Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hüseyin Çimşir

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    öyle ceza vermekle olmuyor kardeşım açıklayın burda yuzlerce kişi bununce vabını istiyor neden hüseyini,tolgayı,tayfunu eleştiremiyoruz neden bunu açıklayın
    Hüseyin eleştirilmiyor mu

İyi geldi iş stresi arasında bu bilgi bana..
    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      öyle ceza vermekle olmuyor kardeşım açıklayın burda yuzlerce kişi bununce vabını istiyor neden hüseyini,tolgayı,tayfunu eleştiremiyoruz neden bunu açıklayın
      Hüseyin başlığında bennim mesajlarımı bulun okuyun.Bakın bakalım eleştirilemiyor mu.Sizin ceza aldığınız mesajlara eleştiri diyorsanız zaten fazla barınamazsınız buralarda.

Adem

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Nasıl para kazandırmayacak Osman.Yıllık 2 trilyon cepte kalacak.
        O yönden hiç bakmamıştım.Bakış açısı işte
        Colmandante

Yorum

• HÜseyin ts de kalsin abimizdir o

hÜseyinsiz ts olmaz

Yorum

• İlk olarak Orhan 55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            HÜseyin ts de kalsin abimizdir o

hÜseyinsiz ts olmaz
            Değişik bir mantık.
            Hüseyin abimizdir tabi.
            Eee madem öyle, yahu benim babam neden emekli oldu.
            Hepimizin abisi, amcası ve dahi babası, hatta halası Trabzonspor'a transfer olsun.
            Çok mu saçmaladım.
            Karanti.
            Sadece ben mi?

Yorum

• Çıkın radyoyu dinleyin yahu ..Kaptan da dinliyordur belki meşgul etmeyin uşağı...
              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Öyle ya da böyle Hüseyin Çimşir dünyanın en iyi top kesicilerindendir....
                Ahh bide topu iyi kullanabilse...
                O zaman Trabzonspor'da değil Barcelona'da oynar...

Yorum

• Hüseyin de morali bozulanlar arasındadır.
                  Bir teknik adam ki futbolcularının yüzü gülmez, (kendi yüzüde gülmüyor ya zaten. ancak reportaj verirken o da zoraki gülüyor)
                  ve futbolcularının moralini bozar kendine hava vererekten. o takım da işte bütün futbolcularıyla bu hale gelir.
                  bu takımda neşe filan yok. herkes kızgın ve de kırgın.
                  maçtan sonra faroz çiftetellisi hiç bir şey ifade etmiyor. galibiyetten sonra halam da oynar.
                  bu takımın neşesini kaçırtan ersun yanaldır. psikolojik destek alması şart.
                  bu ne yav. takım sanki matemden dönmüş gibi sahaya çıkıyor.
                  bumudur takım yönetmek.
                  ve adam Trabzonlu ve karadenizli futbolculara zıt bir defa. onları kesinlikle takıma monte etmek istemiyor.
                  ve hala ersun yanal.
                  bize yaramaz.

Yorum

• Sezon sonunda herkesin bolca vakti olacak eleştirmek için,bu zorlu süreçte moral bozmanın kime ne faydası var ben bir türlü anlamış değilim.
                    Hüseyine sallamakla takım ayağa kalkacaksa yada şampiyon olacaksa,söyleyin bende katılayım bu orkestraya.
                    Hüseyin'in eksiklerini bilmeyen yok ,burada hergün aynı şeyleri yazıp insanları kışkırtmanın bir faydasıda yok.
                    Hüseyin bu takımın bir parçası ve de kaptanı.
                    En yaralayıcı kelimeler özenle çıkarılır dağarcıklardan!
                    Erdal Hoş

Yorum

• ara sıra supersportta eskı fb-sakarya macını izliyorum hüseyin sakarya da 18 yaşında bir top oynuyor şaşırıp kalırsınız pas atamayan hüseyin çok güzel paslar arapasları atıyor orta yapıyor ve gol atamayan hüseyin o sezon toplam 8 gol atıyor inanılcak gibi değil şu an ki hüseyinimizle karsılastırmak ımkansız

Yorum

• İlk olarak lazrail8989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ara sıra supersportta eskı fb-sakarya macını izliyorum hüseyin sakarya da 18 yaşında bir top oynuyor şaşırıp kalırsınız pas atamayan hüseyin çok güzel paslar arapasları atıyor orta yapıyor ve gol atamayan hüseyin o sezon toplam 8 gol atıyor inanılcak gibi değil şu an ki hüseyinimizle karsılastırmak ımkansız
                        o zaman da top ayağına gelince homurdanıyor mu taraftarlar?

BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Hüseyin hadi bakıyım koçum bu hafta maç var.
                          Arkadaşlarınla birlikte bir güzel dövün İ.B.B yi.

Yorum

• İlk olarak olgun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hüseyin de morali bozulanlar arasındadır.
                            Bir teknik adam ki futbolcularının yüzü gülmez, (kendi yüzüde gülmüyor ya zaten. ancak reportaj verirken o da zoraki gülüyor)
                            ve futbolcularının moralini bozar kendine hava vererekten. o takım da işte bütün futbolcularıyla bu hale gelir.
                            bu takımda neşe filan yok. herkes kızgın ve de kırgın.
                            maçtan sonra faroz çiftetellisi hiç bir şey ifade etmiyor. galibiyetten sonra halam da oynar.
                            bu takımın neşesini kaçırtan ersun yanaldır. psikolojik destek alması şart.
                            bu ne yav. takım sanki matemden dönmüş gibi sahaya çıkıyor.
                            bumudur takım yönetmek.
                            ve adam Trabzonlu ve karadenizli futbolculara zıt bir defa. onları kesinlikle takıma monte etmek istemiyor.
                            ve hala ersun yanal.
                            bize yaramaz.
                            harikasın ....ççç
                            karalılığından dolayı kutluyorum seni...
                            ....................Celliac ..................

Yorum

• İlk olarak Selman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hüseyin başlığında bennim mesajlarımı bulun okuyun.Bakın bakalım eleştirilemiyor mu.Sizin ceza aldığınız mesajlara eleştiri diyorsanız zaten fazla barınamazsınız buralarda.

Adem
                              yanlı davranıyorsunuz tekrar soyluyorum... ıstedığınız kadar savunun hüseyini tayfunu aynı şeyi söylüyorum yerlinin yerlisi benim trilyonlar alıp umrunda olmayanlar değil.Barınma konusuna gelince varsın sizin gibi düşünmeyenleri barındırmayın bakalım ne geçecek elinize
                              Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Orhan biraz agresif gördüm seni,hiç gereği yok bu kırıcı sözlerin.
                                Kaptanımı bende çok seviyorum ama aşağılama ve hakaret olmadığı sürece eleştiri olmalıdır ve olacaktırda,
                                hepimizin sevdası TS,abilerinin gönlünü al kaldığmız yerden devam edelim.
                                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim