Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hüseyin Çimşir

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Giden değil, kalandır asıl terkeden
    Giden de bu yüzden gitmiştir zaten

Sen git Hüseyin, yolun açık olsun. Git ve sakın arkana bakma. Sen git, hep terkedenler yerinde kalsın. Tıpkı dün olduğu gibi.

Gidenler gitti, terkedenler hep yerli yerinde.

Sen git Hüseyin.

Yolun açık olsun.

Rabb'imiz Ali Çağan yeğenimizi İslam'a hadim kılsın.

Kendisini Sultan Fatih ve Selahaddin Eyyubi gibi zalimlere karşı sert ve şedîd, mazlumlara karşı müşfik kullarından eylesin.

Var git Hüseyin, yolun açık olsun...

Yorum

• Şimdi ben Hüseyin'in takımda kalmasını isteyenlerle aynı fikirde değilim,fakat o şekilde düşünenlere de saygım var.

İyi niyetine diyecek hiçbirşey söylemiyorum ama;

Bence Hüseyin eğitimini alan herkesin futbolcu olabileceğinin bir kanıtıdır,herhangi bir futbol yeteneğinin olduğunu düşünmüyorum,bence artık bu takımdaki misyonu sona ermiştir,şimdiye kadar yaptığı canla başla mücadele için teşekkür ederim,yolu açık olsun
      Tribün denildiğinde;
      GATE 13,ORİGİNAL 21,Bad Blue Boys,Irriducibili,Grobari,Brigate Autonome Livornesi,Boys Roma,Fossa Dei Leoni,Gradinata Nord,Revolution,ULTRAS TITO...

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Gözünde 1.000.000 $ eder mi etmez mi Hüseyin??

1 milyon $ dahi etmediğini düşündüğün bir adama neden para kazandırmadan gidiyorsun demek, en hafif tabiri ile ikiyüzlülüktür..

Haa diyorsan ki 1-2 milyon dolar eder, o kadar da kötü bir adam değil, onu oynatan zihniyete laf etmeye hakkın yok..

Kendinizle çelişmeyin önce..
        750 bin derken 750 bin euro anlamında söyledim. 750 bin euro 1 milyon dolardan fazla para eder. 1 milyon dolar etmeyecek futbolcu olsa 4 senedir Trabzonspor orta sahasında oynamazdı. Kesinlikle en az 1 milyon dolar eder. Ha sen benim söylediklerimi anlamadan iki yüzlü diye yaftalamışsın. Ama ben hoşgörü göstererek seni kalın kafalı (geç ve güç anlayan) diye yaftalamayacağım.

Yukarıdaki renktaşım Hüseyin'e kim para verir deyince ben de madem para verilmeyecek o zaman onu oynatan zihniyete yazıklar olsun dedim. Yani onu oynatan zihniyete laf attığım yok. Ben de olsam onu oynatırdım. Ama para etmeyecek bir futbolcu olmadığını belirtmek istedim. Tabi anlayana.

Yorum

• Ben Hüseyin'i hiç bir zaman acımasız şekilde eleştirmedim. Dolayısıyla her futbolcudan beklediğim gibi yıllarca para kazandığı kulübüne vefa borcunu göstermek için en azından 1 milyon dolar gibi cüzi ama kulübün para yönünden darda olduğu bu dönemde önemli sayılabilecek miktarda parayı kazandırarak gitmesini beklemek benim hakkım.

Hüseyin'i yerden yere vuran, gitsin de üstüne para verelim diyenlerin böyle bir istekte bulunmaları zaten mümkün olamaz.

Yorum

• Bundesligaya gideceksen git Kaptan.
            seni buralarda yalniz birakmayiz.
            İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
            BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              750 bin derken 750 bin euro anlamında söyledim. 750 bin euro 1 milyon dolardan fazla para eder. 1 milyon dolar etmeyecek futbolcu olsa 4 senedir Trabzonspor orta sahasında oynamazdı. Kesinlikle en az 1 milyon dolar eder. Ha sen benim söylediklerimi anlamadan iki yüzlü diye yaftalamışsın. Ama ben hoşgörü göstererek seni kalın kafalı (geç ve güç anlayan) diye yaftalamayacağım.

Yukarıdaki renktaşım Hüseyin'e kim para verir deyince ben de madem para verilmeyecek o zaman onu oynatan zihniyete yazıklar olsun dedim. Yani onu oynatan zihniyete laf attığım yok. Ben de olsam onu oynatırdım. Ama para etmeyecek bir futbolcu olmadığını belirtmek istedim. Tabi anlayana.
              Kalın kafam ile bu dediklerinin toplamından çıkarabildiğim tek şey, Hüseyin'in gitmek için pusuya yatıp sözleşmesinin bitimini beklediği..

Eğer gitmesini istemiyorsa bu kulüp kendisine bir sözleşme önerirdi zamanında.. Hüseyin de sözleşmeyi imzalardı..

Girerdik bmn'ye.. okuyacağımız şeyler "ben demedim mi hüseyin bu kulüpte kadrolu" , "daha kaç yıl daha trilyonlarca para alıp hiçbirşey(!) yapmayacak" , "bu sene de şampiyonluk gitti" v.b. bu eksende yazılar olurdu.

ya da Hüseyin sözleşme imzalamazdı öneriye rağmen, o zaman da : "gördük Trabzonspor sevgisini" , "gemiyi terkeden kaptan" , "oooh kurtulduk çok şükür" tarzı yazılar okurduk..

Her ikisi durum karşısında göreceği tavır da, kendimi bu adamın yerine koyduğum vakit, hele ki Trabzonlu bir oyuncu olarak, iğrenç mevzular..

Ama 7 Haziran Pazar 00.18 itibarı ile hala sözleşme önerilmiş değil kendisine.. Ve o kadar inanılmaz bir durum ki Hüseyin gibi yeteneksiz(!) bir adama talipler var..
              Kendimi yerine koyuyor ve açık yüreklilikle söylüyorum ki ; bu dünyada ailemden sonra en değerli şeyim Trabzonspor ama o teklifler gerçek ise bu şartlar altında bir dakika durmam bu takımda..

ekleme: Eğer Hüseyin'e yukarıdaki tarzda yaklaşanlardan değilsen senden özür diliyorum zira cidden isimlere dikkat etmiyorum bir süredir..
              En son Mollasalihoğlu tarafından düzenlendi; 07.06.2009, 00:22. Sebep: ekleme
              BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Hüseyinden iyisi yokken demeyin lütfen. Yerine alacağımız her oyuncu ondan daha iyi olacaktır.

Yorum

Kalın kafam ile bu dediklerinin toplamından çıkarabildiğim tek şey, Hüseyin'in gitmek için pusuya yatıp sözleşmesinin bitimini beklediği..

Eğer gitmesini istemiyorsa bu kulüp kendisine bir sözleşme önerirdi zamanında.. Hüseyin de sözleşmeyi imzalardı..

Girerdik bmn'ye.. okuyacağımız şeyler "ben demedim mi hüseyin bu kulüpte kadrolu" , "daha kaç yıl daha trilyonlarca para alıp hiçbirşey(!) yapmayacak" , "bu sene de şampiyonluk gitti" v.b. bu eksende yazılar olurdu.

ya da Hüseyin sözleşme imzalamazdı öneriye rağmen, o zaman da : "gördük Trabzonspor sevgisini" , "gemiyi terkeden kaptan" , "oooh kurtulduk çok şükür" tarzı yazılar okurduk..

Her ikisi durum karşısında göreceği tavır da, kendimi bu adamın yerine koyduğum vakit, hele ki Trabzonlu bir oyuncu olarak, iğrenç mevzular..

Ama 7 Haziran Pazar 00.18 itibarı ile hala sözleşme önerilmiş değil kendisine.. Ve o kadar inanılmaz bir durum ki Hüseyin gibi yeteneksiz(!) bir adama talipler var..
                  Kendimi yerine koyuyor ve açık yüreklilikle söylüyorum ki ; bu dünyada ailemden sonra en değerli şeyim Trabzonspor ama o teklifler gerçek ise bu şartlar altında bir dakika durmam bu takımda..

ekleme: Eğer Hüseyin'e yukarıdaki tarzda yaklaşanlardan değilsen senden özür diliyorum zira cidden isimlere dikkat etmiyorum bir süredir..
                  Aslında çoğu düşüncende sana hak veriyorum. Hüseyin'in çok da kabahati yok. Yönetim düşünmeliydi bazı şeyleri. Ama hani öz evlat öz evlat diyorlar ya. Madem öz evlatsın ve madem Trabzonsporlusun, ileride bu kulüpte teknik adam olarak veya farklı kademelerde görev alacaksın verdiğin onca hizmet ve aldığın onca paradan sonra ve söylediğin onca sözden sonra gerekirse kendi cebinden çıkarıp vereceksin 1 milyon dolar. Bu benim düşüncem. Ben kendimi Hüseyin'in yerine koyduğumda ben olsam bunu yapardım. Bu beni yetiştiren ve bugüne gelmemi sağlayan Trabzonspor'a borcum olarak düşünürdüm. Bilmem yanlış mı düşünüyorum. Tıpkı Okan'ın veya Emre'nin gs den ayrıldığı gibi bir gidiş bu.

Tabi bu şekilde davranmak zorunda değil Hüseyin. Sözleşmesi bitti ve kulüp ona yeni sözleşme önermedi. İstediği takımla anlaşmakta serbest. Ama para kazandırmadan giderse benim için Fatih ve Gökdeniz'in yarısı kadar değeri yoktur gözümde. Trabzonsporluyum diye geçinmeyeceksin o zaman.
                  En son mashal61 tarafından düzenlendi; 07.06.2009, 00:44.

Yorum

• Bize göre yönetim Hüseyin'i bırakmak istemez(di). Lakin yönetim (de) o meşhur baskı'dan tırsıyor zahir.

Biliyor ki Hüseyin hedeftir ve bundan gayrı ağzıyla kuş tutsa hedeften kurtulması mümkün değildir.

Hedefte olan birisini tutmak, sizi de hedef haline getirir.
                    Öyleyse iki tarafında hayrına olan şey Hüseyin'in gitmesi olacaktır.

Para-mara muhabbetleri hem komik kalıyor hemde uçuk...

Yorum

• İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Aslında çoğu düşüncende sana hak veriyorum. Hüseyin'in çok da kabahati yok. Yönetim düşünmeliydi bazı şeyleri. Ama hani öz evlat öz evlat diyorlar ya. Madem öz evlatsın ve madem Trabzonsporlusun, ileride bu kulüpte teknik adam olarak veya farklı kademelerde görev alacaksın verdiğin onca hizmet ve aldığın onca paradan sonra ve söylediğin onca sözden sonra gerekirse kendi cebinden çıkarıp vereceksin 1 milyon dolar. Bu benim düşüncem. Ben kendimi Hüseyin'in yerine koyduğumda ben olsam bunu yapardım. Bu beni yetiştiren ve bugüne gelmemi sağlayan Trabzonspor'a borcum olarak düşünürdüm. Bilmem yanlış mı düşünüyorum. Tıpkı Okan'ın veya Emre'nin gs den ayrıldığı gibi bir gidiş bu.
                      Okan ve Emre'nin kalması istenirken gittiler..

Hüseyin'in kalmasını, şu ana kadar teklif olmadığına göre yönetim çok istemiyor, olsa da olur olmasa da olur tavrındalar..

Taraftar desen hata yaptığı anda homurdanma, küfür etme, hatta başkasının hatasında dahi Hüseyin'e küfür (bizzat yaşanmıştır.) etme gibi özelliklere sahip..

O nedenle sözleşmesi bitmiş ve de teklif varsa gitmesinde etik açıdan gözümde hiçbir sakınca yok..

1 milyon $ cebinden vermeye gelince, bu devirde baba oğluna vermiyor, güzel bir hayalden öte olmaz bu hareket

ekleme nedeni ile ekleme : Fatih ve Gökdeniz ile kıyaslama olayına gelirsek; istanbul'dan ev almamış biri olarak Hüseyin Gökdeniz'den çok daha değerlidir benim gözümde, hele ki Trabzonspor'u hiçbir şaibe altında bırakmamış, aylarca kendi hatasından ötürü eksik te bırakmamıştır..

Fatih abimiz de gittiği zaman, havaalanında az kırmadı kalbimizi bu sene gideceğim öyle ya da böyle tarzı konuşmalarla..

O yüzden her olayı kendi dinamikleri ile değerlendirmek lazım bence..
                      En son Mollasalihoğlu tarafından düzenlendi; 07.06.2009, 00:52.
                      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

Okan ve Emre'nin kalması istenirken gittiler..

Hüseyin'in kalmasını, şu ana kadar teklif olmadığına göre yönetim çok istemiyor, olsa da olur olmasa da olur tavrındalar..

Taraftar desen hata yaptığı anda homurdanma, küfür etme, hatta başkasının hatasında dahi Hüseyin'e küfür (bizzat yaşanmıştır.) etme gibi özelliklere sahip..

O nedenle sözleşmesi bitmiş ve de teklif varsa gitmesinde etik açıdan gözümde hiçbir sakınca yok..

1 milyon $ cebinden vermeye gelince, bu devirde baba oğluna vermiyor, güzel bir hayalden öte olmaz bu hareket
                        Etik açıdan tabiki sorun yok. Onu sonradan mesaja ekledim zaten. Beni asıl kızdıran Trabzonluyum Trabzonsporluyum deyip de Trabzonspor için cebinden 5 kuruş vermeyen ve ömrü boyunca kulübü sömürmeye kalkan bazı şahsiyetler olması. Bu şahsiyetlerin içini boş bırakıyorum. İsteyen istediği gibi doldurmakta serbesttir.

Yorum

• Hüseyin gibi biri ile, yani sözleşmesel-serbest bir ilişki ile kulüpten para alan ve karşılığında hizmet sunan biri ile, alakalı olamayacağı için bu dediğin, bir tahminde bulunamıyorum bu nedenle de verebilecek bir cevabım yok..

Yorum

• Açıkçası, Hüseyin Çimşir'in iyi bir futbolcu olduğunu düşünmüyorum ama Bundesliga'ya gideceğini Umut Bulut'tan duymuştum. Bu adamlar aptal değil ya Hüseyin'i istesinler.

Nedenlerini tam olarak anlayamasam da Hüseyin'in gidişi kayıptır.
                            Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• Hüseyin şampiyonluğa oynamayan her takımda yurtdışı için konuşuyorum oynar. Ama artık modern futbolda tek yönlü ortasahalara yer yok.
                              Şampiyon olsakta olmasakta En büyük TRABZONSPOR.

Yorum

• zamanında hasan içinde özverili oynuyor aman kalsın dendi eee gitti de ne kaybettik ki hüseyin gidince de bişey kaybetmeyiz ona verdiğimiz trilyonlar kulübe kalır

maden hüseyinin çook talibi var madem yıprandığını kendide düşünüyor buyur sun gitsin yolu açık olsun
                                BANA HER YER TRABZON
                                ALPER DALKIRAN

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim