Adamsin haci.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hüseyin Çimşir
Daraltma
X
-
Sahadaki futbolumuz çok kötüydü ve acizdi. Ünal Karaman döneminde GS maçı haricinde böyle bir maç oynadığımızı hatırlamıyorum. Nwakaemenin yokluğunun top oynama yüzdelerimize minimum 10-15 civarında etki yaptığını da kabul ederek iç sahada derbilerde bu aciz oyunu kabul etmeyeceğim. Mikel ısrarına da gerek yok.
Yorum
-
O kadar dikkat etmemişim ya ama beklenir hakemlerimizdenİlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAslinda orda Isla Novak‘in ayagina basiyor, ve ikinci sariyi yemesi gerekiyor. Akabinde Novak‘a müdahele eden Ferdi karti yiyor mecbur, fener‘e kirmizi vermemek icin.
Sent from my iPhone using TapatalkGeldik, Gidiyoruz...
Yorum
-
Ne zaman Mikel'i kesip Sosa'yı defans önüne koyacak çok merak ediyorum. Bir de 4-3-1-2 taktiğiyle maça başlıyoruz ve Yusuf Sarı yı forvet arkası gibi oynatmasını da çok garipsiyorum.
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
Ünal olsa 70 e kadar değişiklik yapmazdı ve maçı verirdik. Ünalın Hüseyin Hoca kadar yüreği yok korkar oynatıyordu. Kondisyonu yok takımın. Hüseyin Hoca bu konudada iyi yardımcılar bulursa uzun yıllar takımda kalır. Dün uğurcan da söyledi taktik bilgisi çok iyi diye.Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN
Yorum
-
Sosa-Badou-Guilerme 3’lüsüne dönersek kimse tutamaz bizi. Mikel tam bir el freni şuan.İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe zaman Mikel'i kesip Sosa'yı defans önüne koyacak çok merak ediyorum. Bir de 4-3-1-2 taktiğiyle maça başlıyoruz ve Yusuf Sarı yı forvet arkası gibi oynatmasını da çok garipsiyorum.
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiBir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN
Yorum
-
Hocam herşey iyi hoş lakin Yusuf sarı Şuan o seviyenin oyuncusu değil öne geçtiğimiz maçlarda son 15-20 dakika alırsın oda sağ açık oynar. Ayrıca Sturridge den sol beke yardım etmesini beklemen büyük hata bu adam sadece ileri uçta ve serbest oynamalı gel defans yap dersen büyük hata edersin.Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!
Yorum
-
sturridge en büyük ikilemin olacak hüseyin hocam. bu taraftar oynatsan da oynatmasan da eleştirecek. sen eleştirileri bir kenara bırakıp yüzde yüz hazır olmadan sahadaki arkadaşlarına da ihanet edecek hiçbir oyuncuya tolerans da bulunma lütfen.
tabii şampiyonluk sözlerinin artacağı bu dönemde hata yapma imkanın sınırlı olacak. oyun olmasa da skor geldiği müddetçe ağızları kapatırsın. oyuna da bir çare bulursun umarım.
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum