Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hüseyin Çimşir

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hocam dün El Saka maçtan sonraki açıklamasında Ersun hoca beni bu bölgede oynatmıştı bu yüzden problem yaşamadım dedi zaten.
    Ben El-Saka'nın bu şekilde verimli oynamasına şaşırmıyorum ki sevgili kardeşim.Aynı Ersun Yanal bizim Hüseyin'i nerede oynatırsa oynatsın bir türlü istediği verimi alamıyoruz ona şaşırıyorum.
    Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
    Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
    Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• Yani size ne derler biliyormusunuz mezarlık kumarcıları derler.En kötü zamanda ortaya çıkarsınız.

Takım üç kuruşluk top oynamamış bu başlıkta anlı şanlı yazanları neden diğer başlıklarda göremeyiz onu da bilmem.

Hüseyin'in görevi dediniz. Üstte ben değil Dünya futbolunda söz sahibi adamın söylediklerini koyduk.
      Hüseyin''in aldığı para dediniz. Afaki değil işkembedeb sallama değil takım arkadaşının yalanlamayan sözlerini koyduk.

Bunların hiçbiri yetmedi ya size, kusura bakmayın daha ayıracak vaktim yok size..
      Trabzonspor √
      Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
      İki Renk ve Asalet √
      BordoMavi.Net √

Yorum

• hüseyin futbolu falan bırak..
        Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• Hüseyin...
          Hedefleri yüksek tutması gereken bir takımın onbirinde oynayacak bir oyuncu değil..
          Hedefleri yüksek tutması gereken bir takımın kaptanı olabilecek bir oyuncu da değil.
          Keza defansın ön tarafı gibi iki taraftan da mühüm sayılabilecek bir bölgede de çok sorumluluk alabilecek bir oyuncu değil..
          Hele hele (Kulübün resmi rakamlarına göre) Seneden 2 trilyona yakın ücret alacak bir futbolcu hiç değil...

Çoğu arkadaşımızla sanırım bu konularda hemfikiriz..

Ancak Ayman, Hasan, Adnan, Serkan, Ferhat gibi orta saha oyuncularımızın da Hüseyin ile benzer özellikler taşıdığını gözardı edemeyiz.

Komple değişmesi gereken bir orta saha yapımız var, yüksek hedeflere oynayabilmek için...
          O halde diyorum ki acilen Hüseyin ve muadillerinden kurtulmalı, orta saha bölgesinde çok daha kaliteli futbolcuları bünyemize katmalıyız..

Hüseyin ne babamın oğlu, ne de ailemin kan düşmanı.

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hüseyin...
            Hedefleri yüksek tutması gereken bir takımın onbirinde oynayacak bir oyuncu değil..
            Hedefleri yüksek tutması gereken bir takımın kaptanı olabilecek bir oyuncu da değil.
            Keza defansın ön tarafı gibi iki taraftan da mühüm sayılabilecek bir bölgede de çok sorumluluk alabilecek bir oyuncu değil..
            Hele hele (Kulübün resmi rakamlarına göre) Seneden 2 trilyona yakın ücret alacak bir futbolcu hiç değil...

Çoğu arkadaşımızla sanırım bu konularda hemfikiriz..

Ancak Ayman, Hasan, Adnan, Serkan, Ferhat gibi orta saha oyuncularımızın da Hüseyin ile benzer özellikler taşıdığını gözardı edemeyiz.

Komple değişmesi gereken bir orta saha yapımız var, yüksek hedeflere oynayabilmek için...
            O halde diyorum ki acilen Hüseyin ve muadillerinden kurtulmalı, orta saha bölgesinde çok daha kaliteli futbolcuları bünyemize katmalıyız..

Hüseyin ne babamın oğlu, ne de ailemin kan düşmanı.

hay ağzına sağlık abicim...
            • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Hüseyin Kadar taş düşsün başınıza...

bu başlık resmen Hüseyin'e hakaret başlığına dönüşmüş...
              yazık...

Biz taraftar olmayı becerebildik mi ki şampiyonluk bekliyoruz.
              bu kafayla daha çooook 25 seneler bekleriz

kendi evladını tefe koyan elin oğlunu barındırmayan
              cinayetlerle, sahaya inen yarmalarla anılan bir yer olarak tarihte kalırız...

Burada yazılanlardan dolayı Hüseyin Çimşir'den kendi adıma tüm kalbimle özür diliyorum...
              "Trabzonspor bir çember gibi,
              her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
              - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum

• Hüseyin, bir Fabregas değil,bir Pirlo değil,bir Xavi de değil.

Galatasaray maçında da çok kötü oynadı kabul,topta kaybetti,pas hatasıda yaptı.
                Yanlız maçı biraz komple izleyelim.
                Top Hüseyin'in ayağındayken Allah rızası için tarafsız değerlendirin;
                *Yanına top istemeye gelen oyuncu var mı?
                *Hüseyin'den topu alıp oyun kurma cesaretini gösterecek oyuncumuz var mı ?
                Daha doğru şöyle söylim,top Hüseyin'e geldiği zaman pas isteyen,boşa kaçan oyuncu var mı?

Ondan sonra "Hüseyin neden top kaybediyor,neden pas hatası yapıyor"..

Biz istiyoruz ki;Hüseyin topu alsın,2 kişi geçsin,oyun kursun,ara pası versin,gol atsın.

Hee bende isterim takımımda bir Xavi ama yok ne yazık ki.

Şu takımda Hüseyin kadar -1 milyon dolar bonservis ücretiyle- transfer edilen "31 yaşındaki Ayman"ı neden sorgulamıyoruz?
                En son Erdem Keser tarafından düzenlendi; 17.04.2008, 01:19.

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şu takımda Hüseyin kadar -1 milyon dolar bonservis ücretiyle- transfer edilen "31 yaşındaki Ayman"ı neden sorgulamıyoruz?
                  Şu sezon boyunca Hüseyin mi daha çok faydalıydı yoksa Ayman mı?

Bu soruyu sormak bile Ayman' a yapılmış bir haksızlık dahi olsa hangisi daha başarılı?

Bu arada Ayman' dan pek de haz etmeyen bir taraftar olarak bunu soruyorum
                  "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şu sezon boyunca Hüseyin mi daha çok faydalıydı yoksa Ayman mı?

Bu soruyu sormak bile Ayman' a yapılmış bir haksızlık dahi olsa hangisi daha başarılı?

Bu arada Ayman' dan pek de haz etmeyen bir taraftar olarak bunu soruyorum
                    Ben Hüseyin çok faydalı işler yaptı demiyorum.
                    He eğer ikisi arasında kıyas yaparsak Ayman, Hüseyin'den daha faydalı işler yaptı da diyemem.
                    2 gol atmıştır doğrudur ama bu goller galibiyeti perçinleyen gollerdir.Hüseyin'de gol atmıştır ama ikiside maç çevirmemiştir.Ayman'ın başlattığı bir atak organizasyonunda gol pozisyonu yakaladığımızıda hatırlamıyorum.
                    Galatasaray maçında Serkan Çalık'ın attığı golüde unutamıyorum mesela,başrolünde ki oyuncuyuda.
                    Yurtiçinde ki ortasahalara baktığımızda da kafamdaki ortasaha tipi Selçuk İnan'dır,bunuda söylim

Yorum

Hüseyin, bir Fabregas değil,bir Pirlo değil,bir Xavi de değil.

Daha doğru şöyle söylim,top Hüseyin'e geldiği zaman pas isteyen,boşa kaçan oyuncu var mı?

Biz istiyoruz ki;Hüseyin topu alsın,2 kişi geçsin,oyun kursun,ara pası versin,gol atsın.

galatasaray maçında kötü oynadı kabul demişsiniz ama kendisi kabul etmedi kötü oynadığını

Yorum

Kendi adıma cevaplayayım...
                        Hüseyin'in de Ayman'ın da başarıya koçacak kadromuzda olmaması gerektiğini düşünüyorum...
                        Buna Hasan Üçüncü, Ferhat ve hatta Serkan bile dahil..
                        Birbirlerinden çok farkları olmayan bu tip oyuncularla dolu ne yazık ki futbolcu kadromuz...
                        Bu saydığım isimler arasında en çok üzerine gidilen Hüseyin..
                        Bunu kabul etmek gerekir...
                        Ama dikkat edilmek gerekirsi bu takımda sürekli oynayan, kaptanlık pazubandını takan ve hiç ilerleme gösteremeyen oyuncu da Hüseyin Çimşir..
                        Evet Xavi olsa harika olacak.. Yoksa da biz çok daha iyilerini bulmak zorundayız...
                        Hepsinden çok daha iyilerini.

Yorum

• bir samet aybabayı birde ziya doğanı affetmiycem birincisini hüseyini bu takıma geri getirdiği için ikincisini de aymanı getirdiği için
                          Umut Bulut

Yorum

• çok ta düşünmedim ama...onu bir cümleyle özetleyeyim.

bulan sevinmez, kaybeden üzülmez...
                            İşte taraftar budur.

Yorum

• Ahh..Ahh...Hüseyin den vazgeçememe yüzünden , Şenol GÜNEŞ zamanında Olimpik Milli Takımının gözbebeği oyuncusu Trabzonsporlu Muhammet REİS i yanılmıyorsam Erzurum a kiralattırmıştı.
                              Şimdi REİS Arsinspor da ..Arsinspor u takip edenler bana hak vereceklerdir.
                              Eğer bizde devam etse idi yukarıda bahsedilen futbolcular gibi olabilirdi..
                              Hala bir şans olduğunu düşünüyorum..
                              Belki Trabzonspor u ilk eteapta taşıyabilecek , ortasahanın yükünü sırtklayabilecek bir oyuncu değil ama , kanımca Trabzonspor a bir kez daha kazandırılırsa zamanla takımımızın değişmez ismi olur.
                              ....................Celliac ..................

Yorum

Erdem Yusufu izledinmi oynadığı maçlarda...

Adam bu haliyle bence 10 tane Hüseyin eder.

Kimse gelip pas almıyordu ama Yusuf gidip topu alıp, çok güzel heryere oynuyordu.Hatta takım onla atağa kalkıyordu uefa maçlarında...

Ama ne oldu gönderdiler, Allahtan geri gelecek...

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim