Ne zenit i kardeşim chelsea istiyomus huseyini .... Ballacktan istediği performansı alamadıgı icin takıma kurtarıcı yapacakmış. Hatta chelsea hocası şampiyonlar ligi şampiyonlugunu istiyorsak huseyini mutlaka lamalıyız demiş ...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hüseyin Çimşir
Daraltma
X
-
Yaw arkadaşalr hadi kanca için demediğimizi bırakmadıkta bari faal olarak bişeyler yapmaya çalışanlarla bari bu kadar dalga geçmesek olmazmı.Hüseyini falan savunduğum yok ama biraz desturlu olsak diyorum.Sanane kardeşim derseniz onada eyvallah diyeceğim.İlk olarak Club_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe zenit i kardeşim chelsea istiyomus huseyini .... Ballacktan istediği performansı alamadıgı icin takıma kurtarıcı yapacakmış. Hatta chelsea hocası şampiyonlar ligi şampiyonlugunu istiyorsak huseyini mutlaka lamalıyız demiş ...Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
Yorum
-
Kardesim ne biliyosun da dalga geciyorsun..Ben teklif geldiğini birinci agızdan duydum..Büyük bi ihtimalle devre arasında gidecek tabii o isterse zenit cok istiyor..Burdaki tarafatar degerini anlamıyor ama ruslar futboldan anlıyor..İlk olarak Club_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe zenit i kardeşim chelsea istiyomus huseyini .... Ballacktan istediği performansı alamadıgı icin takıma kurtarıcı yapacakmış. Hatta chelsea hocası şampiyonlar ligi şampiyonlugunu istiyorsak huseyini mutlaka lamalıyız demiş ...
Yorum
-
ENKRALTS
niye gidecekmiş yaa.hüseyin olmasa senin ortsahanda kim pres yapacak top çalacak kim koşacak.hücum yönü iyi olmayabilir ama savunma yönü kesinlikle iyi.ayrıca futbol oynayan arkadaşlar bilir.o mevki sahadaki en zor mevkidir.oradaki adam kadar kimse koşmaz.koşarsın, rakibe basarsın, top çalarsın en kötüsü de ne biliyo musun bunlar hiç görünmez orda ölürsün yine göze çarpmaz.o yüzden eleştirilerimizin ayarına dikkat edelim.ortasahayı hüseyine emanet etmem ama sahada olması gereken biri yanında musampa ya da düzelirse szymek oynasın ya da hasan ama o sahada olsun.En son Misafir tarafından düzenlendi; 03.09.2006, 18:26.
Yorum
-
korsan61
yazık acıyorum hüseyine en iyi türk önlibero(kesici çalım atmıyor) takımının kendi öz çocuğu fakat her fırsatta istenmeyen adam futbolu ne kadar çok biliyor eleştiren arkadaşlar tek milli futbolcumuz gurur duymamız gereken yerde her maçta küfür ediyoruz kendi adamlarımıza destek vermezsek inanın bizden hiç birşey olmazzzz..
Yorum
-
BENDE HÜSEYİNİ SAVUNANLARI ANLAMIYORUM.(denizli maçından sonra). OYNANAN BERBAT OYUNDAN SONRA TARAFTAR TAKIMI TRÜBÜNE ÇAĞIRACAK, HÜSEYİN BEYSE TAKIMI APAR TOPAR SOYUNMA ODASINA GETİRECEK, ÜÇ HAFTA SONRA BOŞ TRİBÜNLERE OYNAYINCA TARAFTARIMIZDAN DESTEK BEKLİYORUZ DİYECEK. BU YÜZSÜZLÜĞÜN DANİSKASIDIRİlk olarak isaret parmagi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHala Hüseyin'i istemeyenleri anlamıyorum.Ondan ne bekliyolar anlamıyorum görevini yapmaya calışıyor tamam su an kötü olabilir ama takımın halide ortada yani el-insaf.Umarım gitmez ama Zenit Fatih'e yaptığı gibi iyi bi teklif yapmış...ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Yorum
-
denizci61
Hüseyin'in bu takımı benden daha az sevdiğine inanmıyorum kimsede inandıramaz...Ama sonuçta bu bir kapasite meselesi...Hüseyin sizin beklediklerinizi yerine getirseydi zaten bu takımda tutamaz Avrupanın ünlü kulüplerinden birine giderdi...Sonuçta Hüseyin görevini layıkıyla yerine getiriyor...Fazlasını beklemeyin..
Yorum
-
korsan61
benim için bu takımın kutsal formasını giyenlerin hepsi kutsaldır bir baba bile çocuğunu dövüyorsa küfrediyorsa aşşağılıyorsa o evlattan hayır gelmez buda böyle birşey biz taraftar olarak ne verirsek onu alırız adamın yedi sülalesine dümdüz gidelim sonra trübüne gelmedi falan filan rahat bırakalım adamı hüseyin bu takımın kaptanıdır ve sahada herkesden çok mücadele eder..sonuna kadar hüseyinin yanındayım ve sizleride destek olmaya davet ediyorum.BÜYÜK KAPTAN HÜSEYİN CİMŞİR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum