Asalım Hüseyin'i asalım..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hüseyin Çimşir
Daraltma
X
-
hakaret bizde etmedik hiç bir zaman farkındaysan yazımda belirttim agzıyla kuş tutsa bile yaranamaz gibi yazılar yazmadım hiç bir zaman buna benzer ama şu gerçek ki takıma çok zara verdi geçen sene hakta bi olaydan bahsedim geçen fener maçında alex gol attırdıktan sonra maç 3.2 oldu fener tekrar ataga kalkıyo bizim tribünden gelen ses şunlardı laaa hüseyeni tutun laa tutun hüseyiniİlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFener maçında nerde olduğumu merak ediyorsan biraz araştırma yapacaksın kardeşim. Öyle bedava bilgi yok bizde. araştır biraz bak bakalım o maç sonrası ne demişim. bir ipucu vereyim yine de ağzımdan köpükler çıkartarak hakaret etmedim.
Selamlar.
Yorum
-
İlk olarak otuken55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehüseyin dün kendinden daha iyiydi ama insan gönlü bu bir de ceyhunu izlesek fena olmazdı
Emin ol gönlünce izleyeceksin. Sabır.... Bu kelime hiç bu kadar anlamlı olmamıştı...sabır...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyanlış mantıklar yahu..
bir önceki post'ta diyorsun ki derin trabzon yüzünden hüseyin oynuyor,umut oynarken ergin neden oynayamıyor bunu açıklayamıyorsun ama..
ersun hocanın derinlerde işi olduğunu sanmıyorum ama dünkü maçta hüseyinin müdahalelerinden,özellikle de rakibi on kişi bırakan pozisyondan önceki gibilerinden,çok mutlu olduğunu düşünüyorum..
benim gözümde resmen bi direniş simgesi oldu adam sayenizde..bu maçtan sonra dahi konuşulanlar bunlarsa,kimse bana bizim önyargımız yok,gördüğümüzü eleştiriyoruz mavalları okumasın..
Yine söz konusu benim ve yine mantıksal sıkıntılarım olduğunu iddia eden arkadaşımız ne yazık ki yine antitez sunmak zorundayım
Ceyhun gibi bir olağanüstü futbolcunun yedekte oturmasını ve Hüseyinin oynamasını derin Trabzon haricinde bir veri ile izah et öz evlatçı bile olurum sizler gibi
Dün Hüseyin iğrenç oynadı demedim. Elinden gelenin en iyisini yaptı. Defansif futbol anlayışının esiri olduğu için ofansif manada takımı yavaşlattığından bahsettim. Kısacası vermeyince mabut neylesin sultan mahmut olayı...
Hüseyin ve Erginin oynadığı kadronun sence puan alması mümkün mü ? Eğer ikisi aynı anda oynasın bırak derin Trabzonsporu normal Trabzonspor bile kalmaz
Senin gözünde Hüseyinin ne anlam ifade ettiği beni ırgalamaz umrumda da olmaz. Benim gözümde ise yeteneksiz bir futbolcu iyi bir kaptandır.
Sizin gibi Hüseyin fan club üyelerini Hüseyinin futbol katliamı yaptığı maçlardan sonrada görmek isteriz
Yorum
-
Bu arada başlık zirve yapmış. Eee Trabzonspor un kaptanına da bu yakışır
)
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Biri tabandan diğeri direk ayağa basmadan. 2. pozisyon direkt kırmızı karttı Erdal abi. Bildiğim birşey; Şimdiye kadar hiçbir futbolcuya kişisel bir husumet yüzünden yorum yapmadığım gibi bundan sonra da yazmayacağımdır.İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlhan çok zorlama olmuş bu yorum
Yahu rakip futbolucunun gördüğü iki kartı da mı hatırlamıyorsun....Giderek Hüseyin meselesi şahsiyet meselesine dönüşmeye başladı.Bu arada sevindirici olan şu ki Ceyhun bence Hüseyinden daha iyi olacak...
Maçtan sonraki ilk yorumum;
Bunda bir zorlama olmadığı gibi alıntıladığınız yorumumda da bir zorlama yoktur. Maçın tekrarını izleyince böyle bir yorum yapma gereği hissettim. Yok eğer beni de "tek maçla asan, kesen, afaroz eden" birisi olarak tanıdıysanız bilemeyeceğim Erdal Abi.İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçtan önce Hüseyin'siz bir Trabzonspor izlemek istiyorum demiştim. Maça tutuk başladı ama çabuk toparladı. Şu oyununu sezon boyunca yaysa kimseden en ufak bir eleştiri gelmez. Ama istikrarı sağlamalı ve her maç üzerine koymalı artık.
Tebrik ediyorum, çok süper değildi ama çok iyiydi.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Kabul ediyorum, Hüseyin kendi normlarına göre iyi oynadı... Ya da Emrah Yalçınalp abinin dediği gibi "Hüseyin sahanın en iyisi değildi sadece kötü değildi."...
Neredeyse 30 yaşına gelmesine rağmen yıllardır futbolunun üzerine bir şey koymayan bir futbolcudan bahsediyoruz. O'ndan artık ahım şahım bir futbol beklediğim yok, kapasitesini biliyoruz artık... Kabul edilmelidir ki Trabzonspor taraftarının büyük bir kısmında (BMN'de demiyorum.) artık "Hüseyin anti patisi" oluştu. Sezon başında iyi bir fiyata satılması taraftarıydım, olmadı.
Bu demek değildir ki, her zaman Hüseyin'in karşısında olacağız. Trabzonspor formasını giydiği sürece Hüseyin'in iyi futbol oynamasını arzulayacağız tabii ki.
Ben Ceyhun'u 90 dakika izleyemedim. Fakat futbol bilgisine güvendiğim insanlardan çok olumlu bilgiler aldım. Takdir Ersun Yanal'ındır...
Önümüzdeki haftalar neler gösterecek, bakalım...
Yorum
-
Engin bu derin Trabzon geyiği hakikatten sıktı artık. Kimmiş bu derin Trabzon dertleri ne bi açıklayın da herkes bilsin. Bozalım şu ezberleri Allah aşkına. Geçenlerde bir gazeteci "derin Trabzon" hüseyini göndermek istiyor hoca engelliyor demiş. Reha diye bir arkadaş la sende hüseyin i zorla kadroda tutuyor demişsin. Aynı arkadaş Tayfun başkanın köylüsü o yüzden kadroda demiş. Hazır yeri gelmişken hepsine cevap vereyim.
Nasıl bir derinliktir ki bu Hasanı kadroda tutamıyor Hüseyin i tutuyor? Aynı derinlik Hasanı başka yere göndermeye de ikna edemiyor? Tayfun başkanın köylüsü ama başkan bu sene geldi. Tayfun kaç yıl önce altyapıda idi? Tayfun un Kayseride oynadığı futbolu hatırlayanınız varmı? Ha kayseri sıradan anadolu takımı ise Gökhan kim...Kaldıki Ersun hocaya yönetim onu oynat bunu oynatma diyor ve hoca da bunları yutuyorsa o hocaya nasıl güvendiğinizi merak ediyorum....Allah aşkına şu ezber sloganları bırakalım. Tabloyu bir de böyle okuyalım .Vallahi ayıp ediyorsunuz en az Serdar Bali kadar ayıp ediyorsunuz...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Tahrik ediyorsunuz vallahiİlk olarak Kasım Hilal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu bari seven sevmeyen herkesin Hüseyin'i iyi bulduğu bir maçtan sonra eleştirmeyin adamı..
İki gün bekleyin en azından..
Vasatın altında sezonlar boyu oynamış bir futbolcu bir maç kalkıp vasat oynayınca dünya yıldızı muamelesi yapmanın anlamı nedir?
Ceyhunun yedekte oturmasının mantıklı izahı varmıdır sizce?
Yorum
-
derin trabzon dediğin kişi-kişiler-kurum ne ise,oturuyor yani,hüseyinimizi oynatalım,erginimiz de oynarsa yeniliriz onu oynatmayalım mı diyor yani?? mantıksal sıkıntı burada çelişki olması,eğer öyle derin bir trabzon varsa bu takıma dardanelden genç oyuncu alınırken eyüp kadri,yusuf gibi oyuncular gönderilmez..İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYine söz konusu benim ve yine mantıksal sıkıntılarım olduğunu iddia eden arkadaşımız ne yazık ki yine antitez sunmak zorundayım
Ceyhun gibi bir olağanüstü futbolcunun yedekte oturmasını ve Hüseyinin oynamasını derin Trabzon haricinde bir veri ile izah et öz evlatçı bile olurum sizler gibi
Dün Hüseyin iğrenç oynadı demedim. Elinden gelenin en iyisini yaptı. Defansif futbol anlayışının esiri olduğu için ofansif manada takımı yavaşlattığından bahsettim. Kısacası vermeyince mabut neylesin sultan mahmut olayı...
Hüseyin ve Erginin oynadığı kadronun sence puan alması mümkün mü ? Eğer ikisi aynı anda oynasın bırak derin Trabzonsporu normal Trabzonspor bile kalmaz
Senin gözünde Hüseyinin ne anlam ifade ettiği beni ırgalamaz umrumda da olmaz. Benim gözümde ise yeteneksiz bir futbolcu iyi bir kaptandır.
Sizin gibi Hüseyin fan club üyelerini Hüseyinin futbol katliamı yaptığı maçlardan sonrada görmek isteriz
ceyhun gibi,kaç kere izlediğini merak ettiğim,olağanüstü bir oyuncunun yedekte oturmasını ben değil şu an için veri ile sadece ersun yanal açıklayabilir..ceyhun kadroya girer,dediğin gibi de olağanüstü oynar ve buna rağmen sonradan kesilir ve hüseyin oynatılırsa,o zaman veri araştırmasına girebiliriz..ama adım gibi eminim ki ne derin trabzon(!) ne de ersun yanal hem kendilerini hem de trabzonsporu hüseyin'den çok seviyolardır,o nedenle olağanüstü bir ceyhun varken hüseyin'i oynatmazlar.
öz evlatçı olduğum yönündeki ithamı iade ediyorum,saygılar sunuyorum..BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
İlhan ilk mesajını görmemişim. İkincinin hala zorlama olduğunu düşünüyorum
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
sana göre vasatın altında oynamış, kimsin sen futbol otoritesi felan mısın?, bana göre de yıllardır vasatın gayet üstünde oynuyor bu adam ki 2-3 yıl milli takımda da oynadı.İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Vasatın altında sezonlar boyu oynamış bir futbolcu bir maç kalkıp vasat oynayınca dünya yıldızı muamelesi yapmanın anlamı nedir?
bir lafa bakarım laf mı diye,
bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...
Yorum
-
Erdal abi tek bir açıklama istiyorum. Senin fikirlerini ne kadar önemsediğimi bilirsin. Hüseyin ceyhunun önüne futbol olarak nasıl geçebiliyor.İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEngin bu derin Trabzon geyiği hakikatten sıktı artık. Kimmiş bu derin Trabzon dertleri ne bi açıklayın da herkes bilsin. Bozalım şu ezberleri Allah aşkına. Geçenlerde bir gazeteci "derin Trabzon" hüseyini göndermek istiyor hoca engelliyor demiş. Reha diye bir arkadaş la sende hüseyin i zorla kadroda tutuyor demişsin. Aynı arkadaş Tayfun başkanın köylüsü o yüzden kadroda demiş. Hazır yeri gelmişken hepsine cevap vereyim.
Nasıl bir derinliktir ki bu Hasanı kadroda tutamıyor Hüseyin i tutuyor? Aynı derinlik Hasanı başka yere göndermeye de ikna edemiyor? Tayfun başkanın köylüsü ama başkan bu sene geldi. Tayfun kaç yıl önce altyapıda idi? Tayfun un Kayseride oynadığı futbolu hatırlayanınız varmı? Ha kayseri sıradan anadolu takımı ise Gökhan kim...Kaldıki Ersun hocaya yönetim onu oynat bunu oynatma diyor ve hoca da bunları yutuyorsa o hocaya nasıl güvendiğinizi merak ediyorum....Allah aşkına şu ezber sloganları bırakalım. Tabloyu bir de böyle okuyalım .Vallahi ayıp ediyorsunuz en az Serdar Bali kadar ayıp ediyorsunuz...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum