Ey Yonetim Gonderin Su Huseyini'de Kurtulsun bu Aci Ceken Kisiler !!!
Hasanida unutmayin nede olsa oturdugu yerde para aliyor para dagitiyorsaniz para verecek cok Kisiler var burda !!!!
hüseyinin yetenekleri hepimizin malumu fakat bjk maçı için yapılan eleştirileri kabul etmiyorum ..bence yapabileceğinin,kapasitesinin en ii örneklerinden biri idi..90 dkk koştu ii pas yaptı..çoğu arkadaşımız buna itiraz edecek ama ben huseyinin yanında teknik yonden ii bir topçu olması(alex gibi) halinde verimli olacağini düşünüyorum adam topu aldığında herkes bana pas atma der gibi kaçıyor tek umut yaklaşıyo o da malum bir nevi duvar olduğu için top anında huseyine geliyo..oynadiği bolge dunyada futbolun şekillendirildiği yer ,çok zor bi gorev amator olarak dahi oynayan arkadaşar ii bilirler,onun için huseyine bu kadar yuklenen arkadaşlara katılmıyorum zaten ersun yanala sonsuz destek veren birinin huseyine hep aynı gozlukle bakması çok çelişkili,,yanal huseyinin ulkemizde kendi mevkiindeki en ii 1-2 oyuncudan biri olduğunu soyluyor--(bu yanalın gorusu)..sevgiler
her ne kadar futbolunu beğenmesek de trabzonda bir hüseyin gerçeği var adamın fiziği bizim istediğimiz çabuk futbolu oynamaya uygun değil uzun boylu adamlar yavaş olur böyle kabullenecez
Takımın kaptanı oldu diye canımızı mı alacak?Zaten yıllardır gıdım gıdım alıyor.Benim anlamadığım Trabzonsporu son derece hayati hatalarıyla perişan eden bu adama bu ne hoşgörü?Hoşgörü gösterecek başka biri yok mu?Barış Memiş,Ergin Keleş ne güne duruyor.Hüseyin bunları haketmiyor.Belki efendiliği falan vardır ama banane efendiliğinden bizlere futbolcu lazım.Başka lafa luzum yok.Sözkonoso Hüseyin olunca insaf minsaf dinleyemiyor insan.Onun bu takımdan gittiği gün en mutlu günüm olacaktır.Eminim 5-6 milyon taraftarımızın yüzde 98 i böyle düşünüyordur.Ben bir kaç inatçı keçi hariç Hüseyin i seven görmedim.Bizim oraların Laz İnadı meşhurdur aynı öyle işte.
Hüseyinin Futbolunu kimseye zorla begendirme gibi bi niyetim yokta zaten benim,dicegim oki artik dalga gecilmeye baslandi hüseyinle ve o kisiligiyle bunu haketmiyo,trabzonsporda oynayip oynamayacagina gelince ona malesef biz karar veremiyoruz,o isi yapicak olan baska merciler ve o ermicelerin ulasmak istedigi basarilar neticesinde kimin takimda kalip kimin gidecegine karar verilir.taraftarin lafini dinleyen yok.
keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Beyler Hüseyinin Futbolunu tartisacak degilim yorumum kendime kalsin,fakat elestirirken biraz daha insafli sekilde elestirsek bence hicte kötü olmaz,buraya yorumunu yazdiginiz kisi koskoca trabzonsporun kaptani ve süphesiz girip kendisi hakkinda yazilan yazilarida okuyodur bence.biraz daha insafli olalim.
burdakileri okuyo olsaydı şimdiye çoktan takımdan ayrılmıştı demekki okumuyo çünkü kötü şeyler yazıldığını hissediyo....bu haftada yedi bizi neyse inşallah buy sene kurtuluyoruz ondan... artık takımı 11 kişi görmek istiyorum ben.
burdakileri okuyo olsaydı şimdiye çoktan takımdan ayrılmıştı demekki okumuyo çünkü kötü şeyler yazıldığını hissediyo....bu haftada yedi bizi neyse inşallah buy sene kurtuluyoruz ondan... artık takımı 11 kişi görmek istiyorum ben.
iyi guzelde biz futbolculari gondere gondere sahaya cikarta bilecek 11 bulamaiyacagiz nede olsa genclere yer verilmiyor daha dogrusu verdirilmiyor !!
kaptanımız hüseyin varsa bize bir kullanma kılavuzunu gönder...çünkü senin futbol anlayışını nasıl yorumlayacağımızı bir türlü çözemedik....maçın içinde iki - üç hareket yapıyorsun harika...sonra....sonrası alıştığımız hüseyin....
Yorum