Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hüseyin Çimşir

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selimag tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kusura bakmayin, isteyen istediğini desin, ben gordugumu biliyorum. Hüseyin formayı hakkıyla giyiyor kaç maçtır ve formanın ve kaptanlık pazubantının hakkını da sonuna kadar veriyor. Bozulmamasini diliyorum.

Kimseye de meslegine ve pozisyonuna saygisizlik olarak algilamayin, ama ... kocaelispor paf takımı antrenörleri kim ki hem, çok mu büyük otoriteler ? Ben baska takımı tutan insanlardan boyle bir elestiri duydugumda altinda Trabzonspor'a karşı bir onyargı ararim, bu da benim önyargım kusura bakmayın.

kaldi ki Barcelona'nin antrenörleri gelse bu yorumları yapsa bile, ben seyrettiğim oyunu bilirim. Bu takımda, bu sistem de Huseyin gayet güzel işliyor. Bunu göremiyorlarsa insanlar onlar için sadece dua edeceğim bundan sonra, Allah gönül gözlerini açsın.

Selçuk ile Colman da iyi oynamaya başlarsa zaten orta sahamızın seyrinden doyum olmaz.

Bu Hüseyin!!!'le şampiyon olduğumuzda inşallah o insanlar bu laflarını hatırlarlar.

Bir de hala, Huseyin'in kaptirdigi bir iki topa takılan arkadaslarimiz var, cok begendiginiz oyunculari, ne bilyiim, Mehmet Topal, Aurelio vs vs. bu pozisyonda oynayan diger oyunculari da bir seyredin ve mumkunse Huseyin'i seyrettiginiz onyargi ile seyredin, bakın kac kere top kaptırıyorlar mac icinde.
    Abi bizim için de dua et o zaman.Senin de söylediğin gibi "gönül gözü" ile izlenirse belki hissi olarak olumlu şeyler düşünülebilir Hüseyin'in futbolu hakkında.Zira sadece görmeye yarayan gözlerimiz sıkıldı aynı teranelerden.

Kaptan olarak hal ve hareketlerini her zaman pozitif buldum Hüseyin'in.Ancak iyi bir futbolcu olduğunu hiç düşünmeme izin vermedi kendisi.

Aurelio ile kıyaslamaya cesaret edemiyorum HÜseyin'i. Allah çarpar vallahi.
    Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

)

Lütfen ama, son seyrettiğimde Aurelio ayakta duramıyordu milli maçta, merak etme, herhalde Allah da sever ve hoşgörür doğruyu bulmak için fikirlerin tartışılmasını
      There are 10 kinds of people
      Those who understand binary and
      Those who don’t

Yorum

Mücadele gücü olarak bir farklarını göremiyorum..
        Takım oyunu oynama becerisi Aurellio'da daha iyi..
        Daha teknik ve daha ileri dönük..
        Ayrıca topu çok estetik çalıyor rakibinden..
        Belki biraz daha da hızlı.
        Hüseyin ise hava toplarında gayet başarılı (müdafada)..
        Son derece tutarlı bir kesici..
        Ayrıca Aurellio'dan çok daha güçlü ve diri.. Omuzomuza mücadelelerde kolay kolay yıkılmıyor. Aurellio ise çok narin.
        Aslında ikisinin de adı önlibero olarak geçiyor ama çok farklı oyuncular..
        Birbirlerini iyi dengelerlerdi..
        Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İlk olarak Kasım Hilal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ayrıca Aurellio'dan çok daha güçlü ve diri.. Omuzomuza mücadelelerde kolay kolay yıkılmıyor. Aurellio ise çok narin.

Katılıyorum,

Ama sizden bir daha mesaj gelmez ise, carpildiginizi dusunup bu başlığı terkedecegim.
          Those who don’t

Yorum

• O mesaj da gelsin o zaman, Allah korusun; zaten kayık tipim iyice bozulmasın!

Tahminim Hüseyin devre arası Rusya'da ya da Avrupa'da bir takıma gidecektir. Eğer form grafiği böyle devam ederse Gökdeniz'den kazandığımız kadar Hüseyin'den de kazanabiliriz. O zamana kadar büyük ihtimalle Ceyhun onun yerini doldurabilecek kadar takıma alışır. Song da kaptanlık yapacak kadar takıma ısınır.. Hakkında hayırlısı ne ise, o olur inşallah!
            Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

O mesaj da gelsin o zaman, Allah korusun; zaten kayık tipim iyice bozulmasın!

Tahminim Hüseyin devre arası Rusya'da ya da Avrupa'da bir takıma gidecektir. Eğer form grafiği böyle devam ederse Gökdeniz'den kazandığımız kadar Hüseyin'den de kazanabiliriz. O zamana kadar büyük ihtimalle Ceyhun onun yerini doldurabilecek kadar takıma alışır. Song da kaptanlık yapacak kadar takıma ısınır.. Hakkında hayırlısı ne ise, o olur inşallah!
              İnşallah... ve;

Rusya'ya artık kimse gitmesin ya, nedir, kaç para veriyorlarsa versinler, paralarından ne hayır gelecek ruslarin hatta Fatih Tekke'de devre arasında dönsün diye beklentim var benim. Şampiyonluk kupasını kaldırmak fırsatını kaçırmasın istiyorum
              Those who don’t

Yorum

Hakkında hayırlısı ne ise, o olur inşallah!
                Amin renkdaş amin.

Hüseyin Çimşir ile Aurelio kıyaslamanı çok beğendim. Çapa rolünde de olsa bir ortasaha oyuncusunda öncelikli bulunması gereken özelliklerin Aurelio'da olduğunu belirtmiş olman hoşuma gitti.

Binlerce Aurelio benim için Hüseyin kadar değerli değildir şahsi ve kişisel nedenlerle.Ama bu Aurelio'nun Hüseyin'den daha değerli bir futbolcu olduğu gerçeğini değiştirmez.

Tarzlarının farklı olması önemli bir detay, ancak farklı özellikleri neticesinde hangisinin takımına ne derece faydalı olduğu da ortada. Şu an Fenerbahçe'nin geçen seneki performansına çok uzak olması ve uzunca bir süre dahilinde uzak olacak olmasının sebebi Ne Zico'nun ne de Kezman'ın gidişindendir.

Bir de Hüseyin'in bizim takım içerisindeki önemini düşünün.Futbolculuğu ile asla Trabzonspor takımının olmazsa olmazlarından olabilecek midir?Yoksa "Ula Ruslar'a satsak ha bunu da" diye baktığmız bir adam mı olacaktır.

Çarpılma işi latife tabiki. Allah korusun.
                Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• bu başlık resmen filitre görevi görüyor..

futboldan anlayan ile anlamayan burada belli oluyor.... :]
                  "Trabzonspor bir çember gibi,
                  her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
                  - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum

Bir de Hüseyin'in bizim takım içerisindeki önemini düşünün.Futbolculuğu ile asla Trabzonspor takımının olmazsa olmazlarından olabilecek midir?Yoksa "Ula Ruslar'a satsak ha bunu da" diye baktığmız bir adam mı olacaktır.
                    Doğrusu ben kendi takımımda oynayan oyuncunun öncelikle yüreğine bakarım. Nihayetinde ben sadece bir taraftarım. Çoğu futbol tutkunundan farklı olarak futbolu sadece bir oyun olarak görüyorum. Ve orada oynayan oyuncunun da benim gibi amatör duygulr taşıması bence herşeyden önce gelir. Ben Hüseyin'in oyunu ile birinci sınıf bir orta saha oyuncusu olduğunu düşünmüyorum ama forumun ve hatta ülkenin genelindeki yaygın "Hüyeyin topçu değil" yargısına da katırlmıyorum. (sanırım siz tam olarak bu fikirde değilsiniz). Birinci sınıf bir oyun ortaya koymasa da (daha doğrusu artistik bir oyuncu olmasa da) Hüseyin'in üst düzey bir oyuncu olduğunu ve alay konusu edilmeye çalışılan Barcelona'da bile yararlı olabileceğini düşünüyorum.. Ve en önemlisi de bende Hüseyin'in aidiyet duygusu. Bence Hüseyin kendini Trabzonspor'un bir parçası olarak görüyor. Ve duyguyu ben hiçbir şeye değişmem..
                    Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

Nihayetinde ben sadece bir taraftarım

...
                      hepimiz oyleyiz sanırım bu forumda bir kaç kişi hariç, yazar yonetici vs ama bunu unutuyoruz galiba çoğu zaman. Tesekkur ederim, en azından bana hatırlattığın için.

Bu arada Çaykara'lı olduğunu şimdi farkettim. Tabii yanlış anlamadıysam imzanı. Bizim oralısın yani farketseydim baştan, hiç çarpılman üzerine bir korkuya kapılmazdım. ))
                      Those who don’t

Yorum

Haksızlık yapmayalım Hüseyin'in daha üstün olduğu bir konu daha var.

Yıllarca Fenerbahçe forması giyen Aurelio, takım arkadaşları Alex ve Semih'e, Hüseyin'in yaptığı kadar asist yapmadı.

Benim anlatmaya çalıştığım şey çok basit aslında.Bir oyuncunun mevkisi ortasaha ise ki en basit tabiriyle 4 mevkisi var oyunun. Ve eğer kişinin mevkisi ortasaha ise, serbest adam rolünü üstlenecek özel yetenekleri yok ise oyunu çift taraflı oynamak zorundadır.

Hüseyin iyi bir kesici midir? Evet top çalma kabiliyeti, kuvvetli fiziği ile birleşince çok iyi bir kesicidir.Bunu anlamlı kılmak kestiği ve kaptığı topları iyi değerlendirmesi sonucunda mümkün olabilir. Hüseyin de bunu yapamadığını ve yapamayacağını yeterince belli etmiştir. Evet Hüseyin geçen seneye göre daha da geliştirmiş kesiciliğini, oluşan takım ruhu ve motivasyonun buna etken olduğunu, aslında Hüseyin'in ekstra performans sergilemediğini zaten bu işi yeterince başarılı yaptığını kabul edebilirim. Ama siz de kabul edin ki hala topu oyuna sokmakta, doğru yere doğru zamanda isabetli pas atmakta başarılı değil. Ortasahanın neresinde oynarsanız oynayın gerekli olan oyun zekası Hüseyin'de mevcut değil. Ve hala aynı gereksiz pas tercihlerini devam ettirmekte ve yakınında kolayca pas atabileceği oyuncu yoksa Tolga'ya geri dönmek ya da topu rakibe kaptırma dışında bir şey yaptığı yok.Sayfalarca methiyeler düzdüğünüz "sağdan atıp soldan geçme" hareketinden sonra attığı pas bence değil futbol otoriteleri, psikologlar tarafından incelenmeli.Hüseyin yatsın kalksın bu sene sağlanan harikulade takım savunmasına dua etsin. Kazara Erdinç-Tolga Seyhan oynasaydı arkasında bu sayfalar sebebiyle mahkeme kararıyla engellenirdi bmn.

Yorum

Haksızlık yapmayalım Hüseyin'in daha üstün olduğu bir konu daha var.

...
                          Yok, yok gerçekten yapmayalım ama sen çok haksızlık ediyorsun Anıl Caner kardeşim.

Bir hatalı geri pasını bir yıldır her fırsatta ısıtıp ısıtıp tekrar sofraya koyuyorsunuz. Bayatladı, küflendi gitti hatta artık midemi bulandırıyor bu konu espri bile olsa. Ve Hüseyin ile ilgili yorumlarına kesinlikle katılmıyorum. Hüseyin bu saydığın özelliklerde olsa idi (veya dediğin gibi olmasa idi) zaten bu takımda orta saha da oynayamazdı. Maç istatistiklerine bulabilirsek bir bakalım, Hüseyin'in pas yüzdesi kaç, ben çok merak ettim.

O harikulade takım savunmasının içindeki katkısını göremiyorsan zaten buna da birşey demiyorum. Sizin için dua edecegim ancak elimden bu gelir

Herkese iyi sabahlar.
                          Those who don’t

Yorum

• İlk olarak selimag tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yok, yok gerçekten yapmayalım ama sen çok haksızlık ediyorsun Anıl Caner kardeşim.
                            Duaya hepimizin ihtiyacı var sevgili ağabeyim sağolasın. Geçen sene en yüksek pas yüzdesine sahip oyuncu Maldonado idi ve en çok eleştirilen özelliği de pas tercihleriydi bu adamın.Aldığı topu, aldığı kişiye geri atmak, eğer müsait değilse kaleciye dönmek kişiyi iyi bir pasör yapmaz. Zaten Hüseyin'e pasör demek de ayıp olur biraz. Sonuçta Hüseyin "kesici" .

Hüseyin başlığı iflah olmaz bir başlık yolunda ilerliyor.

Dikkat ederseniz ben maç sonlarında elimden geldiğince pozitif yazılar yazıyorum buraya. Ama birisi çıkıp da "seni beğenmeyenler şimdi konuşsunlar", "ne oldu anti-hüseyinciler gibi" diyince tutamıyorum kendimi ve içimde kalsın dediğim şeyleri yazmak durumunda kalıyorum.

Ben istiyorum ki sırf adı Hüseyin'dir kütüğünde Trabzon yazıyor diye kimse bu adamı savunmasın, hatası olduğunda beraber eleştirelim, olumlu işler yaptığında beraber takdir edelim.

Ancak başaramıyoruz.Bir eksik var bir hata var ama kimsenin üstüne almaya niyeti yok.Genel anlamda Hüseyin hakkında mesaj yazmama kararı aldım.Sadece maçlardan sonra nacizane fikirlerimle performansını değerlendireceğim.İnşallah formayı giydiği sürece hep beni iyi şeyler yazmaya mecbur bırakır.

İyi sabahlar

Yorum

• Yoneticiler bu konuyu kapamali bence

Yorum

• Kaptan rotayı çizdi

Hüseyin Çimşir, ligde uzun bir aradan sonra 4 maç yenilmeden 10 puan topladıklarını belirterek, "İkinci seride de aynı başarıyı tekrarlarsak şampiyonluk rotasına gireriz" dedi. Oynadığı başarılı futbolla eleştirilere son veren kaptan, "Benim iyi oynamamdan çok takımın başarısı daha önemli. Takım olarak iyi oynarsak hedefe ulaşırız" yorumunu yaptı.
                                TÜRK;E KEFEN BİÇENİN SONU KORKUNÇ OLUR;

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim