Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hüseyin Çimşir

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hakanhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    hüseyin 2 sene önce bi top oynadi o kadar o zamanda kadro harıkaydi. ben hüseyinin kac senedir bu takımdadir 2 sene onceki oynadigi futbolu saymazsak hüseyin ne zaman futbol oynamiş? hüseyini bu taraftar gönderdi takımdan samet aybaba getirdi samet aybabanın bu takıma kazıgıdır... ve yine taraftar haklı git hüseyin.. valla bu taraftar futboldan vede futbolcudan sahiden anlıyor. böyle taraftarımız oldugundan gurur duyuyorum..

?????????????????????????????????????????????????????????????

Bence Trabzon taraftarının cogu anlamıyor futboldan maalesef böyle...

Yorum

• sirf trabzonlu olduklari icin bu adamlari savunan var yoksa eminim bu huseyin karadenizli olmasa coktan kapinin onune konmustu..

Yorum

• Adam da suç yok o ne yapsın. Ne kadar kötü oynarsa oynasın İmparator (!) umuz O'nu milli takıma çağırıyor. Hüseyin çıkıpta 'kötü' oynuyorum diyemez ya ! 5 senedir bu takımdasın elle tutulur bir şey yapmadın. Ben hiç bir futbolcunun sakatlanması taraftarı değilim. Çünkü ekmek parası için oynuyorlar. Ama bu Hüseyin'in sakatlandığını ben hiç görmedim. E tabi ikili mücadeleye girmezsen sakatlanmazsın !!!

Hüseyin Trabzon çocuğu olduğu için bu takımda maalesef. Hüseyin bu satırları kısa zamanda okumanı sitiyoruz. Hazır senin Antalyan 1.lige çıkmış, lütfen bizi daha fazla kanser etmeden eski takımına git. Sen de kurtul biz de kurtulalım ! Senin aldığın trilyonları Çocuk esirgeme kurumuna verse kulüp daha yararlı bir iş yapmış olur. Yazıktır, günahtır o paralara. Hakedilmeyen kazanılan para haramdır. Lütfen bizi bırak !!!
        - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Arkadaşlar ben Trabzonlu değilim, Giresunluyum ama Hüseyin'le ilgili düşüncelerinize katılmam mümkün değil, ikili mücadeley girmiyor lafına ise asla. Tamam doğru düz topçu ama orta sahada onun kadar mücadeleci başka futbolcumuz varmı? Emin olun Hüseyin'de olmasa orta sahamızda rakip oyunculara "dur nereye gidiyorsun" diyen olmaz, çuvalla gol yeriz. Kaptanımıza destek olalım lütfen

Yorum

• İlk olarak CÖMERT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            HÜseyİn YÜzÜnden DeĞİlde Sİzİn Gİbİ xxxxx Taraftarlar YÜzÜnden KÜme DÜŞcez
            xxxxxxx burada ne yazıyor sansürlenecek bir kelime ise bu adam hala burada nasıl duruyor bu yukarıdaki metni görünce aldığım cezaya gülüyorum...
            Hüseyin seni bu takımda yedek bile görmek istemiyorum yeteneksiz beceriksiz kendini geliştirmeyen sahada yürüyen bir topçunun bu takımda ne işi var...
            UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• Burada bazıları hüseyin hakkında bayağı olumlu şeyer yazmışlar yazıları iyice okudum acaba yanlış bir futbolcudan mı bahsediyorlar diye ama hüseyinmiş yorumlayan arkadaşlarıma saygı duymak ile birlikte sadece güldüm yıllardır trabzonumun her maçını tv den izliyorum kaçırdığım maç sayısı 3 veya 5 dir ama ben bu adamı kesinlikle koşarken kademeye girerken görmedim top kestiğine bile çok az rastladım dikkatli izleyenler bunu çok rahat görebilir ayrıca tekke bu takımda iken hüseyin bilerek ve isteyerek yattaraya atabileceği pasları yattaraya atmamıştır bu adam kesinlikle ve kesinlikle Trabzonsporun ön liberosu olamaz tamamen fatih terim in oyununa geldik...
              UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• birakin ya ne mücadelesi, adamlar yaninda ambargo gibi geciyor, Hüseyin efendi seyrediyor, ya faul yapar ya geri oynar,yada hakemlen tartisir. Bir arkadas demis Trabzonlu diye adami savunan var, aynen katiliyorum.

Lig TV iki sezondan beri TVde canli maclarimizi veriyor, aslinda alacaksin 90 dakika banta, video yapacaksin, Hüseyin posizyonlari, o zaman göreceksin Hüseyini. Bende ayni arkadas gibi, sanki baska Hüseyinden bahsediliyor zanediyorum burda.

Hem kaptan olarak da hic yakismiyor, ne motive ediyor takimi ne birsey, takima bagiracagana Hakemlerlen ugrasiyor mac boyu.
                En son canim TS tarafından düzenlendi; 06.09.2006, 15:36.
                TRABZONSPOR

Yorum

• Git hüseyin artık bu takımdan.....

Yorum

• Yaa komik olmayın beyler artık lütfen... Durup durup mesaj yazıyosunuz yok yere git hüseyin bilmem ne hüseyin bırak bu takımı hüseyin, ne gerek var tamam istemiyosunuz iyide konuyu ısıtıp ısıtıp tekrar aynı yerlere dönüyosunuz maçlardan sonra girin yorum yapın, dur yaa benim bi canım sıkıldı ben bi hüseyine git lan bu takımdan yazıyım da can sıkıntım geçsin diye mi düşünüyosunuz nedir yani!!!
                    İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.

Yorum

• neden gitsin ya ? bu takımın kendi çocuklarını böyle kolay harcayamazsınız! her futbolcunun daima iyi top oynamasını bekleyemezsiniz hüseyin bu aralar kötü ama düzelecek bundan eminim siz de bu dediklerinize pişman olacaksınız!

Yorum

• Yıllardır maçları izleyen arkadaşıma;
                        Düşünsene yıllardır Hüseyini izliyorsun ne mutlu sana.....

Maçlarda bizde kızıyoruz topçulara,ancak;maçtan günler sonra aynı hararetle futbolcu arkadaşlarımıza hakarete varan sözler sarfetmenin mantığını yada hangi psikolojinin ürünü olduğunu anlamakta zorluk çekenlerdenim....
                        Kadro bu dostlarım,hepimiz izleyeceğiz...DEvre arasına kadar ya susun yada akıllı eleştiriler yapın....
                        Mevcutlarıda soğutmayın ...rica ediyorum....

Kahvehane yorumlarına son .....

Yorum

• bu sene hüseyinde çok büük düşüş var saç baş yolduruyo gerçekten kendine çeki düzen vermeli artık zaten taraftarımız hüso yu sevmio tarafftara fırsat vermemeli

Yorum

• İlk olarak onurkaradeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            neden gitsin ya ? bu takımın kendi çocuklarını böyle kolay harcayamazsınız! her futbolcunun daima iyi top oynamasını bekleyemezsiniz hüseyin bu aralar kötü ama düzelecek bundan eminim siz de bu dediklerinize pişman olacaksınız!

ya arkadaşım sırf futbolcular karadenizli diye veya uzun süre TRABZONSPOR formasını ıslattı diye takımda tutmanın profosyönellikle hiç bir alakası yoktur!!!!!bi oyuncundan daima iyi futbol oynamasını beklemekte seninle aynı fikirdeyim ama bi futbolcudan devamlı kötü performans alıyorsanız ısrar etmenınde hiçbir anlamı yoktur!!!!hüseyin komlike bir futbolcu degil tamam ön liberonun ilk görevi topu çalmak ve defansa yardımcı olmaktır ama bi çok futbolcu günümüzde kendi görevi olmayan şeyleride yaparak üstüne katarken sen hüseyin gibi bir futbolcuyla baslarsan herzaman 1-0 geride başlarsın.bu adam kaç senedir bizde boyu çok uzun ama kaç tane kafa gölü var her kornere gitmesine ragmen veya kaç golü var(baazen futbolcuların kendi görevleri dısına çıkıp takımı öne geçirmesi gerekir....örn;aurello,appiah,kleberson,volkan,arda vb)bunların asıl görevleri gol degil ama skorada etkili olarak takımı öne geçirebiliyorlar)komplike olmak boyle bişey işte arkadaslar!!!bu işler sadece top kapmakla olmuyor skorada arada srıada etki etmek gerekir...ayrıca hüseyin asıl görevini yapmaktandan acizken ondan baska şeyler beklemekte hayalcilik olur!!!

sırf bu yüzden ve aklıma su an gelmeyen biçok neden yüzünden hüseyinin bu takımda oynamasına sonuna kadar karsıyım!!!!

saygılarımla.....

not:alıntı yaptıgım arkadas msjın tamamı senınle ilgili diil ben sadece biizim takımın çocugu kısmı için senden alıntı yaptım....

iyi günler

Yorum

• Huseyinden topcu olmaz .
                              Kafamız Güzel ... Hayat Cok Güzel ... TRABZONSPOR Herseyden Güzel ...

Yorum

• Haydi Hüesyin Haydi Kaplanım benim...Kaptan gibi oyna artık ben sana çok güveniyorum...Sen de eskiye dön...Elin Brezilyalısını Türk yapıp seni milli takımdan kesenleri utandır...
                                "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim