Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hüseyin Çimşir

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Şimal Yıldızı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hüseyin'i eleştiren arkadaşların hepsinin de haklı olduğu yerler var. Kabul ediyorum. Gönlümüzden daha kabiliyetli bir ön libero da geçiyor, tamam.

Ama bu arada başka birşey de gözlemliyorum. Hüseyin, Trabzonspor'a dönüşünden beri geçen zaman içinde en kötü performansını bu sene sergiliyor. Peki acaba iki, üç sene önce daha başarılı olan bir adam niye şimdi bu kadar verimsizleşti?

Bunu pek çok kişiye yapıyoruz aslında. Baskının ve maalesef sevgisizliğin odağı haline getiriyoruz bazılarını. Mesela bu maç, Erciyes maçı. Bu maçla ilgili olarak takımda ve teknik yönetimle ilgili eleştirilebilecek şeyler varken, eleştirilerin odağı gene de Hüseyin oluyorsa, artık önyargılarımızın oluşturduğu bir görüntüyü yüzümüzden silip atmamız gerekiyor diye düşünüyorum.

Ben de Hüseyin'i seven ve beğenen azınlıktanım Ama benim gibi düşünenlerin, Hüseyin'in kötü oynadığı maçlardan sonra dahi, ona yönelecek okları bertaraf etmek için "Hüseyin iyidir" demesini doğru bulmuyorum. Bunun ona da bize de faydası olmuyor.

Ben Erciyes maçında Hüseyin'i beğendim. Durum 3-1 iken son dakikada bir pozisyonda, topu rakip oyuncunun ayağına attı ve o topla çekilen oldukça tehlikeli top gol olmadı. İşte maçta en rahatladığım an oydu, gene Hüseyin'e yüklenilecek diye; çünkü genelde iyi bir maç çıkarmıştı, özellikle de ikinci yarıda.

Mevcut kadromuzdaki oyuncular içinde zaman zaman çok güzel performans gösteren, o mevkinin oyuncuları oluyor. Mesela Ferhat bugün fena değildi. Bazı maçlarda da Hasan. Böyle olunca Hüseyin neden oynuyor diye feryat etmenin mantıklı olmadığını düşünüyorum. Demek ki birbirlerinden çok farkları yok.

Devrearası transferde bu bölgeye bir oyuncu (ama gerçekten iyi bir oyuncu) alınabilir. O zaman da gelecek iyi oyuncuya kimse muhalefet etmez. Ama gerçekçi olalım: Ziya Hoca bu takımın başında oldukça o bölgeye oyuncu alınmaz.

Ben de o mevkiden önce, ileri dönük top yapabilen ve Hüseyin'in yanında oyunu yönlendirebilecek bir orta saha oyuncusunun alınmasını yeğlerim.
    Yine 1 Numaralı yazı.. Katılıyorum Tonguç abi sana..
    Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

• körü körüne hüseyini savunmak zarar veriyor bu takıma.Bence öncelikli transfer gereken mevkiimiz ön liberodur.Her ne kadar bmn yöneticilerimiz onun hakkında konuşunca ceza versede bu acı bir gerçek.Hüseyin in kapasitesi bu kadar...
      İşte taraftar budur.

Yorum

• İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hüseyin iyi bir kesicidir...Hüseyin den ne beklenilmesi gerektiğini bilmeyenler var aramızda...Hüseyin defansif bir orta saha oyuncusu...Hiç kimse ondan ekstra ofansif katkı beklemesin,çünkü yetenekleri çok ama çok sınırlı...
        açıkçası ben hüseyinden ofansif katkı falan beklemiyorum sadece kaptığı topları en kısa sürede takım arkadaşına versin yeter çokmu zor bu 3 metre yanındaki adama pas atamıyo top kapacak ama nası faul yaparak hemde en anlamsız yerde top rakipte hüseyin koşuyo ama nereye topa değil rakibe sonra ikiside yerde

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          açıkçası ben hüseyinden ofansif katkı falan beklemiyorum sadece kaptığı topları en kısa sürede takım arkadaşına versin yeter çokmu zor bu 3 metre yanındaki adama pas atamıyo top kapacak ama nası faul yaparak hemde en anlamsız yerde top rakipte hüseyin koşuyo ama nereye topa değil rakibe sonra ikiside yerde
          champions açıkcası bende senden çok fazla birşey beklemiyorum.. sadece biraz daha pozitif ol mesela deki; ankaragücü maçında hüseyin vasatın altındaydı maçın kötülerindendi ama bu maçta daha iyiydi en azından vasatın üstüne çıktı. inşallah gençler maçında dünkü oyunununda üstüne çıkar..
          yani bunları söylemek zormu geliyor.. sevmediğin bir oyuncunun hadi düzelteyim oyununu sevmediğin bir oyuncunun kötü oynamaması seni rahatsız etmesin..
          75 en hizli tur, 68 pole pozisyon, 154 podyum, 91 grand prix zaferi ve 7 dünya sampiyonlugu.. yasayan en büyük efsane MICHAEL SCHUMACHER

Yorum

• yaptığı hatayı yapmamsı gerekiyordu..az daha golü çakacaktı lazarov...daha iyi olması lazım

Yorum

• arkadaşlar Hüseyin'i sadece bizler değil Ziya DOĞAN'da izliyoo çaresini bulur hoca merak etmeyin.

Yorum

• schumi
                senin benden bişey bekleme hakkın yok benim senden olmadığı gibi
                bana söylemem gerekeni değil söylediğim şeylerin doğru olup olmadığını söyle

ankaragücü maçında hüseyin vasatın altındaydı maçın kötülerindendi ama bu maçta daha iyiydi en azından vasatın üstüne çıktı. inşallah gençler maçında dünkü oyunununda üstüne çıkar.. bunları söylemek hiçde zor değil benim için mesela 2. yarıda 2-3 önemli hata dışında iyi oynadığını söyleyebiliriz

zaten sorun performası değil kalitesidir ben ondan daha fazlasını beklemiyorum
                hüseyin trabzonspor için yeterli değildir sen de bunu söyleyebilirmisin acaba

Yorum

• sorun kalite olayı değildir. Trabzonspor kadrosunun hepsi dört dörtlük olurda o zaman hüseyinin kalitesini tartışırız.. performansı iyiyse alkışlanır, kötü olduğundada o oyuncunun Trabzonspor'un bir oyuncusu olduğu hatırlanarak eleştiri yapılır..
                  elbette iyisini alabilmek masraflı ve zahmetli bir iştir.. alınabiliyorsa bundan kimsenin rahatsız olacağını zannetmiyorum
                  75 en hizli tur, 68 pole pozisyon, 154 podyum, 91 grand prix zaferi ve 7 dünya sampiyonlugu.. yasayan en büyük efsane MICHAEL SCHUMACHER

Yorum

• yani hüseyinin kalitesiz olduğunu kabul ediyosun
                    konumuz hüseyin sende yetersiz olduğunu düşünüdüğün oyuncular hakkında yazabilirsin diğer oyuncuların kalitesizliklerini bahane ederek hüseyini korumak yanlıştır
                    masraflı ve zahmetli olmayan iş yoktur
                    hüseyinden daha iyisini bulmak zor değildir
                    kim neden rahatsız olsunki herşey trabzonspor için değilmi ? o zaman...

Yorum

• mesajımı okuyup bu sonucu nasıl çıkarttın bilmiyorum.
                      2001 den beri bu kadroda oynayan yaklaşık 3 yıldır milli takımda oynayan bir oyuncu hiç kalitesiz olurmu.. bu kadar yıl boyunca bu takımları çalıştıran yabancı ve yerli hocalar senin farkettiğin şeyi farkedemediler öylemi??
                      her maçdan sonra bu topiğe gelip aklına ne geliyorsa yazmakla bu işler olmaz.. adam kötü oynadımı eleştireceksin iyi oynadımıda ne olursa olsun kalitesiz oyuncu diyeceksin böyle eleştiri olmaz!

Yorum

• Gelen bütün teknik direktörlerin sanırım sözleşmesinde şöyle bir madde var. Hüseyin'i her ne pahasına olursa olsun oynatacaksın yoksa kovulursun. Ben yıllardır izlerim Lemi, Hasan Sekizinci, Kürşat ve aklıma gelmeyen daha nice futbolcularda dahil olmak üzere böyle dengesiz bir futbolcu olamaz kesinlikle. Hala daha yönetim asla satamayız diyor Allah aşkına ben sahada başka bir Hüseyin mi izliyorum anlayamadım, o hatayı sadece dün yapmadı her zaman yapıyor, ilk yediğimiz gole bakın korner kullanıyoruz 2 stoper hücuma çıkmış Hüseyin sanki kornerden kafa golü atacağı varmış gibi o da çıkmış hani kesiciydi neden kesemedi asist yapan Cenki veya gol atan Lazarovu, maç 1-0 iken Lazarova yaptığı muhteşem asist, ve maç içinde yaptığı pek çok uyuz hatalı paslar ve en son olarak maç 3-1 iken Dalovice yaptığı asist, bunları sadece dün yapmadı her zaman yapıyor artık emekliye ayrılması veya transfer olması lazım, ne zaman iyi oldu ki bu 5 senedir bana şu maçta harikaydı deyin hadi. Cem Papilla skandalında bile önünü boş bıraksan dahi gol atamayacak olan Anelka'ya dengesizce dalarak penaltı yaptırdığı maçın sonunda kovulması lazımdı ya neyse, bu adamdan nemalanan fazla heralde
                        SON SÖZ: HÜSEYİN'İ DESTEKLEYENLERİN KANINDA KOYU BİR FENERBAHÇELİLİK VAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM...

Yorum

• kaç yıldır bu takımda ve milli takımda oynaması onun kaliteli olduğunumu gösteriyo dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz onu oynatan hocaların neyi görüp göremedikleri beni hiç ilgilendirmiyo aklıma geleni yazsaydım burda olamazdım
                          kötü oynadığında değil her zaman aynı şeyleri söylüyoruz iyi oynadığında ne yazdığımı bilmiyosun çünkü henüz iyi oyununu göremedik bu işler olmazsada olur sana göre eleştiri yapmayı bilmiyorum öğrenecekde değilim zaten

Yorum

• iyi oynadığını görememen senin art niyetli olaya bakmanla alakalı. zaten bunu merak ediyordum cevabıda almış oldum keza bugüne kadar nasıl eleştiri yapılacağını öğrenememiş olman üzücü çünkü bin altı yüz msj sayısına ulaşmış biri için normal olmayan bir durum bu..

Yorum

• anlamakta zorlukmu çekiyosun sana göre bilmiyorum neden çünkü senin fikirlerine katılmıyorum bu değişmeyeceğine göre yine sana göre ben eleştiri yapmayı öğrenemeyeceğim mesaj sayısıyla ilgili bi sorunun mu var istersen birazını sana verebilirim bi kerede bizim anormal durumumuz olsun(yine sana göre ) değilmi hep senin olacak değil ya

Yorum

• Dün hüseyin öle bir ara pas attı ki inanılmazı yaptı... bir anda ütopya gerçek oldu... demek olmayacak die bişey yok muş...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim