futboluna lafim yok ama bu aralar sanki biraz burnu havalarda gibi. gençlere çok bagirio, hem de avni akerde. daha dikkatli olmasi lazim gençlere faydali olayim derken kramponlarini yakmalarina neden olabilir. zaten avniakerde yeterince baski var...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hüseyin Çimşir
Daraltma
X
-
<TABLE id=HB_Mail_Container height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="on">
<T>
<TR height="100%" UNABLE="on" width="100%">
<TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off"> Biraz daha saglam ve istikrarli olsa takimin durumu çok farkli olacak...pasif oldugu maçlar ortasaha yol geçen hani gibi oluyor</TD></TR>
<TR UNABLE="on" hb_tag="1">
<TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="on">
<DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>
Yorum
-
maçta ileriye çok iyi ara paslari atti helal olsun yani...
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
<TABLE id=HB_Mail_Container height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="on">
<T>
<TR height="100%" width="100%" UNABLE="on">
<TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">yine çok iyiydi.defansta iyi yapti görevini ve ileriye çok önemli paslar atti.hele bir sutu var ki direge çarpan sormayin.nazar degmesin</TD></TR>
<TR hb_tag="1" UNABLE="on">
<TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="on">
<DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>"Dünyada bir yerdeyim ben"
Yorum
-
ula hüseyin bugün gerçekten bir kptan gibiydin bu maçi seninde harika oyununla kazandik ah su sutun gol olaydi ne güzel olacakti alacaktn 90 daki örümcek agini. Insaallah hep böyle oynarsin [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0
Yorum
-
G.Antep maçinda Oynayan Hüseyin bizim Hüseyindi Degilmi..
O neydi Öle Topla driplingler Paslar Sut... Ve daha niceleri Top Kesmesine Birsey demiyorum zaten Türkiyede Bu isi en iyi yapanlardan birisi O zaten.. Umarim her zaman böyle oynarsin Hayran Kaldim vallahi..Bravo Hüseyin Bence Kendini Bu maçta Asti maçin yildizi Bence Hüseyin diTemiz Futbol istiyoruz !!! İnadına TrabZonSpor İnadına Şampiyon !!!
Yorum
-
hüseyin herha|de biraz yattara kani a|di...
harika 0ynamisti en s0n macta..
bence yattaranin ve f.tekkenin y0k|ugunun bi|incindeydi ve daha iyisini yapmak icin kasti kendini..
hep böy|e ynasa..''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
kimse hüseyine bise demesinnn..hüseyine laf edenler valla billa toptan anlamiyorr.bu takimin gol yememesini hüseyin sagliyor.hüseyinsiz bir ts düsünülemez.Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum