Bu macta ne yapti??
Cevap veriyorum hicbirsey yapmadi. Sahada oylesine dolasti. Ayagina gelen toplari bir Rugby oyuncusu gibi surekli arkasindaki adamlara verdi.
Bunu söylemiştin hasancebi81, senden başlayacağız. Yukarda topla nasıl oynamış olduğu yazıyor. Şimdi çıkacaksın diyeceksin ki "sen yalancısın, böyle sahneler hiç yaşanmadı herşey benim dediğim gibidir."
Arkasına verdiği pas sayısı da yukarda yazıyor. İleriye verdiği pasları nereye sığdıracağız biz zahmet onu da söyleyeceksin.
Ezberler bozuluyor mu bozulmuyor mu onu da ayrıca göreceğiz.
En son Külünkoğlu tarafından düzenlendi; 30.04.2009, 18:10.
Trabzonspor √
Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
hüseyinin çok iyi top oynadığını idda eden benim gözümde sıfırdır futbol cahilidir konuşmaya bile değmez hüseyinde amatörde bile oynayamayacak derecede berbat bir topçu
en çok merak ettiğim hüseyin acaba ordomavi nete giripte şu yazıları okuyormu girmediği kanaatndeyim çünkü karakteri olan biri bu kadar yazıdan sonra trabzonpordan çeker gider madem bu kadar harbi trabzonlu kendisi bıraksın ts nin yakasını öle boş mukavale işleri tıraş zaten yaptığı bişe yok biliyor ki ts den ayrılsam kimse almayacak beni 1 trilyonda alsam kar
Seninde gram karakterin varsa hem burdaki arkadaşlarından hem de Trabzonspor takımının kaptanından özür dilersin. İlk kelimen bu olmasın bak bakalım bu foruma bir daha girebiliyormusun !
Bu ne terbiyesizlik bu densizliktir ! o kadar uzun boylu değil !
Trabzonspor √
Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
Bunu söylemiştin hasancebi81, senden başlayacağız. Yukarda topla nasıl oynamış olduğu yazıyor. Şimdi çıkacaksın diyeceksin ki "sen yalancısın, böyle sahneler hiç yaşanmadı herşey benim dediğim gibidir."
Ezberler bozuluyor mu bozulmuyor mu göreceğiz.
Metin abi sen o Hüseyin ve Selçuğun neler yaptığı resimi nerden buldun ?
Maçın dökümanını çıkarman, bunun için zamanını harcaman, Hüseyin'i ölümüne savunman, yüzlerce eleştireni varken ona dünyanın sayılı oyuncularından biriymiş gibi davranman çok ilginç.
Gözümüz görüyor Allah'a şükür, yukarıdaki maçın analizi o yüzden buradaki insanlar için pek bir şey ifade etmiyor; o yüzden bence zamanını boşa israf etme. Maçı izlerken adamın düştüğü gülünecek ve acınacak hal gözümün önünde yahu; ne anlatıyorsun sen Allah aşkına.
Hepsini okumayacağınızı yada karmaşık geleceğini biliyorum. Onun için futbolcu bazında ayrıştırılmış olanı da mevcuttur. İlk önce ne anladıklarımız daha sonrada kolaylık olsun diye futbolcu bazında ayıracağız. Buyrun...
Selçuk ceza sahasına gelen topu uzaklaştırdı.
Hüseyin kontra hücuma çıktı rakip ceza sahasının önünde topu kaptırdı.
Selçuktan Colman’a pas
Selçuk kanattan gelen topa zamanlama hatası yaptı arkasını döndü ve golü yedik.
Hüseyin kafayla dikine Yattara’ya indirdi.
Hüseyin orta sahada topu kesti dikine Colman’a verdi
Hüseyin orta sahada topu kesti ileri çıkan Serkna Balcı’ya verdi.
Hüseyin ort sahada topu kesti dikine Yattara’ya.
Hüseyin Serkan’dan aldı ceza sahası önündeki Colman’a oynadı. Colman topu kaptırdı.
Selçuk kafayla Yattara’ya pas.
Hüseyin orta sahada yatarak Diallo’nun ayağından topu aldı Yattara’ya oynadı.
Selçuk Murat’dan çalım yedi faul yaptı.
Selçuk kafayla Egemen’e pas
Selçuk’dan Alanzinho’ya pas.
Hüseyin kesti Yattara’ya dikine pas.
Hüseyin’den sivas ceza sahası önünde Colman’a Colman’dan Hüseyin’e, Hseyin’den Alanzinho’ya Alanzinho’dan Selçuğa Selçuk ortalıyor Egemen’in korner itirazı.
Hüseyin’den kafayla Alanzinho’ya dikine pas.
Selçuk’dan Serkan’a yan pas.
Hüseyin ceza sahasına gelen topu kafayla uzaklaştırdı.
Hüseyin’den Alanzinho’ya çapraz pas
Selçuk’dan Hüseyin’e Hüseyin’den Alanzinho’ya.
Selçuk rakipten topu kaptı Alanzinho’ya oynadı.
Selçuk Yattara’ya oynamak isterken topu kaptırdı.
Selçuk serbest vuruş kullandı.Bu vuruştan sonra kontra taç ve golu yedik.
Selçuk’dan Cale’ye yan pas.
Hüseyin’den Gökhan Ünal’a dikine pas.
Colman Cale’den aldığı topu kaptırdı.
Song’dan Hüseyin’e, Hüseyin’den Song’a
Hüseyin Murat’ı engelledi top auta çıktı.
Alanzinho – Umut değişikliği
Hüseyin Silva’dan gelen topu Yattara’ya indirmek istedi araya sivassporlular girdi.
Selçuğa faul yapıldı.
Selçuk Cale’den aldığı topu kaptırdı.
Selçuk Egemen’den aldığı topu kontrol edemedi taca çıktı.
Hüseyin Thum’la kafaya çıktı aldı.
Colman iki kişinin arasına girdi kaptırdı.
Hüseyin’den Cale’ye yan pas
Selçuk İbrahim’in ayağından topu söktü aldı.
Colman Murat’dan topu çaldı. Colman’a faul yapıldı.
Hüseyin’den Gökhan’a dikine pas
Selçuk’dan Yattara’ya pas
Hüseyin’den Cale’ya çapraz pas.
Colman Cale’den aldığı topu kaptırdı.
Colman’dan Serkan’a yan pas
Colman köşe vuruşu kullandı Umut altı pasta kafayla vurdu dışarı attı.
Selçuk’dan Gökhan’a dikine pas.
Selçuk’dan Egemen’e geriye pas.
Selçuk’dan Egemen’e geriye pas.
Selçuk’dan Colman’a yan pas.
Selçuk’dan Yattara’ya yan pas. Yatara topu kaptırdı.
Hüseyin’den Selçuğa geriye pas.
Selçuk’dan serbest vuruş Hüseyin sırtı kaleye dönük olmasına rağmen kafayla topu kaleye gönderiyor top Sivaslılara çarpıyor.
Hüseyin’den Cale’ye Cale’den Colman’a Colman topu kaptırdı.
Selçuk’dan taca gitti.
Colman Musa’ya faul yaptı.
Hüseyin’den Selçuğa dikine pas.
Hüseyin’den ileri çıkan Cale’ye pas
Colman’a faul yapıldı. Faul’u Hüseyin hemen kullandı Yattara’ya verdi.
Colman kafayla rakip atağı kesti.
Hüseyin’den Serkan’a Serkan’dan orta.
İlk Yarı Bitti.
Selçuk’dan topuk pası Serkan’a
Selçuk’dan Yattara’ya kafa pası.
Colman’dan Yatara’dan Selçuğa ceza sahası önünde paslaşmalar.
Hüseyin rakip sahada iki sıkıştırma geldi ve topu kaptırdı.
Seyit Hocam ne için yaptığımı da yine bu sayfalardan göreceksiniz.
Bu başlıkta öyle yorumlar yapıldı ki. Çıkıp arkadaşlar bana şunu söyleyecek " hayır, maçı bende seyrettim şu pozisyonda öyle yapmadı. sürekli topları kaptırdı. sürekli geriye oynadı bütün golleri onun yüzünden yedik" diyecekler.
Okudum..okudum..Daha önceden de , senin maçta Hüseyin ile ilgili tespitlerini yine birilerine ezberletmene şahid olmuştum..
..
Peki , sence de takımı yavaşlatan , sorumluluk almayı pek sevmeyen , dilediğimiz katkıyı takıma yapamayan, ataklarımızda destekçi olmayan , bazen de gol atamayan bir oyuncu değil mi Hüseyin....?
Ben de , inan , şampiyonluğa oynayan bir takımın oyuncusu olmadığını düşünüyorum . Ofansif yönü kuvvetli , geride sorumluluk almayı , topla oynamayı seven bir futbolcu istiyorum yerine .
Bu yıl gitmesini isteyenlerdenim.
Yıllar oldu . Bir futbolcu bir takımda bu kadar kalmamalı.
hüseyin çimşir trabzonsporun yürekten oynayan tek oyuncusudur nekadar pas hatası yapsada maç içinfe kestiği toplar bana trabzonspora yetıyor birde okestiği topu kullnansa inanın bizd eolmazdı real madriddeolurdu
hüseyin çimşir trabzonsporun yürekten oynayan tek oyuncusudur nekadar pas hatası yapsada maç içinfe kestiği toplar bana trabzonspora yetıyor birde okestiği topu kullnansa inanın bizd eolmazdı real madriddeolurdu
Yorum