Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hüseyin Çimşir

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• satın gitsin
    coolman COLMAN....

Yorum

• İlk olarak Lancet_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      hocanın hüseyin hamlesi doğruydu..orta sahamızı belediye çok rahat geçmeye başlamıştı..bize hüseyin mi lazımdı gibi klasik yorumlar yapmayın lütfen..maçı iyi analiz edin..stadda olanlar az biraz bu işten anlıyolarsa hüseyinin alınma nedenini çok rahat anlarlar..
      hüseyin girince adamlar pozisyon bulmadı değil mi?.
      kitledik adamları.(!)
      mesela aklıma bir pozisyon geldi söyleyeyim.
      ibrahim akın kaleciyi geçti boş kaleye atamadı.vb..
      aklıma yenileri gelirse tekrar söylerim.
      Biz Trabzonsporlular ne zaman birlik olursak şampiyonluk ozaman gelecektir.

Yorum

• İlk olarak aggressors tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        satın gitsin
        Salın gitsin demek istedin galiba.
        Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Salın gitsin demek istedin galiba.
          çayıramı
          Sana ne şarkılar, ne siirler yeter TRABZONSPOR´um ismin cihana bedel !!!!
          Sana taraftarindan tek bir söz : UGRUNDA ÖLÜRÜZ, BUNU BIL YETER!!!

Yorum

• Hüseyin girdi oyuna hangi mantıkla oyuna alındı onu da anlamadım bizim ortasaha yolgeçen hanına döndü.

Bizim göremediğimiz ne var bu adamda.
            Özkan SÜMER

Yorum

• Isınma alanından kulübeye doğru giderken, Ceyhun sanmıştım ben.
              Demek ki Tayfun'u çıkarıp, Serkan'ı sağa çekip Ceyhun'un uzaktan şutlarına bir şans verecek diye düşündüm.
              Ama üstünü çıkarınca, dördüncü hakemin yanına gelince fark ettim Hüseyin olduğunu.

Anlam veremedim.
              Ersun hocanın ne düşündüğünü anlayamadım.
              Hüseyin hocam ben giremem diyemez.
              Ama Ersun hoca onu oyuna almayabilirdi.

Eleştirilmesi gereken Hüseyin değil, Ersun Yanal'dır bu konuda.
              Hüseyin'den ne bekleniyordu oyuna girerken?
              Bence değişiklik hakkını harcayıp, diğer hamlenin geç geldiğinide düşünürsek zaman kaybından başka bir şey olmadı.

Yorum

hocanın hüseyin hamlesi doğruydu..orta sahamızı belediye çok rahat geçmeye başlamıştı..bize hüseyin mi lazımdı gibi klasik yorumlar yapmayın lütfen..maçı iyi analiz edin..stadda olanlar az biraz bu işten anlıyolarsa hüseyinin alınma nedenini çok rahat anlarlar..
                Seni yazdım listeme...Üstelik Tayfun da iyice bocalamaya başladı...Üstelik birazdan yapacağı ( Yattarayı almamaya karar vermişti) Selçuk- Alan değişikliğinin de olmazsa olmazıydı bu hamle...Pozisyon bilmem ama o dakikadan sonra göbekten gelmeyi denemediklerini biliyorum....Dediğim gibi Lancet bir vicdan sahibi yazacakmı bunu diye bekledim...Gördüm rahatladım...Eyvallah...Mesele Hüseyin değil...Mesele değişikliğin zaruri olduğudur
                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Vay bee demekki İBB'den korkar olmuşuz ve de Hüseyin'den medet umuyoruz.
                  O zaman ölmüşüz de ağlayanımız yok.
                  Özkan SÜMER

Yorum

• Oyuna girmesini gerektirecek bir durum yoktu.
                    Nitekim girdikten sonra ciddi bir katkisi olmadi.
                    Hüseyini savunurum ama körü körüne de savunamam her zaman.
                    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• 200.000 tl ye satılık listesine koyalım belki birisi ucuz diye alır sattık da 3-5 kuruş aldık deriz
                      facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• İnşallah yedek kalmaya devam eder.
                        Ey Türk Gençliği!
                        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Vay bee demekki İBB'den korkar olmuşuz ve de Hüseyin'den medet umuyoruz.
                          O zaman ölmüşüz de ağlayanımız yok.
                          bu ligde burada bahsedilen manada herhangi bir takımdan korkmazsan kesinlikle yenilirsin.. mahalle maçı değil bu.. defansın önünde biris oynamak zorundaydı, serkan sağbeke geçince, hoca hüseyin'i tercih etti orda.. bu kadar basit bir değişikliği nasıl anlayamıyorsunuz??

hocam çok mu lazımdı bu değişiklik önce alanzinho'yu alsaydın bi hele denilse anlarım ama serkan sağbeke çekilecek ise ya hüseyin ya ceyhun girecekti.. lamı cimi yok.. futbolun f'sini bilen herkes bunu bilir..
                          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak juninho_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            hüseyin girince adamlar pozisyon bulmadı değil mi?.
                            kitledik adamları.(!)
                            mesela aklıma bir pozisyon geldi söyleyeyim.
                            ibrahim akın kaleciyi geçti boş kaleye atamadı.vb..
                            aklıma yenileri gelirse tekrar söylerim.
                            yorum şeklinden sabaha kadar açıklama yapılsa yine de fikrinden vazgeçmeyeceğin belli o yüzden fazla bişey sölemeye gerek yok

Yorum

Hoca orta sahadan rakibin çok kolay geçtiğini gördü. Önlem olarakta defansın önünde Hüseyini aldı....

Bu hareket en başta yanlıştı. Çünki Hüseyini takımdan kestiğinizde alnında oynayan birisini yanİ Ceyhunu oynatmalıydı Ersun Hoca... Yani maça direkt olarak hatalı başladı....

sonraki hamleside pratikte doğru olsada uygulamada hiç yararlı olmadı bu hareket.... Hüseyin dün olağaüstü kötüydü... topu hiç tanımıyor gibiydi.....
                              Yani eleştiriyi hakedecek kadar bile oynamadı sahada gezindi durdu....

Bir kaç hafta dinlendirilmeli.....
                              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• eğer hedefimiz şampiyonluk olacaksa seneye takımda olmamalı...
                                TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim