Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hüseyin Çimşir

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hüseyin sevdalıları

neden sorumluluk duygusuyla olaya baktığımızı düşünmüyorsunuz dostum..
    bir futbolcuyu yemek bitirmek çok kolay,helede yerlinin yerlisi ise...

i.ege nin gidişini kayıp görenler gönderilme gerekçesinin futbolundan ziyade başka etkenler olduğunu unutmuş gözüküyor..ademe çok üzüldüm ama,ademin görevini yapan adam hüseyinmidir sizce..yada i.egenin..ben aynı görüşte değilim...
    İlk olarak firidin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    sanırım hüseyin sevdalılarına verilebilicek en güzel cvp ı arasaydım bu konuda bu cümleden baska hiç bir cümle kullanmazdım...tesekkürler arkadasım...

Yorum

• burdan ''hüseyine alternatif bulmak zor'' gibi bir sonuç çıkarılabilir...

eğer zenite giderse mesela volkan aslan onun yerine alına bilir...fikir işte..

fikir varsa tartışalım arkadaşlar..ortaya bişey koyalım,mümkünse somut olsun...

İlk olarak zanoylu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Aynen katılıyorum.Bravo
      Ayrıca yukarıda sayılan o hocalara Hüseyine alternatif olabilecek kaçtane oyuncu aldılarda o adamlarda tercihini hep Hüseyinden yana kullandılar..

Yorum

• İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Çoğunluğun anlayamadığı benim Hüseyin'in eleştirilmesine değil tahamülsüzlüğüm,Hüseyin'e hakaret derecesine varan sözler söylenmesine..

Yeterli-yetersiz,hırslı-hırssız v.s. bunlar konuşulur ama adama kazma,adamı beğenenlere de yağcı denemez..Adem,İbrahim Ege v.s. sırf Trabzonlu değiller diye Hüseyin'e kurban edildiler madem neden milli takıma giremiyorlar??Çözün bakalım bunu...
        Hiç kimse İbrahim Ege nin Hüseyin ve Tekke'ye kurban gittiğini inkar edemez.Adem kendi takımında yedekken milli takıma çağırılması için gs li olması lazım.Neden kendi takımında yedekti sorusuna gelincede Hüseyini banko 11 de oynatan hocalara sormakta fayda var

Yorum

• FAKAT
          Trabzonspor futbolcusu olmasaydı Milli Takımın yüzünü göremezdi tezinizden lütfen vazgeçin ,sizlerki her fırsatta milli takıma çağrılmayan futbolcularımızın çağırılmama sebebi olarak Trabzonspor'da oynamasını gösteriyorsunuz.Kendinizle çakışmayın lütfen (komik oluyorda)[/quote]

ben bu yoruma kesinlikle katılamam....keçeli geldikten sonra, birkaç maç oynadı ve veridigi röportaj sanırım sizlere en güzel cvp olur...adam dioki denizlide su anki performansımdan çok daha iyi oynuyordum ama kimse milli takımda adımı anmazdı şimdi TRABZONSPORda birkaç maç oynamama ragmen milli takım kadrosuna dail edilmem için adım geçiyor!!!!kimse TRABZONSPORda oynadı diye bir futbolcuyu milli takıma almamazlık YA-PA-MAZ!!!bakın yapmaz demiyoyrum YA-PA-MAZ!!!!!diyorum......

ayrıca çogu oyuncuda TRABZONSPORa geldikten sonra ilk röportajında TRABZONSPORda iyi performans yakaladıktan sonra milli takımda oynamak istiyorum diyor...yani TRABZONSPOR milli takım için en basamaktır, adımdır!!!!!!

hüseyin konusunda bir arkadasım çarpıcı bir örnek vermiş(hüseyinin)oynadıgı 2 takımda küme düsmüs diye!!!bu istatistik bile TRABZONSPORDA oynamasaydı acaba hangi 2.veya 3.lig takımında oynardı sorusunu hemen akla getirir.ayrıca TRABZONSPOR,o gese nin 1996 2000li yılları arasında geçirmiş oldugu saasalı dönemi hariç milli takıma en çok futbolcu veren takımlardan olmustur!!!!!!TRABZONSPORda diye cagırılmıyo diye bişeyde yoktur!!!!!

hüseyin TRABZONSPOR olmasaydı bırakın MİLLİ TAKIMA alınmayı acaba süper ligde olurmuydu_???diye bi soruyuda ben sana sorıyım bakalım.2kez oynadıgı takım süper ligten düsümüş bir futbolcu hakkında ne yorum yapıcaksın?(yanlız cvp ın komik olmasın olurmu??)

yani senin yorumun biraz komik oluyo

ayrıca bir dip not!!!aurelloyu brazilyadan getirip TÜRKİYE milli takımında forma giymesini saglayanda TRABZONSPORDUR.elin BRAZİLYASINI MİLLİ TAKIMA KAZANDIRICAZDA HÜSEYİNİMİ ES GEÇİCEZ

komik komik çok komik hemde......

Yorum

• İlk olarak Sevgi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hiç kimse İbrahim Ege nin Hüseyin ve Tekke'ye kurban gittiğini inkar edemez.Adem kendi takımında yedekken milli takıma çağırılması için gs li olması lazım.Neden kendi takımında yedekti sorusuna gelincede Hüseyini banko 11 de oynatan hocalara sormakta fayda var
            İbrahim Ege gideli kaç sezon oldu..Hala Hüseyin mi gölgeliyo onu?? Adem de gitti , banko da oynuyo göreceğiz bakalım..Ronaldo'nun R.Madrid'de kötü oynamasında da Hüseyin'in etkisi var gibi gelio bana

Volkan Aslan olabilir dierekten ilk defa bir alternatif sunan kişiye sonsun teşekkür ve saygılarımı sunuyorum..İlk defa eleştiri + çözüm görür gibi oldum..Formda bi Volkan iyi olabilir..
            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• şu forumda biryerde ''Erdinç neden milli takımda değil'' diye açılan bir topic var bulunuz ve okuyunuz bakalım kaç kişi nedenini Trabzonspor futbolcusu olduğuna bağlıyor.Yada her milli takım kadrosu açıklandığında kaç kişi Terime esip geçiyor neden Trabzonsporlu futbolcuları milli takıma çağırmadığı için.Foruma şöyle bir göz gezdirin bakalım bu konuyla ilgili neler okuyacaksınız.Sizin için yapardım demek isterdim ama kendisi ile çelişen insanlar için bu kadar uğraşamam.

(futbolcular Trabzonspor'a geldikten sonra Milli Takımdan bahsediyormuş, önemli olan milli takım hocasının onları milli takıma çağırması )

Yorum

Çoğunluğun anlayamadığı benim Hüseyin'in eleştirilmesine değil tahamülsüzlüğüm,Hüseyin'e hakaret derecesine varan sözler söylenmesine..

Yeterli-yetersiz,hırslı-hırssız v.s. bunlar konuşulur ama adama kazma,adamı beğenenlere de yağcı denemez..Adem,İbrahim Ege v.s. sırf Trabzonlu değiller diye Hüseyin'e kurban edildiler madem neden milli takıma giremiyorlar??Çözün bakalım bunu...
                sen bu kadar kolay bi soru sorarsında ben çözmezmiyim hiç

hüseyine verilen sansın 1000 de 1 i bu adamlara verildimi??adem bi ankaragücü maçında 2 tane gol attı ondan sonra kaç maç oynadı_?(ademden bahsedioyrum zaten ibrahim yetersizlik konusunda hüseyinle basa bas yarısır...)

ve adem gitti feneri bitirdi bundan önceki maçta gol attı ve devam edicek bu performansına bizde bu adam TRABZONlu degildi zaten yararlı olmazdı TRABZONDa diyip kafamızı öne eyecegiz....ama ademin oraki bu performansı onu MİLLİ takıma aldırmaya maalesef yetmeyecek çünkü maalesef artık TRABZONSPORda degil!!!!!!!

bunu görün artık >Türkiyede (yurt dışı hariç)4 takım milli takımın kadrosunu kurar bu hep böyle olmustur!!!!!!vestelden 1 oyuncu bile yok ama bu klupler çok kötü gitmesine ragmen yine bu degişmedi ve milli takım bu klüplerin futbolcularında oluştu...Gökhan ünal die bir gerçek var önümüzde acaba bu adam TRABZONSPORda olsaydı ve böyle oynasaydı milli takımda oynarmıydı oynamazmıydı???????

Yorum

• Abi Szymek sakatlandıktan sonra çooook maç 11'de oynadı Adem,hiçbir artı koyamadı ne kendine ne de takıma o periyot içinde..Çok yetenekliydi ama üstüne koyamadı ve de gitti..O dönemde formayı kazansa bi daha da çıkarmazdı sırtından ama kullanamadı bu şansı..Hüseyin mi kullandırtmadı yine?
                  BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

şu forumda biryerde ''Erdinç neden milli takımda değil'' diye açılan bir topic var bulunuz ve okuyunuz bakalım kaç kişi nedenini Trabzonspor futbolcusu olduğuna bağlıyor.Yada her milli takım kadrosu açıklandığında kaç kişi Terime esip geçiyor neden Trabzonsporlu futbolcuları milli takıma çağırmadığı için.Foruma şöyle bir göz gezdirin bakalım bu konuyla ilgili neler okuyacaksınız.Sizin için yapardım demek isterdim ama kendisi ile çelişen insanlar için bu kadar uğraşamam.

(futbolcular Trabzonspor'a geldikten sonra Milli Takımdan bahsediyormuş, önemli olan milli takım hocasının onları milli takıma çağırması )
                    milli takım td 1 kişi yani padişahlık onun!!!demokratik bi yönetim degil yani padisah(f.terim)ne isterse o odur!!!!ve bu padisah ergün gibi kendi takımıda bile ne yaptıgı belli olmayan bir adamı oynattı!!!yani adil olmadıgı konusunda söylenecek fazla söz yok herhalde..ama TRABZON padişahların yıkıldıgı yerdir...bu yüzdende TRABZONSPORdan oyuncu almamazlık kimse yapamaz!!!!!!

ayrıca erdinç alınmadı diye esip geçenlere simdi erdinç nerde diyorum?bu arada onunla yanyana oynayan tolga SEYHAN TRABZONSPOR dayken milliydi!!!ŞİMDİ GESE de NEDEN MİLLİ DEGİL?????yani bırakın bu işleri TRABZONSPOR herzaman milli takıma maksimum seviyede oyuncu vermiştir.bunu sizlerde adınız gibi biliyosunuz ama hüseyin aşkınız yüzünden kendinize bile söyliyemiyosunuz ki bu itirafınızı bize söyleyebilin...bu yüzden sizden hiç farklı bi cvp alabilicegimi ummuyorum.....

sorularıma cvp veremedigini gördüm.aslında yazarken cvp veremeyecegini versende hiç birseye dayandıramayacagını adım gibi biliyodum...ve tahmn ettigim gibi oldu.

ben erdinç neden milli takıma alınmadı TRABZONSPORlu oldugundan filan demedim hüseyin neden milli bunu yazdım yani çelişmedim kendimle...bu yüzden kendiyle çelişmeyen biri olarak ben soruma cvp alabilirmiyim(dıyurucu bi cvp olsun lüften)yoksa bu çelişkiyi gündeme getirdiginiz için siz komik olucaksınız!!!!!

Yorum

Abi Szymek sakatlandıktan sonra çooook maç 11'de oynadı Adem,hiçbir artı koyamadı ne kendine ne de takıma o periyot içinde..Çok yetenekliydi ama üstüne koyamadı ve de gitti..O dönemde formayı kazansa bi daha da çıkarmazdı sırtından ama kullanamadı bu şansı..Hüseyin mi kullandırtmadı yine?
                      hüseyine verilen sansın kaçta kaçı???

hüseyin en az 10 maçtır kötüde degil kötününde kötüsü(ondan öncede kötüydü)ona tahammull eden zihniyet ademde nie ısrarcı degilidi?BASİT

TRABZON uşagı degildi dimi?

Yorum

• İlk olarak GolaMTuRi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ya hocam huseyin akraban falanmi?cok ciddi soruyorum...
                        bir oyun zekasidir dilinden dusmuyor, huseyin o zekasini hangi macta kullandi, oyun zekasi varmi huseyin'deki kullansin.2 metre yanindaki adama pas veremeyen,rakibe surekli pozisyon ureten bir adamdan bahsediyoruz.fizigi iyi demissin, haklisin da, ama huseyin rakibe faul yapmadan top alabiliyormu.allah askina milletin yazdiklarini iyi bir oku sonra cevap yaz..yoksa surekli ayni seyler donup duruyor..
                        appiah gibi bir adami huseyinle karsilastirma,futbol adina buyuk ayiptir, bu ayni fenerdeki semihmi iyi yoksa fatih tekke mi?sorusuna cikiyor..
                        bu huseyinin yillardir bizde, cok iyi oynadigi bir macini hatirlamiyorum, en iyi hali vasatin biraz ustu oluyor..oda 10 macta 1 oluyor..
                        sirf trabzonlu diye tahammul ettigimiz yetmedi birde kaptan yaptilar bu adami..her pozisyonda rakibe diklenmeler,hakemle dalasmalar..bu nedir allah askina, biz cekmek zorundamiyiz huseyini?kim ki bu adam?hani gecmiste sefasini surduk simdi cefasini cekelim diyecemde oda yok..mesela bir hakan sukure gs suanda gecmiste yaptiklari adina katlaniyor..ama bu adamin katlanilacak bir yani yok..huseyinin oynadigi tum maclarda stattakiler, tv basindakiler sinir harbi yasiyor..ben hayatimda etmedigim kufurleri bu adama ediyorum..kimse kusura bakmasin..
                        ayrica butun hocalar niye oynatiyor diye soranlara;
                        milli takimda mecburi oynatiliyordu, yani adam yoktu o bolgede..simdi aurelio var huseyin ruyasinda gorur o formayi..normalde milli takimada alinmaz ama sirf trabzonsporda oynuyor diye aliniyor..
                        trabzondada iyi bir lobisi var,takim kaptani yapildi..bazi oyuncular vardir oldugu surece kesemessin takimdan..gs'da hakan,fenerde alex..bunlari kestigin anda teknik adam topun agzina gelir..trabzonda da durum boyle..bunlar yonlendiriyor takimi.yoksa huseyini ilk 11de oynatmak normal bir td;nin yapacagi is degil..
                        arkadaşım kendinle çelişiyosun bu yazdığın cümlelerde.diyosunki hüseyin alternatifi olmadığı için oynatılıyo sonrada diyosunki normal teknikdirektör onun ilk 11 de oynatmaz.demek şuanda trabzonsporda ve milli takımda türk futbolcular arasında hüseyinin alternatifi yok.alınana kadarda hüseyin 11 de oynamaya ddevam edecek
                        fener'i tutacagima ''aklimdan bir sayi tutarim'' daha iyidir:)

Yorum

• bi çalışma yapsak;
                          mesela 18 takımda hüseyinin görevini kimler yapıyor şeklinde...

mesela kayseri erciyeste kimdi?

die mi,emre toramanmı?

böyle tartışabilirsek daha net farklılıklar ortaya koyabilirz arkadaşlar..,,
                          hemde kısa ve okunabilir oluruz..
                          saygıyla...

mesela bjk ta kleberson yanılmıyorsam...
                          diğer takımlarda mesela kimler var?

Yorum

• @firidin61
                            okuduğunuzu anlayabiliyorsunuz diye düşünmek isterdim ama anlamadığınız ''Hüseyin'e olan aşkınız yüzünden ...'' diye devam eden cümlenizde ortaya çıkıyor.İlk mesajımda Hüseyi'ni eleştirdim yaptığı hatalardan bahsettim (ki bu eleştirilerimi takımın en iyi olduğu dönemde Hüseyinden Türkiye'nin en iyi oyuncusu olduğunun idda edildiği dönemlerde de yapmıştım)
                            VE EKLEDİM
                            (dikkatle okuyunuz lütfen) Trabzonsporlu futbolcuların sırf Trabzonsporlu oldukları için milli takıma çağırılmadığını idda edip burda asıp kesen , milli takımın hocasına küfürler yağdıran sizler aynı Trabzonspor'da oynayan Hüseyin'nin milli takıma çağırılışını yine Trabzonspor'da oynamasına bağlayabiliyorsunuz.İşinize geldiği zaman Trabzonsporlu futbolcular milli takıma çağırılmıyor işinize gelmediği zaman Trabzonspordan milli takıma futbolcu almamak yürek ister.Okuduğunuzu anlamakta zorluk çektiğiniz için yineliyorum Erdinç neden milli takıma çağırılmadı demedim , böylebir konu vardı orayı bir zahmet okuyun bakalım futbolcularımızın milli takıma çağırılmayışlarının sebebi TRABZONSPOR'lu olmalarına bağlanıyormu, bağlanmıyormu ?
                            kısaca şöyle özetleyeyim X şahıs milli takım kadrosuna çağırılmıyor sebepTrabzonspor'lu oluşu Y şahıs milli takıma çağırılıyor sebep yine Trabzonspor'lu oluşu.Bu bir çelişkidir.Ve ben bu çelişkiye gülerim.

Yorum

@firidin61
                              okuduğunuzu anlayabiliyorsunuz diye düşünmek isterdim ama anlamadığınız ''Hüseyin'e olan aşkınız yüzünden ...'' diye devam eden cümlenizde ortaya çıkıyor.İlk mesajımda Hüseyi'ni eleştirdim yaptığı hatalardan bahsettim (ki bu eleştirilerimi takımın en iyi olduğu dönemde Hüseyinden Türkiye'nin en iyi oyuncusu olduğunun idda edildiği dönemlerde de yapmıştım)
                              VE EKLEDİM
                              (dikkatle okuyunuz lütfen) Trabzonsporlu futbolcuların sırf Trabzonsporlu oldukları için milli takıma çağırılmadığını idda edip burda asıp kesen , milli takımın hocasına küfürler yağdıran sizler aynı Trabzonspor'da oynayan Hüseyin'nin milli takıma çağırılışını yine Trabzonspor'da oynamasına bağlayabiliyorsunuz.İşinize geldiği zaman Trabzonsporlu futbolcular milli takıma çağırılmıyor işinize gelmediği zaman Trabzonspordan milli takıma futbolcu almamak yürek ister.Okuduğunuzu anlamakta zorluk çektiğiniz için yineliyorum Erdinç neden milli takıma çağırılmadı demedim , böylebir konu vardı orayı bir zahmet okuyun bakalım futbolcularımızın milli takıma çağırılmayışlarının sebebi TRABZONSPOR'lu olmalarına bağlanıyormu, bağlanmıyormu ?
                              kısaca şöyle özetleyeyim X şahıs milli takım kadrosuna çağırılmıyor sebepTrabzonspor'lu oluşu Y şahıs milli takıma çağırılıyor sebep yine Trabzonspor'lu oluşu.Bu bir çelişkidir.Ve ben bu çelişkiye gülerim.
                              okudugumu gayet iyi anlayabiliyorum çok şükür...ama sürekli baskalarının yazdıgı şeylerden dolayı bana ithamlarda bulunmanıza zerre kadar anlam veremiyorum...sunuz, sınız gibi cümlelerin sonuna getirdiginiz eklerle o yorumları yani hüseyin TRabzonsporda oynmasından dolayı milli olabildigini savunanlar(ben)la TRABZONSPORda oynadı diye milli takıma alınmıyor diyenleri aynı kefeye koyuyosunuz!!!!bakın burda TRABZONSPORda oynuyor diye milli takımda diyen kişilerle,TRABZONSPORda oynuyor diye alınmıyor(herhangi bir futbolcu)diyen kişiler farklı kişiler eger her 2sini söyleyip kendiyle çelişen biri varsa bu ithamlarınızı lütfen o insanlara yöneltin!!!kelimeleriniizin sonuna getirdiginiz sunuz sınız gibi eklerle benide bu tür yorum yapan insanlarla bir tutmayın!!!ayrıca baskaları erdinç nie milli olamıyor diye bir baslık açıp TRABZONSPORda oynuyor die alınmıyor gibi yorumlar yapıldıysa bunun benimle alakası ne!!!!????ben böyle bi tezi savunmadım ki????? 2 farklı görüsü aynı anda savunmus olayım!!!!!!Benim söyledigim sey net ve açık ben hüseyin TRABZONSPORda oynadıgı için milli takımda diyorum bunun aksini savunanlara gidin ne diyecekseniz deyin ben bunun aksini asla söylemedim!!!!vede KENDİİMLEDE ÇELİŞMEDİM!!!!!

sizden alıntı;

kısaca şöyle özetleyeyim X şahıs milli takım kadrosuna çağırılmıyor sebepTrabzonspor'lu oluşu Y şahıs milli takıma çağırılıyor sebep yine Trabzonspor'lu oluşu.Bu bir çelişkidir.Ve ben bu çelişkiye gülerim.[/quote]

bencede;

kısaca şöyle özetleyeyim X şahıs milli takım kadrosuna çağırılmıyor sebepTrabzonspor'lu oluşu(nu farklı kişiler savunuyor)Y şahıs milli takıma çağırılıyor sebep yine Trabzonspor'lu oluşu(nu farklı kişiler savunuyor). Bu bir çelişkidir.Ve ben bu çelişkiye gülerim.[/quote]

işte tüm anlatmak istedigim bu!!!!yani farklı kişliler farklı düsünceleri savuna bilirler bu bir ÇELİŞKİ degildir!!!!düşünce farklılıgıdır...he bu 2 görüsü aynı anda savunan kişiler varsa muhattabınız ben degil o insanlardır!!!sunuz sınız gibi kelimelerinizin sanuna getirdiginiz eklerle beni o çelişkide olan insanlarla bir tutmanız anlamsız ve gayet saçma bunu anlatmaya çalısıyorum ben!!!!benim söylemlerim NET ve AÇIK!!!!!

milli takımda oynayabilmek için ya dayınız(takımınız)saglam olucak yada inanılmaz yeteneklerde olucaksınız...Hüseyininde dayısı çok saglam!!!!yoksa milli takımda oynayamazdı diyorum....bunda 1 çelişki varmı???????

Yorum

• @firidin61

sizin şahsınıza söylediğim bişey yok ki siz ısrarla üstünüze alınıyorsunuz.Ben genel konuşmuştum

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim