faty papy nin videosunu izledimde ulan keşke önlibero mevkisinde herkes sakatlansada o çocuk oynasa dedim çünkü hüseyin ile papy arasında çok fark var hüseyin daha çok tek yönlü bir oyuncu ama papy 2 yönlü futbolcu
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hüseyin Çimşir
Daraltma
X
-
benim güvenim tam kaptana, alnının akıyla alkış tutacak Yattara kolbastı oynarken maç sonrası..İlk olarak kamyonetçi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa bende diyorumki kendi kendime 3600 küsur mesaj atmış arkadaş,Hüseyin başlığına yeni gelmiş.Allah Allah,uslupta yabancı değil gayetde açıklayıcı yazıyor,kim bu Mollasalihoğlu?
Yani imzayı son anda farkettim neyseki,bu Oflee61.
Yeni isminle aramıza hoşgeldin Mollasalihoğlu.
Sivas maçında Hüseyinin savunma özelliklerine çok ihtiyacımız olacak gibi geliyor bana.Hayırlısı bakalım.BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
Antrenmanlarda izlediğim kadarıyla kaliteli bir uşak ama fizik olarak kuvvetsiz.... büyük ihtimalle o yüzden oynatılmıyor....İlk olarak uğur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefaty papy nin videosunu izledimde ulan keşke önlibero mevkisinde herkes sakatlansada o çocuk oynasa dedim çünkü hüseyin ile papy arasında çok fark var hüseyin daha çok tek yönlü bir oyuncu ama papy 2 yönlü futbolcuNe mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenim güvenim tam kaptana, alnının akıyla alkış tutacak Yattara kolbastı oynarken maç sonrası..
Kolbastı konusunda da eksikleri var kaptanın.
Ama alkış konusunda hakkını vermek lazım.
En yaralayıcı kelimeler özenle çıkarılır dağarcıklardan!
Erdal Hoş
Yorum
-
Bu adamdan kurtulup yerine kaliteli birini bulduğumuz an şampiyonluğa kocaman bir adım atacağız; bu kadar söyleyeyim. Bir futbolcu bu kadar mı hantal olur, tekniği yetersiz olur, iki metreye pas atamaz aklım almıyor. Hüseyin topu alıp kendi ekseni etrafında dönene kadar mevsimler değişiyor;gece gündüz oluyor, kontraatağa çıkıyorsak da atağın daha kontralığı kalmıyor, rakip tamamen geri dönmüş oluyor zaten.
Yorum
-
hüseyin,bildiğimiz hüseyin...
Yorum
-
Hüseyin sen de berbattı. Kaptansın takımı toparla biraz ama nerde... Bu takımda banko oynacak bir futbolcu değilsin ne yazık ki.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Sanki tek kabahat Hüseyin'deymiş gibi adamın üstüne gitmeyin hemen...
Bütün takım berbattı...
Bu maçı ben beynimden siliyorum ve Bilgisayar'dan çıkıyorum...
Yeter ya...
Hüseyin oynamasa sanki yenecektik...
Ha...Hüseyin oynamasa kime verecekdiniz suçu onu çok merak ediyorum...
Ayağın top tutamayan adam paslarını atıyor...
Her Önlibero hızlı olacak diye birşey mi var ???YOU'LL NEVER WALK ALONE
OKlahoma City Thunder
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum