kimse almıo mu hüseyini ya
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hüseyin Çimşir
Daraltma
X
-
oynar diyorsun sevgili kardeşim . Bakalım ersun hoca hüseyin kalırsa yedek kulübesinden çıkarırmıİlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYaaa bu takımda hüseyin her zaman banko oynar arkadaşlar....eğer takımda kalırsada her maç ilk 11 de oynar....
Yorum
-
yaa hala hüseyin eleştiriliyor.hüseyini futboldan anlayan kişiler eleştirmez.hele futbol oynamayan hiç eleştirmez.biraz topsuz alanda neler yaptığına bakın bence.ben de yeri gelince çok eleştiriyorum eksik olduğu yönlerini geliştirmediği için.ama şunu unutmayın ki takımın iyi olduğu zamanlarda hüseyin hep iyiydi.özellikle simek ile beraber oynarken.yanında ve önünde iyi adamlar olduktan sonra hüseyin de iyi olur.ve ersun hocanın yine ilk bankosu hüseyin olur.hüeyin colman yan yana.sağda yattara solda selçuk.selçuk biraz daa sola yakın ve forvete destek verecek şekilde oynatılacak.(simekin belli bi dönem oynatıldığı gibi.)hayırlısı olsun...........İlk olarak Mustafa Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleoynar diyorsun sevgili kardeşim . Bakalım ersun hoca hüseyin kalırsa yedek kulübesinden çıkarırmı
Yorum
-
Hüseyin iyi bir kadroda her zaman kendine yer bulur.İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületabi oynarsa
Milli maçlarda ortaya koyduğu performansı hatırlayın.Özellikle Danimarkadaki 1-1 biten maçı.Özkan SÜMER
Yorum
-
Bence hüseyin yanlış yerde oynuyor sistemde ortanın ortasında oynatıyorlar ama bu adam hücum edemez.hızlı değil.bunu gözardı ediyorlar.bu adam ön libero ama nedense geçen sene 10 numara mevkiinde oynuyordu.eğer doğru yer olursa otynar ama şu takım içerisinde zor gibi.colman selçuk ve 2 forvet oynarsa bu adam nerede oynayacak.yedek kalır.selçuk yada colmanı kesemez gibi geliyor bana ama inş performansı düzelir.şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
Trabzonspor’un kaptanı Hüseyin Çimşir’den iddialı açıklamalar... Yepyeni ve heyecanı yüksek bir kadro kurulduğunun altını çizen deneyimli oyuncu, “Trabzonspor’un hasret kaldığı başarılara bu yıl ulaşacağımızı düşünüyorum.
Başarılara insallah ulaşacağız ama sen olmayacan bu takımda..
ya da yedekde beklicen...
Yorum
-
önemli olan topla neler yaptığı değilmi iyi adamlar oynayınca Hüseyin oynayacaksa o zaman zaten oynamasına gerek kalmıyor.İlk olarak gokhanbayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyaa hala hüseyin eleştiriliyor.hüseyini futboldan anlayan kişiler eleştirmez.hele futbol oynamayan hiç eleştirmez.biraz topsuz alanda neler yaptığına bakın bence.ben de yeri gelince çok eleştiriyorum eksik olduğu yönlerini geliştirmediği için.ama şunu unutmayın ki takımın iyi olduğu zamanlarda hüseyin hep iyiydi.özellikle simek ile beraber oynarken.yanında ve önünde iyi adamlar olduktan sonra hüseyin de iyi olur.ve ersun hocanın yine ilk bankosu hüseyin olur.hüeyin colman yan yana.sağda yattara solda selçuk.selçuk biraz daa sola yakın ve forvete destek verecek şekilde oynatılacak.(simekin belli bi dönem oynatıldığı gibi.)hayırlısı olsun...........Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum