Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Edward John Ikem Newton

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    UEFA teknik direktör lisansi yok, teknik direktörümüz olamiyor.
    alması mümkün değil mi

Yorum

bir şeyler yap conn köpeğimiz ölecek
      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

İlk olarak bordoylamavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        alması mümkün değil mi
        Tabi mümkün, ama öyle pat diye alinan birsey degil ki.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tabi mümkün, ama öyle pat diye alinan birsey degil ki.
          yani yaşı da var newton un. demek ki hiç düşünmemiş böyle bişi ben antrenör üm öyle devam edeyim demiş galiba

Yorum

İlk olarak bordoylamavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            yani yaşı da var newton un. demek ki hiç düşünmemiş böyle bişi ben antrenör üm öyle devam edeyim demiş galiba
            Asil isi Antrenörlük degil zaten. Chelsea'de yeteneklerden sorumluydu. Ilk önce scoutluk ile basladi, sonra kiralanan genc yetenekler ile ilgilendi.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

Adamı ilah yaptınız. Ne özelliği var bu adamın da hoca olacak? Sırf İngiliz diye adamı öve öve bitiremediniz. Adamın işi hocalık değil bir kere. Scout ekibinin başına gelse, futbol direktörü olsa vs tamam anlayacağım ama hocalık niye?
              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Adamı ilah yaptınız. Ne özelliği var bu adamın da hoca olacak? Sırf İngiliz diye adamı öve öve bitiremediniz. Adamın işi hocalık değil bir kere. Scout ekibinin başına gelse, futbol direktörü olsa vs tamam anlayacağım ama hocalık niye?
                Ingiltere futbolunun icinde temizlikci olarak calismis biri bile olsa, Türkiyedeki cogu bilir kisiden daha bilgili ve vasiflidir. Bunu gözü kapali söyleyebilirim.

Sent from my iPhone using Tapatalk
                "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ingiltere futbolunun icinde temizlikci olarak calismis biri bile olsa, Türkiyedeki cogu bilir kisiden daha bilgili ve vasiflidir. Bunu gözü kapali söyleyebilirim.

Çok bit katkısı olduğunu düşünmüyorum. Büyük ihtimalle seneye gider.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Çok bit katkısı olduğunu düşünmüyorum. Büyük ihtimalle seneye gider.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    Yazdigim ile celismiyor zaten yazdigin. Hakkinda pek bir bilgim olmadigi icin, cok iyidir ya da kötüdür demiyorum zaten. Sadece genel futbol bilgisi, yetistigi ve calistigi cevreden ötürü bile, digerlerine nazaran daha yüksektir diye düsünüyorum.

Bizim Hüseyin Cimsir‘in ne kadar katkisi varsa, onun da o kadar katkisi vardir [emoji1787]

"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

müdür sen ne işe yarıyorsun..
                      Cimşire az bişe öğret diye getirdiler seni..
                      sen de orda duruyorsun bravo valla..
                      Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                      Olmak ister isen bu yolda mahir,
                      Harabat ehlini hor görme şakir,
                      Defineye malik viraneler var.

Yorum

işe yarıyordur bence ancak hüseyinin yanında muzaffer diye bir teknik yardımcı daha var

yani asıl karar verici kim? hüseyin ve muzaffer yardımcısı.

6 tane önemli orjinal parça lazım sadece bir parça kaliteli ama diğer beş parça yan sanayi kaliteli olur mu? anladınız mı?

adam koca klupte tek ingiliz olarak tek başına kaldı bence

sıkıntı bu bu adam alınırken yanında bir ingiliz daha alınmalıydı. muzaffer denen yardımcı da bu klupte olmamalıydı zaten.

saçma sapan adamları teknik yardımcı yaparsan newton gibi futbolun ülkesinden gelen insanları harcarsın.

bu adamın bir suçu yok. dikkatinizi çektimi bilemem ama klupte iki tane yardımcı hoca var. ben adım gibi eminim bu adamı çekemediklerini.yani bu yardımcının biri yerli newtonu ne kadar dinliyorlar?

adamın hayat görüşüyle hüseyininki bir mi?

adam avrupalı chealse gibi köklü bir klupten gelmiş ve bir tane adam. yanında bu adamın iki üç daha teknik personel olması lazım.
                        En son erenslash tarafından düzenlendi; 09.07.2020, 07:06.
                        "Annuit cœptis"

Yorum

tüm teknik ekibiz dizaynı Newton hocama bırakılsın adam akıllı yabancı bi teknik ekip görelim bir kere

Yorum

Hacı dayının maaşı Hüseyin'in 10 katı falandı galiba, şimdi bari kupayı aldır da bi anlamı olsun sana verilen paranın...
                            Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

Kupa'yı kazanırsak Newton ile devam gibi garabete umarım düşmezler.

Takımda koordinatör ve yardımcı hoca olarak kalmalı.

Yorum

Çalışıyor...
                              X