Hüseyin'in burada tartışılması bile anlamsız geliyor bana artık...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hüseyin Çimşir
Daraltma
X
-
evet hüseyin sen bu takımda kaptanlık yapamıyosun geçde olsa bunu ben öğrendim ilk zamanlar bende başka yapacak kımse yok o yapsın dıyodum ama şımdı kesınlıkle fıkrımı değiştirdim hüseyin sen kaptanlık ya-pa-maz-sınnnnsorma neden...
hamiiiiiii mandıralıııııııı...
Yorum
-
Çok abartıyorsunuz. Hüseyin'in görevi top kesip top dağıtmak. Hücum bekleyenler boşuna beklemesin.Zaten hücum da yapsa Vieira olurdu. Ama şuna inanınki top ile adamın arasına Vieira'dan daha iyi giriyor. Son zamanlarda pas yüzdesi düştü. Düzelecektir.
Ancak son maçta yaptığı yanlışı ben de yakıştıramadım.Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.
Yorum
-
taraftar senden son maçla ılgılı açıklama beklıyor hüseyin aradanda bı hafta geçtı açıklamayı ne zaman yapacaksın mıllı maç sonundamı olsun onuda beklerız ama taraftar senden bi cevap beklıyor bı özür beklıyorsorma neden...
Yorum
-
Hüseyin son maçta taraftarının yanına gitmeyerek belki de Trabzonspor taraftarının onurunu korudu. O taraftar muhtemelen Hüseyin'e küfür edecekti.
Geçmişte futbolcuları alkışlamak kisvesi altında tribünlere çağırıp "Hepiniz bilmemne çocuğusunuz" diyen bjk taraftarı gibi alçak bir duruma düşürmediği için taraftarı, ona teşekkür etmeliyiz asılTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Bizim taraftar kimlere küfretmediki Hüseyin'e etmesin.Durduk yere sorun çıkarıyoruz hepsi bu.Destekleyen taraftarımızı hariç tuttarak şunu söylüyorum asla Hüseyin'i savunmak amaçla değil.
Taraftarın görevi maçtan önce veya maçtan sonra takıma bağırıp destek olmak değil o işi maç içinde yapacaksın.
Hüseyin'de her zaman Denizli'yi yeniyoruz o zamanlar bizi yanına çağırmadıla şimdi bu işte bir halt olmasın demiştir,gitmemiştir veya koskoca Trabzonspor Denizliyi yendi diye bayram mı yapacak,yakışmaz deyip içeri gitmiştir.
Milli Takım hazırlık maçında bir gol atmış Hüso.Amatör ruh,profosyonel düşünce
İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ
Yorum
-
ben de o topluluktaydım ve şunu söyleyeyim, taraftarın amacı sadece takımı alkışlamaktı, maç bitmeden 5 dakika önce organize olup takımı çağıracağız diye anlaştık 2 dakka kala da bağırmaya başladık, yani olayda artniyet yok, hüseyinin aklında ne vardı anlamadım...İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHüseyin son maçta taraftarının yanına gitmeyerek belki de Trabzonspor taraftarının onurunu korudu. O taraftar muhtemelen Hüseyin'e küfür edecekti.
Geçmişte futbolcuları alkışlamak kisvesi altında tribünlere çağırıp "Hepiniz bilmemne çocuğusunuz" diyen bjk taraftarı gibi alçak bir duruma düşürmediği için taraftarı, ona teşekkür etmeliyiz asılbir lafa bakarım laf mı diye,
bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...
Yorum
-
imza jakobieen...İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHüseyin son maçta taraftarının yanına gitmeyerek belki de Trabzonspor taraftarının onurunu korudu. O taraftar muhtemelen Hüseyin'e küfür edecekti.
Geçmişte futbolcuları alkışlamak kisvesi altında tribünlere çağırıp "Hepiniz bilmemne çocuğusunuz" diyen bjk taraftarı gibi alçak bir duruma düşürmediği için taraftarı, ona teşekkür etmeliyiz asılyok bir sitemim hayatta hersey kısmet...
Yorum
-
travelair ve jakobien,
beşiktaş taraftarı ile bizi karıştırmayın, kaç kere bu taraftar takımını çağırıp küfretti, abarttınız iyice, bu takımın sahibi hüseyin veya başka biri değil, taraftardır, çağırıyorlarsa gideceksin, zamanında taraftarla arası bozulan fatih tekke'yi hami elinden tutup tribüne getirmişti, bu işler böyledir, kimsenin 90 dk boyunca takımı destekleyen taraftara şekil yapma hakkı yoktur, tekrar söylüyorum bjk taraftarı ile bizi karıştırmayın...bir lafa bakarım laf mı diye,
bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...
Yorum
-
evet bjk taraftarıle bizi karşılastırmayın neymiş huseyıne kufur edılecekmiş yazık bılmeyerek yorum yazıyonuzya uzulmemek mumkun deyıl aynı olay rum maçındada oldu o zamanda takımı getırmedı ona nasıl bı savunma bulacaksınız maç içersınde homurdananlar maçtan sonra trubune çağıranlar deyildi o zaman takımı her çağırdığımızda tamam bunlar bize küfür edecek ölemi düşünüyosunuz yada furbolcular ölemi düşünecek peki diğerleri geldi fatih akyel gibi umut gibi onlara kufurmu edildi
neymiş hüseyin gitmeyerek taraftarın onurunu korumuş yapmayın arkadaşlar buda lafmısorma neden...
Yorum
-
Arkadaşlar benimki tahmindi. Böyle olmasa bile stadyumda olanlar demek ne hissettirmişler ki futbolculara, futbolcular da gitmemiş. bjk taraftarıyla karıştırmıyorum ama taraftarlık, destekleyenler müstesna, çekirdek çitlemekle veya maç boyu küfredip homurdanmakla olmuyor. Yıllardır Avni Aker baskısı denilen şey yüzünden futbolcularımız 2 düzgün pas yapamıyorlar stresten. Böyle destek mi olunur? Fatih Tekke'yi ağlattığı zamanları da bilirim o tribünlerin. Zatlar padişah gibi kurulup kendi yetersizliklerini futbolculara kusarlar, takıma sahip çıkmak, tezahurat hak getire. Yani bilmeden konuşmuyorum. Destek içinse çok güzel bir davranış ama futbolcular korkmuş artık besbelliTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
valla ben bu formda yazılanları görünce bazen ne farkımız var diyorum diğer taraftarlardan, belki hüseyinde bu sitede kendisi hakkında yazılanları okumuşsa o yüzden gelmemiş olabilir.. insan kendi futbolcusuna köpek der mi ya, ben bunuda gördüm bu formda...İlk olarak corleone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületravelair ve jakobien,
beşiktaş taraftarı ile bizi karıştırmayın...yok bir sitemim hayatta hersey kısmet...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum