü önünde küfrü basan bu şeref yoksunu insana yapılan bu ziyareti kınıyorum.
Yapmamanız gereken tüm şeyleri yapan yönetimi de canı gönülden alkışlıyorum.
Yazıklar olsun...

fazla söze hacet yok
Başkasını ıslah etmeye kalkışmadan önce kendini ıslah etmeye bak... Hz.Ömer (R.A.)
https://twitter.com/saityildiz61
Yorum
-
Bu adamdan baska ne bekliyordunuz arkadaslar? Trabzondaki sehit ailelerine gelde bunu acikla simdi. Maalesef ne dedigi ne yaptigi belli olmiyan, tutarsiz dusuncesiz bir baskanimiz var.Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!
Yorum
-
Osman Baydemir Diyarbakır'ın resmi yollardan iş başına gelmiş belediye başkanıdır. Trabzonspor başkanının da Osman Baydemir'i ziyaretini çok olumlu buluyorum. Sadri Şener PKK kampını değil Diyarbakır Büyükşehir Belediye başkanını ziyaret ediyor.Trabzon aşkımız çukurda biriken yağmur suyu değil ki güneşte kurusun; deniz misali buharlaşıp yağmur misali akar Ağasar vadisinden tekrar aşağı, olur kocaman kara bir deniz...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum