Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Edward John Ikem Newton

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Toplam 4 ilk 11 oyuncusu eksikti Newton’a laf etmek cok da mantikli olmaz, fakat teknik direktor olabilecegine dair zerre umidim yok. Daha 5. Macinda basin toplantisinda oyuncularina laf edemezsin newton efendi! Bunu yapicak forsun yok senin, zaten oyuncularin sana hic saygi duydugunu dusunmuyorum ama bir iki kere daha boyle oyuncularimiz istenileni vermedi, ben kenardan elimden geleni yapiyorum dersen yuzune bakmazlar.

Bir sifir geride oldugun macta degisiklik yapmiyosun. Kenarda semedo var plaza var anca bekle iki gol ye sonra git semedo’yu al yan pas yan pas. Basaksehir gibi takima 2-0 gerideyken gol atabilecegini dusundun mu gercekten?

Ligde kalan 20 takimdan hangisi Trabzonspor kadar sakat veriyo? Ya 5. Haftaya geldik daha duzgun 11 cikaramadik sakatliklardan, her sakat oyuncu haberi geldiginde sakalinizi kasiyip allah allah yine neden oldu acaba diye dusuneceginize yaptiginiz idmanlari bi arastirin. Bu takimin lideri Newton, nasil ki bir oyuncu iyi performans gosterince, ligi sakatlik olmadan gecirince teknik direktor ovuluyosa bu kadar cok sakat verince, performanslar yerlerde surununce de ilk hesap vericek olan teknik direktordur.

Yazdikca sinirleniyorum, zor tutuyorum kendimi kufur yazmamak icin. Koskoca Trabzonspor ligde kaleye sut cekemiyo bir tane organize atak kuramiyor sen hala cikip oyuncu istenilen performansi veremedi. Sen ne verdin oyunculara ulan? 5 mac gecti 5 mac sen ne verdin ne istiyosun. Takimin yaktigi yok ne oynadigini bilmiyoruz daha. 3 sezondur ligin en keyif veren takiminin her maci 0-0 biten Lecce Cagliari macina dondu. 20 dakikadan fazla ekrana bakinca bunaltilar basiyo ulan biz ne oynuyoruz boyle diye.

Zirlaklik yapmayi birak da git odana taktik calis.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

Takım 2 pas yapamıyor hala Newton sorun değil, sorumlu değil diyebiliyorsunuz. Vallahi pes.
      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

Deejay kim Hocam?
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

Fenerbahçe maçı sonucu kaderini belirler

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          Önce TRABZONSPOR

Yorum

Hocanın istediği oyun tarzı için yüksek fiziksel direnç gerekiyor o da bizde yok. Aslında takıntılı hoca değil farklı taktikler, dizliişler deniyor ama hücuma geçiş tarzı hep aynı. Biraz sonuç odaklı oynamayı öğrenmesi lazım. Bu da ligin yapısını ve takımları bilmekten geçiyor.

Yüksek yaratıcılık ve tempo gereken taktiklerden vazgeçmesi lazım daha yavaş oynayalım ama net pozisyon bulalım. Yüksek tempoyu ligin salak takımlarına karşı yapalım. Ciddi maçlara ciddiyet gerekir biraz daha sakinlik gerekir. Yüksek tempoda içeride tamamlayacı canavar forvet lazım. Alıp verecek koşacak içeri tıklayacak falan. 10 numara da şart şutör oyuncular şart. Bizde şutör oyuncu yok. Daha doğrusu var ama kaleye yakın konumlandıramıyoruz mesela Baker. Çünkü ortasaha yok falan filan.

Oyuncularla ilişkisini bilmiyorum oyuncular hocaya güvendikleri sürece Newton takımın başında kalmalı yeni hoca demek karışıklık demek buna hiç gerek yok şuanda. Bu takımın toparlanması için baya süre gerekli çünkü hocadan bağımsız olarak.

Yorum

Çok acemi.
              DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
              ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ne oynuyor bu takım?
                Hucium galiba oyle diyordu Allah dan defans oynatmiyor
                Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

Newton takım oyununa odaklanıyor daha çok. Bireysel olarak oyunculardan verim almaya ve sonuca gitmeye yönelik bir hocayla çalışsa nerede oynatırdı acaba Abdülkadir'i?

Bence direkt hücum odaklı oynasa, 4-3-3'ün kanadı olarak yani, bence gayet de başarılı olur çünkü top hakimiyeti, dribblingi ve adam geçmesi iyi. Faul yapmaya zorluyor rakibi. Öyle bir algı oluşturuluyor ki sanki bu çocuk hiçbir şey yapamıyordu hepten çöp bir futbolcuydu. Tek başına sazı eline alıyordu çoğu zaman unutuldu bunlar. Tabii en yüksek fizik ve form durumuna göre konuşuyorum.

Yusuf Sarıyla iyi anlaşabilir aslında ikisi de oyun zekası yüksek ve birbiriyle anlaşabilecek tipte oyuncular. Diabate falan da var sağlam bi kontra takımı olabiliriz. Forvetlerimiz de tek pası yapıp koşu gösterebilecek duvar olabilecek oyuncular olmalı. Afobe, Ekuban, Djaniny biraz da oyunu kafada, hızlı ve hareketli oynamalılar. Rodallega gittiğinden beri bu konuda sıkıntı yaşıyoruz.

Yusuf---Ömür----Diabate

---------Ekuban-----------

Çok iyi bir kontra hattı olabilir ama topu kapmayı öğrenmeleri gerek, yani pres olayını çözmek lazım. Hoca devreye girecek tabii burada. Hepsi hızlı oyuncular rahatlıkla çözülebilir. Stoperlerimiz de sert kompakt ve önde basarsak rakipten rahat alırız topu oyuncu niyeti de önemli burada. Topu rakibe bırakacaksın ve adamların ceza sahasından başlayarak pres yapacaksın. Duruma göre ortasaha çizgisinin orada yaparsın bunlar hep maça, rakibe, oyunun dakikasına göre değişen şeyler.

Hocanın da oyuncu grubundan maksimum verimi alması lazım yani.

Yorum

takım hıcbır takıma korku vermıyor yenılgıyı kabul eden goruntu var sahada...bal lıgı takımı cıksın lan bız bu trabzonu yenerız saldırın derler...rezıl bı oyun var rezıl bır hoca var
                    sırf ekonomı dıye yırtınan yonetım var... mac kaybedınce baya guzel ekonomı oluyor evet agaoglu..bana borcu azaltman degıl başarı lazım o olunca gelır para zaten..
                    abdüşün hıkaye buraya kadardı daha da ılerı gıdemez...
                    marlon desen sol taraf otoban oldu
                    baker olsun afobemıdır nedır o olsun daha adını bıle sayamadıgım bu adamlar bızım takımın oyuncusu degıl...

gelenler gıdenlerın yarısı bıle degıl olamazda..
                    facia sezonumuz olacak

Yorum

yonetimin hoca degistirme hakki dolmustur. hocadan sikayeti olan yonetimin istifasini talep edecek artik. yeni gelen yonetim istedigi hocayla calisir.
                      ya da hoca ve yonetim devam eder.
                      ben saha icinden ahkam kesecek yetkinlikte degilim, o nedenle benim gorebildigim en buyuk hatasi, bu sacma sapan kadro yapilanmasini kabul etmesidir.
                      fakat bilakis kendisinin hoca yapilma sebebi de bu sanirim.

Yorum

İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Oyunu domine etmeye çalışmaya gerek yok öyle bir kadro kalitemizde yok 30 dk havayı dövüyoruz geri kalan sürede takımın pili konsantrasyonu herşeyi bitiyor. Eldeki oyuncu kadrosuna göre bir sistem oturtması gerek çok iyi futbol oynamak zorunda değiliz sonuç almamız gerek hocanın bunu kavraması lazım.
                        Evet, zayıf rakipler haricinde oyunu domine edebilecek bir kadro yok.
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz.

Yorum

Futboldaki en kötü durum herhalde kendine güldürmek, gerçeklikten uzak bir oyun planıyla sahaya çıkmak. Bunun bir tık ötesi janko henrique çift forvetiyle Juventus'un karşısına çıkan hami'ydi.

Trabzonspor'da defans yapmak yasaklandı da bizim mi haberimiz yok acaba ? Ortasahayi bu kadar boş bırakan bir takım olabilir mi ? Millet neresiyle güleceğini şaşırdı sahadaki oyunu görünce.

Bu ciddi bir sorundur. Takımına bakıp bu oyuncular en fazla bunu oynar diyemeyen bir hoca olabilir mi ? Önce oyuncuların birbirini tanısın, koşacak hale gelsinler, sonra önde basarsın. Yani kovulma sebebidir bu maç.

Yenilmek başka komik duruma düşmek çok başka seyler.

Yorum

Bu maç elinde orta saha yoktu kabul ama takımda bir emare, bir şey göstermiyodun ki zaten hocam.

Takımdaki oyun-taktik disiplinini sağlayamıyorsun daha. Yahu geldiğinden beri bi standart geliştirebilirdin. 10 üzerinden kaç verilir şu takımın hücum ve savunmasına. En fazla 2. Bana sorarsan 0. 11 tane dümdüz adamla bile oyun iskeleti oluşturulur. Biz de o da yok.

Rakibin atağında sürekli kötu pozisyon alıp eksik yakalanıyoruz. İlk yarıda sağda Visca'nın bomboş kaldığı pozisyonu hatirlayın. 9 kişi miyiz hocam bu kadar doğaçlama oynanır mı? Yeni gelen hoca bahanesi yok yeni gelen diğer hocalara bakın ligde. Emare bile yok iyi anlamda.

Hücum desen uzun pas ve orta. Hücümda da eksik vardı hem de çok. Ama son maçlarımızda da böyleydik zaten. Sağda Ömür solda da bu ligde en kötü nazarla bakılsa orta kalitede hızlı bir oyuncun var. Yani solda Djokaj, sağda Fatih Atik, forvette de Ömer Rıza yok. Senin bir hücum sistemi emaren bile yok, olsa deriz ki ya bir düzen-iskelet var ama kalitemiz yetmedi. Böyle değil.

Rakibe pres konusunda hala çok kötüyüz. İleride tek tük pres oldu ama çok yetersiz. Büyük ligleri, bizim ligi falan elimden geldiğince izliyorum. Rakibi presle rahatsız etme konusunda bizim kadar kötü olan çok az takım var. Her takım önde basacak değil tabii ki. Ama asgari bir düzey var ve biz onun çok altındayız.

Rakip oyun kurarken her istediğini yapıyor. Geriden oyun kurarken rahatsız etmiyoruz. Orta sahada topu alanı rahatsiz etmiyoruz. Ee bizim orta sahadaki topu alırken sırtında adam oluyor hocam o ne peki? Rakip oyuncu topa sahipken hep bir arkadaşı boş. Pres yok, pas kanallarını kapatmak yok, alan savunma yok. Ne var hocam?

Top rakibe geçip biz almaya çalışırken acı çekiyorum. Hücum ederken sanki gece 2 saat uyumuşum da uykusuz kalmışım gibi beynim karıncalanıyor.

Bu kadro bu kadar kötü mü şimdi. Sor kendine. Şimdi Yeni Malatya ile oynasak onları da yenemeyiz. Aç bak ligdeki diğer kadrolara, seninle aynı süre şansına sahip yeni gelen hocalara neler yapmışlar.

fb maçında yenildiğin an gidersin. Bence büyük hezimet yaşatacaksın. Sana söyleyeyim hayvan gibi önde basacaklar. Bakalım ne çözüm üreteceksin. Dk 7 geride ıkınmaca paslar...

Yorum

Son derece güçsüz bir orta saha kurgusu ile pas oyunu, organize atak vs oynamaya çalışıyoruz, güçsüz bir motor var, ama gaz pedalının dibine kadar basmışız. Diabate, safa gibi güçsüz adamlarla topu tutup nasıl 3. bölgeye ulaşabilirsin. Bu mümkün değil, bu kadro yapısıyla yapılacak en mantıklı iş stoper hattının önüne campi, hosseini gibi yarmaları koyup topu ileriye taşıyabilmek için nefes alabilmek ve rakip orta saha-forvetlerin elini kolunu sallayıp zayıf orta sahanı delip geçmesine izin vermemek. Bu kadar zayıf orta saha kurgusuna rağmen ilk 20-25 dakikada bulduğumuz bir pozisyonu gole çevirebilsek takım direnç kazanacaktı ve belki de sonuç böyle olmayacaktı.

ÖZET: Kafandaki oyun planına göre değil elindeki kadroya göre oyun planı kur.
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz.

Yorum

İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Newton mı istemedi sence, yönetim mi almadı ve bunu söyletti?

Newton değil sorunumuz, Avcı da Trabzonspor'a maliyetli olur ve faydalı olmaz.

Bizim sorunumuz her hocanın Ünal gibi zor şartlarda taşın altına elini sokacağını sanmak...

Ünal gibi adamı da ego için yollamak.

Bu maçın ve bu sezonun faturası Ahmet Ağaoğlu'na kesilir, Newton falan değil.
                                ya kardeş o ünal dediğiniz hoca madem o kadar iyiydi rizeden neden kaçtı gelelim bu sezona doğduğu şehir konya hocasını gönderdi ünal karamanı değil ismail kartalı takımın başına getirdi futbolda parladığı takım olan malatya spor ünal karamanı değil hamza hamzaoğlu nu takımın başına getirdi bu sene bir çok takım hoca değiştirdi madem sizin ünal hocanız bu kadar iyi ise neden takım çaıştıramıyor ya ünal karaman iyii nsan ama hoca felan değil.

Yorum

Çalışıyor...
                                X