Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hüseyin Çimşir

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Karakterin varsa istifanı verirsin.

Net.
    .

Yorum

• İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kendisi hakkında ne biliyoruz merak ediyorum. Şahsen ben hiçbir şey bilmiyorum. Tecrübesiz olduğuna hemfikiriz fakat kötü hoca olduğuna emin miyiz. Bilmediğimden soruyorum.
      futbolculuğu zamanında bildiklerimiz yeterli hocam. yan pas geri pas yan pas geri pas

Yorum

• Bunu takıma hoca olsun diye demiyorum ama adamın hocalığını nerde gördünüz de peşin hüküm veriyorsunuz. Futbolculuk ayrı hocalık ayrı. O mantıkla Maradona en iyi hoca olması lazım ama sıradan hoca bile değil. Ummadık taş baş yarar.

Yorum

• İlk olarak bordoylamavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          futbolculuğu zamanında bildiklerimiz yeterli hocam. yan pas geri pas yan pas geri pas

Bursasporun sampiyon olmasinda o begenmedigin paslarin büyük katkisi oldu ama.
          *
          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Karakterin varsa istifanı verirsin.

Net.
            Dışarıdan gelmiş bir hoca ve ekibi değil, bu kulübün kaptanlığını yapmış bir adam Hüseyin.

Kulüp kal derse kalır, git derse gider. Tek başına alacağı karar değil. Kulübün ihtiyacı var dedin mi biter bu iş.
            ( ゚д゚)

Yorum

• Dünyada bu tarz hamleler oluyor, yakın zamanda Arsenal - Arteta gibi.

Risk olduğu muhakkak.

Hüseyin hocanın hocalık kabiliyetleri ile ilgili bilgisi olan var mı?

Yorum

• İlk olarak Kadir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Dünyada bu tarz hamleler oluyor, yakın zamanda Arsenal - Arteta gibi.

Risk olduğu muhakkak.

Hüseyin hocanın hocalık kabiliyetleri ile ilgili bilgisi olan var mı?
                Arteta Pep'in yanında staj yaptı. Hüseyin ise Ünal Karaman'ın.
                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Dışarıdan gelmiş bir hoca ve ekibi değil, bu kulübün kaptanlığını yapmış bir adam Hüseyin.

Kulüp kal derse kalır, git derse gider. Tek başına alacağı karar değil. Kulübün ihtiyacı var dedin mi biter bu iş.
                  Ünal Karaman ile gelip Ünal Karaman ile gidemiyorsa adam değildir.

Daha da uzatmıyorum bunu.
                  .

Yorum

Ersun yanalın yanında gelen ahmet mehmet gibi değil. Kulübün kaptanlığını yapmış bir adam. He yine istifasını verir ama kulüp kal diyorsa yok ben hocayla geldim hocayla giderim diyemez bence.
                    ( ゚д゚)

Yorum

Ünal Karaman ile gelmedi. Hüseyin Cimşir önceden getirildi, hoca belli değildi henüz.

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bursasporun sampiyon olmasinda o begenmedigin paslarin büyük katkisi oldu ama.
                        yıllarca bize bi katkısı olmadı

Yorum

• Torpilli vizyonsuz bir kişiyi klube almışlar

Trabzonsporda bu tarz yetersiz kişilere hocalık verilmemelidir

Yorum

yan pas ve geri pas futbolun %80'idir.
                            futbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir

Yorum

O bir veri değil abim. Geçen sene hangi maç bilmiyorum ünal hocanın annesinin rahmetli olduğu maçta Hüseyin hoca yönetmişti maçı. O günkü maçı hatırlayan var mı yaptığı değişiklikler falan. Bir de ben kasımpaşada transferler ile ilgili olduğunu falan duymuştum bu ne kadar doğru? Hüseyin hocanın henüz ne vereceği belli değil ama çok boş bir adam olsa bence yönetim şu noktada vakit kaybetmek de istemez. En azından devreyi götürebilir diye düşünüyorlardır bence.
                              OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                O bir veri değil abim. Geçen sene hangi maç bilmiyorum ünal hocanın annesinin rahmetli olduğu maçta Hüseyin hoca yönetmişti maçı. O günkü maçı hatırlayan var mı yaptığı değişiklikler falan. Bir de ben kasımpaşada transferler ile ilgili olduğunu falan duymuştum bu ne kadar doğru? Hüseyin hocanın henüz ne vereceği belli değil ama çok boş bir adam olsa bence yönetim şu noktada vakit kaybetmek de istemez. En azından devreyi götürebilir diye düşünüyorlardır bence.
                                Geçen yıl oyuncu değişikliklerinin en doğru yapıldığı maçtı o kesinlikle, hatta burda da bir süre tartışılmıştı acaba kendi mi yaptı yoksa telefonla Ünal hoca mı yaptırdı diye. Ben de o kadar kötü bir tercih olacağını düşünmüyorum ancak yönetimin kesinlikle bir hoca ile anlaşacağını düşünüyorum o yüzden tartışmak yersiz şu an.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim