Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hüseyin Çimşir

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Profesyonel Futbol Takımımızın Teknik Direktörlüğü konusunda, Sayın Hüseyin Çimşir ile 1,5 yıllık anlaşma yapılmıştır.

Yapılan anlaşmaya göre Teknik Direktöre;

2019-20 sezonu ikinci yarısı için 250.000.-TL,

2020-21 sezonu için 3.500.000.-TL ödenecektir.

Kamuoyuna duyurulur.
    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Tekrardan hayirli ugurlu olsun.

Yabanci bir yardimci antrenörle calismak istemesi ve bunu yönetime bildirmesini takdir ediyorum.

Egosu yok ve takimin basarisi icin ileriye dogru adim atmasi cok önemli gözümde.

Bravo Hocam!
      Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tekrardan hayirli ugurlu olsun.

Yabanci bir yardimci antrenörle calismak istemesi ve bunu yönetime bildirmesini takdir ediyorum.

Egosu yok ve takimin basarisi icin ileriye dogru adim atmasi cok önemli gözümde.

Bravo Hocam!
        Bunlar soru işareti.

Ego konusunda herhangi bir deneyimi yok (varsa ben kaçırmış olabilirim, hatırlatırsanız sevinirim), yardımcı antrenör isteme konusu da henüz belirsiz. Anılan ismin siyasi karakterle olan fotosu sipariş isim olma ihtimalini arttırır cinsten. Umarım başarılı olur, bize katkı sağlar.
        En son Faruk BERBER tarafından düzenlendi; 22.01.2020, 16:34.
        BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bunlar soru işareti.

Ego konusunda herhangi bir deneyimi yok (varsa ben kaçırmış olabilirim, hatırlatırsanız sevinirim), yardımcı antrenör isteme konusu da henüz belirsiz. Anılan ismin siyasi karakterle olan fotosu sipariş isim olma ihtimalini arttırır cinsten. Umarım başarılı olur, bize katkı sağlar.
          Baskanin dün basin toplantisinda duydum bunu. Kendi istegi diye beyan etti. Buna inanaraktan ego sorunu yok yazdim.

Yorum

Baskanin dün basin toplantisinda duydum bunu. Kendi istegi diye beyan etti. Buna inanaraktan ego sorunu yok yazdim.
            Başkan'ın bunu demesi beni inandırmıyor

Geleceği düşünülen isim heyecan veriyor ama. Şöyle bir yazı okudum bugün ;

Önce bir soru ile başlayalım... Hüseyin Çimşir ve ekibinin Süper Lig ve kupada rakip analiz için yabancı bir teknik adama ihtiyacı var mı? Cevap basit; elbette ki yok... Çimşir ve ekibi yıllardır Türk futbolunun içindeler. Peki Eddie Newton neden bordo-mavili ekibin teknik kadrosuna katılıyor? Bu...

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Başkan'ın bunu demesi beni inandırmıyor

Geleceği düşünülen isim heyecan veriyor ama. Şöyle bir yazı okudum bugün ;

https://www.sabah.com.tr/yazarlar/sp...en-adam-newton
              Ben de okudum Hocam. 100'de 100 dogru mu bilmiyorum tabikide ama genel olarak yabanci bir yardimci antrenör her takima lazim.
              Artik her yerde yabanci dil olarak Ingilizce isteniyor. Takimimizda bu kadar yabanci oyuncunun ortak dili de Ingilizce oldugu icin atilan adimi dogru buluyorum.
              Gelen kisiyi tanimiyorum ama söyle birsey var; eger Hüseyin Hoca ile bir hiyerarsi sorunu yasarsa sikinti büyük olur.

Umarim katkisi büyük olur.

Yorum

Ben de okudum Hocam. 100'de 100 dogru mu bilmiyorum tabikide ama genel olarak yabanci bir yardimci antrenör her takima lazim.
                Artik her yerde yabanci dil olarak Ingilizce isteniyor. Takimimizda bu kadar yabanci oyuncunun ortak dili de Ingilizce oldugu icin atilan adimi dogru buluyorum.
                Gelen kisiyi tanimiyorum ama söyle birsey var; eger Hüseyin Hoca ile bir hiyerarsi sorunu yasarsa sikinti büyük olur.

Umarim katkisi büyük olur.
                Newton yeni hoca olur , sadece yabancı dil de değil aslında olay. Mikel ve Sturridge ile Chelsea'de birlikte çalışmış. Sturridge'nin takımdan genel anlamda uzak olması dezavantajını avantaja çevirmeye en yakın isim kağıt üzerinde Newton olacak belli ki.

Yorum

• Newton'un gelişi hem taktik gelişim hem yabancı oyuncularla iletişim hem de Chelsea altyapısının taranıp genç oyuncuları kadroya katabilmek açısından önemli. İyi oyuncular çıkmaya başladı oradan da. Transfer yasakları olmasa o kaymağı biz yiyebilirdik. Yasak var diye çıkarıp oynattılar.
                  En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 22.01.2020, 18:41.

Yorum

• Her resmi maçı ciddiye alıp hedeften korkarak çoluk çocuk tercih etmediğin için teşekkürler eleriz eleniriz ama işi ciddiye almak başka olay..

Yorum

• ilk deplasman oyunu tecrübesi bayağı kötü oluyor maalesef
                      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda

Yorum

• Hocam bugün ki laubaliligin hesabini sor lütfen!!!
                        *
                        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Hocam daha işin başındayız ama nacizane fikrim maç boyu sol bek oynayan Olcayı nasıl farkedemeyip orayı sürklase edemedin ?
                          Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Bugünkü gibi bir sonucu erkenden deneyimlemesi iyi oldu Hüseyin Hoca'nın, dilerim Ünal Hoca gibi hatâlarında ısrar eden bir yapısı yoktur da bugünü kulağına küpe edip takımı daha iyi bir noktaya taşır.

Öte yandan, üstte belirtildiği gibi sol beki Olcay olan takıma karşı sağ açıksız oynamak gerçekten epey anlamsızdı.

Yorum

• umarım bu maçtan ders çıkarır takımı maça hiç bir şekilde hazırlayamamış takım bugün her hattıyla döküldü .

Yorum

• Sörloth ve Sosa'dan penaltıcı olmaz bu işi çözmen lazım Ndiaye fena değil gibi antrenmanlarda bu iş artık netleştirilmeli acilen

Sturridge sahada yokken kullanacak birini bulmamız lazım düzenli oynayanlardan

ayrıca şu haldeki Novak'ı nasıl sahaya atarsın?
                                En son Ozan Yılmaz tarafından düzenlendi; 23.01.2020, 20:05.
                                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim