Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hüseyin Çimşir

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Adamsin haci.
    TRABZONSPOR

Yorum

• Sahadaki futbolumuz çok kötüydü ve acizdi. Ünal Karaman döneminde GS maçı haricinde böyle bir maç oynadığımızı hatırlamıyorum. Nwakaemenin yokluğunun top oynama yüzdelerimize minimum 10-15 civarında etki yaptığını da kabul ederek iç sahada derbilerde bu aciz oyunu kabul etmeyeceğim. Mikel ısrarına da gerek yok.

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Aslinda orda Isla Novak‘in ayagina basiyor, ve ikinci sariyi yemesi gerekiyor. Akabinde Novak‘a müdahele eden Ferdi karti yiyor mecbur, fener‘e kirmizi vermemek icin.

Sent from my iPhone using Tapatalk
        O kadar dikkat etmemişim ya ama beklenir hakemlerimizden
        Geldik, Gidiyoruz...

Yorum

• Çoğu kişi korkak oynattı diyor da adamın saha kenarından yaptığı tek şey ileri çıkın diye didinmek oldu.
          Takım psikolojik olarak geri çekiliyor bence.

SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Saha kenarında agresif hoca görmeyi özlemişiz. İlerleyen haftalarda hırsını takıma daha iyi yansıtacak.
            BİZE LAZIM OLAN 6 PUAN....

Yorum

• Ne zaman Mikel'i kesip Sosa'yı defans önüne koyacak çok merak ediyorum. Bir de 4-3-1-2 taktiğiyle maça başlıyoruz ve Yusuf Sarı yı forvet arkası gibi oynatmasını da çok garipsiyorum.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Ünal olsa 70 e kadar değişiklik yapmazdı ve maçı verirdik. Ünalın Hüseyin Hoca kadar yüreği yok korkar oynatıyordu. Kondisyonu yok takımın. Hüseyin Hoca bu konudada iyi yardımcılar bulursa uzun yıllar takımda kalır. Dün uğurcan da söyledi taktik bilgisi çok iyi diye.
                Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ne zaman Mikel'i kesip Sosa'yı defans önüne koyacak çok merak ediyorum. Bir de 4-3-1-2 taktiğiyle maça başlıyoruz ve Yusuf Sarı yı forvet arkası gibi oynatmasını da çok garipsiyorum.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  Sosa-Badou-Guilerme 3’lüsüne dönersek kimse tutamaz bizi. Mikel tam bir el freni şuan.
                  Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• Hocam herşey iyi hoş lakin Yusuf sarı Şuan o seviyenin oyuncusu değil öne geçtiğimiz maçlarda son 15-20 dakika alırsın oda sağ açık oynar. Ayrıca Sturridge den sol beke yardım etmesini beklemen büyük hata bu adam sadece ileri uçta ve serbest oynamalı gel defans yap dersen büyük hata edersin.
                    Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Güzel gidiyor güzel.. Güvenmeye, destek olmaya devam.

Yorum

• sturridge en büyük ikilemin olacak hüseyin hocam. bu taraftar oynatsan da oynatmasan da eleştirecek. sen eleştirileri bir kenara bırakıp yüzde yüz hazır olmadan sahadaki arkadaşlarına da ihanet edecek hiçbir oyuncuya tolerans da bulunma lütfen.

tabii şampiyonluk sözlerinin artacağı bu dönemde hata yapma imkanın sınırlı olacak. oyun olmasa da skor geldiği müddetçe ağızları kapatırsın. oyuna da bir çare bulursun umarım.

Yorum

• Değişiklik konusunda selefinden kat kat daha iyi..

Yorum

• FB maçında çok kötüydük. Henüz kendisi hakkında bir fikir oluşmadı yalnız oyuncu değişikliklerinin zamanlarını beğendim.

Yorum

• Olumsuz yorum yapmistim. Beni sasirttigin noktalar oldu, özür dilerim.

Gelismeye devam. Tesekkür ederim hüseyin hoca.

Yorum

• Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim