Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sadri Şener | 10. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bütün bunlare kadırga tvden oldu cevat kolla o zibidi tutturdular samet aybaba al işte olacağı o

Yorum

• Yöneticinin mesajı doğrudur . Daha doğrusu ; '' başkanım bu hoca KESİNLİKLE 2.sınıftır . 100 Milyon Euro ya yakın yatırım yapıp bu bütçeyi böyle bir teknikadama emanet etmek akıllı işi değildir '' demesidir . Trabzon belediyesi Trabzonspor yatırım yapmadan Trabzon'a nasıl yapacak çıkıp açıklasında bizde bilelim . İnsanların mutluluğu sadece ray döşemekle olmuyor malesef .

Sayg ,

Yorum

• yaw çok yazık... ne biçim taraftarımız var başkanı canından bezdirdiler... böyle çok başlı bi ortamda kim olsa çalışmak istemez... yok fatih tekkeyi getir yok samet aybabayı getirme adamın her işine karışıldı... böyle olursa o da alın siz yönetin o zaman der. demekte de haklıdır bence.... serinkanlı olamayan, aceleci ve herşeye burnunu sokan trabzon taraftarına yazıklar olsun....

Yorum

• Şimdi çıkıp, kongre filan yok, buyrun Mehmet Topuz Trabzonspor'da dese. Mehmet Topuz Trabzonspor'da demesine de gerek yok. Aday olacağım ya da kongre yok desin yeter.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Taraftarın hakkıdır gelecek olarak Teknik direktör hakkında yorum yapmaya.
            İsteyip istemediğinide dile getirebilir.
            Bu Genel Kurul'a gitmeye neden gösterilmez.
            Bu taraftar Sadri Şener ve Yönetimine verdiği desteği hangi yönetime verdi?Bunu bir açıklarmısınız?
            Yapmış olduğu yada yapacağı yanlış konusunda uyarmak yanlış birşey mi?
            Taraftarın büyük çoğunluğu Şenol Güneş ismine birşey söyledi mi?Ufak tefek eleştirilerden başka birşey oldu mu?
            Hiçkimsenin hakkı yok bu güzel ortamı kaosa sürüklemeye...
            Bu karar Trabzonspor camiasına zarar verecektir...Üstüne basa basa söylüyorum.
            tabiki hakkı var ama sence bu tepkinin dozunu biraz fala abartmadılar mı? dolayısla haysiyetli bi insan olan baskanda eger taraftarlarımız bile bize guvenmiyosa baskanlıkta durmanın bi anlamının olamdıgına karar vermiş olabilir bencede haklı
            Eski kullanıcı adı: olikos61
            Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
            Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• Bu olayda Faruk Özak olmasa şaşardım ...
              2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şimdi çıkıp, kongre filan yok, buyrun Mehmet Topuz Trabzonspor'da dese. Mehmet Topuz Trabzonspor'da demesine de gerek yok. Aday olacağım ya da kongre yok desin yeter.

Biz Topuz mopuz istemiyoz biz baskanimizi istiyoz yaaa, ins kararinda vazgecer yada en kötü kongrede aday olur.

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu olayda Faruk Özak olmasa şaşardım ...
                  faruk özak zaten hangi sözünde durduki satd yapılacak dedi sonra da biz oyle bişe dmedik dedi akp tarbzonu alabilmek için bi nevi trabzonsporu ve aracı olarak farul özak'ı cok iyi kullandı tam bir bizans oyunu

Yorum

• ben bu mesaj atan yonetim kurulu uyelerini anlamiyorum. tek yetki verilmis iste sadri sener'e. vermeseydiniz o zaman. hayir baskan, bizi de dinle deseydiniz. ki o baskandir sizi oraya koyan, yonetim kurulu listesine alan.
                    "ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. teşekkürler dünya." kazim koyuncu

Yorum

• Vallahi başım çatlıyor.Evde tv ye bakıyorum yaşananlar onları hiç ilgilendirmiyor,birileri birşey yapsın...
                      2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Ben bu gece uyuyamam.
                        -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Başkan Faruk Özak desteği ile buralara geldi transferler, stad felan. Belediye başkanlık seçimleri sonrasında Faruk Özak Spor Bakanı olduktan sonra külahlar değişti.

Başkan yanlız kaldı, parasız kaldı, güçsüz kaldı ! Yapacak bir hamlesi yok !
                          @tsmustafakemal
                          "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            samet gelecek diye herkes ayaga kalktı yok samet aybaab gelecekse sadri baskanda gitisin sadri baskan' bu adamı getirmesinden dolayı guvenimkalmadı klubu mail yagmuruna tutalım falan fialn işte bi klubun taraftarı baskanın getiridgi adamı begenmiyorsa baskanda dogru olanı yaptı ve isitfa etti cunku adamın bi gururu var amanuri albayrak oyemi yaptı!!!
                            Benim acimdan sorun degil , sametle kanser gibi gecen bir yil olmasindan daha iyidir..

Yorum

• İlk olarak Ali Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Biz Topuz mopuz istemiyoz biz baskanimizi istiyoz yaaa, ins kararinda vazgecer yada en kötü kongrede aday olur.
                              bidaha aday olmayacakmıs galiba zaten atay aktuguda boyle kaybetmiştik o da takım için elinden geleni yapsada bizim sayemizde klupten soguutuk boyle kişileri

Yorum

• İlk olarak Hamsi_61_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Benim acimdan sorun degil , sametle kanser gibi gecen bir yil olmasindan daha iyidir..

aslanım nerden biliyosun adam daha goreve gelmedi ki. sen allahmısın ki gelecegi tahmin ediyosun.Ayrıca tarbzonun ilk uyanısı samet aybaba doneminde yasandı tabi sen onceleri takip etmediğin için bilmiyosun heralde sen kotu gun dostu degilsin iyigun dostusun belkide ondandır.
                                simdi sadri baskan gidecek ya ozmöan bakıcaz takımın haline

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X