Bugün nedense çok agresifti...Ayrıca önceki maçlarda göstermiş olduğu iyi oyununu arattı...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hüseyin Çimşir
Daraltma
X
-
Hüseyin'e talip var
Trabzonspor'un takım kaptanı Hüseyin'e İspanyol ekibi Real Zaragoza yakın takibe aldı. İspanyol kulübü Zaragoza'nın menajeri Abraham Rosha Rodriguez Trabzonspor'un Avni Aker'de Hacattepe ile oynadığı maçta Hüseyin'i izledi.
Menajer Rodriguez Hüseyin ile ilgili olarak bol bol not tuttu. Rodriguez'in kaptanı beğendiği ve Zaragoza'nın devre arasında Hüseyin için Trabzonspor'un kapısını çalacağı öğrenildi.
Başkasını ıslah etmeye kalkışmadan önce kendini ıslah etmeye bak... Hz.Ömer (R.A.)
https://twitter.com/saityildiz61
Yorum
-
Bu aksam ne iyiydi ne kötü.Vasatti.
Rakipleriyle cok gereksiz diyaloglara girdi.Bunu hele kaptan olarak hic yapmamaliydi.
Bilakis gerginlikleri önlemeye calismasi lazimdi kaptanin.Bu konuda dikkatinin cekilmesi lazim."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Hüseyin'in olduğu takım ne adam akıllı hücuma çıkabilir nede adam gibi savunma yapabilir. Geldi top kesici gitti top kesici. Ya allah için birazda aldığı topu hücum oyuncularına aktarabilsin. Takımda belkide isabetli pas oranı en yüksek futbolcu Hüseyin'dir.Çünkü aldığı topları hiç sağına soluna bakmadan direk en yakınındaki savunma oyuncusuna veriyor. Bunu yapabilen futbolcu amatör ligdede mevcuttur.Get up, stand up: dont give up the fight!
Yorum
-
ben bugün Hüseyini çok beğendim. o kadar güzel oyununu bir de asistle süsleseydi. Yani Hüseyinin böyle bir özelliği var, maç boyu iyi oynayıp saçma sapan bir hatayla her şeyi alıp götürüp kendini eksiye sokabilir. maç boyu çok iyi toplar katıp bu sefer iyi de paslar attı. Dinlenmek işe yaramış, zaman zaman böyle rotasyonlar her takımda işe yarar.
gelelim agresifliğine. gereksiz işlerle uğraşıyor ve öncelerde söylediğim gibi kaptanlık bandını takacak kapasitede değil. olayları başlatıyor, milletin üstüne yürüyor, kabadayılık falan, olacak iş değil yani. korner pozisyonunda sinirlendi ve korner atıldığında nerdeydi soruyorum hüseyine. kalenini içnde bekledi. heralde golü çıkarmayı düşündü. bırak bu işleri hüseyin, lütfen!...OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)
Yorum
-
çok agresifti bu gece...hakeme helal olsunn iyi dayandı...ön liberoda şuan için hüseyinden iyisini görmüyorum...kaldı ki defansif anlamda katkısı yüksek...ondan kimse asist yapmayı gol atmayı beklemesin...yaparsa da amenna
bordooooooo maviiiiiiiii
Yorum
-
en ilginci de topla uzaktan yakından alakası olmayan pozisyonda rakibini yere yaptıştırdıktan sonra bir de kaldırıp kafa tutmasıydı.
Allah tez zamanda takımımız için hayırlısı neyse onu nasip etsin.Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.
Yorum
-
Burdaki huseyin yorumlarini okuyunca bir garip oluyorum,acaba bendemi bir anormallik var anlamadim.Takim iyi gittigi icin bu adam pek goze batmiyor ama emin olun bu takimin orta saha da top yapamamasinin en buyuk sorumlusu huseyin denen yasam formuludur.
24 yasindayim,kendimi bildim bileli futbolu ve Trabzonspor'u takip ederim ama ben hayatimda bu kadar duz ve sifir teknigi olan bir futbolcu daha gormedim.Ne Trabzonspor'da ne de baska bir takimda.Bir insan seneler boyunca o kadar idman yiyip,seneler boyunca ayni sekildeTrabzonspor'da oynayip 5 metre top suremezmi,ofansa bir kere yardim etmezmi,oyunu dikine hic mi oynamaz,top geldiginde etrafina hic mi bakmaz.Sabitlenmis robot gibi gelen toplari surekli ayni yeremi oynar,bu tukurdugumun antrenmanlarinda bu adam ne yapar.
Ilk maclarda takim savunmada daha derli toplu oldugu icin huseyin fazla siritmadi ama simdi gercek kalitesine donmus vaziyette..Geridekiler iyi oldugunda zaten huseyine gerek kalmiyor,defanstaki dortlu kotu oldugu zaman huseyinin faydasini gormeyeceksek bu adamin takimdaki vasfi ne?
Belediye macinda oynamadi rakibe dort attik(gecen sene de oynamadigi maclarda farkli galibiyetlerimiz olmustu) ve ilerde daha iyi basan,daha iyi organize olan bir takim vardi.Cok pozisyon verdik diyenler olabilir ama huseyinin oynadigi maclarda da veriyoruz.Huseyin saha da etkisiz eleman gibi.Selcuk-colman ikilisi insan ustu oynamadigi surece huseyinin oynadigi her macta orta alandaki kontrolu ele almak imkansiz.
Ilk yarida hakemle dalastigi bir korner pozisyonu var ki,yemin ediyorum bu adamin saha da gereksiz bir futbolcu oldugunun kaniti.Ceza sahasina kadar gelmissin, sahadaki en uzun futbolculardan birisin ama birak kornerden gelen topa bakmayi hala daha oftas defansindaki adamla didisiyorsun.Anladik ayakla gol atma ihtimalin yok daha dogrusu oyle bir becerinde yok,kendine de guvenmiyorsun ama bari topu takip et ,topun gittigi yere numaradan da olsa yuksel birseyler yap.
Rakibe asist calismalarini ibretle izlemekteyim, ozellikle son dakika da yanlislikla vurdugu kafa topu var ki evlere senlik.Carptimi yoksa bilerek mi defansa top cikarmaya calisti anlayamadim ama her halukarda hataliydi.Adam defansa top vermeyi tek gorevi saniyor,havadan karadan farketmiyor.Yani boyle seyler binde bir olsa anlarimda surekli ayni kritik hatalari kritik giden maclarda yapmak zorundamisin.Olasi bir sampiyonlugu kadikoyde yaptigi amator hatasiyla kaybettik ama hala akillanmadi.
Bir de kaptanligina takmis vaziyetteyim, bir pozisyonda song defanstan gelip huseyini yatistirmaya calisiyordu.Ee be huseyin kardesim,sen kaptansin ne olursa olsun sakin olman gerekiyor,sahada kulhanbeyi tavirlarinla neyi ispatlamaya calisiyorsun.Boyle davrandigin surece hangi futbolcuya saha icinde laf gecirebilirsin ki.
Bu adamin takimdan ayrildigi gun onume cikan ilk dilenciye yuklu bir odeme yapicam.Tolga denen futbol fukarasindan kurtulduk,sira sende..
Yorum
-
Misafir
Bu arada ispanya ligi takımlarından real zaragoza takımı menajerleri trübündeydi hüseyini izliyorlardı.
Beşiktaş maçınıda izleyip resmi teklifi yapabilirlermiş.
Günebakış
Bide spor 61 de var;
Hüseyin'e talip var
Trabzonspor'un takım kaptanı Hüseyin'e İspanyol ekibi Real Zaragoza yakın takibe aldı. İspanyol kulübü Zaragoza'nın menajeri Abraham Rosha Rodriguez Trabzonspor'un Avni Aker'de Hacattepe ile oynadığı maçta Hüseyin'i izledi.
Menajer Rodriguez Hüseyin ile ilgili olarak bol bol not tuttu. Rodriguez'in kaptanı beğendiği ve Zaragoza'nın devre arasında Hüseyin için Trabzonspor'un kapısını çalacağı öğrenildiEn son Misafir tarafından düzenlendi; 09.11.2008, 09:48.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum