Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hüseyin Çimşir

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kütükçülüğün vücuda gelmiş hali de sen oluyorsun o halde.

kimliğimde trabzon yazıyor beni bu kadar aşağılama. beni de gereksiz ve boş yere övmeni bekliyorum.
    bizim oranın kütüğü de iyi olur..
    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Bu gün üşenmedim maçı tekrar izledim. Anıl,Erdem,Faik ve isimin sayamadığım bir çok arkadaş gelin hafta içi yakalarsanız maçı tekrar seyredin sonra konuşalım Hüseyin meselesini..... Vallahi haksızlık ediyorsunuz 32 ve 70 küsür dakikalardaki iki pas hatası hariç topu geriye doğru bile oynamamış kaptan...Aldığım notları kızım yırtmış kafamda çalışmıyor şimdi ama vallahi dediğiniz gibi değil. Ayrıca defansa yaslanıyor konusunu izah etmiştim.. Bende yoruldum artık.
      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• ya tamam huseyin teknigi olan bir futbolcu degil ileri oynayamıyor pek o da dogrudur ama huseyin e laf edenleri gene anlamıyorum ben eziklerden biri inamoto diye bir topcu transfer etmisti hatırlarsanız adam hıcbısey yapmıyodu tek yaptıgı en yakınındakıne hemen pası atıp kurtulmak.simdi boyle bir durumda fena defans yapmayan huseyin e laf atmak haksızlık olmaz mı?

Yorum

• İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          . Ortasahanın neresinde oynarsanız oynayın gerekli olan oyun zekası Hüseyin'de mevcut değil. Ve hala aynı gereksiz pas tercihlerini devam ettirmekte ve yakınında kolayca pas atabileceği oyuncu yoksa Tolga'ya geri dönmek ya da topu rakibe kaptırma dışında bir şey yaptığı yok.Sayfalarca methiyeler düzdüğünüz "sağdan atıp soldan geçme" hareketinden sonra attığı pas bence değil futbol otoriteleri, psikologlar tarafından incelenmeli.Hüseyin yatsın kalksın bu sene sağlanan harikulade takım savunmasına dua etsin. Kazara Erdinç-Tolga Seyhan oynasaydı arkasında bu sayfalar sebebiyle mahkeme kararıyla engellenirdi bmn.
          Huseyin'i bu sene en iyi ozetleyen yazi.Tebrik ediyorum..
          Gecen seneye nazaran biraz daha iyi olsada cok buyuk bir fark yok.Song-egemen ve zaman zaman Cale sayesinde defansin onunde pek siritmiyor.

Yorum

• Yahu bizim takımda zaten asıl işi kesicilik olan 4 tane defans oyuncusu var. Stoperlerimizden bile oyun kurmasını beklerken, sırf kesici diye Hüseyini savunmak bana yanlış geliyor. Oynaması yanlış olduğu gibi, hele Ceyhun gibi onun özelliklerine ve asla sahip olmayacağı özelliklere sahip bir oyuncu varken...

Yorum

• madem bu adam bu kadar rezil bir futbolcu neden oynatılıyor kim gelirse adam banko oynadı bunun nedenini şu futbolu çok iyi bilen !! arkadaşlar bir cevaplarsa memnun olacağım
              Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                madem bu adam bu kadar rezil bir futbolcu neden oynatılıyor kim gelirse adam banko oynadı bunun nedenini şu futbolu çok iyi bilen !! arkadaşlar bir cevaplarsa memnun olacağım
                Fatih futbolu çok iyi bildiğimi iddia etmiyorum

Lakin şu her hoca oynatıyor o zaman iyi futbolcu mantıksal çıkarımı cidden benim canımı sıkıyor...

Şu anda Hüseyin iyi fazla irdelemenin anlamı yok. Böyle devam etsin ve şu konuda kamplaşma son bulsun...

Yorum

• nacizane bir önerim olacak.
                  artık hüseyini tartışmayalım.
                  yeni konu colman.
                  forumun yeni hüseyini.
                  burası da çok sıcak oldu zaten,ılıyalım.

Yorum

madem bu adam bu kadar rezil bir futbolcu neden oynatılıyor kim gelirse adam banko oynadı bunun nedenini şu futbolu çok iyi bilen !! arkadaşlar bir cevaplarsa memnun olacağım
                    Futbolu çok iyi bilmem...
                    Ama bu soruyu cevaplamadan önce birkaç şey söyleyeyim.
                    Oyuncularımızın hemen hepsine diğer takım taraftarları tarafından bir gıpta var, tabiki Hüseyin hariç.

Geçen 10 arkadaş bjk maçını izlemeden önce konuşuyoruz, bir tane gsli arkadaşım "Şu Hüseyin şu takımda nasıl hala oynayabiliyor" dedi.
                    Ona verdiğim cevabı sana da söyleyeyim Fatih Abi,
                    Trabzonlu olduğu için. Ben başka bir açıklamasını göremiyorum.

Yorum

• İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Fatih futbolu çok iyi bildiğimi iddia etmiyorum

Lakin şu her hoca oynatıyor o zaman iyi futbolcu mantıksal çıkarımı cidden benim canımı sıkıyor...

Şu anda Hüseyin iyi fazla irdelemenin anlamı yok. Böyle devam etsin ve şu konuda kamplaşma son bulsun...

engin sana lafım yok ama adam iyi oynadığı maçlarda bile eleştiriliyor bu kadarına da tahammül edemiyorum

ilk söylediğine gelince şimdi sana hocaları saymayacağım ama herkes oynattı kötü futbolcu olsa hangi hoca kendini bile bile ateşe atar??
                      Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Futbolu çok iyi bilmem...
                        Ama bu soruyu cevaplamadan önce birkaç şey söyleyeyim.
                        Oyuncularımızın hemen hepsine diğer takım taraftarları tarafından bir gıpta var, tabiki Hüseyin hariç.

Geçen 10 arkadaş bjk maçını izlemeden önce konuşuyoruz, bir tane gsli arkadaşım "Şu Hüseyin şu takımda nasıl hala oynayabiliyor" dedi.
                        Ona verdiğim cevabı sana da söyleyeyim Fatih Abi,
                        Trabzonlu olduğu için. Ben başka bir açıklamasını göremiyorum.
                        Hasan da Trabzonluydu Ahmetcim bunu da unutmayalım
                        Bordomavi.net

Yorum

engin sana lafım yok ama adam iyi oynadığı maçlarda bile eleştiriliyor bu kadarına da tahammül edemiyorum

ilk söylediğine gelince şimdi sana hocaları saymayacağım ama herkes oynattı kötü futbolcu olsa hangi hoca kendini bile bile ateşe atar??
                          Lise yıllarımda mantık dersi görmüştüm

Çıkarımlar vardı saçma sapan şeyler doğru gibi olurdu

Bu da ona benziyor

Her hoca oynattı diyorsun ya

Bende diyorum ki Ziya Doğan denen ucubenin oynattığı oyuncu ile alakalı şu mantıksal çıkarımlarda bulunmaya kalkışsam nasıl sonuçlara ulaşabilirim

Ben bu yıl Hüseyini izlemekten zevk alıyorum adeta. Geçtiğimiz yıllardaki felaket yok. Bu yıl Hüseyin e laf söyleyenler zaten art niyetlidir. Bu insanlarla burada tartışmaya girmenin anlamı yok. Fikirleri değişmeyecektir. Bunlar sabit fikirlidirler. Aksine bu tartışmalar ister istemez kutuplaşmalara sebebiyet verecektir.

Yorum

Hasan da Trabzonluydu Ahmetcim bunu da unutmayalım
                            Ama Hasanı savunan hiçbir medya kuruluşu falan yoktu. Bir ara Serdar Balinin söylediği şeyleri tabiiki de dikkate almıyorum.

Denge politikasında kullanılacak en iyi eleman Hüseyin Fatih Abi.
                            Ersun Yanala bak, sanki Sultan II. Abdülhamid Han (Dengeleri gözetmesi açısından)

Yorum

• kutuplaşma olmasına bende razı olmam tabiki yanlız kötü oynarsa hep beraber eleştirelim iyi oynarsa da hakkını verelim diyorum yani iyi oynadığı maçta önünde bu arkasında o var o yüzden iyi oynuyor gibi tuhaf iddialarda bulunmayalım
                              Bordomavi.net

Yorum

• Benimde bir önerim olacak,eğer Hüseyin , Song ve Egemen'in önünde ,Selçuk'la arasında 20 metre mesafeyle (taktik icabı) oynayacaksa ve oynadığı pozisyonundaki tek kriter top kesmek ise o bölgede Giray Kaçar gibi bir oyuncumuz var onu neden değerlendirmiyoruz.Nede olsa oyun başlatmak ve topu oyuna sokmak gibi bir gereksinimimiz yok.Olay sadece top kesmek ise - ki buradaki yorumlardan o anlaşılıyor -,bence pekala orada 3. bir stoperi kullanabiliriz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim