Başkan yenilgiyi Ersun hoca'ya sorun dedin ama seneye şampiyon olamazsak hesabını senden sorarız.Bilmiş ol.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sadri Şener | 10. Başkan
Daraltma
X
-
yapılan yorumları akşamdan beri okuyorum bu konuyla ilgili her başlıkda şimdi nacizene tek kelamım.
başkan bizim başkanımız. (her ne olursa olsun)
ersun kimin kimi ?
trabzonlu mu ?
trabzonsporlu mu?
trabzonspordan maaş almadığında trabzonspor yenilince üzülen birimi ?
bence burda yorum yapanların bu kriterleri göz önüne alması gerekir yönetime sallamak kolay sadri gider gelen ondan ii olur mu ?
o yüzden daha düşünerek yorum yapmalıyız fevri olmaya hiç gerek yok.
Yorum
-
Sezon basinda bu basligi actigim da yazdigim yazi tamam ersun hocayi göndermek yanlisti ama bari yönetimde istikrar saglayalimİlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor son yıllarda o kadar kötü yönetildi ki ve okadar çok kötü baskanlar gördü ki bir zamanlar basarıyla baskanlık yapan Sadri Şener baskan seçildiğinde bile iyi Olacagına pek inanmıyordu.
Ve Sadri sener baskalığa geldiği ilk haftalarda Trabzonsprun yetiştirdigi büyük oyunculardan Gökdeniz Karadenizi sattı.Bu olaydan sonra herkesin korkusu biraz daha arttı hatta bazıları Sener istifa bile dedi.
Simdi sezon bitti yaptığı transferlerle, kombine kampanyası ile,kale arkası calısmaları ile klübü büyütme calımaları ile büyük baskan oldugunu gösterdi ve Trabzonspora büyüklüğünü hatırlattı ve sampıyonluk havsına soktu.
Bu sezon Trabzonspor basarısız (yani sampiyon olamzsa) kim sadri seneri sucluyabilir...
Size soracagım soru su sadri seneri nasıl buluyorsunuz ve kac sene baskanlık yapmasını istersiniz??
Yorum
-
şimdi başkanın o geniş geniş açıklamalarına krizi yönetmemek diyorum evde dinlenseler bu kadar oynarlardı bir başkanın takımına olan inancını göstermiyormu?
Asıl merak ettiğim vede takip edeceğim bir konuda, Başkan 2 tane hes projesi kazandırdı klübe merak ediyorum bu projeleri hangi taşeron inşaat şirketi yapacak başkanın bundan herhangi bir çıkar sağlayabileceği durum oluşacakmı İhaleye çıkılacakmı, ihale ne şekilde gerçekleşecek klüp kime isterse onamı vericek projeyi yada devlet ihaleyi takip edecekmi yada benden bunları merak ediyorum O zaman birisi çıkıp hes projelerini Başkana sorun diyecekmi ? başarı takım işi peki sayın başkan ya başarısızlık bir kişinin mi? (bence değil ama teknik direktör yollandığına göre başarısızlık var)Babandamı Alemciydi, eski pirana yeni jaws
Yorum
-
aynen katılıyorumİlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSana söyleyecek 3 kelimem var başkan.
" Farklı olduğunu sanmıştım. "
Muhalefetine geçmeye başladım. Haberin olsun..Kazım Abi (kalbimizdesin) "Trabzonspor'u tutmak statükoya başkaldırmaktır..."Şenol Güneş: "Parayla yapılamayanı, emeğimizle, dürüstlüğümüzle, calışarak yaptık. Tarih bunu da yazar."
Yorum
-
Sadri Şener i de eleştiriyorsanız yuh diyorum size başka da bişe demiyorum. Adam daha ne yapsın? Bir sıradan teknik direktör için bu kadar da söylenmezki. Ersun Yanal gibi teknik direktör her yerde bulunur(ben bulunmasını istemiyorum ama neyse) ama Sadri Şener gibi bir başkan belki 50 senede bir gelir.Nobody can give you freedom. Nobody can give you equality or justice or anything. If you're a man, you take it.:!
Yorum
-
İlk olarak usameakcelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadri Şener i de eleştiriyorsanız yuh diyorum size başka da bişe demiyorum. Adam daha ne yapsın? Bir sıradan teknik direktör için bu kadar da söylenmezki. Ersun Yanal gibi teknik direktör her yerde bulunur(ben bulunmasını istemiyorum ama neyse) ama Sadri Şener gibi bir başkan belki 50 senede bir gelir.
Daha başka ! biraz daha mantıklı olabilirmiyiz lütfen
Yorum
-
Gitmeler önce teknik direktör ile başlar.. Sonra futbolcu, sonra sıra başkana gelir..@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
.
Yorum