Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sadri Şener | 10. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak KorayHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Faruk Özak belediyesine akıl soksun biraz, ev ev kapı kapı oy istemekle olmuyor bu işler...
    Aynen katılıyorum...

Yorum

• Ne olduğunu biliyoruz. Eklemeyin artık şu haberleri.
      Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Taraftarın bunda ki suçu ney onu anlamadım?
        samet gelecek diye herkes ayaga kalktı yok samet aybaab gelecekse sadri baskanda gitisin sadri baskan' bu adamı getirmesinden dolayı guvenimkalmadı klubu mail yagmuruna tutalım falan fialn işte bi klubun taraftarı baskanın getiridgi adamı begenmiyorsa baskanda dogru olanı yaptı ve isitfa etti cunku adamın bi gururu var amanuri albayrak oyemi yaptı!!!
        Eski kullanıcı adı: olikos61
        Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
        Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ne olduğunu biliyoruz. Eklemeyin artık şu haberleri.
          son dakika haberlerinde goremeyince ekledim. niye kiziyorsunuz ki?
          "ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. teşekkürler dünya." kazim koyuncu

Yorum

• Telefon: 0-462-322 46 01 - 101

e-mail: belediye@trabzon.bel.tr

Herkes tepkisini burdan belirtsin...
            Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak metinU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              NEY NEY NEY??? Yolladigin haber tam 4 x var Son dakika haberlerinde!
              "Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."

Yorum

• Evet artik aĞlayip ÜzÜlme deĞİl baŞkana ve yÖnetİme sahİp Çikma zamani.bmn yÖnetİmİne seslenİyorum,bİr karar alin bİzde uygulayalim...
                2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak metinU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kızmıyorum kardeş ne haddime kusura bakma.
                  Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak el_conquistador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    NEY NEY NEY??? Yolladigin haber tam 4 x var Son dakika haberlerinde!
                    son dakika haberlerinde sadri sener'in kararindan sonra kendi agzindan yaptigi hicbir aciklama yoktu.
                    "ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. teşekkürler dünya." kazim koyuncu

Yorum

• en azindan ben goremedim. yanlis gorduysem kirlilik icin herkesten ozur diliyorum.

Yorum

• Yahu sinirlerimize sahip çıkalım biraz. En azından birbirimize karşı lütfen ya. Her şey değişecek biz gene bizbize kalacağız.
                        Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          samet gelecek diye herkes ayaga kalktı yok samet aybaab gelecekse sadri baskanda gitisin sadri baskan' bu adamı getirmesinden dolayı guvenimkalmadı klubu mail yagmuruna tutalım falan fialn işte bi klubun taraftarı baskanın getiridgi adamı begenmiyorsa baskanda dogru olanı yaptı ve isitfa etti cunku adamın bi gururu var amanuri albayrak oyemi yaptı!!!
                          Taraftarın hakkıdır gelecek olarak Teknik direktör hakkında yorum yapmaya.
                          İsteyip istemediğinide dile getirebilir.
                          Bu Genel Kurul'a gitmeye neden gösterilmez.
                          Bu taraftar Sadri Şener ve Yönetimine verdiği desteği hangi yönetime verdi?Bunu bir açıklarmısınız?
                          Yapmış olduğu yada yapacağı yanlış konusunda uyarmak yanlış birşey mi?
                          Taraftarın büyük çoğunluğu Şenol Güneş ismine birşey söyledi mi?Ufak tefek eleştirilerden başka birşey oldu mu?
                          Hiçkimsenin hakkı yok bu güzel ortamı kaosa sürüklemeye...
                          Bu karar Trabzonspor camiasına zarar verecektir...Üstüne basa basa söylüyorum.
                          Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                          Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kızmıyorum kardeş ne haddime kusura bakma.
                            yanlis anladim o zaman, sen kusura bakma.

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Evet artik aĞlayip ÜzÜlme deĞİl baŞkana ve yÖnetİme sahİp Çikma zamani.bmn yÖnetİmİne seslenİyorum,bİr karar alin bİzde uygulayalim...
                              abi doğru diyorsun ortak hareket etmemiz gerekiyor bu kaosu atlatmak için
                              şuan çok sinirliyim YAZIK OLUYOR ÇOK YAZIK
                              İstanbul Takımlarını Tutanlar Birazda Bizim Takımlarımızı Tutsun.

Yorum

• Başkanın çok hatası var çook.
                                teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X