maçtan önce yazmıştım görucez hüseyin aranıyomu aranmıyo mu diye ALLAHIMA şükurler olsun bu maçta kanser olmadım hüseyin teşekkür ederim
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hüseyin Çimşir
Daraltma
X
-
Naim
Giderken Ağırlık yapıyordu yolda indirdikİlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMilli takıma kadar yükselmiş ve o bölgenin alternetifsiz oyuncusu olan biri nasıl olurda aranmaz hayret ettim doğrusu.
Sağolsun Şaha kalktı takım
Yorum
-
Hüseyin yoksa sorun yok çok şükür.
Farkeder arkadaşım farkeder gol atmak için ileriye oynamak gerekiyor.İlk olarak isaret parmagi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürkiye liglerinde en fazla top kazanan oyuncu Hüseyin,En fazla olumlu pas yapan Hüseyin(ileri geri farketmez)
Yorum
-
Gönül istediki bazı arkadaşlarımız Hüseyin'in cezalı oluşunu fırsat bilip galip geldiğimiz maçın ardından onun yokluğunda ona vurmasalardı.
İyi olmadığı bir maçta yenik olduğumuz bir maçta Hüseyin'in yerine yedekten gelen futbolcumuz Hüseyin'in yapamadıklarını yapıp maçı çevirdikten sonra bunları yazsalardı.
Dün Hüseyin yoktu ve yendik diyorsanız eğer bende dün Hüseyin olsaydı çok daha rahat oynardık diyorum.Yattara sağ kanatta neyse Hüseyin de ön liberoda odur.Bu kadar açık ve net söylüyorum bunu.Amatör ruh,profosyonel düşünce
İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ
Yorum
-
Kendinizle çelişmeyin Hüseyin oynamadı ve onun yerine oynayan adam sayesinde galip geldik yazmayı biliyorsunuz.Demek ki onun yerine oynayan adamda bunu gördünüz.İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehüseyinin yerinde oynayacak oyuncunun maçı çevirme gibi bi zorunluluğumu var yattara sağda neyse ortada hüseyin o çok abartı kaçmış avrupada yattaradan daha iyi kaç oyuncu var hüseyinden daha iyi kaç oyuncu var
Yattara ve Hüseyin futbol özellikleri bakımından değil oynadıkları bölgenin hakkını vermeleri açısından baktım olaya.
Birde diyorum bir futbolcu oynamadı diye onun eleştirilmesi doğru değil.Oynadığı bir maçta dökülür ve oyundan alınır yerine giren takımı şaha kaldırır gelir yazarsınız buraya.
Böylesi biraz garip oluyor.Amatör ruh,profosyonel düşünce
Yorum
-
1-ben onun yerine oynayan adam sayesinde galip geldik diye bişey yazmadım dikkatli bak istersen
2- futbol özellikleri bakımından karşılaştırmamı yapmışım ben konuyu değiştirme orayada iyi bak
3-hüseyin oynamadı diye eleştirlmiyo zaten her zaman eleştirilern bi oyuncu kendisi
4-hüseyinin bölgesindeki adamın takımı şaha kaldırması zaten beklenemez
Yorum
-
İlk olarak bordox tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGönül istediki bazı arkadaşlarımız Hüseyin'in cezalı oluşunu fırsat bilip galip geldiğimiz maçın ardından onun yokluğunda ona vurmasalardı.
İyi olmadığı bir maçta yenik olduğumuz bir maçta Hüseyin'in yerine yedekten gelen futbolcumuz Hüseyin'in yapamadıklarını yapıp maçı çevirdikten sonra bunları yazsalardı.
Dün Hüseyin yoktu ve yendik diyorsanız eğer bende dün Hüseyin olsaydı çok daha rahat oynardık diyorum.Yattara sağ kanatta neyse Hüseyin de ön liberoda odur.Bu kadar açık ve net söylüyorum bunu.
arkadasım ya bu inatla nereye kadar bilmiyorum ama nese sende haklısın bende o kadar savundugum^^ hüseyinsiz bu takım olmaz^^felsefesinin bir aksamda eriyip bittigini görsem(hemde galatasaraya karsı!!!yani galatasaray olmasa bu takım bide sey dicektiniz eminim(işte zaten güçsüz bir rakibe karsı oynadık)büyük maçlarda hissederiz yoklugunu!!
) bende savunma mekanızma mı ortaya koyardım neyse artık sende hüseyinin ilk 11 oynadıgı bir maçın ardından(inş öyle bişey olmaz bundan sonra!!!!)
(o ender iyi oynadıgı maçlarından bahsediyorum)gelip buraya bak nasıl oynuyomus diyeceginizi biliyorum!!!bende sana diyorumki bozuk saat bile GÜNDE 2 DEFA DOGRUYU GÖSTERİR!!!!!!!!
Yorum
-
Haklısın kardeşim.İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1-ben onun yerine oynayan adam sayesinde galip geldik diye bişey yazmadım dikkatli bak istersen
2- futbol özellikleri bakımından karşılaştırmamı yapmışım ben konuyu değiştirme orayada iyi bak
3-hüseyin oynamadı diye eleştirlmiyo zaten her zaman eleştirilern bi oyuncu kendisi
4-hüseyinin bölgesindeki adamın takımı şaha kaldırması zaten beklenemezAmatör ruh,profosyonel düşünce
Yorum
-
Hüseyin yoktu,yerinde Ferhat oynadı..Neydi dün Ferhat'ın yaptığı ve Hüseyin'in yapamayacağı şeyler??
Komik duruma düşüyorsunuz...BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
Kimse bozuk bir saati bir sene,iki sene her sene kullanmaz.Hatırlatayım dijital saatler çıkalı saatler artık günde bir defa doğruyu gösteriyor.Hüseyin'e torpil geçmeİlk olarak firidin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
arkadasım ya bu inatla nereye kadar bilmiyorum ama nese sende haklısın bende o kadar savundugum^^ hüseyinsiz bu takım olmaz^^felsefesinin bir aksamda eriyip bittigini görsem(hemde galatasaraya karsı!!!yani galatasaray olmasa bu takım bide sey dicektiniz eminim(işte zaten güçsüz bir rakibe karsı oynadık)büyük maçlarda hissederiz yoklugunu!!
) bende savunma mekanızma mı ortaya koyardım neyse artık sende hüseyinin ilk 11 oynadıgı bir maçın ardından(inş öyle bişey olmaz bundan sonra!!!!)
(o ender iyi oynadıgı maçlarından bahsediyorum)gelip buraya bak nasıl oynuyomus diyeceginizi biliyorum!!!bende sana diyorumki bozuk saat bile GÜNDE 2 DEFA DOGRUYU GÖSTERİR!!!!!!!!
Amatör ruh,profosyonel düşünce
Yorum
-
Yattara ve hüseyini oynadıkları bölgenin hakkını vermekle nasıl kıyaslarsın anlamıyorum...İlk olarak bordox tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKendinizle çelişmeyin Hüseyin oynamadı ve onun yerine oynayan adam sayesinde galip geldik yazmayı biliyorsunuz.Demek ki onun yerine oynayan adamda bunu gördünüz.
Yattara ve Hüseyin futbol özellikleri bakımından değil oynadıkları bölgenin hakkını vermeleri açısından baktım olaya.
Birde diyorum bir futbolcu oynamadı diye onun eleştirilmesi doğru değil.Oynadığı bir maçta dökülür ve oyundan alınır yerine giren takımı şaha kaldırır gelir yazarsınız buraya.
Böylesi biraz garip oluyor.
ya biz yattaranın oynadıgı maçlarda sağ kanattan en az 1 gol veya asist izlerken....buna ragmen ender kanatlardan gelen ataklardan gol yiyoruz...
yani buda gollerin çogunu hüseyinin oynadıgı bölgeden yani (göbekten)yedigimizin ap açık örnedigidir....Biri her oynadıgı maçta gol veya goller attırıp atıyor(yattara)digeri ise görevi sadece savunma oldugu halde,sürekli onun oynadıgımız bölgeden gol yiyorsak bu adamları nasıl bukayese edilir_?
biraz gözlemleyin ona göre yazın kardesim!!!!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum