Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Edward John Ikem Newton

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

2016-17. Başakşehir'in 73 puanla ikinci olduğu sezon.

.....................Volkan......................
    Uğur Uçar... Yalçın...Epureanu...Ferhat
    ..............Mahmut........Emre.............
    Visca..............Mossoro...........Cengiz
    .................Mehmet Battal................

Uğur, Ferhat, Yalçın çöp kategorisinde.
    Visca kendi yetiştirdiği oyuncu.
    Cengiz Altınordu'dan yeni gelmiş, 20 yaşında bir genç. Lige adapte etmiş.
    Mehmet Battal malum.
    Mossoro Braga'dan yaşlı, maliyetsiz transfer.
    Epureanu'yu bulup getirip kilit oyuncu yapmış.
    Mahmut gibi no-name bir vasatı milli oyuncu yaptı.

Şimdi bu teknik direktörlük başarısıdır.
    Sonraki yıllarda daha yüksek bütçelerle şampiyonluk verdi evet, çünkü baskı altında ve finallerde zorlanıyor. O da onun zaafı.
    Hatta yaptırdığı kötü transferler de çok.

Ama oyunculara değer katar, bir takım ve oyun oluşturur. Şu an ihtiyaç bu.

Avcı Başakşehir'in başına 2014-15'te lige yeni çıktığında geçti, daha kötü kadroyla ilk yıl 4ncü oldu.
    ELimizde daha potansiyelli bir kadro var, üretecek, değer katacak gerçek bir TD gerek.

Yorum

İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sakatlıklar, cezalılar ve covid sıkıntısına rağmen normal mi?
      Şu tabloya sabır ancak büyük bir torpil veya küme düşmeye razı gelenler gösterebilir
      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Newton Hocam, en başından beri takımın başına geçmeni isteyen birisiyim. En az 1 sezon takımın başında kalman gerektiğini düşünüyordum.
        Fakat fener maçının 2. yarısındaki performansın kötü değil çok kötü.
        1-0 öndeyiz ve 2. yarının nasıl başlayacağını öngöremedin. Görmeliydin. Hata senin hocam.

Ayrıca daha güçlü bir görüntü vermen gerekiyor hocam. Bu ülkede mütevazi olmayacaksın.

Yorum

Avcıya çok ön yargılıyım, Akçay'a bile o kadar değilim ... Niye bu kadar ön yargılıyım bilmiyorum...

Yorum

İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Avcıya çok ön yargılıyım, Akçay'a bile o kadar değilim ... Niye bu kadar ön yargılıyım bilmiyorum...
            İtici ve ukala bir tarzı var.
            İBB'nin başındayken bizimle maçından sonra Engin Baytar için 'böylelerini yerden kaldırmayacaksın' sözleriyle ortamı germişliği..
            Gümüşdağ-Emre B.-Arda-Ahmet Bulut vs içeren leş yandaş tayfa ile yakınlığı..
            Başakşehir'in başında bizi hemen her maçta yenmiş olması..

Bunlardandır muhtemelen

Yorum

İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şu tabloya sabır ancak büyük bir torpil veya küme düşmeye razı gelenler gösterebilir
              Nedense ortalıkta BJK, Başakşehir ve FB maçlarının ilk yarılarında oyunu sürklase ettiğimiz algısı yapılıyor. Açıkçası geride kalan maçlarda böyle bir intiba yaşamadım. Ligin en çok gol yiyen takımı olmamıza şu aşamada çok takılmıyorum. Sorun maç başı 1 gol ortalamasıyla oynamamızda. Bazıları belki hakemlere bağlayabilir ama 6 maçta penaltı kazanamıyorsak, bunun altında rakibin kalesinde ciddi tehdit oluşturamadığımız gerçeği de çıkıyor...
              Trabzon bir sevda,
              Trabzonspor bir destan...

Yorum

İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Nedense ortalıkta BJK, Başakşehir ve FB maçlarının ilk yarılarında oyunu sürklase ettiğimiz algısı yapılıyor. Açıkçası geride kalan maçlarda böyle bir intiba yaşamadım. Ligin en çok gol yiyen takımı olmamıza şu aşamada çok takılmıyorum. Sorun maç başı 1 gol ortalamasıyla oynamamızda. Bazıları belki hakemlere bağlayabilir ama 6 maçta penaltı kazanamıyorsak, bunun altında rakibin kalesinde ciddi tehdit oluşturamadığımız gerçeği de çıkıyor...
                kardeşim yazdıklarının tamamına katılıyorum fenerbahçe naçında ilk yarı top oynadık diyenler acaba neyi kıstas aldı attığımız gol bile rakibin hatasından gelen bir hata ile oldu organize bir tane atağımız yok ne kanatları kullandık ne duvar pasları yaptık ne verkaçlara girdik nede oyuna hükmetik ama ne hikmetse fenerbehçeden iyi oynamışız bu takım yeni kuruldu şiir gibi top oynamasını zaten beklemiyoruz ama 6 maçta buna malatya maçı da dahil bu takım top felan oynamıyor.

Yorum

Takım rakip yarı sahaya gitmeye bile çekinecek kadar özgüven kaybı yaşamış durumda,
                  şunu göremeyen zaten değerlendirmesin boşuna oyunu, taktiği, anlayışı vs.

ligin küme düşme adaylarından biri gibi performansı var takımın ve 6 hafta geçti, 1 maç denk gelmiş o da anlaşılan
                  Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                  Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

Bugün de kovulmadı.
                    Bu inatla Paşa maçı da kaybedilecek.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

Avcı gelse niye sezon başında gelmedi diye canım sıkılacak. 10 puan fark ye, madara ol sonra karar değiştir, çocuk oyuncağı sanki. 15 senelik hocaya karşı, yardımcı antrenörü tercih etmek çok da akıllıca değildi zaten. Basit düşününce cevap ortada. Macera aradık tutmadı. Daha sağlam temeller üzerine yabancı hoca getirmek gerekiyor demek ki.

Yorum

İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Avcı gelse niye sezon başında gelmedi diye canım sıkılacak. 10 puan fark ye, madara ol sonra karar değiştir, çocuk oyuncağı sanki. 15 senelik hocaya karşı, yardımcı antrenörü tercih etmek çok da akıllıca değildi zaten. Basit düşününce cevap ortada. Macera aradık tutmadı. Daha sağlam temeller üzerine yabancı hoca getirmek gerekiyor demek ki.
                        Messias ve Plaza'yı getiren klikle Newton'u getirenler aynı. Ağaoğlu'nun akıl hocalarını değiştirmesi lazım yoksa kendisini değiştirecekler haberi yok...
                        Trabzon bir sevda,
                        Trabzonspor bir destan...

Yorum

Ucuz et, yahni meselesi. Sörloth'u buldu Başkan. Tuttu. Bedavadan para kazandı. Sandı ki bedava Newton da iş yapar ama bu defa papaz pilav yemedi. Olan Trabzonspor'a oldu. Bin kere yazdık bu adamdan hoca olmaz, Avcı gelmeli dedik ama yok. Şimdi ayıklasın pirincin taşını diyeceğim ama aceleyle daha anlamsız kararlar almaları muhtemel. Newton'u getirenler de gelmesi yönünde destek verenler de bugünkü puan tablosunun sebebidirler. Kimse kusura bakmasın. Macera aradınız, tutmadı. Başkan ekonomide iyi olsa da sportif anlamda diptedir.
                          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

Messias ve Plaza'yı getiren klikle Newton'u getirenler aynı. Ağaoğlu'nun akıl hocalarını değiştirmesi lazım yoksa kendisini değiştirecekler haberi yok...
                            Mehmet yiğit alp tayfası mi ? Böyle 3 ayrı kafadan takım planlaması yapınca ortaya bu çıkıyor zaten. Halliodzic dönemine benzedi. 2 sene takımın başında kaldıktan sonra bir dönemde bu kadar transfer ihtiyacı doğuyorsa, süreci kötü yonetmişsin demektir. Biz gelişme beklerken, giderek bozuluyor herşey. Yönetim de motivasyonla çalışıyor demek ki, plan programla değil.

Yorum

Avcıyı istemeyenlerin aklına Ersun Yenal mi geliyor? Bence avcı iyi hoca ama şahsen benim aklıma Ersun geliyor.

Yorum

Avcı'yı getir yanında Newton'u hazırla dedik. Şimdi Newton da yalan oldu. Futbolda zamanlama çok önemli. Hem saha içinde hem saha dışında.

Tabi bu arada başkan çıkıp saydıracak sağa sola da, takım maç kazanamıyor. İlk galibiyeti bekliyor şu an gaz almak için. Newton gönderildi deniyor, adam hala antrenmanda. Palavra atıp gaz alıyorlar. 1 maç kazansan peşinden 1 maç kaybedeceksin. Bu futbol anlayışı daha fazlasını vadetmiyor.
                                En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 27.10.2020, 19:00.

Yorum

Çalışıyor...
                                X