Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hüseyin Çimşir

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Campi çıkarken sakat değilse çıkaran sakattır.

Yorum

• Bu puan kaybı sana yazar hocam
      Orta sahayı güçlendirmen gerekirken anlamsız şekilde 3 stopere döndün
      Takımda topu tek tutan adam Ömür gittin onu çıkardın
      Parmak 2-3 maç çok iyi oynadı doğru ama bu maçta başarılı bir pası yok
      Sürekli pas hatası yaptı Serkan yerine Doğan hamlesi olacaktı sınıfta kaldın
      Senden bir ricam var her ne kadar sevsem de kendisini Hosseini İran'a biletini alın gönderin şampiyonluğa giden bir takımda böyle amatör oyuncuların gereği yok

Yorum

• Siradan her takim ya o golü yemez, ya da adam akilli bir kontra ile skoru 3/1 e getirirdi. Hocasi olan takimlar tabi. 2 senedir skor tutmayi ne teknik ekip olarak ogrenebildiniz, ne de takima ögretebildiniz.
        Acele gercek bir teknik direktor lazim

Yorum

• İşin kötüsü istifa etse takımı daha kötü biri çalıştıracak

Yorum

• Doğan Erdoğan kadar kafana taş düşşün.
            Matematik tümevarımsal bir bilimdir ve bu tümevarımsal bilim sonsuz kümeler için geçerli. Bu sonsuzlukları tümevarımsal bir şekilde kavrıyoruz ve kavradığımız zaman da o sonsuzluğu hissediyoruz , sınırsızlığı. Ve bu bize mutluluk veriyor, çünkü ölümü unutuyoruz... Herkes ölümsüz olduğunu hissettiği alanda çalışmak ister. Ben de matematikte kendimi ölümsüz hissettim...

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Campi çıkarken sakat değilse çıkaran sakattır.
              Ya Campi bile şaşırdı. Sakat olmasına imkan yok. Yarın Campi sakat derlerse değişikliğe bahane bulmak için numara derim.
              ( ゚д゚)

Yorum

• Takımın son dakikalarda kapanmasının temel sebebi ligin ilk yarısında da şimdi de eldeki kadroyla alakalı. Hiçbir hoca böyle talimat vermiyor arkadaşlar. Topu ileriye tutacak oyuncun olmayınca(Nwakaeme) top senin yarı sahana geri geliyor.

Bugün özelinde tabii ki Doğan girebilirdi, Sörloth çıkabilirdi, daha iyi hamleler yapılabilirdi. Belki tutardı belki de tutmazdı. Asıl realite eldeki kadronun darlığı. Sosa ve Nwakaeme de olmayınca böyle oyun normal.
                [MENTION=10226]uSta[/MENTION]dogus
                *
                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ya Campi bile şaşırdı. Sakat olmasına imkan yok. Yarın Campi sakat derlerse değişikliğe bahane bulmak için numara derim.
                  O sırada telefondaydım, çıkarken ifadeyi görmedim.

O zaman tam bi gerizekalılık örneği bu değişiklik.

Stoper tandemine dokunamazsın, bu basit halı saha kuralı.

Adamlar her topa kafa vuruyor, doldur boşalt yapıyorlar beyimiz Campi’yi çıkarıyor.

Rezillik

Yorum

• Eleştirilecek biri varsa benim diyorsun da sayın Hocam , bu geri çekilme işini biz her yaptığımızda başımıza iş almışken denenmişi neden sürekli deneyip aynı sonucu alıyoruz ? Son 5 dk takıma önde basın demek neden bu kadar zor ? Dünyanın neresinde oyun içinde aynı anda çift stoper değişikliği gördün ? Ne planladında oyuna iki tane stoper sokuyorsun ? Doğanla Bilalı almak niye bu kadar zor ? Sabaha kadar sıralayalım yapılan hataları gerçekten aklım almıyor ya. Eleştirilecek biri varsa oda benim diyorsun iyi güzel peki eleştirdik seni şimdi , peki sonuç ? Şampiyonluk artık başkalarının tasarrufunda buna ne diyeceksin peki ? Hiçbir teknik taktik bilgim yokken maç başlamadan yazdım buraya geri çekilmeyelim pısırık oynamayalım yoksa sıkıntı olacak diye , ben bunu bu halimle tahmin ederken siz orda ne iş yapıyorsunuz merak ediyorum. Kusura bakma Hocam bu akşam sınıfta kaldın , bu takım şampiyon olursa da sana rağmen olur malesef katkınız çok az.
                    Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• 96 da şenol hoca fb maçında çekilmedi gol yedik,bugün aşırı çekildik yine gol yedik

Kader,olmuyorsa olmuyor,
                      Ne yaparsan yap o topu bir çeşit içeri aliyorsun
                      Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                      Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• bu sene şampiyon olsakda olmasakda gelecek sezon için şimdi den hoca arayaışına girmek gerek bu iş bu hoca ile olmaz .

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Takımın son dakikalarda kapanmasının temel sebebi ligin ilk yarısında da şimdi de eldeki kadroyla alakalı. Hiçbir hoca böyle talimat vermiyor arkadaşlar. Topu ileriye tutacak oyuncun olmayınca(Nwakaeme) top senin yarı sahana geri geliyor.

Bugün özelinde tabii ki Doğan girebilirdi, Sörloth çıkabilirdi, daha iyi hamleler yapılabilirdi. Belki tutardı belki de tutmazdı. Asıl realite eldeki kadronun darlığı. Sosa ve Nwakaeme de olmayınca böyle oyun normal.
                          [MENTION=10226]uSta[/MENTION]dogus
                          Top tutacak oyuncu yoksa stoper cikarip 2 yeni stoper sokup defans hattini da karistirmak yerine orta sahaya pas yapacak ve basacak isimler koyulur.

Kerem var, Alanya defansi daginik. Ara pasla is bitirecek oyuncu mu evet. Dogan var, son dakikada o sutu gostere gostere cekmelerine engel olup topu sogukkanli sekilde kenara surup bitirebilecek biri mi ? Evet... Kanatlari kapatabilecek dinamik isimler var mi var, top tasiyabilecek 8 numara Taha var mi var.

Bir suru mantikli hamle sansi varken dunyanin en sacma degisikliklerini yapti. Bu korkakligin bedeli sampiyonluk olacak. Ortada anormal bir durum varken bunu normallestirmek sacma. Futbolu bilmemek de degil, bir insan futbola bu kadar uzak kararlar alamaz. Ziya Dogan bile olsa bunu yapmazdi.
                          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Sorumluluk sen de olsa ne olur olmasa ne. Sampiyonluk gitti bayaller gitti, yemisim sorumlulugu. Hadi senin yerine ben alayim sorumlulugu ne olacak, ne degisecek.
                            Futbolu ileri giden bir tane adam cikaramadiniz su takimda. Takimda dedim zira takim diye bisey yok, hep bireysel debelenmeler. Sopaliksini yeminle sopalik

Yorum

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İşin kötüsü istifa etse takımı daha kötü biri çalıştıracak
                              Ünal ile Hüseyin'den daha kötüsü olamaz.

Kadro kalitesi de her sene gelişiyor yani alelade biri gelse de bu ortamda 60 puanı geçersin.

Bize oyun olarak sınıf atlatacak isim getirilmeli.

Yorum

• Ünal in bir tık altı. Trabzonspor'u çalıştıracak düzeyde değil henüz. Pişmesi gerek. Kucağında bombayı buldu ama yarışı kaldiramiyor haklı olarak.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim