Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hüseyin Çimşir

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• gitti gitti gitti...gitti geçen yilki hüseyin ..noldu sana hüseyin [img]smileys/smiley5.gif[/img]
    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• <TABLE id=HB_Mail_C&#111;ntainer height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="&#111;n">
      <T>
      <TR height="100%" width="100%" UNABLE="&#111;n">
      <TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">tamam abi her kezin düsüncesine saygim var ama o adam topu aldimi iskence çekiyorum iyi güzel hos top kesiyor ama dagitamadiktan sonra ne anlami kaldi kap tekrar adama ver oldumu [img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img]</TD></TR>
      <TR hb_tag="1" UNABLE="&#111;n">
      <TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="&#111;n">
      <DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>
      işkenaz

Yorum

• önlibero için sözlüge baksak sunlari yazar:
        - ilk toplara basar
        - defans ve ofansta dönen toplari alir
        - hücumda dönen toplardan çok sik sut pozisyonuna girdikleri için uzaktan güzel golleri vardir.
        - defansta kaptiklari topu ileri uca uzun atarak gol pozisyonuna sokarlar
        - takim baski yediginde ayaga top yaparak takimi rahatlatirlar

hüseyin:
        - top rakkipteyken korkma hüseyin var. ama top hüseyine gelince önlem al.
        :::TS:::

Yorum

• hüs0 bugun kötüydün..ha bire t0p kaybettin...

bazen iyisin bazen kötü..

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• İlk olarak TSunami tarafından gönderildi
            önlibero için sözlüge baksak sunlari yazar:
            - ilk toplara basar
            - defans ve ofansta dönen toplari alir
            - hücumda dönen toplardan çok sik sut pozisyonuna girdikleri için uzaktan güzel golleri vardir.
            - defansta kaptiklari topu ileri uca uzun atarak gol pozisyonuna sokarlar
            - takim baski yediginde ayaga top yaparak takimi rahatlatirlar

hüseyin:
            - top rakkipteyken korkma hüseyin var. ama top hüseyine gelince önlem al.

ne diyeceksem onu söylemissin. aynen katiliyorum.

HÜSEYIN FUTBOLCU DEGILDIR.

Yorum

• sahada F.Tekke, yattara, simek ve gökdenizin pisligini temizliyor...keske takim senin gibi özverili oynasa.
              Devlet, Trabzon'a ayıracağı bütçe yatırımlardan kessin bu projeye(akyazı) aktarsın. Hastane biraz geç olsun. Çünkü adam maça gitmeyince hasta oluyor
              Sadri ŞENER

Yorum

• İlk olarak FERSAT tarafından gönderildi

sahada F.Tekke, yattara, simek ve gökdenizin pisligini temizliyor...keske takim senin gibi özverili oynasa.

Bazen formsuz da olsa Hüseyin sessiz calisan dinamo gibi cok faydali isler yapiyor..[img]smileys/smiley32.gif[/img]
                TRABZONSPORUM, SEN ISTANBUL SALTANATINA SON VEREN TEK TAKIMSIN,SEN KARADENIZDEN KOPAN BIR FIRTINASIN,SEN EN BÜYÜKSÜN.BU BÖYLE BILINE!!!! Eski nickim : Ünyeli61

Yorum

• Hüseyin kulübeye lütfen...

Yorum

• İlk olarak Ünyeli61 tarafından gönderildi
                    İlk olarak FERSAT tarafından gönderildi

sahada F.Tekke, yattara, simek ve gökdenizin pisligini temizliyor...keske takim senin gibi özverili oynasa.

Bazen formsuz da olsa Hüseyin sessiz calisan dinamo gibi cok faydali isler yapiyor..[img]smileys/smiley32.gif[/img]

radyoda dinlediğim adamın ayağına gelen topların bazılarını kaptırdı bazılarınıda yanlış pas yaptı...

kötü olduğundada hiç çekilmiyor.
                    ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• çoqusu sevmiyor ve gitmesini istiyor ama o hiç oLmazsa yüreqini koyarak oynuyor
                      Kimilerine Göre Kral'iz. Kimilerine Göre Yalaniz. Siz Rahat Olun Biz Adamina Göre Adamiz.

Yorum

• bazen iyi bazen kötü oynuyor. biraz zorlasa mükemmel oynayacak .

<?:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-comfficeffice" />
                        1 TRABZONSPORLU 1 cihana bedeldir

Yorum

• hüseyini elestirenler futbolunu begenmeyenler ve nasil oynamasi gerektigini söyleyenler farkinda olmadan juve'li Vierra nin tarifini yapiyor. adam sizin dediginiz gibi olsaydi herhalde barcada oynardi.
                          Devlet, Trabzon'a ayıracağı bütçe yatırımlardan kessin bu projeye(akyazı) aktarsın. Hastane biraz geç olsun. Çünkü adam maça gitmeyince hasta oluyor
                          Sadri ŞENER

Yorum

• biz hüseyine kizmiyoruz ki. sadece ona güvenip ortasahayi bos birakan yönetim ve teknik heyetlere tepkimiz.

yoksa hüseyin ben buyum beni oynatmayin mi diyecek.
                            :::TS:::

Yorum

• su hüseyini begenmeyenler bi mac hüseyin cezali olsada anlarlar yoklugunun ne demek oldugunu adam efendi kimseyle ugrasmadikca millet üstüne geliyo hüseyin gibi topcu yok bu ligde

Yorum

• bu arada dikkatinizi ççektimi bilmiyorum ama vahid hoca geldikten sonra hüseyinde bayag bi gelismeler war artik çalim atiyo sut deniyo eskiden hiç vurmazdi sinir olurdum yani adamin kendine güveni gelmis walla

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim