Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Edward John Ikem Newton

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Pereira,Ekuban ve Wakayı çıkartarak beş para etmez bir hoca olduğunu gösterdi.Bundan teknik direktör falan olmaz.Serkan ve Bilal gibi yetenek yoksunlarını güya kontra atak oynayacağız diye oyuna aldı.

Yapması gereken sahada etkisiz eleman olup hiçbir işe yaramayan Ömürü çıkarıp Diabeteyi almasıydı ama öyle yapmadı.Ömür gibi bomboş adamı oyunda tutup,takımın en etkili isimlerini oyundan çıkararak hayatında ilk defa teknik direktörlük yaptığını kanıtlamış oldu.

Yorum

Waka ve Ekuban'i cikarip oyuna Bilal'i sokmaktaki amac tam olarak neydi ?

Ligin en etkili kanat forveti Wakayeme, top tutan ve tasiyan skorer oyuncumuz... Ölü hali Bilal'den iyidir, skor yapma yaptirma ihtimali yuksektir!

10 numara istiyorsan git 10 numara aldir, bu adami neden sol kanattan alip etkisizlestiriyorsun, futbola bu kadar mi uzaksin ?
      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Maç başlığında da kısmen dile getirdim. Kaderini milli aradan sonraki zorlu maçlar belirleyecek. İlk milli arada kendisini devre arasına atacak krediyi ne yazık ki kazanamadı. Bu yüzden ikinci milli araya kadar ki Başakşehir, FB, Kasımpaşa ve Alanya maçlarından 7 puan almamız lazım...
        şu 4 maçla başlayacak olmamız çok canımı sıktı.
        ulan sörloth

Yorum

Wakaeme ve Abdülkadir kötüydü. Ekuban ise gayet iyi ve diriydi.

Ama şurda net hatası var, aynı anda Waka ve Ekuyu çıkarmak rakibe gel demektir. Madem onu yapıyorsun aldığın kontracılar anında fişi çekecekler...
          Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

Başarılı olmasını cân-ı gönülden istiyorum çünkü sırf renginden dolayı uğradığı haksızlığı bile Trabzonspor'un kimliğiyle özdeşleştiriyorum.

Henüz değerlendirebileceğimiz noktada olduğunu sanmıyorum, çünkü normal bir zamanda Ekuban'ın çıkarılacağını sanmıyorum. Belli ki sakatlığını atlatamamış olmasından dolayı meydana gelen bir problem vardı. Millî maç arasından sonra sözünü ettiği, filizlerini gördüğümüz hücum futbolunu takıma iyice benimsetebilirse başarılı olmaması için bir sebep yok.

Yorum

Tony'i ortada oynatmak.
              Bu sevdadan vazgeç.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Waka'nın orta sahada oynayamayacağını bilecek kadar futbol bilgin yok mu?

Yorum

Adamin kimseyi ortada oynattigi yok. Sadece takitik icabi bek oyuncularina alan acmak icim kanat oyunculatini ortaya cekiyor. Bir nevi 3-5-2 nin tersten oynamisi zeklinde bir hucum plani benimsemis durumda newton. Simdilik hocaya birsey demiyorum. Milli talim arasindan sonra yeni transferler ve antremansiz oyuncularin eksiklerini kapatsin iste o zaman degerlendiririz hocayi.

Ayrica ilk 4 haftada ne goruldu ki hoca gitsin diye seyler yaziliyor. Daha takimdaki sakatlar yeni dondu. Ayrica hakem hatalarindan dolayi en az 4 puanimiz gitti ki besiltas maci haric. Yeminle bazi taraftarlar takima zarardan baska birsey degil. Bizim yerel medyadan hicbir farklari yok. Laf olsun torba olsun diye konusur dururlar.

En son korkusuzmaraz tarafından düzenlendi; 03.10.2020, 12:09.

Yorum

Önde iken maç boyu ne yaptığı belli olmayan Wakanın çıkması, yerine hızlı kanatların girmesi doğruydu hocam. Saygılar.
                    Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

Milli maç arası bu oyuncu gelişim takipçi teknik adamlık gecmişi olmayan Newton'dan kurtulmak için son çıkıştır.

Chelsea'den pazarlama müdürü apoletiyle adam gelse görmemiş gibi üstüne atlıyoruz

Ligin ilk 4 haftasi en vasat 4 takımdan 5 puan çıkardık.Malatya'yı bir kenara bırakıyorum Denizli Antep Bjk inanılmaz vasat

Önümüzdeki Fb Alanya Başakşehir serisinde lige havlu atarsın

Nwakaeme gibi ligin en efektif oyuncusuna kendi ceza sahasinın çevresinde rakip kovalatıp hücumda merkeze çekiyor

Amerika'yı yeniden mi keşfedecek
                      İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                      -------------
                      Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

Hoca iyi biraz zaman verdik mi herşey yoluna girecek ama bu kan emiciler o zamanı verir mi

Yorum

BU diyorsa kesin Trabzonspor seviyesindedir...

https://twitter.com/umit1461

Yorum

Arkasında durulmalı, zaman veeilmeli.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

Afobe hiçbir etkinlik gösteremezken topu kaleye taşıyabilen tek adam Ekuban oyundan neden alındı?
                              • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Maç başlığında da kısmen dile getirdim. Kaderini milli aradan sonraki zorlu maçlar belirleyecek. İlk milli arada kendisini devre arasına atacak krediyi ne yazık ki kazanamadı. Bu yüzden ikinci milli araya kadar ki Başakşehir, FB, Kasımpaşa ve Alanya maçlarından 7 puan almamız lazım...
                                Kredi sadece alınacak puanlarla mı elde edilecek bir şeydir? Oyunun hiç mi önemi yok? Mesela savunma yapmayı öğrenmişiz. Bunların hiç mi değeri yok gözünüzde? Adam belli bir oyun sistemi oturtmaya çalışıyor o kadar eksiğe rağmen. Eğer 2 puanla oluşuyorsa bu kredi kapatalım dükkanı zaten abi gerek yok.

Ne kadar kolay silip atabiliyorsunuz bazı şeyleri anlamakta güçlük çekiyorum.
                                2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara

Yorum

Çalışıyor...
                                X