İlk olarak Şimal Yıldızı tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Hüseyin'i eleştiren arkadaşların hepsinin de haklı olduğu yerler var. Kabul ediyorum. Gönlümüzden daha kabiliyetli bir ön libero da geçiyor, tamam.
Ama bu arada başka birşey de gözlemliyorum. Hüseyin, Trabzonspor'a dönüşünden beri geçen zaman içinde en kötü performansını bu sene sergiliyor. Peki acaba iki, üç sene önce daha başarılı olan bir adam niye şimdi bu kadar verimsizleşti?
Bunu pek çok kişiye yapıyoruz aslında. Baskının ve maalesef sevgisizliğin odağı haline getiriyoruz bazılarını. Mesela bu maç, Erciyes maçı. Bu maçla ilgili olarak takımda ve teknik yönetimle ilgili eleştirilebilecek şeyler varken, eleştirilerin odağı gene de Hüseyin oluyorsa, artık önyargılarımızın oluşturduğu bir görüntüyü yüzümüzden silip atmamız gerekiyor diye düşünüyorum.
Ben de Hüseyin'i seven ve beğenen azınlıktanım
Ama benim gibi düşünenlerin, Hüseyin'in kötü oynadığı maçlardan sonra dahi, ona yönelecek okları bertaraf etmek için "Hüseyin iyidir" demesini doğru bulmuyorum. Bunun ona da bize de faydası olmuyor.
Ben Erciyes maçında Hüseyin'i beğendim. Durum 3-1 iken son dakikada bir pozisyonda, topu rakip oyuncunun ayağına attı ve o topla çekilen oldukça tehlikeli top gol olmadı. İşte maçta en rahatladığım an oydu, gene Hüseyin'e yüklenilecek diye; çünkü genelde iyi bir maç çıkarmıştı, özellikle de ikinci yarıda.
Mevcut kadromuzdaki oyuncular içinde zaman zaman çok güzel performans gösteren, o mevkinin oyuncuları oluyor. Mesela Ferhat bugün fena değildi. Bazı maçlarda da Hasan. Böyle olunca Hüseyin neden oynuyor diye feryat etmenin mantıklı olmadığını düşünüyorum. Demek ki birbirlerinden çok farkları yok.
Devrearası transferde bu bölgeye bir oyuncu (ama gerçekten iyi bir oyuncu) alınabilir. O zaman da gelecek iyi oyuncuya kimse muhalefet etmez. Ama gerçekçi olalım: Ziya Hoca bu takımın başında oldukça o bölgeye oyuncu alınmaz.
Ben de o mevkiden önce, ileri dönük top yapabilen ve Hüseyin'in yanında oyunu yönlendirebilecek bir orta saha oyuncusunun alınmasını yeğlerim.
Ama bu arada başka birşey de gözlemliyorum. Hüseyin, Trabzonspor'a dönüşünden beri geçen zaman içinde en kötü performansını bu sene sergiliyor. Peki acaba iki, üç sene önce daha başarılı olan bir adam niye şimdi bu kadar verimsizleşti?
Bunu pek çok kişiye yapıyoruz aslında. Baskının ve maalesef sevgisizliğin odağı haline getiriyoruz bazılarını. Mesela bu maç, Erciyes maçı. Bu maçla ilgili olarak takımda ve teknik yönetimle ilgili eleştirilebilecek şeyler varken, eleştirilerin odağı gene de Hüseyin oluyorsa, artık önyargılarımızın oluşturduğu bir görüntüyü yüzümüzden silip atmamız gerekiyor diye düşünüyorum.
Ben de Hüseyin'i seven ve beğenen azınlıktanım
Ama benim gibi düşünenlerin, Hüseyin'in kötü oynadığı maçlardan sonra dahi, ona yönelecek okları bertaraf etmek için "Hüseyin iyidir" demesini doğru bulmuyorum. Bunun ona da bize de faydası olmuyor.Ben Erciyes maçında Hüseyin'i beğendim. Durum 3-1 iken son dakikada bir pozisyonda, topu rakip oyuncunun ayağına attı ve o topla çekilen oldukça tehlikeli top gol olmadı. İşte maçta en rahatladığım an oydu, gene Hüseyin'e yüklenilecek diye; çünkü genelde iyi bir maç çıkarmıştı, özellikle de ikinci yarıda.
Mevcut kadromuzdaki oyuncular içinde zaman zaman çok güzel performans gösteren, o mevkinin oyuncuları oluyor. Mesela Ferhat bugün fena değildi. Bazı maçlarda da Hasan. Böyle olunca Hüseyin neden oynuyor diye feryat etmenin mantıklı olmadığını düşünüyorum. Demek ki birbirlerinden çok farkları yok.
Devrearası transferde bu bölgeye bir oyuncu (ama gerçekten iyi bir oyuncu) alınabilir. O zaman da gelecek iyi oyuncuya kimse muhalefet etmez. Ama gerçekçi olalım: Ziya Hoca bu takımın başında oldukça o bölgeye oyuncu alınmaz.
Ben de o mevkiden önce, ileri dönük top yapabilen ve Hüseyin'in yanında oyunu yönlendirebilecek bir orta saha oyuncusunun alınmasını yeğlerim.
Yorum