Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Edward John Ikem Newton

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Hunk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    en onemlisi ikinci yari basinda parmagi cikardi. Ama huseyinle baslamasi -100 puan benim icin..
    Hosseini de aynı rengin laciverti olduğu Hüseyin'e pek takılma.

Da Costa, Erdi, Atakan tamamlayıcı olur.

Teknik, IQ'sü yüksek iki alfa stoperle orayı toparlayacaktır.

Yorum

Kazara kupayı falan alırsak ciddi ciddi gündeme gelir devam etmesi.
      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Şota’yı, Tekke filan takıma reva görülüyorsa Newton hayli hayli devam edebilir.

Yorum

Şansla gelen bir galibiyetti. Zaten hangi hoca gelirse gelsin tek maçla bir şeyleri hemen değiştiremezdi. Önceki maçlarda da kötüydük fakat bu maçta oyuncuların kafaları da sahada değildi. Oyuncuların bilerek Hüseyin Hoca'yı sabote etmek için oynamadığı söylemi de yalan olmuş oldu...
          Trabzon bir sevda,
          Trabzonspor bir destan...

Yorum

Begendim begendim

Yorum

İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hosseini de aynı rengin laciverti olduğu Hüseyin'e pek takılma.

Da Costa, Erdi, Atakan tamamlayıcı olur.

Teknik, IQ'sü yüksek iki alfa stoperle orayı toparlayacaktır.
              huseyine pek takilma mi? sakami yapiyorsun. huseyin 3. ligde bile oynamamali

Yorum

Mac sonu basin toplantisinda ki vucut dilenden hic pozitif enerji almadim, gayet sıkılganlık bir hali vardi. Gelecek sezon icin adi geciyo evet ama ciddi olarak dusunuldugunu hic sanmiyorum. Diger bir taraftan topla tufekle kalemize atak yapip toplam 22 sut ceken kayseriye 90+6`da 2. golu atip galibiyet aldik. Bir stajyeri daha kaldiramaz bu kulup.

Yorum

İlk olarak Chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Mac sonu basin toplantisinda ki vucut dilenden hic pozitif enerji almadim, gayet sıkılganlık bir hali vardi. Gelecek sezon icin adi geciyo evet ama ciddi olarak dusunuldugunu hic sanmiyorum. Diger bir taraftan topla tufekle kalemize atak yapip toplam 22 sut ceken kayseriye 90+6`da 2. golu atip galibiyet aldik. Bir stajyeri daha kaldiramaz bu kulup.
                  Newton'a da stajyer deme...

https://twitter.com/umit1461

Yorum

onun için Trabzonspor kariyer basamaklarını çıkacağı sıradan bir klüp,
                    başarılı olmayı kendisi için isteyecektir.

bakmak lazım adamın genel yapısı nasıl hırslı birimi, kariyer planlaması nasıl, ilerde chelsea hoca olmayı düşünüyorsa bizde bir şans verebiliriz
                    HER CANLI ÖLÜMÜ TADACAKTIR

Yorum

İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Newton'a da stajyer deme...
                      Newton stajyerin bire bir ornegi aslinda. 12 yil olmus meslegine baslayalibir takim bile calistirmamis hic teknik direktorluk deneyimi yok. Oynatmaya calistigi bir oyun plani var mi, transfer donemne karisiyo mu, yonetim becerileri nedir? Bunlara cevap veremiyoruz.

Arteta da ilk hocalik gorevine Arsenal’de basladi. Stajyer demek aslinda kotulemek icin degil, fakat yardimci hocayi goreve getirmek icin zaman cok yanlis. En ufan bir basarisizlikta topa koyarlar yonetimi, kacan sampiyonluktan hic mi ders almadiniz diye.

Yorum

kupayı alırsa, motivasyonu da varsa düşünülebilir.
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz.

Yorum

İlk olarak Chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Newton stajyerin bire bir ornegi aslinda. 12 yil olmus meslegine baslayalibir takim bile calistirmamis hic teknik direktorluk deneyimi yok. Oynatmaya calistigi bir oyun plani var mi, transfer donemne karisiyo mu, yonetim becerileri nedir? Bunlara cevap veremiyoruz.

Arteta da ilk hocalik gorevine Arsenal’de basladi. Stajyer demek aslinda kotulemek icin degil, fakat yardimci hocayi goreve getirmek icin zaman cok yanlis. En ufan bir basarisizlikta topa koyarlar yonetimi, kacan sampiyonluktan hic mi ders almadiniz diye.
                          Chelsea'deki görevlerini arastirirsan becerileri nedir görürsün.

Yorum

İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Chelsea'deki görevlerini arastirirsan becerileri nedir görürsün.
                            nedir becerileri? scout ekibinin basi? yazsana bize becerilerini

Yorum

İlk olarak Hunk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              nedir becerileri? scout ekibinin basi? yazsana bize becerilerini
                              Di Matteo'nun birinci yardimcisi, Hiddink ve Lampard'in asistani.
                              Ayni zamanda ilk önce altyapi scoutingin basi ve sonrasinda a takim scouting departmanina gecti.
                              Chelsea'nin kiralik gönderdigi futbolculara teknik kocluk yapan onlar ile ilgilenen, gelisimlerini takip eden, her maclarini takip edip analiz eden, futbolcularin kiralik gitti kulüpteki calisanlar ile bilgi alisverisinde bulunan Eddie Newton'dur.

Yani Türk futbolunda cimde manda gibi gezen futbolculara bagirip cagirip, büyük birsey yapmis gibi görünen bazi "hocalar" gibi degil Eddie Newton.

Yorum

Yardımcı olarak devam ederse iyi
                                facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

Çalışıyor...
                                X