burda bile tartışmalar cıkmış
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hüseyin Çimşir
Daraltma
X
-
-
öyle ya champions doğru bir tanedir değişmez.. bu arada teklifin için teşekkür ederim ama şimdilik geri çevireceğim ama ilerde boş msjlarımın sayısının artmasını istersem söz ilk sana başvuracağım..75 en hizli tur, 68 pole pozisyon, 154 podyum, 91 grand prix zaferi ve 7 dünya sampiyonlugu.. yasayan en büyük efsane MICHAEL SCHUMACHER
Yorum
-
bende dolu mesaj ararsam sana başvurabilirmiyim (ne güzel bi anlayışın var sana katılmıyorum diye attığım mesajlarımın boş olduğunu söylüyosun bu kadar tartıştıktan sonra gelinen noktaya bak konu hüseyin ama sen neden bahsediyosun olacak işmi bu neyi düşünürsen düşün ama karşındakine saygılı ol )
Yorum
-
Ben Hüseyin'i futbolcu olarak beğeniyorum,kişiliğini karakterini bilelem adamı görmüşlüğüm yok yakından,konuşmuşluğum yok.Öyle futbolculardan imza almak,foto çektirmek gibi şeyleri asla yapmam.İlk olarak firidin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemaceristan maçınıda tam izledigini(tarafız gözle)zannetmiyorum cünkü hüseyin girdikten sonra macarlar nerdeyse oyunu bizim sahaya yıgdılar 3 tane sut çektiler ve hüseyinin saçma sapan(taç çizgisinin orda)yaptıgı faullede önemli bi yan top kullandılar...bide daha ileriki yorumlarında appiahla hüseyini mukayese ederim demişsin hangi özelliklerine göre??
1)Güçmü?
2)YETENEKMİ?
3)Oyun ZEKASIMI?
4)Oyunu okumakmı?
5)Hırsmı?
6)Kariyermi?
veya
7)HİÇBİRİMİ?????
ben dahil cogu arkadasım hüseyinin yetersizligini savunurken siz(sanırım 3 kişi)onun yeterli oldugunu savundunuz...(yetersiz gerekçelerle)tamam demokratik ortamlarda tartışmalar,farklı görüsler elbette olucaktır ama bu kadar insanın çeşitli gerekçeler göstererek eleştirdigi hüseyini siz(sanırım 3 kişi)hep TRABZONSPORLu oldugu için,iyi niyetli oldugundan,iyi bir insan oldugundan filan bahsederek savunuyorsunuz....ve maalesef ki bu saydıgınız özelliklerin HİÇBİRİ futbol oynamak ,faydalı olmak için yeterli degildir!!!!
bide bazı arkadaslarımın iddaa ları hüseyin bu ligin en çok top kazanan en çok pas yapan oyuncusu diye ama bunları kanıtlar hiç bir belge yok ellerinde...
ya bu adam konya maçında takımın basını yakan adam!!!!ankaragücü maçında 2 yedigimiz golün 2 sindede bas rollerde!!!bugün belkide çizgiden jeffersonun çıkardıgı top gol olsa malubiyetimiizin bas rol oyuncusu olacaktı...bir adamın 4 lü savunmada oynamadıgı halde takımın yedigi çogu golün altında nasıl imzası olur çok merak ediyorum....?????ve buna cvp ınızda???(ama iyiniyetini,TRABZONSPORlulugunu,dindar olusunu(vb)filan gerekçe göstermeyin lütfen!!!!!!!!)
ya arkadaslar(savunan arkadaslar)bir maçtan sonrada çıkıp deyinki kardesim hüseyin kötü oynadı deyin!!!!!eleştirin!!!ama hep savunmada!!kim hüseyin hakkında eleştiri yapsa karsısında olursanız kimse sizin burda adil davrandıgınızı söyleyemez...ben buraya üye oldugumdan beri 2 3 degişmez arkadasın ısrarla hüseyini savunmak gibi bir görev üstlendigini görüdüm maalesef ve bu sabit arkadaslar 1 kere olsun eleştirmedi bu adamı!!!!ya marcelinhoyu eleştiriyoruz yerden yere vuruyoruz bu adamın 2 golü ve asistleri var!!!!kariyeride belli!!!!neden bu hüseyin sevdası?????????
işini iyi yapmıyorsun hüseyin ve çok yetersizsin(TRABZONSPOR)için!!!!!milli olmanı,tamam iyi mücadele edersin sahada bişiler yapmaya çalısırsın(yapamasanda)TRABZONSPORDA oynamana baglıyorum...eeee bu devirde TRABZONSPOR gibi bi dayısı olanın sırtı yere gelmez!!!!3.sınıf bi brazilya futbolcusunu(oynadıgı futbol 3.sınıf brazilyalılara göre)alel acele(Tatihte ilk kez)Türk yapılmasıda bunun kesin DELİLİDİR!!!!nobrede türk oldu ama neden kimse o alansın demiyor eee tabi orda FATİH SULTAN var Hakan şükür var ümit karan var ERSEN MARTİN var peki neden aurello milli oluyo çünkü hüseyin var!!!bunun baska bir açıklaması olmaz!!!!!
umarım sezon ortası ayrılırsın,senin ve TRABZONSPOR için hayırlı bir ayrılma olur inş......
saygılarımla.........
Appiah'la oyun olarak kıyasladım ve Hüseyin'in defansif olarak ondan çok daha iyi olduğunu düşündüm.Appiah'ın daha fazla top kaybı yaptığını söyleyebilirim.Fenerlilere sorun.
Macaristan maçına gelince girin arşive ve o maçı izleyen her hangi bir yazarın yazısını okuyun eğer izlediğiniz maçı yorumlayamıyorsanız.Ayrıca soldan gereksiz faul yaptı diyorsunya o adam Hüseyin'i geçse defans dengesiz yakalanıp gol olsa yapacağı orta ile yine sen ve senin gibiler adamı becerip düşüremedi dersiniz.
Az çok anladım sizi sakın demem deme.En son bordox tarafından düzenlendi; 15.10.2006, 17:14.Amatör ruh,profosyonel düşünce
İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ
Yorum
-
Sen nasıl ceza almıyorsun şu yazdıklarına şaşıyorum.Adamın kafası kırılsın niye çünkü senin keyfin öyle istiyor.İlk olarak armagan28 tarafından gönderildiSilinmiştir.
Galip gelmişiz,rakipler paun kaybetmiş ve sen gelip burda kin kusuyorsun.Ceza almanı istediğimden değil kötü örnek oluyorsun.En son tigin tarafından düzenlendi; 15.10.2006, 19:05.Amatör ruh,profosyonel düşünce
Yorum
-
Son sözünü ispat etmeyen fenerlidir o zaman.Ya komik olmak için mi yazıyorsunuz böyle şeyleri.İlk olarak OKTAY YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGelen bütün teknik direktörlerin sanırım sözleşmesinde şöyle bir madde var. Hüseyin'i her ne pahasına olursa olsun oynatacaksın yoksa kovulursun. Ben yıllardır izlerim Lemi, Hasan Sekizinci, Kürşat ve aklıma gelmeyen daha nice futbolcularda dahil olmak üzere böyle dengesiz bir futbolcu olamaz kesinlikle. Hala daha yönetim asla satamayız diyor Allah aşkına ben sahada başka bir Hüseyin mi izliyorum anlayamadım, o hatayı sadece dün yapmadı her zaman yapıyor, ilk yediğimiz gole bakın korner kullanıyoruz 2 stoper hücuma çıkmış Hüseyin sanki kornerden kafa golü atacağı varmış gibi o da çıkmış hani kesiciydi neden kesemedi asist yapan Cenki veya gol atan Lazarovu, maç 1-0 iken Lazarova yaptığı muhteşem asist, ve maç içinde yaptığı pek çok uyuz hatalı paslar ve en son olarak maç 3-1 iken Dalovice yaptığı asist, bunları sadece dün yapmadı her zaman yapıyor artık emekliye ayrılması veya transfer olması lazım, ne zaman iyi oldu ki bu 5 senedir bana şu maçta harikaydı deyin hadi. Cem Papilla skandalında bile önünü boş bıraksan dahi gol atamayacak olan Anelka'ya dengesizce dalarak penaltı yaptırdığı maçın sonunda kovulması lazımdı ya neyse, bu adamdan nemalanan fazla heralde
SON SÖZ: HÜSEYİN'İ DESTEKLEYENLERİN KANINDA KOYU BİR FENERBAHÇELİLİK VAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM...
Lafa bak hizaya gel.Amatör ruh,profosyonel düşünce
Yorum
-
Macaristan maçına gelince girin arşive ve o maçı izleyen her hangi bir yazarın yazısını okuyun eğer izlediğiniz maçı yorumlayamıyorsanız.Ayrıca soldan gereksiz faul yaptı diyorsunya o adam Hüseyin'i geçse defans dengesiz yakalanıp gol olsa yapacağı orta ile yine sen ve senin gibiler adamı becerip düşüremedi dersiniz.
Az çok anladım sizi sakın demem deme.[/quote]
o adama oraya kadar top sürdürende hüseyindi maçı izlediysen!!!üstelik defansında dengesiz yakalanması imkansız zaten o sıralarda macarlar bastırıyodu yani savunma yapıyorduk...taç çizgisindeki bi adamın önünde bir futbolcu varken 2 3 kişiye orta yapmasımı tehlikeli????yoksa oyun durmus(faulden ötürü!!!!)adamların bütün uzunlarıyla biizim sahadayken kullandıgı frikik mi daha tehlikeli????????bunun yorumunu sen yap artık bu kadar bariz bişeyide ben söylemiyim!!!!
üstelik hüseyini hiç eleştirdiginizi görmedim ben sizin??bütün maçlardan sonra bir çok arkadasımız daha dogrusu 3 5 kişi hariç hüseyine gitmesi için yalvarırken sen hep onun iyi oldugunu savundun!!!yani 2 gol atmıs asistler yapmıs kariyeri belli marcelinho bile eleştirilirken(gollerini asistlerini oynadıgı maçlarda yedigimiz gollere!!!!)bakılınca hüseyini nasıl savunduguna bildiginede anlam vermiyorum...
gese maçı öncesi sen ve 1 arkadasımız hüseyinin degerini o olmadan görüceksiniz dediniz ama maçta ankaragücüne bile verdigimiz pozisyonların yarısını Türkiyede en iyi hücüm yapan takımlardan biri olan gese karsı vermedik peki bunu neye bagladınız çok merak ediyorum??o zamanlar bile hüseyinde hüseyin dediniz.ben sizin taraflı,adam tutarak yorum yaptıgınıza inanıyorum bu hüseyini 1 kez bile eleştirmeden devamlı savunmanızdan bariz belli oluyor!!!!!tabi bu benim görüsüm....
saygılarımla............
Yorum
-
bide appiahın hüseyinden fazla top kaybetmesi gayet normal çünkü bişeyler yapmak skoru degiştirmek adına risk alan futbolcular çok daha fazla top kaybederler!!!!oysa suya sabuna dokunmayan adam tabiki daha çok hata yapar bu sadece futbolda degil güncel hayatımızdada böyledir!!!!seninde bildigin gibi!!!!
Yorum
-
Ben Hüseyin'i eleştireceğim eleştirmesine de sizden fırsat kalmıyor ki.Mecbur bende iyi yaptığı şeyleri yazıyorum.Birde Hüseyin'e eleştiri getirmek kolay çünkü adam ne yapsa alternatif bir şey yazılabiliniyor.Misal adam faul yapsa niye yaptı,yapmasa adamı izledi oluyor.Topu yana oynadımı niye ileri oynamıyor ileri oynadımı topu niye şişiriyor diye yazılıyor.İlk olarak firidin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo adama oraya kadar top sürdürende hüseyindi maçı izlediysen!!!üstelik defansında dengesiz yakalanması imkansız zaten o sıralarda macarlar bastırıyodu yani savunma yapıyorduk...taç çizgisindeki bi adamın önünde bir futbolcu varken 2 3 kişiye orta yapmasımı tehlikeli????yoksa oyun durmus(faulden ötürü!!!!)adamların bütün uzunlarıyla biizim sahadayken kullandıgı frikik mi daha tehlikeli????????bunun yorumunu sen yap artık bu kadar bariz bişeyide ben söylemiyim!!!!
üstelik hüseyini hiç eleştirdiginizi görmedim ben sizin??bütün maçlardan sonra bir çok arkadasımız daha dogrusu 3 5 kişi hariç hüseyine gitmesi için yalvarırken sen hep onun iyi oldugunu savundun!!!yani 2 gol atmıs asistler yapmıs kariyeri belli marcelinho bile eleştirilirken(gollerini asistlerini oynadıgı maçlarda yedigimiz gollere!!!!)bakılınca hüseyini nasıl savunduguna bildiginede anlam vermiyorum...
gese maçı öncesi sen ve 1 arkadasımız hüseyinin degerini o olmadan görüceksiniz dediniz ama maçta ankaragücüne bile verdigimiz pozisyonların yarısını Türkiyede en iyi hücüm yapan takımlardan biri olan gese karsı vermedik peki bunu neye bagladınız çok merak ediyorum??o zamanlar bile hüseyinde hüseyin dediniz.ben sizin taraflı,adam tutarak yorum yaptıgınıza inanıyorum bu hüseyini 1 kez bile eleştirmeden devamlı savunmanızdan bariz belli oluyor!!!!!tabi bu benim görüsüm....
saygılarımla............
Ben objektif olarak yazıyorum emin olun,hatalarınıda yazıyorum,yapması gerektiği halde taraftardan korkup yapmadığı şeyleride yazdım.Hüseyin Türk futbolunda Türk olarak en iyisi diyorum ve bizim alt yapımızdan çıkmış bir futbolcu ona iltimas geçsem bile yanlış bir şey yaptığım söylenemez.15 milyon Avro verip iyi birini getirip şamp.Ligine kalamaycaksan ne anlamı var,yok gelsin İnamoto oynasın diyorsan buyrun getirin.
Sonra ben asla şuna inanmıyorum bir futbol hocası takıma faydasına inanmadığı futbolcuyu kolay kolay oynatmaz, Hüseyin gibi bir futbol takımının en önemli mevkilerinden birinde oynuyorsa hiç oynatmaz.Bir hoca yanlış yaptı diyelim 6-7 Hoca aynı yanlışı yapmaz.
Gs maçı ile ilgili olarakda benim hatırladığım onların çok net pozisyonları vardı Jeffin çıkardığı toplar vardı.Bjk maçında da Hüseyin oynadı 1-0 geriden maçı aldık o zaman kimse gelip Hüseyin oynamasa fark atardık demedi.1 maçlık değerlendirmek ne kadar doğru bilmiyorum.
Yattara'da yok ve kazanıyoruz ben de dahil zorlanacağımızı söylüyorduk ama Hoca değişikliğine rağmen fena değiliz.En son bordox tarafından düzenlendi; 15.10.2006, 18:10.Amatör ruh,profosyonel düşünce
Yorum
-
hüseyin su an iyi takib ederseniz cakarsinizki mactan maca iyilesiyor daha iyi oynuyor ve dahada iyilesecek göreceksiniz ve o bu takimin kaptani yani su saygisizliklari bi birakin ayip oluyor"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Nasil nasil anlamadim Huseyin'i destekleyen nasil Fenerli olur?Huseyin bizim kendi oz evladimiz,iyi de oynasa kotude oynasa icinde art niyet aranmayacak futbolcularin icinde ender olanlardandir.Kimse isi hakaret boyutunada getirmesin.Elsetirmek (Yikmadan) hakkimiz ama Huseyin'i destekleyen Fenerli olsun diyen arkadas sen ne yapiyorsun bu takim icin ?
Yorum
-
bordox
15 milyon Avro verip iyi birini getirip şamp.Ligine kalamaycaksan ne anlamı var!!!!!
ben bunu anlamıyorum işte ezikbahce 15 milyon uero verip bi yabancı getiriyor(tabi kariyerli bir oyuncu)iyi kullanamasada,takıma yararlı olamasada forma sattırıyor bir kaç maaç kurtarıyor ve o takımın isminin avrupada duyulmasını saglıyor tıpkı marcelinho nun bize getirdigi sükse gibi!!!!yıldız futbolcu getirdiginde otomatikman stad gelirin artacagından dolayı(yıldız futbolcuyu seyretmeye gelecek sehircilerden)gelirin artacak,bunların yanı sıra gelirler artcagındn dolayı stad yapılıyor,seyircinin maça ve takıma olan ilgisi artıyor,hedef büyüyüyor ve bu büyüyen hedefler dogrultusuda kulup büyümeye gidiyor!!!!yani 15m$lık bir futbolcu getirdiginde sadece futbolcu getirmiş olmaktan çok daha fazla şeyler kazanırsın!!!!bu da bariz bellidir,,, mesela ben açık gönüllükle söyleye bilirimki geçen sene 34 maçın 33 ünü izledim bu sene maçların hepsini izledim!!geçen sene 33 maçın en az bi 5 tanesini (hiç bir iddaamımız olmamasına karsı)yattarayı izlemek için gittim!!!bu sene sırf hüseyin hasan ı izlememek o azabı yasamamak için maçlara gitmeyecektim(lig tv den izlemeye yoksa stadda olsam her harükarda giderim)ama musampa marcelinho gökdeniz beni baglıyo adeta ekranın basına!!!onları izlemek için ekran basına giden bir çok baska takımı tutan adamda geliyor..ama vestelin maçını lider oldugu halde kimse izlemez!!!nedenide açık yıldızının olmaması!!!
ayrıca 15 milyon dolarlık nadir futbolcular(anelka)kötü oynar eger 15 milyon dolar verip bir oyuncu getiriyosan takıma hüseyinin kattıgından fazla bir çok sey katar(yukarda belirttigimden hariç futbol adına)
bu eger böyle olmasa dünyanın en büyük klüpleri dünya kadar para verip futbolcu almazdı herhalde!!!(para=yetenek=iyi futbol=galibiyet=sampıyonluk=BAŞARI!!!)bu hep böyle olmustur.dünya devlerine bakıncada anlarsın...hee diye bilirsinki ezikler o kadar para harcayıp neden basarılı olamıyo peki!!!!!avrupa(çünkü türkiyede bu yukarda yazdıgım eşitlikler takır tkır işliyor)da onada shaklar doneks denilen avrupada hiç bir iddası olmayan büyüklügü olmayan bir takımın bile ezikbahçe kadar bütcesinin olmasına baglayabilirsin!!!!
saygılarımla.....
Yorum
-
arkadaşım o zaman ver 15 miilyon €
al takıma bi önlibero..."Trabzonspor bir çember gibi,
her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..." - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF
Yorum
-
Sırf Cimşir bizim evladımız oynasın edebiyatı yüzünden başını yediğimiz Adem Koçak bugün Feneri eski Cinconlu Volkan ile birlikte bitirdi, sahada basmadık yer bırakmadı, her topunu olumlu kullandı, biz ne yaptık 3 maç şans verdik 2 sinde kötü oynadı keselim kafasını dedik, be heyyyy Trabzonspolular Hüseyin 5 senedir berbat neden yedek dahi kalmıyor???
Adem Koçak'ın, Emre Toraman'ın, İbrahim Ege'nin suçu kimliğinde Trabzon yazmamasımıydı... evet size söylüyorum Hüseyinden nemalananlar...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum