Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Edward John Ikem Newton

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Başarılar dilerim hocam.

İngiltere'den 4-5 profesyonel getirecekmiş farklı görevlere. Hem ekibini hem de yaptıracağı transferleri çok merak ediyorum.
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

Gidip adam gibi işin uzmanlarını bulsun getirsin. Avrasya üniversitesi,giresun üniversitesinden mezun 25 yaşındaki çocukları analizci diye sokmasınlar bu takıma. Ahbap çavuş ilişkisinin son bulacağını temenni etsemde çok inanmıyorum. Umarım ingiltereden bu işi az çok bilen sağlam bir ekip kurup yoluna devam eder.

Yorum

İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Başarılar dilerim hocam.

İngiltere'den 4-5 profesyonel getirecekmiş farklı görevlere. Hem ekibini hem de yaptıracağı transferleri çok merak ediyorum.
        yanında bir ekip getireceği söylenti mi, bilgi mi?

Yorum

İngiltereden vs kondisyoner ve sağlık ekibi getir reis

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

Hayırlı olsun hocam Allah utandırmasın. Destekçiniz.
            "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

Hayirli olsun hocam
              Ünal ve Hüseyine sabir edenler insallah sanada sabir ederler.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

Hayirli olsun. Umarim güzel bir Ekip kurabilirsin kendine. Sana güvenim tam. Istedigin Firsati degerlendirebilmen dilegiyle.
                “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

Duruşu, karizması, iletişimi, isteği ve geçmiş kariyeri ile bu görevi hak ediyor. Siyahi bir teknik direktör olarak ayrı bir sempatikliği olacağı kesin. Yönetim çok cesur bir karar aldı. Avcı'yı herkes getirir ama bu kararı öyle kolay kimse alamaz umarım Newton'a iyi bir ekip kurma fırsatı verirler.

Yorum

İlk olarak acan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Duruşu, karizması, iletişimi, isteği ve geçmiş kariyeri ile bu görevi hak ediyor. Siyahi bir teknik direktör olarak ayrı bir sempatikliği olacağı kesin. Yönetim çok cesur bir karar aldı. Avcı'yı herkes getirir ama bu kararı öyle kolay kimse alamaz umarım Newton'a iyi bir ekip kurma fırsatı verirler.
                    Stajyer kampına döndü takım. Adam gibi hoca bulamadılar 3 senedir.
                    Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

avcı denen 10 kişi defans oynatan her maç 1-0 maç kazandıran tipten iyi olduğu kesin.
                      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

Idris elba'ya benziyor azicik ama newton'un boyu kisa.

Sakallar, ingiliz aksani falan karizma adam. Peki bu bizim ne işimize yarar ? Afrikali iyi oyuncular siyahi antrenör var diye öncelik verirler mi klube ? Irkçiliktan dolayi bu konularda hassaslar. Yöneticilik katinda fazla şans bulamamaktan şikayetçiler. Başarili olmasini isteyeceklerdir.

Yorum

Biz bu ligin zencisiyiz, sen de ten renginin fırsat eşitsizliği getirdiğine inanıyorsun; black lives'ın ne kadar önemli olduğunu ve îcâbında neler yapabileceğini gösterelim hocam.

Yolun açık olsun.

Yorum

Çok temiz bir insana benziyorsun umarım başarılı olursun. Avcı ve Turkuvaz Medya goygoyuna karşı başarılı olmanı çok istiyorum.
                            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Riskli hamle. Tutarsa iyi. Göreve erken getirildi bana göre. İnşallah başarılı olur. Kendisinin başarılı olması bizim de başarılı olmamız demek. Ama Ünal Karaman geldiğinde de söylediğim gibi, bu adamı getiriyorsan yanını iyi dolduracaksın. Adamın ekibi iyi olacak. Mevcut ekiple çalışırsa fazla gitmez. Kondisyoner başta olmak üzere, İngiltere'den kapsın gelsin tüm ekibini.

Yorum

Öncelikle avcı belasından kurtardığı için bizi teşekkürler.

Yönetimde çatlak var gibi bunu iyi yönetmek önemli.

Bu adama biraz özgürlük vermemiz lazım ekibini oluştursun ama gökdeniz gibi biri ekibinde yer alsın isterim.

Özellikle transferler kısmında normalden daha fazla katkısı olması lazım bunu iyi şekilde kullanırız inşallah.

Hayırlı olsun.
                                sadece aşk bizimkisi

Yorum

Çalışıyor...
                                X