İlk olarak tsukru61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Edward John Ikem Newton
Daraltma
X
-
En son acan61 tarafından düzenlendi; 03.08.2020, 01:13.
-
Ben anlayamiyorum hangi kaynaklardan yola cikarak bu adamin modern futbolun temel gerekliliklerine sahip oldugu, psikolojik kisminda sahaya agirlik koyan biri oldugunu anladiginizi. Bu rezil biten sezon ustune ikinci bir Sarri cikartmaya calismak cok buyuk sacmalik.
Saltanat’a donusturduk teknik direktorluk mertebesini bu isler o kadar kolay degil. Umarim dusuk maas alan bi yardimci antrenor getirir, zira bu gittikten sonra yerine yardimcisini gececektir.
Yorum
-
Şehri tanımış olması ve kupa maçında gördüğümüz üzere futbolcularla iletişimi yönünden Avcı’dan daha iyi bir tercih bence. Kendi ekibini oluşturmasına izin verilirse ve genç ve potansiyeli olan oyuncuları yönetime aldırabilirse başarıdan söz edebiliriz kendisiyle.
Yorum
-
Fanatik [MENTION=6527]fanatik[/MENTION]comtr
Eddie Newton: Aslında genç oyuncular için Türkiye iyi bir gelişim ülkesi değil. Evet zaten olgunlaşmamış oyuncularımız için ya da belirli bir yaşa gelmiş oyuncuları Türkiye'ye yollamak açısından bir problem yok.
Ama genç oyuncuları buraya yollamak bence doğru bir fikir değil. Çünkü kendisini geliştirecek hoca da yok burada. Ayrıca hem ekonomik hem de taraftar yapısından dolayı genç oyuncuların burada olmaması lazım.
Parayı verip eskisi gibi A takım seviyesine oyuncuları yetiştiremiyorlar. Alt yapıdan oyuncu çıkaracak hoca olmadığı için üretim de olmuyor. Eskisi gibi kulüplerde artık para da yok. Kaliteli oyuncu da getiremiyorsun. Şu anda bence en büyük problem bu.
Diğer liglerden, Bundesliga, Serie A, La Liga'dan örnek verirsek finansal durumlarının iyi olmasının yanı sıra oyuncu da yetiştiriyorlar. Çünkü onların alt yapı hocaları çok iyi. Bu noktada bence Türkiye'nin en büyük problemi de bu bence.
Gördüğüm kadarıyla Türk oyuncuların kafa yapısı da değişmeye başlıyor. Yeni ülkelere ve yani takımlara gitmeye, yeni yarışmalara, yeni mücadeleye daha açıklar. Biraz daha cesaret geldi diyebilirim.
Bizim için önemli kriter ise oyuncuların daha üst daha üst düzey takımlardan gelmeleri lazım. Çok genç yaşta Ozan Kabak gibi Şampiyonlar Ligi'nde oynamalı, Avrupa Ligi'nde oynaması lazım.
Galatasaray, benim oynadığım dönemlerde Manchester United maçında 'cehenneme hoş geldiniz' pankartları ve statta muhteşem bir ambiyans vardı. Hafızalarda bu kaldı. Başakşehir'i diğerlerinden faklı olarak görüyorum çünkü kulüp yapısı çok iyi. İyi yönetilen bir kulüp.
Alman kulüpleri İngiltere'den genç İngiliz oyuncu alıyorlar. Çünkü hem fizik, hem de taktik olarak iyi oyuncuları yetiştiriyoruz. Asıl olay bu. Bunları harmanlamanız lazım. Oyuncuları kendi aralarında yarıştıracaksın. Maalesef Türkiye'de bu yok. Yani sabır yok.
Yorum
-
İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜnal aylarca savunuldu, buna da sabir edin artik...
Yorum
-
O röportaj 2 sene önce yapılmış sanırımİlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
Uzun zamandir böyle etkili konusan görmemistim.
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea, Trabzonspor’da teknik direktörlük görevine getirilen İngiliz Eddie Newton için tebrik mesajı yayımladı.
Iste Eddie Newton gibileri Türk futbolunun basinda olmali. Biz de ise hükümetle civik civik olan Limak Holding'in sahibi getirilir göreve.En son Anıl C tarafından düzenlendi; 03.08.2020, 19:25.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
Ptofesyonel ekipler kurabilirse başarılı olacaktır.Öz evlat severlerle de mücadele edecek.İnşallah azimli ve kararlı bir kişiliğe sahiptir.Yoksa bu tayfa ile uğraşmak zordur.Hiç ders filan da çıkarmazlar.Biraz da bizim uşaklar yesin kafasındadırlar.
Yorum
-
İlk olarak zaqua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyanında bir ekip getireceği söylenti mi, bilgi mi?Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUzun zamandir böyle etkili konusan görmemistim.
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea, Trabzonspor’da teknik direktörlük görevine getirilen İngiliz Eddie Newton için tebrik mesajı yayımladı.
Iste Eddie Newton gibileri Türk futbolunun basinda olmali. Biz de ise hükümetle civik civik olan Limak Holding'in sahibi getirilir göreve.
Newton'un teknik kariyerine bakıldığında:
-İlk sezonunda MK Dons'u play-off'lara çıkarma başarısı gösterdi. ( Di Matteo menajer, Newton yardımcı hoca )
-WBA'da ağırlıkla gençlerden kurulu kadroyu ikinci sezonunda EPL'ye çıkardı. ( aynı ekip )
-Dördüncü yılında Di Matteo ile birlikte Chelsea'ye geçti.
-1 yılı asistan menajer olarak 7 yılda: 1 EFL, 2 FA, 2 EPL, 2 Avrupa ligi ve 1 Şampiyonlar ligi şampiyonluğu yaşadı.
-3 yıl boyunca Chelsea'de dünyanın en kapsamlı ( yılda 35 futbolcuyu bulan ) kiralama ve gelişim programını yönetti. Chelsea'nın pek çok transferinde ve alttan oyuncu üretiminde rol oynadı.
Son olarak, Trabzonspor'da Türkiye Kupasını kazandı.
Artık spor kariyerinde 3. aşamaya geçti. Türkiye'de mali anlamda güç durumda olan, öz kaynak futbolcu üretimini önemseyen ve en önemlisi hedefi olan bir futbol takımı yönetecek.
Eddie Newton'un kariyeri boyunca içinde yoğrulduğu sistemi buraya taşımasına izin verilmesi lazım. Trabzonspor bu fırsatı hizipçi, teknik direktörünün, menajerinin kuyusunu kazacak garip bir hoca grubunu Trabzonspor'a eklemlendirerek tepmemesi gerek.En son Serdar A tarafından düzenlendi; 04.08.2020, 09:46.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum