Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hüseyin Çimşir

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• huseyin bu takimda hic bi zaman yedek beklemez.Turkiyede oynadigi mevkiinin en iyisi.kotu oynadigi zaman bile takima hep katki sagliyor.Dunku macta da cok iyiydi.

Yorum

• Tabii ki düşünebilirsiniz Erdal Abi. Ben ne durumda yazdığımı biliyorum.
      Saygılar.
      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak corleone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        sana göre vasatın altında oynamış, kimsin sen futbol otoritesi felan mısın?, bana göre de yıllardır vasatın gayet üstünde oynuyor bu adam ki 2-3 yıl milli takımda da oynadı.
        Bak kıymetli renkdaşım olayı kişiselleştirme sonra ben raydan çıkıyorum sert üslupla yazıp üzülüyorum

Ben futbol otoristesi değilim. Bir futbolcuyu değerlendirmek için futbol otoritesi olmak gerekiyorsa boş yere yazı yazma bu başlıklara. Hatta 3-4 kişi harici yazmasın.

Not: Bir kere daha olayı kişiselleştirip beni tahrik edersen hatta bana hakaretvari konuşursan eski üslubuma döneceğim. Bilen bilir o zaman ne olur...

Yorum

• İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Erdal abi tek bir açıklama istiyorum. Senin fikirlerini ne kadar önemsediğimi bilirsin. Hüseyin ceyhunun önüne futbol olarak nasıl geçebiliyor.
          Ceyhun un Hüseyin e göre artılarını yazdım yazdık hepimiz biliyoruz; Uzun ve ayağa pas yapabiliyor. Şut atabiliyor. Ama top rakipte iken Hüseyin kadar iyi değil. Hoca bir tercih yapıyor. Kendisi de kararsız ayrıca. Belliki maç maç bakacak ve benim tahminime görede sezonun ortalarında Ceyhun formayı alır ve bir daha vermez. Ama yönetici baskısıyla oynatıyor demek hocaya hakarettir. Vallahi hakarettir billahi hakarettir.
          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• dakka 1, gol 1 !

sezon yeni basladi, daha bir mac oynamisiz ve Anti Hüseyin'ciler yine görev basinda

yalniz ilginc olan, bi kesim Hüseyin iyidi diyor, digerleri cok kötü veya vasati gecemedi diyor...

acikcasi gina geldi..!

.
            *
            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bak kıymetli renkdaşım olayı kişiselleştirme sonra ben raydan çıkıyorum sert üslupla yazıp üzülüyorum

Ben futbol otoristesi değilim. Bir futbolcuyu değerlendirmek için futbol otoritesi olmak gerekiyorsa boş yere yazı yazma bu başlıklara. Hatta 3-4 kişi harici yazmasın.

Not: Bir kere daha olayı kişiselleştirip beni tahrik edersen hatta bana hakaretvari konuşursan eski üslubuma döneceğim. Bilen bilir o zaman ne olur...
              kardesim sende bosver.. milleti tehdit eder gibi konusma ... sen sinirli bir insan olabilirsin.. bende sinirli bir insanimdir.. ama ayni takimin taraftari oldugumuz icin ve ayni renklere gonul verdigimiz icin kendimi tutmasini biliyorum .. bunu kendi kendime alistirdim... cunku bizler kavga edersek birbirimizi kirarsak ne anlami kalir birlesmenin bukadar guzel icraatlarin?

bizler birlik beraberlik olmaliyiz.. herkesin gorusune saygi duymamiz gerekir...

tamam haklisin kisilestirmemek lazim .. milleti tahrik etmemek lazim... ama bazen tahrike gelmemek lazim.. olay herzaman karsi tarafta bitmiyor... bazen kendini tutman lazim.. nekadar zor olsada..

Yorum

• bir Hüseyin kavgasıdır gidiyor yine,
                tartışmakla bitiremiyoruz bu konuyu
                "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
                Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

• Ben Hüseyin i dün akşam beğendim...Yani beğendim derken geçen yıl ki Hüseyin ile bu senekinin arasındaki fark barizdi...
                  Ama tabi hangi gözle baktığımızda önemli.
                  Ben takımda kalması taraftarıydım hala daha öyleyim o gözle bakıyorum...
                  Maçı izlemeyip eleştiren insanlarda var tabikide...bunun tek nedeni Hüseyin in Trabzonlu oluşudur..başka bir izahı yok!
                  Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                  Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• arkadaşın birisi geçen mesajlarında yazmıştı. bu takımdan yönetim gider, hoca gider Hüseyin gitmez. Hatta ben demiştim Hüseyin bu takımda olduğu sürece ilk 11 sahaya çıkar çıktı. yedeği Gerard bile olsa bu takımdan kimse Hüseyini kesemez bunu kabullenelim kimse çok çalışma formayı hak etme edebiyatı yapmasın.
                    dün akşam iyiydi ama 1 maç iyi oynadı diye yakın bi örnek olduğu için söylüyorum fb maçındaki asistini unutmamıza engel değildir.
                    Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• Hüseyinin dün az kötü oynadığı söyleniyor. Umarım transfer etmeyi düşünen takımlar bir bu maçı izlemiştir

Yorum

• @uzunoğlu,
                        sana basit bir soru sordum, yıllardır vasatı geçemeyen hüseyin demişsin buna nasıl karar verebiliyorsun futbol otoritesi falan mısın dedim, sence bu adam yıllardır vasatın altında bence yıllardır üstünde, eğer bu adamın oynamaması gerektiğinin sebebi sence vasatın altında oluşu ise yazma bunları buraya, bana verilerle gel, de ki bu adam yıllardır şu kadar pas hatası yaptı şu kadar atak kesmesi gerekirken kesemedi, milli takımda şu kadar oynadı ama başaramadı, diyemiyorsun bunları çünkü en fazla eleştirildiği dönemde ligin en çok doğru pas kullanan ismi olduğu ortaya çıktığında herkes sus pus olmuştu bu forumda, çok iyi hatırlarım, sende sinir varsa herkeste var merak etme, iki postta bir sinirlenirim eski üslubuma dönerim diye yazarak neye ulaşmayı amaçlıyorsan oraya ulaşamazsın haberin olsun, kim olduğun umrumda değil, şimdi bunları yazınca hatırladım ergin başlığındaki eleştirel kişilik olduğunu, demek ki yazıların beni geriyor kardeş veya saçma bulduğum yanları var olay bu kadar basit, yine sinirlenebilirsin ama bence sinirlenme, biliyorsun fazla sinir ömrü kısaltıyor.
                        bir lafa bakarım laf mı diye,
                        bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...

Yorum

• ziya,samet,halilodzic,lazaroni,ersun,fatih... hocalar bu adami nasil oynatir. milli takima nasil gidiyor bu adam.huseyinin arkasindaki guc kim? hangi orgut destkeliyor huseyini yoksa ergenekoncu mu diye bile dusunur huseyinin torpille oynadigini dusunenler..

Yorum

• Yıllardır vasatın altında ve nedense takımın başına gelen hiçbir hocada kesmemiş... peh !
                            Bunların hepsi mi kendi çalıştırdığı takımın kötülüğünü istedi ? ne mazoşist hocalar gelmiş Trabzonspor'da haberimiz yok, bi daha peh !
                            Trabzonspor √
                            Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                            İki Renk ve Asalet √
                            BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak Cihan Catli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              hangi orgut destkeliyor huseyini yoksa ergenekoncu mu diye bile dusunur huseyinin torpille oynadigini dusunenler..
                              hahah bu iyiydi işte, ergenekoncu hüseyin
                              bir lafa bakarım laf mı diye,
                              bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...

Yorum

• Zorlu bir sezona daha hoşgeldin Hüseyin ÇİMŞİR...
                                Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                                Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim