Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hüseyin Çimşir

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben bir diye hatırlıyorum hatta çok cılız bir şuttu.Fakat Musampa'da verkaçlı bir pozisyonda kaleye şt çekti ve kaleciden dönmüştü.
    İki tane çekti biri üstten auta gitti ama denedi adam sonuçta.Musampa'nın şut özelliği var Harun bunu inkar etmiyorum zaten.İnşallah Hüseyin-Musampa ikilisi yan yana oynadığında daha iyi olacağız.
    Amatör ruh,profosyonel düşünce
    İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• İlk olarak bordox tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Trabzonspor'un başarısızlığını Hüseyin'e kesilirkende aynı düşüncedeysen itirazım yok bu yazdığına.
      başarısızlık tabiki tek başına hüseyine yüklenemez şunuda söylemeyelim appiah ile hüseyini aynı kefeye koymuyosundur herhalde

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        başarısızlık tabiki tek başına hüseyine yüklenemez şunuda söylemeyelim appiah ile hüseyini aynı kefeye koymuyosundur herhalde
        Neden koymayayım Champions ikiside şampiyonluğa oynayan takımların ön libero mevkisinide oynuyor.Bana sorsan Hüseyin daha iyi sence Appiah.Herkesin görüşüne saygılıyım ama Hüseyin burda söylendiği gibi kötü bir futbolcu asla değil ama şunu açıkca ekleyeyim Hüseyin'deki fiziki yapı ön libero mevkisi için biçilmiş kaftan.Trabzonspor gibi en ufak hatada bir futbocunun gelişimini engelleyen taraftara sahip bir takımda oynaması onu biraz korkak yaptı.Şu adama biraz güven duygusunu verseydik şimdiki halinden daha iyi olurdu bence.
        O fiziğe ve oyun zekasına sahip.
        Amatör ruh,profosyonel düşünce
        İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• ne alakası var şimdi oynadığı takımların oyuncuların kaliteleriyle sana göre zaten hüseyinde daha iyi oyuncu yokdur önemli olan fizik yapı değildir bunu nası kullandığıdır o zaman erseni koyalım ondada fizik var neyse biz senle anlaşamayız hüseyinin appiahtan daha iyi olduğunu söylüyosun yahu son olarak 1 soru appiah fenerde kaç maçta kaç gol atmış hüseyin futbol hayatında kaç gol atmış lütfen bu soruyu cevapla iyi geceler sana

Yorum

• İlk olarak bordox tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Böyle eleştir canımı ye kardeş.Lanet okumaktan daha hoş geliyor yazdıklarına katılmasamda.
            Bugün su yukarda saydıklarının tamamına yakınını yaptı,iki defa çok güzel ara pası verdi.Havadan gelen topların tamamını yanındakilere indirdi.Hatada yaptı ama inanki zeminin katkısıda vardı.
            Hüesyin yerine diyelim ki Appiah'ı alacaksın.Juveye 7.5 milyon Euro ve kendisine de senede 2 milyon Euro tahmini 4 sene için 15 milyon Euro onlarda şamp.liğine gidemedi bizde.Uefa'da da Randers denen takım çıkmasa elenecektiler kesin.
            Ama herşeye rağmen bence Hüseyin'in daha iyi oyunları oldu ,inşallah tekrar o günlere döner.Şimdi 4 senedir takımda olan ve sezona başına 2 Hoca düşen Trabzonspor'un en fazla oynayan oyuncusu olması bile sizin onun hakkındaki düşüncelerinizi değiştirmiyorsa ben bir şey diyemem.
            Milli Takım olayına gelirsek Moldova maçına bakmayın siz o maçta bile zorlandık.Zorlu maçlar gelsin sahada Hüseyin'i göreceksiniz Aurelio gibi adamlar o ortasahayı Appiahla bile kapatamıyor üst düzey maçlarda örenğin şamp.liği gibi.Macaristan maçına dönün bakın Macarlar az biraz üstümüze geldi hemen Hüseyin sahaya sürüldü,Macarlardan eser kalmadı.
            Fatih Terim yaptı bir denyoluk şimdi onuda yiyemiyor mecbur oyatıyor Aurelioyu.
            Lütfen olayları iyi takip edin.
            maceristan maçınıda tam izledigini(tarafız gözle)zannetmiyorum cünkü hüseyin girdikten sonra macarlar nerdeyse oyunu bizim sahaya yıgdılar 3 tane sut çektiler ve hüseyinin saçma sapan(taç çizgisinin orda)yaptıgı faullede önemli bi yan top kullandılar...bide daha ileriki yorumlarında appiahla hüseyini mukayese ederim demişsin hangi özelliklerine göre??

1)Güçmü?

2)YETENEKMİ?

3)Oyun ZEKASIMI?

4)Oyunu okumakmı?

5)Hırsmı?

6)Kariyermi?

veya

7)HİÇBİRİMİ?????

ben dahil cogu arkadasım hüseyinin yetersizligini savunurken siz(sanırım 3 kişi)onun yeterli oldugunu savundunuz...(yetersiz gerekçelerle)tamam demokratik ortamlarda tartışmalar,farklı görüsler elbette olucaktır ama bu kadar insanın çeşitli gerekçeler göstererek eleştirdigi hüseyini siz(sanırım 3 kişi)hep TRABZONSPORLu oldugu için,iyi niyetli oldugundan,iyi bir insan oldugundan filan bahsederek savunuyorsunuz....ve maalesef ki bu saydıgınız özelliklerin HİÇBİRİ futbol oynamak ,faydalı olmak için yeterli degildir!!!!

bide bazı arkadaslarımın iddaa ları hüseyin bu ligin en çok top kazanan en çok pas yapan oyuncusu diye ama bunları kanıtlar hiç bir belge yok ellerinde...

ya bu adam konya maçında takımın basını yakan adam!!!!ankaragücü maçında 2 yedigimiz golün 2 sindede bas rollerde!!!bugün belkide çizgiden jeffersonun çıkardıgı top gol olsa malubiyetimiizin bas rol oyuncusu olacaktı...bir adamın 4 lü savunmada oynamadıgı halde takımın yedigi çogu golün altında nasıl imzası olur çok merak ediyorum....?????ve buna cvp ınızda???(ama iyiniyetini,TRABZONSPORlulugunu,dindar olusunu(vb)filan gerekçe göstermeyin lütfen!!!!!!!!)

ya arkadaslar(savunan arkadaslar)bir maçtan sonrada çıkıp deyinki kardesim hüseyin kötü oynadı deyin!!!!!eleştirin!!!ama hep savunmada!!kim hüseyin hakkında eleştiri yapsa karsısında olursanız kimse sizin burda adil davrandıgınızı söyleyemez...ben buraya üye oldugumdan beri 2 3 degişmez arkadasın ısrarla hüseyini savunmak gibi bir görev üstlendigini görüdüm maalesef ve bu sabit arkadaslar 1 kere olsun eleştirmedi bu adamı!!!!ya marcelinhoyu eleştiriyoruz yerden yere vuruyoruz bu adamın 2 golü ve asistleri var!!!!kariyeride belli!!!!neden bu hüseyin sevdası?????????

işini iyi yapmıyorsun hüseyin ve çok yetersizsin(TRABZONSPOR)için!!!!!milli olmanı,tamam iyi mücadele edersin sahada bişiler yapmaya çalısırsın(yapamasanda)TRABZONSPORDA oynamana baglıyorum...eeee bu devirde TRABZONSPOR gibi bi dayısı olanın sırtı yere gelmez!!!!3.sınıf bi brazilya futbolcusunu(oynadıgı futbol 3.sınıf brazilyalılara göre)alel acele(Tatihte ilk kez)Türk yapılmasıda bunun kesin DELİLİDİR!!!!nobrede türk oldu ama neden kimse o alansın demiyor eee tabi orda FATİH SULTAN var Hakan şükür var ümit karan var ERSEN MARTİN var peki neden aurello milli oluyo çünkü hüseyin var!!!bunun baska bir açıklaması olmaz!!!!!

umarım sezon ortası ayrılırsın,senin ve TRABZONSPOR için hayırlı bir ayrılma olur inş......

saygılarımla.........

Yorum

• Hüseyin'i eleştiren arkadaşların hepsinin de haklı olduğu yerler var. Kabul ediyorum. Gönlümüzden daha kabiliyetli bir ön libero da geçiyor, tamam.

Ama bu arada başka birşey de gözlemliyorum. Hüseyin, Trabzonspor'a dönüşünden beri geçen zaman içinde en kötü performansını bu sene sergiliyor. Peki acaba iki, üç sene önce daha başarılı olan bir adam niye şimdi bu kadar verimsizleşti?

Bunu pek çok kişiye yapıyoruz aslında. Baskının ve maalesef sevgisizliğin odağı haline getiriyoruz bazılarını. Mesela bu maç, Erciyes maçı. Bu maçla ilgili olarak takımda ve teknik yönetimle ilgili eleştirilebilecek şeyler varken, eleştirilerin odağı gene de Hüseyin oluyorsa, artık önyargılarımızın oluşturduğu bir görüntüyü yüzümüzden silip atmamız gerekiyor diye düşünüyorum.

Ben de Hüseyin'i seven ve beğenen azınlıktanım Ama benim gibi düşünenlerin, Hüseyin'in kötü oynadığı maçlardan sonra dahi, ona yönelecek okları bertaraf etmek için "Hüseyin iyidir" demesini doğru bulmuyorum. Bunun ona da bize de faydası olmuyor.

Ben Erciyes maçında Hüseyin'i beğendim. Durum 3-1 iken son dakikada bir pozisyonda, topu rakip oyuncunun ayağına attı ve o topla çekilen oldukça tehlikeli top gol olmadı. İşte maçta en rahatladığım an oydu, gene Hüseyin'e yüklenilecek diye; çünkü genelde iyi bir maç çıkarmıştı, özellikle de ikinci yarıda.

Mevcut kadromuzdaki oyuncular içinde zaman zaman çok güzel performans gösteren, o mevkinin oyuncuları oluyor. Mesela Ferhat bugün fena değildi. Bazı maçlarda da Hasan. Böyle olunca Hüseyin neden oynuyor diye feryat etmenin mantıklı olmadığını düşünüyorum. Demek ki birbirlerinden çok farkları yok.

Devrearası transferde bu bölgeye bir oyuncu (ama gerçekten iyi bir oyuncu) alınabilir. O zaman da gelecek iyi oyuncuya kimse muhalefet etmez. Ama gerçekçi olalım: Ziya Hoca bu takımın başında oldukça o bölgeye oyuncu alınmaz.

Ben de o mevkiden önce, ileri dönük top yapabilen ve Hüseyin'in yanında oyunu yönlendirebilecek bir orta saha oyuncusunun alınmasını yeğlerim.
              En son Tunga tarafından düzenlendi; 15.10.2006, 01:53.
              Trabzonsporlu olmak...
              Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• Arkadaş Macaristan maçından örnek vermiş,ben yanlış maçmı seyrettim acaba Hüso oyuna girince adamlar adam akıllı geldiya.Bence o maçı sen bi daha seyret kardeş,ayrıca ben bizler hüseyin düşmanıda değiliz aldığı parayı oynadığı futbolla inkar edenlerin düşmanıyım doğrudur.
                O ve onun vasfındaki topçular bu takımda olduğu sürece öyle 2.likle5.lik arasında gider geliriz.Yazık değilmi bu kadar insana,taraftara hatta takımda canını dişine takarak oynayanların emeğine.Şurda şu kadar genç yazıyor çoğuda bir kere bile şampiyonluk görmemiş hangi umudun peşinden koşuyolar,geceleri gündüzleri ,varları yokları bu takım Hüseyin onların bu umutlarının üstründe kara bir buluttur.Bu tarzda ve bu yetenektreki insanlarla başarı gelmez gelemez.Bir oyuncuyu belki takım amorti eder(ki bu takıma çok büyük bir yüktür) ama bu sayı bazı maçlarda birkaç olursa başarısızlık da kaçınılmaz olur.
                Bazıları sırf inat ve farklı olmak uğruna bu insanı savunursa tartışma olmamasıda imkansız.
                Bu topu oynayan bilir az çok maçı seyrederken Hüseyini görüyorum,oyununa bakıyorum adamın topu durdurma becerisi bile kısıtlı,kendine güveni sıfır,değil 40 metreye15 metreye top atmakta bile bazen zorlanıyor.Tekniği yok pozisyon almayı bilmiyor daha önemlisi oyunu süzemiyor.Oynadığı mevki hayati bir mevki öyle az buz değilarkadaşlar.Top kesecek,pres yapacak,pasör olacak....vs hiç değilse biri ikisi üzerinde uzman olacak oynadığı takıma bakınız TRABZONSPOR bide adama bakınız Allah aşkına kocaman bir sıfır eee daha başarı nasıl gelsin arkadaşlar iyi niyetinden ve insanlığından kimsenin şüphesi yok.
                Ama o forma ona 3 beden büyük gelir,iyisimi bırak git Hüsoo

Yorum

• Değil şimdi bu takım lig ikincisiyken bile Hüseyin hakkındaki yorumlarım değişmemiştir.Hüseyin bu takımın futbolcusu değildir.Appiah'la Hüseyin'i karşılaştıran arkadaşlar başka maçları izliyor diye düşünüyorum.Bugünkü maçı seyredemedim ama nasıl oynadığını az çok tahmin edebiliyorum.

Takıma zerre kadar katkısı yok.Takım iyi top oynarsa göze batmıyor.Aslında her zaman aynı futbolu oynuyor.Gözlerimiz kapalı Hüseyin'i savunmayalım arkadaşlar Allah aşkına.Türkiye'nin en iyi top kesicisiymiş.Başka?Trabzonspor'da oynamak için yeterli bir özellik midir?Ön liberoda oynamak için yeterli bir özellik midir?Bence değildir.Milli takıma alınmasındaki tek neden Trabzonspor formasını giymesidir.İstanbul takımlarında yerli ön liberomu var sürekli oynayan?Marco geldi daha da oynayamaz zaten.Kayserili Ragıp'ı alamayacağına göre tabiki Hüseyin'i alacak.

Aslında sözü fazla uzatmaya gerek yok.Zanoylu abi çok güzel açıklamış.Bİz Trabzonspor'un kötülüğü için Hüseyin'i eleştirmiyoruz.Bırakıp gitmesi onun adına da bizim adımıza da en iyisidir.

Biz onun gibisini çok kolay buluruz da o Trabzonspor gibisini bulabilir mi?Bence Hayır!

Yorum

• bu adamin ben dahaden güzel bir hareketini veya kaleye bir sutunu görmedim ancak top keser...ve sadece top kesebilen bir oyuncu trabzonspor gibi bir kulüpte ne yazikki ilk onbirde oynayamaz hele hele kaptan hic olamaz...
                    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Hüseyin, Hüseyin, Hüseyin...

Konuş konuş bitmiyor bu futbolcumuz. Ben Trabzon'lu oluşundan kollanmasını anlıyorum. Tamam Trabzon evladı. Ama futbolu takıma katkı vermiyor. Anlayın artık arkadaşlar. Lütfen...
                      61>34 Trabzonspor
                      En büyük Trabzonsporlu Kazım Koyuncu'yu rahmetle anıyoruz.
                      Sahte mutlulukların peşinde koşacağına, gerçek hüzünlere gömül...

Yorum

• hüseyine laf eden arkadaşlarım bi düşünün ziya hoca salakmıda trabzondaki iki dönemindede banko hüseyini oynatıyo peki şenol hoca... ya fatih hoca salmıda devamlı milli takıma çağırıyo... hiç beğenmediğmiz lazoroni bile hüseyini banko oynatıyodu.demekki arkadaşlar buadamda bişi varki kimse vazgeçemiyo.şuan trabzonda hüseyinin yerini dolduracak birirnin olmadığını kabullenmemiz gerekiyo.
                        fener'i tutacagima ''aklimdan bir sayi tutarim'' daha iyidir:)

Yorum

• ziya hocanın kafası çalışmıyod bi siz süpersin,z siz istemsenizde bu adam bu takımda oynayacak biz mutlu olmaa devam edicez

Yorum

• İlk olarak armagan28 tarafından gönderildi
                            Silinmiştir.
                            sen buna mı "taraftarlık" diyorsun
                            buna mı "desteklemek" diyorsun...

ben kendi adıma şu an ıslıklıyorum seni, yuhalıyorum,
                            bence bu daha büyük iyilik TRABZONSPOR'a..
                            En son tigin tarafından düzenlendi; 15.10.2006, 18:50.
                            "Trabzonspor bir çember gibi,
                            her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
                            - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum

• fazla kötüye gitmeden bu adamın derhal gönderilmesi lazım devre arasında...
                              CaRTeR_15_84 says : %*BoRDo_MaVi BiR DüNYa İsTiYoRuM*%

Yorum

• Hüseyin iyi bir kesicidir...Hüseyin den ne beklenilmesi gerektiğini bilmeyenler var aramızda...Hüseyin defansif bir orta saha oyuncusu...Hiç kimse ondan ekstra ofansif katkı beklemesin,çünkü yetenekleri çok ama çok sınırlı...
                                "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim