Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Edward John Ikem Newton

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dünkü değişiklik tercihlerinde eleştirildiğini görüyorum hocanın özellikle Ekuban'ı çıkarması konusunda. Bana göre Ekuban ve Pereria'yı yıpranmaları ve yorulmaları sebebi ile adlı oyundan , Nwakameyi de gerçekten iyi olmadığı için.
    Hoca konusunda genel düşünceme gelince evet pozisyon bulmakta , hücum organizasyonlarında zorlanıyoruz ve geçen senelerden alıştığımız zenginliği görmüyoruz doğrudur. Ama doğru düzgün pozisyon da vermemeye başladık, Geçtiğimiz senelerde en sıradan rakipler bile kalemizi sürekli döverken bu sene yapılmayan stoper takviyelerine rağmen bu takım kolay kolay gol yemez hissiyatını sadece ben mi hissediyorum. Nitekim yediğimiz goller ya penaltıdan ya tesadüfi saçmalıklardan.
    Hocaya sabır. Takım olacağız , sistemi oturtacağız evet bu zaman alacak beklediğimiz şekilde kolay ve çabuk olmayacak ama bu girilen yoldan bu kadar kolay vazgeçip ayağımıza sıkmamamız lazım. Destek !
    TERKETMEDI SEVDAN BENI

Yorum

• İlk olarak korkusuzmaraz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Adamin kimseyi ortada oynattigi yok. Sadece takitik icabi bek oyuncularina alan acmak icim kanat oyunculatini ortaya cekiyor. Bir nevi 3-5-2 nin tersten oynamisi zeklinde bir hucum plani benimsemis durumda newton. Simdilik hocaya birsey demiyorum. Milli talim arasindan sonra yeni transferler ve antremansiz oyuncularin eksiklerini kapatsin iste o zaman degerlendiririz hocayi.

Ayrica ilk 4 haftada ne goruldu ki hoca gitsin diye seyler yaziliyor. Daha takimdaki sakatlar yeni dondu. Ayrica hakem hatalarindan dolayi en az 4 puanimiz gitti ki besiltas maci haric. Yeminle bazi taraftarlar takima zarardan baska birsey degil. Bizim yerel medyadan hicbir farklari yok. Laf olsun torba olsun diye konusur dururlar.

https://twitter.com/1071Muzaffer/sta...604387845?s=19

Serdarin bu paylasimi da onceki mesajimdaki aciklamalari dogruluyor. Hoca belli bir sistem icin ugrasiyor cok belli biraz sabredin. Birde millet ekubanin niye oyundan ciktigini sorgulamis. Ekuban 73 de oyundan alindi evet ama adam sakatliktan yeni cikti belli ki skor avantaji da bizdeyken hoca tekrar sakatlanmasin diye oyundan aldi. Demek ki 90 dakikayi cikaracak duzeye henuz ulasamamis. Macta ekubani cikartmayip adam sakatlansa bu sefer millet ekuyu neden oyundan cikarmadin der.

Yorum

• Takım aynı takım ama defansif anlamda iki yılda zerre yol kat etmeyen takım pozisyon vermez hale geldi. Hücum zenginliği dediğimiz şey canavar gibi hücum oyuncularının şuursuzca saldırması ve gol bulması. Ama gol bulamamanın akabinde devamlı atak yememiz ve birçok maçta puan kaybı yaşamamıza neden oldu. Bu adam geldi kısacak sürede bunu çözdü. Eğri oturup doğru konuşalım. Geçen sorloth gibi yirmi yılda bir gelecek bir forvetimiz olmasaydı - kendisi yoktan gol var ediyordu- bu takım bu ligi kaçıncı bitirirdi? Sistem diyeceğin şey hiçbir zaman pat diye oturmaz. Hele ki köklü bir değişim yaşanıyorsa. Hoca da biliyor nwakaemenin mane olmadığını ama sistem oyuncudan değerlidir ve başarı gelecekse ve istikrar gelecekse sistemle gelir. Salt oyunculardan kurulu düzen o oyuncu olmadığında tepetaklak olur sen de şampiyon adayı takım ne hale geldi dersin. Nwakaeme sistem oyuncusu olacaksa olacak olmayacaksa olan oynayacak. Geçici başarımsıları değil uzun vadede elde edilecek gerçek başarıları hedef haline getirmeliyiz ve bu da sistem sahibi bir hoca ile olur. Arkadaşlar kusura bakmayın ama avrupada yardımcılık yapmış adam bile bu ülkenin en iyi hocasından evladır. Zaten çok daha iyisini getirsen senden en kralından oyuncular isteyecek ve o da aynı oyunu oynatmaya çalışacak. Ha sen dersen küçük olsun bizim olsun tek hedefimiz ligde şampiyonluk o zaman daha çok ağlarsın. Çünkü bu ligde işler sadece iyi kadroyla olmuyor. Ve şampiyonluğa oynamak o kadar da iyi kadrolara ihtiyaç duyarak da olmuyor. Sivas geçen sene birkaç tane kilit oyuncu ile son ana kadar zorladı. Adil bir ligde belki de onlar şampiyon olurdu. Bunları hesaba katmadan yalnızca yereli mutlu edelim kafasında olursan önce usta gibi sonra koç gibi çılgın paralar saçar, nihayetinde kulübü çöküşe götürürsün.

Eddie hoca dün 4-4-2 ile başladı önceki maç 4-3-3 bir önceki 3-5-2. Eldekinden maksimumu almaya çalışan bir adam var. Alakasız adamları alakasız yerlere çekip inatla bir sistemde çalışmaya devam etmektense - önceki dönemlerdeki 4-2-3-1 inadı gibi - her daim çözüm arayışında kendisi. Her sistemi ayrı ayrı değerlendiriyor. Yani eninde sonunda 4-2-3-1 e dönmüyor sistem. Bu yüzden kendisini takdir ediyor ve uzun yıllar bizde çalışmasını istiyorum.

Geldiğinde söylediğimiz şeyler ne yazık ki şimdiden gerçekleşmeye başladı. Yerel medya salyalarını akıta akıta futbolcu eskilerinden nemalanma derdinde. Dönüp dolaşıp geldiği tek yer Şenol güneş olan bir camiaya eddie hoca çok bile farkında değiller. İnşallah bu takım önce sizden kurtulacak sonra da taraftar profili günden güne daha fazla değişecek ve biz bu iğrenç döngüden kurtulup futbol izlemeye başlayacağız.
        OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Teknik direktörümüz kim olsun başlığında.

Newton olması gerektiğini ateşli ve sıkı biçimde savunmuştum.

Nihayetinde doğru bir seçim yapmışım.

Trabzonspor'u aklımın erdiği yıllardan beri takip ederim açıkara en iyi hoca Eddie Newton ( Şenol Güneş de buna dahil )

Newton gitmek istemediği sürece uzun yıllar teknik direktörümüz olarak kalması düşüncesindeyim.

Futbol olarak bütün oyun dinamiklerini gerçekleştiriyoruz ama unutamadığımız faktör olan hakemler son noktayı koyuyor.

Bu sezon geçtiğimiz sezonlara göre olağanüstü hakem uygulamaları var.

Şampiyonluğun kaçırtıldığı sezon hakemler bize karşı bu denli kötü niyetli değildi hatta lehimize verdikleri penaltılar vardı.

Bizim aleyhimize penaltı vermeye, kırmızı kart göstermeye ise çekiniyorlardı.

Fakat bu sezon emir büyük yerden olacak ki bizi safdışı bırakma eğilimi var.

TS-BJK maçında BJK 3.bölgemize bile giremedi. Hüseyin Türkmen'in KK attığı gol ve rezil bir penaltı ile 3 puan aldılar.

TS-Denizli maçında penaltımız iptal edildiği gibi son dakikada penaltımız verilmedi.

Gaziantep maçında Flavio topa müdahale ederek, yönünü değiştirerek nizami bir hamle yapıyor ama Fırat yine işgüzarlık yapıyor.

Bu sezon çete faaliyeti ilk haftadan başladı. İki kulüplü bir lig istiyorlar

Yorum

• İlk olarak Aydın Tiryaki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kredi sadece alınacak puanlarla mı elde edilecek bir şeydir? Oyunun hiç mi önemi yok? Mesela savunma yapmayı öğrenmişiz. Bunların hiç mi değeri yok gözünüzde? Adam belli bir oyun sistemi oturtmaya çalışıyor o kadar eksiğe rağmen. Eğer 2 puanla oluşuyorsa bu kredi kapatalım dükkanı zaten abi gerek yok.

Ne kadar kolay silip atabiliyorsunuz bazı şeyleri anlamakta güçlük çekiyorum.
            Sanırım bu düşüncenin bana ait olduğunu sanarak yorum yaptınız. Benim dile getirdiğim durum hem Türkiye'nin hem de Trabzonspor'un gerçekleridir. Kendimizi kandırmaya ne gerek var. Güzel oyun elbetteki önemli ama puan tabelasının önüne hiçbir şey geçemez. Klopp'un 6 yıl önce Türkiye'de görev yapsam çoktan kovulurdum demesini hatırlamak lazım. Hacıosmanoğlu 30 milyon euroluk transfer yaptırdığı ve büyük heveslerle getirdiği Halilhodzic'e bile ancak 8 hafta dayanabildi. Yoksa benim Hoca'nın gitmesine dair ne bir arzum var ne de böyle bir gücüm...
            En son DeAgLeMaNyAq tarafından düzenlendi; 03.10.2020, 20:03.
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Şampiyonluk beklentisine girmeden ve ümidi elden bırakmadan bu adamla devam etmeliyiz.
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sanırım bu düşüncenin bana ait olduğunu sanarak yorum yaptınız. Benim dile getirdiğim durum hem Türkiye'nin hem de Trabzonspor'un gerçekleridir. Kendimizi kandırmaya ne gerek var. Güzel oyun elbetteki önemli ama puan tabelasının önüne hiçbir şey geçemez. Klopp'un 6 yıl önce Türkiye'de görev yapsam çoktan kovulurdum demesini hatırlamak lazım. Hacıosmanoğlu 30 milyon euroluk transfer yaptırdığı ve büyük heveslerle getirdiği Halilhodzic'e bile ancak 8 hafta dayanabildi. Yoksa benim Hoca'nın gitmesine dair ne bir arzum var ne de böyle bir gücüm...
                Evet abi ben sizin düşünceniz olduğu varsayımıyla yorum yaptım. Yazınızdan öyle anlamışım kusura bakmayın. Ama her kim öyle düşünüyorsa acilen bu düşünce tarzını bırakmalı. Bir kere de şans verelim. Ben demiyorum ki gelecek vaat etmeyen işlere şans verelim. Ama bu adam gelecek vaat ediyor. Taraftar her şeyi düşünüp konuşabilir ama umarım yöneticiler taraftarın gazına çok gelmezler. Umarım.
                2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara

Yorum

• Sağlam bir kadro ve oyunumuz olmadan yarışa girince milletin oyuncağı oluyoruz. Biraz bilenen puanı kapıyor sonra moral bozuluyor. Sağlam temeller üzerine takım kurmadan yarışa girmek zarar veriyor.

Yorum

• oyun anlayışını kadro seçimini ve değişikliklerini şimdiye kadar beğenmedim. ama bir sürü fizik güç elemanı aldırmış o yüzden sil baştan bişiler yapmaya çalışıyor gibi. 1 sene şans verilmeli

Yorum

• Karadeniz gazetesinde eser hacisalihoglu 10 gun once soyle bir haber yapti. B7 gazetenin sahibi eski baskanlardan Mehmet ali yilmaz. Surekli kulup aleyhine bu sekilde bilincli olarak haber yapmaya calisiyorlar. Yalniz biz ne kadar ciddiye almasak da bu tur haberlerden etkilenen baya bir insan var. Biz taraftar olarak her sekilde bu adamin arkasinda durmaliyiz. Bu kan emici vampirlere meydani birakmamaliyiz. Herhalde hocanin genc oyunculari kampa goturmemesine kizdilar. Nedeni nedir bilmiyorum ama yerel medya her zamanki gibi yine kulube zarar vermeye calisiyor. Unal karamanin istifa ettigi gece millet tesislerde toplanip bosuna satilmis yerel medya diye slogan atmiyordu. Ulan bu nasil bir serefsizlik habere bak. Neyse kufretmicem.

ıngiliz hocanın bu isi goturemeyecegi kararına varan kurmaylar yeni hoca icin dugmeye bastı. karadenizin ulastıgı bilgilere gore; camianın akil isimleri unal karamanın yeniden takımın basına getirilmesi icin yonetime baskı yapıyor. bu isimler, trabzonsporu kaostan cıkarak kisinin, birlestirici ozelligi ile unal karaman oldugunu ileri suruyor…

Yorum

• Gerçekten tüm enerjiyi şu kan emicilerden kurtulmaya ayırsak kimse düşman değilmiş gibi görünecek bize. Şu adamın yaptığı habere bak. İnsanda biraz utanma olur. Şunların yaptığı haberi İstanbulun yalamaları yapmıyor edep yahu!
                        OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Bilmiyorum bu forumda bu baslik altinda konusuldu mi bunlar ama hazir milli takim arasindayken hocayla ilgili birkac seyden bahsetmek istiyorum. En basta unal karamanin iatifasindan sonra aslinda siyasetin trabzonsporun basina unall karamandan once baska yabanci bir hocanin gelmesini istiyordu dendi. Ardindan cimsir ile konusuldugu ve cimsire bir tane yabanci yardimci getirilebilecegi konusuldu. Baskan cimsire sormus o da tamam olur demis. Ardindan da newton geldi. Yalniz hoca oldukca kariyeri parlak biriydi ve cimsirin altinda calismasi oldukca tuhaf oldu. Iste bu noktada acaba siyasetin unal karamanin yerine istedigi hoca newton olabilir miydi acaba diye dusunuldu. Daha once cumhurbaskanina forma hediye etmesi. Turkiyeye gelmeden once turk futboluyla ilgili cok dogru aciklamalari buna dayanak olusturabilir belki. Ayrica hocanin esi konyali hir turk ve kendi de musluman. Olayda isimleri gecen sahislarsa unal karamanin kalmasini suleyman soylu istiyormus yabanci hocayi da berat albayrak istiyormus. Hatta unal karamanin albayrak ile telefonda zitlastigi bile iddia edildi.

Ama bir yandan da yillarca alryhimize yapilan hakem hatalari basaksehirin sampiyon yapilmasi vs. bu iddialari biraz gercek disi birakiyor. Siyaset madem takimin hocasina karisiyor o zaman neden takimin hakkinin gaspedilmesine kayitsiz kaliyor. Bu noktada da insan tereddut ediyor. Birxe yonetim sampiyonlugu siyasete satti deniyor. E madem oyle niye cimsiri gonderdiler. Cimsir niye sampiyonluk kacti diye bunalima girdi psikolojisi bozuldu. Pardon cimsir kendi istifa etmisti dimi.

Neyse gelelim hocanin kendisine. Daha once kulube boylesine ses getiren bir hoca gelmemisti. Bence bu bizim icin bir sans olabilir. Adam cimsirin yardimcisi ken kimseden ses cikmiyordu. Fakat kulubun teknik direktoru olunca butun ddunya medyasi kendisinden bahsetmeye basladi. Gerci arada turkiye kupasi sampiyonlugu ingilterede the guardiana falan cikti ama genel spor medyasinin asil dikkatini kulupte teknik direktor olunca cekti.

Bu kadar goz onunde boylesine iyi bir kariyere sahip hocanin kesinlikle lotu hoca oldigini dusunmuyorum her sekilde arkasinda durmaliyiz. Ve de hoca sayesinde avrupanin onemli takimlari bizo fskip edicek iyi futbolcu satisi yapabiliriz. Once yusuf yazici sonra sorloth baska futbolcular ve menajerlerin de diklatini cekebiliriz. Kariyerinde sicrama yapmak istiyen futbolcularin tercih noktasi olabiliriz vrys onemli tskimlsrin oynatamadigi oyuncusuni kiraladigi yer.

Turk futboluyla ilgili trabzonsporda gorev almadan cok once yaptigi aciklamalarsa cok dogru. Turk futbolunun en onemli sorunlarindan biri birak altyapiyi super lig hocalarini bile yetersiz olmasi. Riza calimbay antalyasporu calistiriken jeremy menez transfer ediliyor adam tanimiyorum diyor. Bu nedir yani kariyerinde monaco paris saint germain milan olan futbolcuyu tanimiyorsun. Bu tipinsanlar genelde paraya pula doymus kisiler oluyo. Teknik direktorlugu oyle bos kalmamak icin zaman gecirmek bir isle ugrasmak mesgale icin yapiyorlar. Oyle hicbirinin bir basari elde eiyim ulke mi yurtdisinda temsil ediyim gibi bir derti yok. Tabi dogal olarak boyle bir ortamda futbolumuz cok fazla gelismiyor. Tabi gelismemesinin bir diger nedeni sike tesvik torpil olaylari falan da var. Federasyon baskanligi icin de bi ara hamit altintop deniyordu o is de oyle kaldi. Neyse insallah cok badarili olur. Turkiyeye nin ikonci gordon milnesi olur diyelim. Ben de basarili olmasini cok istiyorum. Zaten siyahi olmasaydi belki de su an real madrid in basinda olurdu kim bilir.

Yorum

• Iyi isler yapiyorsun Hocam. Ozellikle son 2-3 sezon yapamadigimiz takim savunmasini bu kadar kisa sürede olusturdun ama daha iyi daha iyi olacaktir. 2-3 sezondur defans ile forvet arasi 60 metrelik oyunu cok cok düsürdük.

Transferleri begendim. Inatci bir kimligi yok. Maca olan hamleleri olumlu.

Böyle devam..
                            ...TRABZONSPOR...
                            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Allah yardımcın olsun ...

Bu dönem de birde gençlerden 1-2 sini takıma monte edersen muhteşem olur.
                              *
                              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Teknik direktör dedigin böyle net aciklamalar ve analizler yapar.
                                TRABZONSPOR 1967

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X