Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hüseyin Çimşir

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hüseyin ismini büyük yazalım lütfen
    YOU'LL NEVER WALK ALONE
    OKlahoma City Thunder

Yorum

• Sivas maçında kaybettiği her top gol pozisyonu olur, ona göre oynasın.
      Ey Türk Gençliği!
      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• kaybetmez.
        Sanki topla koşuyor...
        Top gelir gelmez pasını atıyor adam gibi
        YOU'LL NEVER WALK ALONE
        OKlahoma City Thunder

Yorum

• Hadi Kaptan.. Fazla Sinirlenme Sakin ve Akıllıca Oynadınmı Takımda Buna Uyacaktır.. Üstesinden Gelirsin..
          Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• yahu hüseyine laf ediyosunzda alalh aşkına diyin bna hüseyin olmasa bu takımda kim top kesecek yada hüseyinin yerine kim gelcek seneye.....

Yorum

• İlk olarak shrek:) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              yahu hüseyine laf ediyosunzda alalh aşkına diyin bna hüseyin olmasa bu takımda kim top kesecek yada hüseyinin yerine kim gelcek seneye.....
              Seni duyanda dünyada ön libero kalmadı sanır..

Bir takımda her oyuncunun yeri doldurulabilir.Hele bu futbolcu Hüseyin ise hayli hayli doldurulur..
              ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Hüseyin büyük maclarin oyuncusudur,bu hafta sivasa karsi görevini en iyi sekilde yapacagindan kuskum yok.
                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hüseyin büyük maclarin oyuncusudur,bu hafta sivasa karsi görevini en iyi sekilde yapacagindan kuskum yok.
                  Cafer Abi, bazen fazla büyütüyorsunuz Hüseyin'i. Büyük maçların oyuncusu olsa bjk maçında dökülmezdi. Büyük maçların oyuncusu dediğiniz zaman da insanlar çıkıp maçı çeviren, hiç bir olumsuz hareketi olmayan vs vs bir oyuncu akla gelir..
                  A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• İlk olarak Muhammet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Cafer Abi, bazen fazla büyütüyorsunuz Hüseyin'i. Büyük maçların oyuncusu olsa bjk maçında dökülmezdi. Büyük maçların oyuncusu dediğiniz zaman da insanlar çıkıp maçı çeviren, hiç bir olumsuz hareketi olmayan vs vs bir oyuncu akla gelir..
                    Bjk maçında kim dökülmedi ki?

Hüseyin genel olarak derbi maçlarda iyi oynar Cafer Abiye katılıyorum.

Gelecek sezon oyunu iki yönlü oynayabilen bir defansif ortasaha oyuncusunu Hüseyin'e tercih ederim.
                    Bordomavi.net

Yorum

Aksi yönde yapılan abartıların yanında bunlar devede kulak bile kalmaz..
                      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bjk maçında kim dökülmedi ki?

Hüseyin genel olarak derbi maçlarda iyi oynar Cafer Abiye katılıyorum.

Gelecek sezon oyunu iki yönlü oynayabilen bir defansif ortasaha oyuncusunu Hüseyin'e tercih ederim.
                        Ya bekliyordum bu cevabı vallahi..

Madem öyle büyük maçların oyuncusu, diğerleri de dökülmüş ya kim dökülmedi ki cevaplar mantıklı gelmiyor bana büyük maçların oyunsudur sözünden sonra.

Ben Hüseyin'in derbi maçlarında, diğer maçlarındaki performansından bir fark görmedim hiç şimdiye kadar. Yorum farkı tabi.

İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Aksi yönde yapılan abartıların yanında bunlar devede kulak bile kalmaz..
                        Bu sözün abartı olduğu hususunda birleşiyoruz yani..

Yorum

• son fb maçını izlemenizi tavsiye ederim..
                          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Hüseyin'in performansı diğer oyunculara bağlı. Diğerleri iyiyse Hüseyin de iyi. Yani en azından kötü değil. Hata yapmaz falan..

Diğerleri kötü ise Hüseyin daha da kötü..

Bu ikisine örnek mi; Fb maçı ve bjk maçı. İkisi de büyük maç.

Yorum

Hüseyin'in performansı diğer oyunculara bağlı. Diğerleri iyiyse Hüseyin de iyi. Yani en azından kötü değil. Hata yapmaz falan..

Diğerleri kötü ise Hüseyin daha da kötü..

Bu ikisine örnek mi; Fb maçı ve bjk maçı. İkisi de büyük maç.
                              Dediğim gibi görmek ile bakmak olayı..

Defansif olarak ayrı ele aldığım zaman yorum yapmaya gerek duymuyorum.. Zira ofansif olarak ta öyle

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Defansif olarak ayrı ele aldığım zaman yorum yapmaya gerek duymuyorum.. Zira ofansif olarak ta öyle
                                Ahahha İyiydi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim