Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hüseyin Çimşir

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ünal Karaman ile gelip Ünal Karaman ile gidemiyorsa adam değildir.

Daha da uzatmıyorum bunu.
    ünal karaman'ın yanında gelmedi ondan önce geldi.

Yorum

• İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      O bir veri değil abim. Geçen sene hangi maç bilmiyorum ünal hocanın annesinin rahmetli olduğu maçta Hüseyin hoca yönetmişti maçı. O günkü maçı hatırlayan var mı yaptığı değişiklikler falan. Bir de ben kasımpaşada transferler ile ilgili olduğunu falan duymuştum bu ne kadar doğru? Hüseyin hocanın henüz ne vereceği belli değil ama çok boş bir adam olsa bence yönetim şu noktada vakit kaybetmek de istemez. En azından devreyi götürebilir diye düşünüyorlardır bence.
      akhisar maçı.

Yorum

• Ünal'dan bağımsız geldi. Takım hafızası için orda olması doğru hamle de zaten Ünal'ın yanındaydı. Ekstra ne verecek. Ünal yapamıyordu şampiyon. Hüseyin kamp programını yapar. Ağaoğlu ve vizyoner yönetimi takıma çık diye oturacak sistem hocasını bulacaktır. Zaten futbolcular mükemmel Zeki Uzundurukan'ı getirsen de şampiyon olur.
        İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
        İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
        Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• İlk olarak Samet Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Geçen yıl oyuncu değişikliklerinin en doğru yapıldığı maçtı o kesinlikle, hatta burda da bir süre tartışılmıştı acaba kendi mi yaptı yoksa telefonla Ünal hoca mı yaptırdı diye. Ben de o kadar kötü bir tercih olacağını düşünmüyorum ancak yönetimin kesinlikle bir hoca ile anlaşacağını düşünüyorum o yüzden tartışmak yersiz şu an.
          Ben de tam tersi Hüseyin Hocaya güveneceklerini düşünüyorum. Her ihtimalde kulüpte kalması gereken biri bence hüseyin hoca.
          OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Futbolculugunu begenmesemde antrenorlugu guzel takımı taniyan biri olarak yardımcı olarak kalmalı.
            Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• şenol hocayı telefonla her hafta arasın sorsun sene sonuna kadar lol

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                şenol hocayı telefonla her hafta arasın sorsun sene sonuna kadar lol
                Bilimsel diye diye kaldın Hüseyin Cimşire

Yorum

• kaldık desek siz de bu takımın taraftarısınız kamp programını sağa sola sorarak öğrenir artık
                  İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bilimsel diye diye kaldın Hüseyin Cimşire

Yorum

kaldık desek siz de bu takımın taraftarısınız kamp programını sağa sola sorarak öğrenir artık
                    Allah yardımcımız olsun. En kötüsünü gösterip, vasat birine razı edecekler gibi. Erol Bulut'a bile fit durumdayım

Yorum

• yok bence müdahale ederler hüseyine kalmaz tayfun korkut almanyada eğitim ve staj gördü hocalık konusunda güzel aday olabilir en azından geçici olarak.https://www.transfermarkt.com.tr/tay.../trainer/12668.önceliğim şenol hoca yerlide ikinci adayım tayfun.gerçi tayfunda şu anda kapalı kutu.en iyisi şenol hoca
                      İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Allah yardımcımız olsun. En kötüsünü gösterip, vasat birine razı edecekler gibi. Erol Bulut'a bile fit durumdayım
                      En son erenslash tarafından düzenlendi; 31.12.2019, 10:52.

Yorum

yok bence müdahale ederler hüseyine kalmaz tayfun korkut almanyada eğitim ve staj gördü hocalık konusunda güzel aday olabilir en azından geçici olarak.https://www.transfermarkt.com.tr/tay.../trainer/12668.önceliğim şenol hoca yerlide ikinci adayım tayfun.gerçi tayfunda şu anda kapalı kutu.en iyisi şenol hoca
                        Çok büyük yerden emir/rica gelmediği sürece Şenol Güneş işi imkansız. Huzuru bulmuş adam, niye atsın kendisini ateşe. İnşallah Lucesku falan getirmeye kalkmazlar, o bunamışa verilecek paralara yazık olur.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ünal Karaman ile gelmedi. Hüseyin Cimşir önceden getirildi, hoca belli değildi henüz.
                          İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ünal karaman'ın yanında gelmedi ondan önce geldi.

Beyler 2 hafta önce 2 hafta sonra, geldi gitti olabilir. Burada bir ekip işi var.

Ekibin başındaki adam emir ile gönderiliyorsa sen de istifanı sunarsın yönetime, kabul görür görmez orasını bilemem. Ekibe aidiyetin varsa, Ünal hocaya sevgi ve saygın varsa..

Ne demek istediğimi anlıyorsunuz .
                          .

Yorum

• Daha büyük sürüm için resme tıklayın 

İsim: Adsız.jpg 
Görüntülenme: 1 
Boyut: 21.9 KB 
Kimlik: 11214649

Yorum

• Hüseyin Hoca Ünal Karaman'ın yardımcısı değil kulübün yardımcı hocası istifa etmesini gerektiren bir durum yok, arada büyük fark var.

Yorum

• Bedava koltuğu neden bıraksın. Trabzon insanını tanımıyor değiliz.
                                Şu an kendini futbolun yeni tanrısı gibi hissediyordur��

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim