Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Edward John Ikem Newton

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yerine abdullah avcıyla anlaşılmış şeklinde muhabbetler dönmeye başladı. galiba fener maçına abdullah avcıyla çıkılacakmış. doğru mudur değil midir bilemiyorum.
    Fener macindan once olmasa zaten fener macindan sonra olur
    adamin aslinda sucu yok gunah kecisi
    adam antrenor teknik direktor degil
    asla bizi yonetemez fakat onu oraya getiren de suc birakin adam antrenorluk yapsin harcadilar adami

Yorum

Bu adam kesinlikle kötü antrenör değil
      Başakşehir maçında o kadar eksik olmamıza rağmen bile Mert in kritik kurtarışları olmasa maç farklı olabilirdi
      Yapacağı ilk iş bence şu olmalı Abdülkadir ömür yedeğe çekilmeli parmak Flavio Baker üçlüsüyle orta sahayı tutup savunmada Hugo Edgar...kolay pozisyon bulamaz rakipler
      İleride de Nwakaeme yusuf sarı Afobe
      "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
      Louis D. Brandeis

Yorum

İlk olarak selimcoban tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Klasik beginner yabancı teknik direktör. CV sine yazacak birşeyler peşinde koşacaktır, takım vs umrunda değil. Maçlardan sonraki kameralar yokkenki hal ve tavırları çok rahat takım sanki sahada fırtınalar estirmiş.
        Acil yollar ayrılmalı, kaliteli yaşlı bir teknik direktör ile anlaşılmalı.
        İlk olarak selimcoban tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şöyleki 10 kişi kalan denizli deplasmanındaki 1 puan iyidir kafası bizim taraftar kafası değil. Yenilmekle 1 puan almak arasında bizim için bir fark yok ama cv de fark ediyor yenilmiyorsun
        Kameralar yokken fenevin bi hocası vardı vitor pereira aynısı umrunda değil 26.10.2020 pazartesi uçak bileti şimdiden ucuz ucuz alınsın.
        Bu tarz adamlardan profesyonel yapıyoruz diye 500-600bin euro para alması gerekiyor kulübün keza hüseyin cimşirden de öyle. Ömürlerinde bu seviye takımları göremezler. Maks görecekleri hollanda 2. ligi
        1 ay önce uyarmıştım. Newton cv peşinde. 2-0 yeniksin 3 olmasın kafasında. rakip 10 kişi 1 puan iyidir kafasında.
        Bence fener maçına newton çıkmalı ve gerçeklerle yüzleşmeli, bu seviyeler için o bir stajyer. Takım eksik diyenler 2 sene önceki kadro zaten bu, üstüne ne koyuldu da eksik diyorsunuz?
        Defalarca dedim yönetim sosa sayesinde bugünlere gelen takımı kendi başarısı olarak gördü yazık.
        trabzonspor bir sevdadir...

Yorum

Hangi kariyeriyle Waka'yı istemiyor merak ediyorum.

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hangi kariyeriyle Waka'yı istemiyor merak ediyorum.
            Öyle bir şey yoktur. Hocayı yemenin en iyi yolu.
            Gözde futbolcu üzerinden algı.

Yorum

Günah keçisi
              # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

Yazık olur gönderilirse.

Yorum

Hoca bakmaya baslamislar güya.
                  Seni yollayan, kendisi gitsin.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

İlk olarak İskender Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Öyle bir şey yoktur. Hocayı yemenin en iyi yolu.
                    Gözde futbolcu üzerinden algı.
                    Erdal Hoş üstü kapalı onayladı bu konuyu ki genelde kendisinin de bahsettiği gibi kulüp içindeki olumsuz gelişmeleri basında dillendirmez.

Aslında Erdal Hoş'un bilgisine de gerek yok, sahada hep beraber izliyoruz.

Atak organizasyonundaki büyük payının yanında son 2 sezonda doğrudan 40 gole etki eden adamın içe konuşlandırılmasıyla her hareketi göze batar oldu.

Hücumdaki en etkin silahımızın verimsizleşmesi bir yana kaptırdığı toplar ile rakipler 12 kişi oynamaya başladı.

Buna derhal çözüm bulmalı.

Yorum

Teknik taktik konularda hicbir sey bilmiyor, oyuncudan verim alma, disiplin, motivasyon gibi konularda iyi olmadigi da ortada.

Benim sasirdigim nokta, bu adamin yaptirdigi tum transferlerin karavana cikmasi. Cunku gecmisinde scout olarak gorev aldigi soyleniyordu. Vahid Halilhodzic donemi ve Bero, Suk vs.. aldigimiz donem ile kiyaslarsak, en az o donemler kadar kotu transferler yaptirdi ve mali anlamda buyuk zarara ugratti.

Aldirdigi adamlara bakiyorsun, para edecek 1 tane isim yok, f/p transferi denebilecek 1 kisi bile yok. İngilizin torpillisi de demek bize denk geldi. Demek ki scout gorevinde de basarisiz biriymis.
                      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

onca sakat ve eksiğe rağmen bu herifi suçlu görüyorsak bizden cacık olmaz. hataları olsada biraz zaman yahu.

yönetim içinde ikilik var birileri fena halde avcıyı istiyor ve baskı yapıyor bu yüzden bizden yine bir cacık olmaz!
                        sadece aşk bizimkisi

Yorum

İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Teknik taktik konularda hicbir sey bilmiyor, oyuncudan verim alma, disiplin, motivasyon gibi konularda iyi olmadigi da ortada.

Benim sasirdigim nokta, bu adamin yaptirdigi tum transferlerin karavana cikmasi. Cunku gecmisinde scout olarak gorev aldigi soyleniyordu. Vahid Halilhodzic donemi ve Bero, Suk vs.. aldigimiz donem ile kiyaslarsak, en az o donemler kadar kotu transferler yaptirdi ve mali anlamda buyuk zarara ugratti.

Aldirdigi adamlara bakiyorsun, para edecek 1 tane isim yok, f/p transferi denebilecek 1 kisi bile yok. İngilizin torpillisi de demek bize denk geldi. Demek ki scout gorevinde de basarisiz biriymis.
                          bir maçta bunlara karar verebilmek ilginç gerçekten
                          Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

Yeni Şafak Spor
                            @yenisafakspor
                            · 1 sa
                            #ÖZEL | Trabzonspor yönetimi teknik direktörlük görevi için bugün Abdullah Avcı ile görüşme gerçekleştirecek.

Yorum

Yerine gelecek isim " Steve Greaves"

Avci mavci bahane..

Yorum

dalga mı geçiyor lan bunlar?
                                ne avcısı şimdi? ben newton'dan önce avcı'nın gelmesini istedim ama böyle bir hakkı yok artık yönetimin. adama kaç tane koç getirmişsin, istediği topçuları getirmişsin, şimdi mi aklınız başınıza geldi. devreye kadar newtonla takılıp, olmazsa beraber gideceksiniz artık.

Yorum

Çalışıyor...
                                X