ben bisey tespit ettim ne kadar dogru bilmem ama.hüseyin kaptan olarak maça çikinca çok daha iyi kendine güvenle oynuyo
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hüseyin Çimşir
Daraltma
X
-
Hüseyin kim nederse desin Trabzon a yakisan futbolcu,üstelik ön libero oynuyor yani kesici buna ragmen top yapan adam olmadigindan elinden geleni yapiyor.Transferde Trabzon a 10 numara lazim....bordomavi.netTrabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi
Yorum
-
Arkadaslar kusura bakmayin hepinizin düsüncesine saygim var ama her zaman her yerde belirttigim gibi bence Hüseyin Trabzobspor yükünü kaldirabilecek bir futbolcu degil.(Tabi buna yerine oynayacak baska birisinin olmamasininda payi var)Bazen düsünüyorum ben baska maçmi seyrettim herksez Hüseyini begenmis(Gaziantep maçi hariç bende sasirdim)Evde babamlada her zaman ayni polemik.Bu adamin görevi sadece top kesmekmi?Ankaraspor maçindaki yedigimiz gollere bi bakmanizi tavsiye ediyorum.
Saygilarimla,
Yorum
-
beyler husyinin mevkisi on libero futbolun en zor mevkisi.
ve bu mevkide su anda turkiyenin bir numarasi huseyindir. ne kadar bazilarina kotu oynuyo gibi gelsede. gecen sene en cok top kapan kisi oldu.
huseyin her mac antep macindaki gibi oynasin. digerleri oynamasada aliriz maci. huseyini ilk 11 de tek gecerim. sadece onun yerine yedek bi adam yok. o alinabilinir. o da yerli olcak tabi.
bence bize cok adam lazim ama. en cok uzun boylu forvet lazim. 10 numarada lazim sol back kaleci...
ama en cok uzun bi forvet"Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer
BMN l TRABZON
Yorum
-
ben kendisini çok begeniyorum. iyi ki var. o olmazsa ademler falan onun yerini kapatamaz. onunla oynarken bile o adamlardan kat kat üstün oynarken o olmadan nasil birseyler yapacakalar anlamadimBiz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
Tamam hüseyinden o mevkide kimse 35 metrelik mükemmel paslar falan beklemeiyor ama aldigi bi topu olumlu kullanamzmi insan yahu. tamam iyi kouyor pres var mücadele var ama ne güzel bi ara pasi var nede ofansa olumlu katkisi. Attigi her pas rakipte.
Ne olursa olsun seni genede seviyoruz hüseyin. Yanlis anlasilmasi ama bi arada tribünden en çok hami ye küfredilirdi. Böyle yapilirmi söyle vurulurmu diye. Yüzlerce kez sahit oldum haminin yedigi küfürlere. Simdide ayni sey hüseyine yapiliyor. Trabzon için bi yildiz degil belki ama ona ne kadar kizsamda onu o kadarda çok seviyorum. Helal sana hüso yürü be koçum.
HA bu arada manisa maçinda hüseyinden gol bekliyorum. Al iste buraya yaziyorum. Kafa golü veya sag voleyle güzel bi gol atacak...[img]smileys/smiley17.gif[/img]Uftin Karalardayım...
Yorum
-
arkadaslar benim hüseyine karsi ayri sempatim var neden bilmiyom ama onu çok seviyorum.onu sert elestirenlere katilmiyorum.bu takimda hüüseyinin görevi 10 numalik deil.rakip takimi durduran adam o.maçlari iyi izleyemiyonuz herhalde nekadar top kapiyorsak yarisinda hüseyin var onun kaptigi toplari symeck dagitmakla görevli hüseyin sahada absmadik yer birakmiyor.onu bu takimdan kesmek çok büyük lükstür.bunuda hiç ir hoca gözealamazfener'i tutacagima ''aklimdan bir sayi tutarim'' daha iyidir:)
Yorum
-
evet arkadaslar bende hüseyini çok seviyorum. takimin bütün hamalligini o çekiyor. sürekli kosuyor basiyor ve son zamanlarda aldigi toplarida olumlu olarak yani önündeki sete iyi yolluyor. ondan symek gibi ara toplar beklemek haksizlik olur. hüseyin takimin en iyilerinden birisi bundan emin olun.
ŞAMPİYON OLMAN ÖNEMLİ DEĞİL. ÖNEMLİ OLAN SENİN BU HAKSIZ ARENADA VERDİĞİN ONURLU MÜCADELENDİR.
Yorum
-
Hüseyin
bu takimdan gider
orta sahada top kesen ve pas atmayan bir futbolcu olarak Trabzonsporater akiit...Oyuna katkisi bir ortasaha oyuncusunu n yarisi bile degil...savunmaci olarak belki biraz....orta sahada oynatilmasi birakin yarar saglamayi yerine alternatif düsünülmemkle hep bos kaldi...Hüseyin Trabzonsporda kaldigi sürece - bence- orta saha problemimiz hep varolacak...trabzonsporun en büyük eksiligi orta sahadir...Ünaldan beridir problem..Hüseyin bir orta saha oyuncusu olmamasina ragmen bu mevkiyi isgaletti...etiirildi..gelebilecek olnalarin da önünü tikadi
Örnek....olimpik mill iMuhammet ..nerede ...simdi..olimpik milli tkimin en iyisi Muhammet nerede?
Hüseyini defansta fegerlendirmeli....................Celliac ..................
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum