Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hüseyin Çimşir

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• faty papy nin videosunu izledimde ulan keşke önlibero mevkisinde herkes sakatlansada o çocuk oynasa dedim çünkü hüseyin ile papy arasında çok fark var hüseyin daha çok tek yönlü bir oyuncu ama papy 2 yönlü futbolcu
    Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak kamyonetçi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ya bende diyorumki kendi kendime 3600 küsur mesaj atmış arkadaş,Hüseyin başlığına yeni gelmiş.Allah Allah,uslupta yabancı değil gayetde açıklayıcı yazıyor,kim bu Mollasalihoğlu?
      Yani imzayı son anda farkettim neyseki,bu Oflee61.
      Yeni isminle aramıza hoşgeldin Mollasalihoğlu.
      Sivas maçında Hüseyinin savunma özelliklerine çok ihtiyacımız olacak gibi geliyor bana.Hayırlısı bakalım.
      benim güvenim tam kaptana, alnının akıyla alkış tutacak Yattara kolbastı oynarken maç sonrası..
      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak uğur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        faty papy nin videosunu izledimde ulan keşke önlibero mevkisinde herkes sakatlansada o çocuk oynasa dedim çünkü hüseyin ile papy arasında çok fark var hüseyin daha çok tek yönlü bir oyuncu ama papy 2 yönlü futbolcu
        Antrenmanlarda izlediğim kadarıyla kaliteli bir uşak ama fizik olarak kuvvetsiz.... büyük ihtimalle o yüzden oynatılmıyor....
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Yorum

• "Ben bunu hak edecek ne yaptım ki" der gibi bakmış çiçeklere

Hadi bakalım, şansın bol olsun kapitan
            "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• eğer iyi oynarsa bu maçın kilit adamlarından olur.topu kestin mi hemen yanındakine ver kaptan topla oynama lütfen
              Kapitalizmin zaafı sunduğu nimetlerin eşit paylaşılmamasıdır;Sosyalizmin nimeti ise sefaletin eşit paylaşılmasıdır

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                benim güvenim tam kaptana, alnının akıyla alkış tutacak Yattara kolbastı oynarken maç sonrası..

Kolbastı konusunda da eksikleri var kaptanın. Ama alkış konusunda hakkını vermek lazım.
                En yaralayıcı kelimeler özenle çıkarılır dağarcıklardan!
                Erdal Hoş

Yorum

• Sadece inançla olmuyor bu işler.

Hüseyin ne kadar inanırsa inansın ne yapabilir kapasitesi belli adamın. Türkiye'nin en kötü liberosunun bizde oynaması büyük bir takıma yakışmıyor. Hele hele özevlatçılık yapmak hiç yakışmıyor.

Yorum

• Hüseyin cidden şampiyonluğa oynayacak bir takıma yakışmayan bir oyuncu .
                    Tez zamanda kurtulmamız dileğiyle .

Yorum

• Bu adamdan kurtulup yerine kaliteli birini bulduğumuz an şampiyonluğa kocaman bir adım atacağız; bu kadar söyleyeyim. Bir futbolcu bu kadar mı hantal olur, tekniği yetersiz olur, iki metreye pas atamaz aklım almıyor. Hüseyin topu alıp kendi ekseni etrafında dönene kadar mevsimler değişiyor;gece gündüz oluyor, kontraatağa çıkıyorsak da atağın daha kontralığı kalmıyor, rakip tamamen geri dönmüş oluyor zaten.

Yorum

• Faty papy nin bu yaşında senden daha iyi oynayabileceğini düşünüyorum. Artık sabrım kalmadı adaş. Lütfen eşyalarını unutma.

Yorum

• Büyük maçlardaki iyi futbolunu, yaptığı asistleri sürdürdü..
                          Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                          Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                          - Eomer -

Yorum

• hüseyin,bildiğimiz hüseyin...
                            • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Hüseyin sen de berbattı. Kaptansın takımı toparla biraz ama nerde... Bu takımda banko oynacak bir futbolcu değilsin ne yazık ki.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Sanki tek kabahat Hüseyin'deymiş gibi adamın üstüne gitmeyin hemen...
                                Bütün takım berbattı...
                                Bu maçı ben beynimden siliyorum ve Bilgisayar'dan çıkıyorum...
                                Yeter ya...
                                Hüseyin oynamasa sanki yenecektik...
                                Ha...Hüseyin oynamasa kime verecekdiniz suçu onu çok merak ediyorum...
                                Ayağın top tutamayan adam paslarını atıyor...
                                Her Önlibero hızlı olacak diye birşey mi var ???
                                YOU'LL NEVER WALK ALONE
                                OKlahoma City Thunder

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim