Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hüseyin Çimşir

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şampiyonlar ligi ve şampiyonluk için son 3 hafta...

Bütün Trabzonsporluların ortak isteği son 3 haftadaki maçlarımızı kazanıp olabileceklerin en iyisine hazır olmak. Gelinen bu kritik noktada başarıya yine mevcut kadromuzda olan futbolcularımızla ulaşacağız.

Bu sebeble futbolcularımızın başlığında zaman zaman çeşitli sebeblerden dolayı gecikmelerin görüldüğü forum genel kurallarının şiddetle uygulacağını ve hatta forum genel kurallarının cümle içerisinde bulunan “rencide edici” diye tabir ettiğimiz mesajlara sezon bitene kadar titizlikle hiçbir şekilde müsade edilmeyeceği bilgisini üyelerimizle paylaşırız.

BMN Forum Yönetimi

Yorum

• Oh be..

Açılmış benim başlık)

Hadi bakalım kaptan..

Sezonun son haftasına kadar ben tuttum dilimi
      "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Soner renkdaş adını görünce tedirgin oldum aha da ilk eleştiri geldi diye ama yanılttın bizi Çok özlediğin belli bu başlığı Senin de dediğin gibi 3 hafta futbolcu başlıklarına motivasyonu düşürecek incitici mesajlar yazmaktan kaçınmak en iyisi bence. Herşey Trabzonsporumuz için..

Yorum

• Hayırlısı diyelim hepimiz için..
          A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• İlk olarak isko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Soner renkdaş adını görünce tedirgin oldum aha da ilk eleştiri geldi diye ama yanılttın bizi Çok özlediğin belli bu başlığı Senin de dediğin gibi 3 hafta futbolcu başlıklarına motivasyonu düşürecek incitici mesajlar yazmaktan kaçınmak en iyisi bence. Herşey Trabzonsporumuz için..

Yok baba, aklımda bile değildi vallahi başlık..

Yukarıda açık görünce aklıma geldi, bir şaka yapayım dedim

Forum Yönetimi' nin özellikle şu çok kritik dönemde tüm futbolcu başlıklarındaki hassasiyetine katılıyorum kendi adıma
            "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Başlık kapalı olduğundan beri iyi oynuyor. Kapalı mı kalsaydı acaba.

Neyse, kaptana başarılar.

Yorum

• Evet. Hüseyin iki haftadır iyi oynuyor. Böyle devam etmesi dileğiyle..
                A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yok baba, aklımda bile değildi vallahi başlık..

Yukarıda açık görünce aklıma geldi, bir şaka yapayım dedim

Forum Yönetimi' nin özellikle şu çok kritik dönemde tüm futbolcu başlıklarındaki hassasiyetine katılıyorum kendi adıma
                  Eyvallah kardeşim.
                  İnşallah herkes senin gibi duyarlı olur ve olgunlukla yazılarını yazarlar.

Yorum

• Evet iyi oynuyor. Aman nazar değmesin. Tahtalara vuralım

Yorum

• Kayseri maçında çok iyiydi, bu maçta iyiydi

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Hüseyin bu aralar çok iyi.Yattarayı defansın arkasına sarkıtmalar falan müthiş..Helal sana Kaptan..
                        Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• colmanın yanında oynaya oynaya onun gibi paslar yapmaya çalışıyor neyse bakalım sene sonuna
                          Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk yarıda Yattara'ya attığı pasla bitirdi olayı kaptanİlk yarı iyi değildi ama 2. yarı iyi oynadı bence.Sezon sonuna kadar Kayseri maçı performansıyla oynarsa çok rahat alırız 3 maçı da.
                            Colmandante

Yorum

• bncede huseyın son 2 mactır iyi oynuo ama seneye kalsın mı gıtsin mi sizce ? bnce gitsinn derim...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim