Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Edward John Ikem Newton

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben mantalite olarak beğenmedim..

Bir kere riski sevmiyor.. İlk liderlik deneyimi olduğu için olası kötü sonuçların onun yolculuğunu etkileyeceğini düşünüyor.. Burada takımdan çok bireysel bir tavır sezinledim..

Tutarlı biri de değil.. Özellikle Kerem Baykuş konusunda çocuğu 2 hazırlık maçında oynattı ve çocuk gayet iyi idi.. Ama Lig maçlarında hiç şans vermedi.. Bunun mantıklı bir açıklaması yok bende..

Anladığım kadarıyla kariyeri belli seviyede olan futbolcuları performansı ne olursa olsun oynatmayı tercih ediyor.. Bunu gelen 2 ingiliz futbolcuyu antreman yaptırmadan oynatmasından zaten anlıyoruz..

Ben bu Newtonu samimi ve yeterli bulmadım.. Serkan ve Rahime 180 dakka boyunca kenardan bir şeyler anlatması ve taktik vermeside cabası, bu çocukların kapasitesini anlayamadı mı ? Plaza ve Anıl Rahmiyi hemen kapasite olarak yetersiz buldu mesala..

Keremi oynatmayan

Serkan ve Rahimi hatta Guilermeyi oynatan

Anıl Rahmi ve Plazayı yetersiz bulan kriter nedir?

Bence bu tercihlerde ki tutarsızlık hocanın iyi bir gözlemci olmadığının kanıtı..

Bu kadar yerlere düştüysek Atakan, Taha, Süleyman, Salih , Yeşil neden süre almıyor?

Ben bu hocanın boynunda iple bu yolculağa çıktığını bildiği için burada başarılı olacağına inanmıyorum..
    https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

• Rakip 10 kişiylen son 10 dakikayı forvetsiz oynamak akıl işi değil.

Oyuncuları en iyi hocanın tanıdığı fikri de bu mantıksız değiştirmeyi aklamıyor.

Yorum

• Denizli 10 kişi kalmışken rakibi ısıramamayı kabul edemiyorum.

Yorum

• Selaminaleykum arkadaşlar yine söylüyorum bize bizden başka yardımcı olacak Hoca lazım Bence ne olursa olsun Şenol Güneş i getirmeleri lazım biz hersene böyle ya oyuncu satarız ya antirönör ararız ya şampiyonluğu başkasına kaptiririz isde Böyle golcu yok orta saha yok bence yol yakınken Şenol Güneş i getirilmeli

Yorum

• İlk olarak Mustafa 42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Selaminaleykum arkadaşlar yine söylüyorum bize bizden başka yardımcı olacak Hoca lazım Bence ne olursa olsun Şenol Güneş i getirmeleri lazım biz hersene böyle ya oyuncu satarız ya antirönör ararız ya şampiyonluğu başkasına kaptiririz isde Böyle golcu yok orta saha yok bence yol yakınken Şenol Güneş i getirilmeli
            Şenol Güneş de bayılırdı buraya gelmeye zaten

Yorum

• hoca 3-5-2 denetiyor sanirim? yanlis mi anladim? hocam huseyin turkmen maceranizdan donmezseniz, size isinize neden olabilir. bunu gormek cok mu zor?

Yorum

• İğrenç bir haber dili

ıngiliz hocanın bu isi goturemeyecegi kararına varan kurmaylar yeni hoca icin dugmeye bastı. karadenizin ulastıgı bilgilere gore; camianın akil isimleri unal karamanın yeniden takımın basına getirilmesi icin yonetime baskı yapıyor. bu isimler, trabzonsporu kaostan cıkarak kisinin, birlestirici ozelligi ile unal karaman oldugunu ileri suruyor…

Eğer M. Yiğit Alp bunu yalanlamazsa ona da yazıklar olsun.
                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İğrenç bir haber dili

ıngiliz hocanın bu isi goturemeyecegi kararına varan kurmaylar yeni hoca icin dugmeye bastı. karadenizin ulastıgı bilgilere gore; camianın akil isimleri unal karamanın yeniden takımın basına getirilmesi icin yonetime baskı yapıyor. bu isimler, trabzonsporu kaostan cıkarak kisinin, birlestirici ozelligi ile unal karaman oldugunu ileri suruyor…

Haberde imzası olan arkadaşın tek bir doğru haberini hatırlamıyorum. Zaten TS akil adamları o iki adayı değil ancak MRA'yı önerecekleri için yine yalan haber olduğu belli.

... hocayı yeme çalışmaları çok erken başladı. mevcut kadro ile hoca kusur bulunacak son adamdır ama yemesi de en kolay adamdır maalesef.

Yorum

• Haberde imzası olan soyad, Ünal Karaman olaylarında gazlama yapan emice ile aynı -bir akrabalık var mı bilmiyorum-.
                    Akil dediği tipler de o ve benzerleridir.

Şu pusuda bekleyen elemanlar yüzünden, bir kat daha fazla başarılı olmasını diliyorum Newton hocanın.
                    İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İğrenç bir haber dili

Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                    FIRTINAİHTİLALEFSANE
                    we the north

Yorum

• Yahu ahahahah. Bu Eser Hacısalihoğlu'nun organik şekilde gerizekalı olduğunu düşünüyorum ya da sanrıları var. Kişilik bozukluğu da olabilir patolojik zeka geriliği de olabilir. Bunun haberleri normal değil.

Onun dışında Eddie Newton'ın yanına antrenör desteği lazım. En başında Hüseyin Newton'ın yardımcısı olsa yine bir iki düzgün adam gelse yanına güzel olurdu. Biraz Türk işi işler lazım atlayacak zıplayacak
                      İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                      İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                      Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Klasik beginner yabancı teknik direktör. CV sine yazacak birşeyler peşinde koşacaktır, takım vs umrunda değil. Maçlardan sonraki kameralar yokkenki hal ve tavırları çok rahat takım sanki sahada fırtınalar estirmiş.
                        Acil yollar ayrılmalı, kaliteli yaşlı bir teknik direktör ile anlaşılmalı.
                        trabzonspor bir sevdadir...

Yorum

• İlk olarak selimcoban tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Klasik beginner yabancı teknik direktör. CV sine yazacak birşeyler peşinde koşacaktır, takım vs umrunda değil. Maçlardan sonraki kameralar yokkenki hal ve tavırları çok rahat takım sanki sahada fırtınalar estirmiş.
                          Acil yollar ayrılmalı, kaliteli yaşlı bir teknik direktör ile anlaşılmalı.
                          1. Kaliteli yasli teknik direktörün maasini ödeyecek paramiz yok.
                          2. CV'sine yazacak birseyler pesinde kosacaktir diyorsun, sonrada takim umrunda degil diyorsun. Tamamen celiskili seyler bunlar.
                          3. Kameralar yokken, halini nasil biliyorsun?

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            1. Kaliteli yasli teknik direktörün maasini ödeyecek paramiz yok.
                            2. CV'sine yazacak birseyler pesinde kosacaktir diyorsun, sonrada takim umrunda degil diyorsun. Tamamen celiskili seyler bunlar.
                            3. Kameralar yokken, halini nasil biliyorsun?
                            Şöyleki 10 kişi kalan denizli deplasmanındaki 1 puan iyidir kafası bizim taraftar kafası değil. Yenilmekle 1 puan almak arasında bizim için bir fark yok ama cv de fark ediyor yenilmiyorsun
                            Kameralar yokken fenevin bi hocası vardı vitor pereira aynısı umrunda değil 26.10.2020 pazartesi uçak bileti şimdiden ucuz ucuz alınsın.
                            Bu tarz adamlardan profesyonel yapıyoruz diye 500-600bin euro para alması gerekiyor kulübün keza hüseyin cimşirden de öyle. Ömürlerinde bu seviye takımları göremezler. Maks görecekleri hollanda 2. ligi
                            En son Selim Çoban tarafından düzenlendi; 21.09.2020, 14:05.
                            trabzonspor bir sevdadir...

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İğrenç bir haber dili

haberin igrencligini gectim, sayfa tasarimi berbattt. resmen gozum kanadi okumaya calisirken. altindaki taraftar yorumlari ? onlar daha da berbat. pfff
                              istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.

Yorum

• Ünal Karaman'da yapılan hata yapılmasın. O zaman sıkıntılı ama atlatılabilecek bir süreçti pat pat herkes kılıçları çekti. Bu hikayede yanan biz olduk.

Kadro dağınık, kısa bir çalışma dönemi, takım alışkın düzenini oluşturan oyuncuların kaybı, sakatlıklar, yetersiz antrenörler, geciken transferler. Bunları temizleyip önümüze bakınca daha temiz bir gelecek öngörebiliriz.

Bir şekilde önümüzdeki Malatya ve Antep maçlarından minimum 4 puan alsak, bu hafta transferler bitse ( 2 stoper 1 ofansif orta saha ) , 2-3 antrenör dokunuşu, düzelen sakatlıklar 15 günlük bir çalışma, malatya-antep maçlarıyla uyumun düzelmesi derken akıp gideriz.

4 haftalık da ciddi müsabakalara çıkarak tamamen oturturuz takımı.

Denizli maçından sonra rahat olduğu söylenmiş kötü bir özellik olarak ancak bence bu iui bir şey maçı orda bitirmek zordur. Önemli olan yanlışlarını tespit edip tekrarlamamak.
                                İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                                İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                                Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X