Hüseyin ismini büyük yazalım lütfen
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hüseyin Çimşir
Daraltma
X
-
Seni duyanda dünyada ön libero kalmadı sanır..İlk olarak shrek:) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyahu hüseyine laf ediyosunzda alalh aşkına diyin bna hüseyin olmasa bu takımda kim top kesecek yada hüseyinin yerine kim gelcek seneye.....
Bir takımda her oyuncunun yeri doldurulabilir.Hele bu futbolcu Hüseyin ise hayli hayli doldurulur..''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
Yorum
-
Cafer Abi, bazen fazla büyütüyorsunuz Hüseyin'i. Büyük maçların oyuncusu olsa bjk maçında dökülmezdi. Büyük maçların oyuncusu dediğiniz zaman da insanlar çıkıp maçı çeviren, hiç bir olumsuz hareketi olmayan vs vs bir oyuncu akla gelir..İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHüseyin büyük maclarin oyuncusudur,bu hafta sivasa karsi görevini en iyi sekilde yapacagindan kuskum yok.A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.
Yorum
-
Bjk maçında kim dökülmedi ki?İlk olarak Muhammet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCafer Abi, bazen fazla büyütüyorsunuz Hüseyin'i. Büyük maçların oyuncusu olsa bjk maçında dökülmezdi. Büyük maçların oyuncusu dediğiniz zaman da insanlar çıkıp maçı çeviren, hiç bir olumsuz hareketi olmayan vs vs bir oyuncu akla gelir..
Hüseyin genel olarak derbi maçlarda iyi oynar Cafer Abiye katılıyorum.
Gelecek sezon oyunu iki yönlü oynayabilen bir defansif ortasaha oyuncusunu Hüseyin'e tercih ederim.
Bordomavi.net
Yorum
-
Aksi yönde yapılan abartıların yanında bunlar devede kulak bile kalmaz..İlk olarak Muhammet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCafer Abi, bazen fazla büyütüyorsunuz Hüseyin'i. Büyük maçların oyuncusu olsa bjk maçında dökülmezdi. Büyük maçların oyuncusu dediğiniz zaman da insanlar çıkıp maçı çeviren, hiç bir olumsuz hareketi olmayan vs vs bir oyuncu akla gelir..BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
Ya bekliyordum bu cevabı vallahi..İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBjk maçında kim dökülmedi ki?
Hüseyin genel olarak derbi maçlarda iyi oynar Cafer Abiye katılıyorum.
Gelecek sezon oyunu iki yönlü oynayabilen bir defansif ortasaha oyuncusunu Hüseyin'e tercih ederim.

Madem öyle büyük maçların oyuncusu, diğerleri de dökülmüş ya kim dökülmedi ki cevaplar mantıklı gelmiyor bana büyük maçların oyunsudur sözünden sonra.
Ben Hüseyin'in derbi maçlarında, diğer maçlarındaki performansından bir fark görmedim hiç şimdiye kadar. Yorum farkı tabi.
Bu sözün abartı olduğu hususunda birleşiyoruz yani..İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAksi yönde yapılan abartıların yanında bunlar devede kulak bile kalmaz..
A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.
Yorum
-
Hüseyin'in performansı diğer oyunculara bağlı. Diğerleri iyiyse Hüseyin de iyi. Yani en azından kötü değil. Hata yapmaz falan..
Diğerleri kötü ise Hüseyin daha da kötü..
Bu ikisine örnek mi; Fb maçı ve bjk maçı. İkisi de büyük maç.
Yorum
-
Dediğim gibi görmek ile bakmak olayı..İlk olarak Muhammet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHüseyin'in performansı diğer oyunculara bağlı. Diğerleri iyiyse Hüseyin de iyi. Yani en azından kötü değil. Hata yapmaz falan..
Diğerleri kötü ise Hüseyin daha da kötü..
Bu ikisine örnek mi; Fb maçı ve bjk maçı. İkisi de büyük maç.
Defansif olarak ayrı ele aldığım zaman yorum yapmaya gerek duymuyorum.. Zira ofansif olarak ta öyle
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
Ahahhaİlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDefansif olarak ayrı ele aldığım zaman yorum yapmaya gerek duymuyorum.. Zira ofansif olarak ta öyle
İyiydi.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum