İlk olarak KorayHan61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sadri Şener | 10. Başkan
Daraltma
X
-
samet gelecek diye herkes ayaga kalktı yok samet aybaab gelecekse sadri baskanda gitisin sadri baskan' bu adamı getirmesinden dolayı guvenimkalmadı klubu mail yagmuruna tutalım falan fialn işte bi klubun taraftarı baskanın getiridgi adamı begenmiyorsa baskanda dogru olanı yaptı ve isitfa etti cunku adamın bi gururu var amanuri albayrak oyemi yaptı!!!İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTaraftarın bunda ki suçu ney onu anlamadım?Eski kullanıcı adı: olikos61
Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....
Yorum
-
son dakika haberlerinde goremeyince ekledim. niye kiziyorsunuz ki?İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe olduğunu biliyoruz. Eklemeyin artık şu haberleri."ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. teşekkürler dünya." kazim koyuncu
Yorum
-
Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
NEY NEY NEY??? Yolladigin haber tam 4 x var Son dakika haberlerinde!İlk olarak metinU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleson dakika haberlerinde goremeyince ekledim. niye kiziyorsunuz ki?"Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."
Yorum
-
İlk olarak metinU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleson dakika haberlerinde goremeyince ekledim. niye kiziyorsunuz ki?
Kızmıyorum kardeş ne haddime kusura bakma.Yaşamak Direnmektir!
Yorum
-
son dakika haberlerinde sadri sener'in kararindan sonra kendi agzindan yaptigi hicbir aciklama yoktu.İlk olarak el_conquistador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNEY NEY NEY??? Yolladigin haber tam 4 x var Son dakika haberlerinde!"ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. teşekkürler dünya." kazim koyuncu
Yorum
-
Taraftarın hakkıdır gelecek olarak Teknik direktör hakkında yorum yapmaya.İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesamet gelecek diye herkes ayaga kalktı yok samet aybaab gelecekse sadri baskanda gitisin sadri baskan' bu adamı getirmesinden dolayı guvenimkalmadı klubu mail yagmuruna tutalım falan fialn işte bi klubun taraftarı baskanın getiridgi adamı begenmiyorsa baskanda dogru olanı yaptı ve isitfa etti cunku adamın bi gururu var amanuri albayrak oyemi yaptı!!!
İsteyip istemediğinide dile getirebilir.
Bu Genel Kurul'a gitmeye neden gösterilmez.
Bu taraftar Sadri Şener ve Yönetimine verdiği desteği hangi yönetime verdi?Bunu bir açıklarmısınız?
Yapmış olduğu yada yapacağı yanlış konusunda uyarmak yanlış birşey mi?
Taraftarın büyük çoğunluğu Şenol Güneş ismine birşey söyledi mi?Ufak tefek eleştirilerden başka birşey oldu mu?
Hiçkimsenin hakkı yok bu güzel ortamı kaosa sürüklemeye...
Bu karar Trabzonspor camiasına zarar verecektir...Üstüne basa basa söylüyorum.Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
yanlis anladim o zaman, sen kusura bakma.İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKızmıyorum kardeş ne haddime kusura bakma."ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. teşekkürler dünya." kazim koyuncu
Yorum
-
abi doğru diyorsun ortak hareket etmemiz gerekiyor bu kaosu atlatmak içinİlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet artik aĞlayip ÜzÜlme deĞİl baŞkana ve yÖnetİme sahİp Çikma zamani.bmn yÖnetİmİne seslenİyorum,bİr karar alin bİzde uygulayalim...
şuan çok sinirliyim YAZIK OLUYOR ÇOK YAZIKİstanbul Takımlarını Tutanlar Birazda Bizim Takımlarımızı Tutsun.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum