Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hüseyin Çimşir

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hüseyin öyle bir fenomen haline geldi ki,

Beğeneninin de beğenmeyeninin de işi zor, Hüseyin'in de.

Onu oynatan hocanın da, oynatmayan hocanın da işi zor.

Ağlayan, ağlamak isteyen, ağlayamayan, umursamayan futbolcunun da işi zor.

Terleyen, azıcık terleyen, terden kokan ya da terlemeyen oyuncunun da işi zor.

Başkanın, yönetim kurulunun, sağlık kurulunun da işi zor.

Hüseyin durdukça, Hüseyin vardoldukça herkesin işi zor.

Hüseyin giderse, Hüseyin kaçarsa yine herkesin işi zor.

Hüseyin büyük fenomen.

Ne yapılır bilinemeyen, öngörülemeyen...

Yorum

• İlk olarak SelmaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben size söylemedim ki siz niye gocunuyorsunuz?Madem biz körüz o zaman siz o çok iyi gören gözlerinizle bana hakaret edipde ceza almayan bir mesaj gösterin.Öyle bir yazmışsınız ki sanki Hüseyin'e yapılan hakaretleri es geçiyoruz, hiçbir işlem yapmıyoruz gibi.

Futbol oyunun da tekniği kötü oyuncular için kullanılan bir tabir vardır.Hatta zamanın Milli bir futbolcusu bu lakapla anılır.Buna bile izin vermiyoruz bu sayfalarda, olması gerektiği gibi.Trabzonspor formasını giren her oyuncu konu forum kurallarının işleyişi ise bizim için aynı değerdedir.
      Ne gocunacağım arkadaşım.

Hüseyine yapılan saldırıları küfür ve hakaret yok diyerek görmemezlikten gelmenize kızdım. Hakaret veya küfür içeren mesajlar dışında son derece rencide edici-aşağılayıcı haksız eleştirilerle dolu bu forum.

Yok öle hakaret yok deyip işin içinden sıyrılmak.
      Taraftarin iyisi

Eski kullanıcı adı : Tslidrist

Yorum

• neyi tartışıyorsunuz.iyi veya kötü şu anda takımın onbirinde.ayrıca hakkını yemeyelim iki maçtada gayet iyiydi.bu takım kötüde olsa bir hüseyin'i arada kaynatır.futbolu pek hoş olmayabilir.duyduğum kadarıyla mükemmel bir insanmış.takım içinde saha dışında elinden geleni yapıyormuş.geçen sezona oranla çok çok daha iyi.takım hedefe doğru ilerledikçe maksimum seviyeye gelecektir.

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hüseyin öyle bir fenomen haline geldi ki,

Beğeneninin de beğenmeyeninin de işi zor, Hüseyin'in de.

Onu oynatan hocanın da, oynatmayan hocanın da işi zor.

Ağlayan, ağlamak isteyen, ağlayamayan, umursamayan futbolcunun da işi zor.

Terleyen, azıcık terleyen, terden kokan ya da terlemeyen oyuncunun da işi zor.

Başkanın, yönetim kurulunun, sağlık kurulunun da işi zor.

Hüseyin durdukça, Hüseyin vardoldukça herkesin işi zor.

Hüseyin giderse, Hüseyin kaçarsa yine herkesin işi zor.

Hüseyin büyük fenomen.

Ne yapılır bilinemeyen, öngörülemeyen...
          İyi günler .
          Bahsettiğiniz üzere kaptanın bir fenomen haline gelmesindeki en büyük sebep kaptanı bir karıncayı bile incitmez,hiçbir kuşun tüyünü koparmamış,adam gibi adam,çok iyi aile babası ,takımın abisi vb gibi saha içinde onun işne yaramayan bir sürü sıfatla övmek .
          Dolayısı ile millet ona ters tepki veriyor.
          Gözlemlediğim kadarı ile bu topikte Hüseyin münakaşaları çok oluyor ve daha ziyade eleştirenler ceza alıyor veya uzaklaştırılıyor,buda antipatik olmasına sebep oluyordur bence.

Yorum

• İlk olarak lato95 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hüseyin trabzonlu oluşuyla bu takımda yer bulmaktadır aksi halde bu takımda ilk 11de oynayabilecek kapasitede bir oyuncu değildir.

Kanımca yönetim hem takımın kaptanı hemde trabzonlu olan bir futbolcuyu gönderdiğinde gelecek olan tepkilerden korkmuştur. Ki zaten hasan üçüncünün gönderilmesinde benzer olaylara apaçık bir şekilde rastlanıldı..

Aksine. Yönetim taraftarın bütün tepkisine rağmen Hüseyin'i kadroda tutmuş, Hüseyin'de ısrar etmiştir..
            Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İlk olarak zeyberoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İyi günler .
              Bahsettiğiniz üzere kaptanın bir fenomen haline gelmesindeki en büyük sebep kaptanı bir karıncayı bile incitmez,hiçbir kuşun tüyünü koparmamış,adam gibi adam,çok iyi aile babası ,takımın abisi vb gibi saha içinde onun işne yaramayan bir sürü sıfatla övmek .
              Dolayısı ile millet ona ters tepki veriyor.
              Gözlemlediğim kadarı ile bu topikte Hüseyin münakaşaları çok oluyor ve daha ziyade eleştirenler ceza alıyor veya uzaklaştırılıyor,buda antipatik olmasına sebep oluyordur bence.
              Hüseyinin bir fenomen haline geldiği fikrine katılmıyorum.
              Burdaki taraftarların büyük çoğunluğunun memnun olmaması, teknik direktör onu oynatmayacağı anlamına gelmiyor demekki.
              Ben Hüseyinin oynadığı futboldan memnun olanlardanım mesela.Ersun Yanal,Ziya Doğan,Şenol Güneş,Vahid Halilhodziç,Samet Aybaba,Lazaroni,Sadi Tekelioğlu,Özkan Sümer..........Hüseyini banko oynatan,futbolundan memnun olan hocalardı.
              Hüseyin,Özkan Sümer tarafından 1997 yılında istanbuldaki gs maçında ilk 11 de sahaya çıkarıldığındada iyi futbol oynamıştı.17-18 yaşlarındaydı.

Kötü oynadığı maçlar yok mu:var.
              Genel olarak iyi oynuyor ve güven veriyor bana Hüseyin.
              Demekki takımın başındakilerde böyle düşünüyor ki oynuyor hala.

Hüseyin kulis adamı değil.
              O işleri becerecek yapıda bir insan değil.
              Oynuyorsa futboluyla hakettiği için oynuyordur.
              ondan daha iyisi bulunduğu anda kenara alınacaktır ki bu herkes için geçerli bir kural zaten.
              Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hüseyinin bir fenomen haline geldiği fikrine katılmıyorum.
                Burdaki taraftarların büyük çoğunluğunun memnun olmaması, teknik direktör onu oynatmayacağı anlamına gelmiyor demekki.
                Ben Hüseyinin oynadığı futboldan memnun olanlardanım mesela.Ersun Yanal,Ziya Doğan,Şenol Güneş,Vahid Halilhodziç,Samet Aybaba,Lazaroni,Sadi Tekelioğlu,Özkan Sümer..........Hüseyini banko oynatan,futbolundan memnun olan hocalardı.
                Hüseyin,Özkan Sümer tarafından 1997 yılında istanbuldaki gs maçında ilk 11 de sahaya çıkarıldığındada iyi futbol oynamıştı.17-18 yaşlarındaydı.

Kötü oynadığı maçlar yok mu:var.
                Genel olarak iyi oynuyor ve güven veriyor bana Hüseyin.
                Demekki takımın başındakilerde böyle düşünüyor ki oynuyor hala.

Hüseyin kulis adamı değil.
                O işleri becerecek yapıda bir insan değil.
                Oynuyorsa futboluyla hakettiği için oynuyordur.
                ondan daha iyisi bulunduğu anda kenara alınacaktır ki bu herkes için geçerli bir kural zaten.
                İyi günler.

Sandığınızın aksine bende Hüseyinin gayretli oyununu takdirle karşılıyorum.

Ancak futbol açısından 7 ölümcül hatadan biri olan "daha iyisi bulunduğunda kenara alınacaktır" yanlışına düşmeniz,Hüseyine futbolculuğu açısından en büyük hakarettir bence.
                En son zeyberoğlu tarafından düzenlendi; 02.09.2008, 13:44.

Yorum

• hüseyin bizimdir bizim kalacak,

ama yetenekleri kısıtlı işte kabul edelim bunu. .
                  BİZE HERYER TRABZON!!!
                  Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• hüseyini ts de aslında bir devrimi devam ettiriyor...ts da böyle hep takımda kendini reis gibi gören olmuştur fatih tekke sonra gökdeniz şimdide hüso...bu kadroda değil zeytinburnusporda bile yer bulamaz yanlış meslekte bu adam hala farkında değil ama pardon bu sene farkına vardı başka işlere attın kendini...

Yorum

• Hüseyin, bir maç iyi oynar 5 maç kötü oynar. Bu oyuncu aslında stoper defans. Adam ön libero oynayamıyor. Kademesi fena değil. Ama hücumlara çıktığında her zaman gol yiyoruz. Bence yine dursun ama eğer biglia transferini yapabilirsek hüseyini satıp hem para kazanırız hem de hücumlarda daha başarılı oluruz.

Yorum

• ya ciddi misin bu sitede bkaraman ın trasferlerine inanmayın ne biglia sı adam gelirmi adamı dünyanın önde gelen klüpleri izlemeye almış belçikanın en iyi takımlarından veya en iyisinden kalkacak ts ge gelicek...35 yaşında olsa tamam ama daha çok genç...

Yorum

• Şu ramazanda bırakın Hüseyinin yakasını bari ya adam daha ne yapacak (ben ne diyorum oruç başıma mı vurdu ne oldu)

Ramazanda Hüseyine olumsuz yazmayacağım

Yorum

• ramazan da lig e ara verseler o dediğini bende yapacaktım..

Yorum

• İlk olarak Sozin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ramazan da lig e ara verseler o dediğini bende yapacaktım..
                              Milli maç için ara verildi bari şu sırada bırakın adamı rahat

Yorum

• İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şu ramazanda bırakın Hüseyinin yakasını bari ya adam daha ne yapacak (ben ne diyorum oruç başıma mı vurdu ne oldu)

Ramazanda Hüseyine olumsuz yazmayacağım
                                Engin bu vaadinin takipçisi olacağım )
                                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim